5 beste hosting for fitness nettsteder

01.06.2020
Beste vertskap '5 beste hosting for fitness nettsteder
0 8 мин.

best nettsted-hosting-fitness-blogg-2019


Populariteten til treningsnettsteder og treningsblogger har skyrocket takket være folks økende interesse for å komme og holde seg i form. Hvis du er en treningsguru som ønsker å dele kunnskapen din med millioner av mennesker som er klare for en livsstilsoverhaling, er å lansere en treningsblogg eller nettsted en av de mest effektive måtene å nå helseentusiaster over hele verden.

Men før du kan gjøre alt det, må du vurdere noen få ting som:

 • finne et passende webhotell;
 • velge riktig plattform for å engasjere seg med publikum;
 • og identifisere markedsføringsverktøyene du kan bruke til å bygge publikum.

Bygg ditt treningsnettsted

Webhotell er en viktig byggestein som er nødvendig for å starte et hvilket som helst nettsted, og hvilken type nettsted du vil lansere vil avgjøre hvilken type plattform og til og med hvilken type webhotell du trenger.

Som kondisjonstrener kan det være lurt å dele videoer med treningsøvelser og infografikk med kostholdsråd og treningsplaner. Eller det kan være lurt å tjene penger på nettstedet ditt, ha en blogg, la brukerne registrere seg for nyhetsbrev, legge ut attester eller legge inn produktanmeldelser, la dine følgere legge inn spørsmål eller la dem få være med på hverandre i et forum, for eksempel.

For å oppnå alle disse, trenger du en plattform som er hostet selv, og som kan oppfylle dine spesifikke krav. I denne forbindelse anbefaler vi at du går med WordPress, som er den ubestridte dronningen av nettstedplattformer som tilbyr mest med tanke på kontroll, fleksibilitet og funksjonalitet.

I motsetning til vertsbaserte plattformer (f.eks. Wix), kan du med WordPress velge din egen hosting, tjene penger på nettstedet ditt du vil og fullstendig kontrollere alt det kan gjøre.

Finne hosting for ditt treningsnettsted

Her er vår topp liste over webhotellleverandører for treningsnettsteder:

Hosting Company
Startpris

1IPage$ 1,99 / mo
2hostgator$ 2,75 / mo
3følelser hosting$ 2,95 / mo
4Bluehost$ 3,95 / mo
5gå pappa$ 2,99 / mo

Når det gjelder hosting, anbefaler vi å starte med en delt hostingplan som du kan oppgradere senere, om nødvendig. Det kan være vanskelig å vurdere hvor mye ressurser nettstedet ditt vil trenge fra start, så start i det små og oppgrader senere.

Delt hosting er den rimeligste og nybegynnervennlige verten, og mange verter tilbyr delte hostingplaner optimalisert for WordPress-nettsteder. Noen av disse har 1-klikk WordPress-installasjon, ekspert WordPress-støtte, hastighetsoptimalisering, WordPress-nettstedbygger, osv.

Administrert WordPress-hosting vil også ta vare på servervedlikeholdsoppgaver, slik at du utelukkende kan fokusere på å lage innhold og markedsføre nettstedet ditt.

Når det gjelder anbefalingene våre for beste WordPress-hosting for treningsnettsteder, er her de beste vertsbedriftene du absolutt bør sjekke ut:

1. iPage

ipage best hosting fitness nettstederiPage har en av de laveste introduksjonsprisene i alle hostingkategoriene, men deres rimeligste plan er deres Starter-plan, som er en ubegrenset delt hostingplan som inkluderer gratis domeneregistrering, nettstedbyggerverktøy, PayPal-integrasjon, 24/7 nettverksovervåking og online support, gratis markedsføringsverktøy og 1-klikk WordPress installasjon.

Hvis du vil ha en plan som er mer rettet mot WordPress, tilbyr iPage WordPress-hosting gjennom WP Starter- og WP Essential-planene. Dette er også delte hostingplaner med ubegrenset lagring og båndbredde, og en gratis domeneregistrering, men de kommer med den ekstra fordelen med et tilpasset kontrollpanel, forhåndsinstallerte temaer og plugins, og WP Essential-planen inkluderer også WordPress-ekspertstøtte, automatisk fjerning av skadelig programvare og SiteLock sikkerhetspakke.

Virtuelle private servere og dedikerte servere er også blant hostingplanene som tilbys av iPage, noe som kan bli relevant for deg hvis fitnessbloggen eller nettstedet ditt får mer trafikk og vokser frem den delte hostingplanen.

iPages tjenester for webhotell og domeneregistrering blir også fullført av flere online markedsføringstjenester som søkemotoroptimalisering og betaling per klikk-annonsering.

En annen viktig fordel med å registrere deg med iPage er å ha tilgang til 24-timers online support via live chat, e-post eller telefon.

2. HostGator

hostgator best hosting fitness nettstederNeste i vår gjennomgang av de beste vertene for treningsnettsteder er HostGator, en budsjettvert med rimelige og brukervennlige hostingplaner. Selskapet tilbyr alle typer hosting, men for formålene med denne artikkelen vil vi fokusere på deres delte og WordPress-planer.

Den delte plankategorien tilbyr tre hostingpakker som alle har ubegrenset båndbredde, 99,9% oppetidsgaranti, en 45-dagers pengene-tilbake, cPanel, nettstedbygger, øyeblikkelig handlekurv og open source skriptinstallasjon, gratis annonsekreditt og ukentlig automatisk av sikkerhetskopiering på stedet.

I WordPress-optimaliserte kategorien finner du tre planer, alle bygd på skyteknologi som tilbyr raskere lastetid for nettstedet ditt. HostGator WordPress-planer er konfigurert med flere hurtiglagringslag og et innebygd innholdsleveringsnettverk, alt for å øke ytelsen og påliteligheten.

Andre funksjoner inkluderer automatisk sikkerhetskopi med ett-klikk gjenoppretter for å beskytte dataene dine, skalerbarhet med ett klikk for å håndtere plutselige trafikkøkninger, Google AdWords-kreditt, automatisk fjerning av skadelig programvare og 100% gratis migrering av nettstedet hvis du tenker å overføre nettstedet ditt fra et annet vert.

I tillegg til disse to vertsartene har HostGator et godt utvalg av administrerte og halvstyrte dedikerte servere samt VPS- og forhandlerplaner.

3. InMotion Hosting

inmotion best hosting fitness nettstederInMotion er en av de mest kompetente og høyt rangerte webvertene med pakker designet for å imøtekomme behovene til frilansere, byråer og bedrifter. Selv om de kan virke rettet bare mot fagpersoner og næringsliv, er deres delt hosting og planer for WordPress hosting passende for alle ferdighetsnivåer.

Hvis du sammenligner InMotion sine delte planer med de delte planene til de andre vertsbedriftene som er diskutert her, vil du se en prisøkning, som skyldes SSD-stasjonene som tilbys av InMotion, som tilbyr bedre ytelse og pålitelighet sammenlignet med HDD-stasjoner. Alle InMotion-planer har SSD-stasjoner.

De delte planene som tilbys av InMotion har noen utmerkede funksjoner som gratis data-sikkerhetskopiering, gratis domeneregistrering, gratis BoldGrid nettstedsbygger, cPanel-kontrollpanel, beskyttelse mot malware, SSH-tilgang, tilbakestilling av applikasjoner, preinstallasjon av WordPress, 24/7 support, 90 -dag pengene-tilbake-garanti og mange andre funksjoner som kan komme til nytte for alle typer nettsteder.

Når det gjelder WordPress-optimaliserte hostingplaner, har du muligheten til å velge mellom så mange som seks forskjellige WordPress-planer. Alle planer kommer med forhåndsinstallerte temaer og plugins, gratis domene, dra og slipp nettstedsbygger, full design og hosting-støtte, e-handel og sikkerhetsverktøy og en 90-dagers pengene-tilbake-garanti.

Selv om de er dyrere, er InMotion sine tjenester designet for de som ønsker de nyeste teknologiene kombinert med ypperste ytelse og sikkerhet.

4. BlueHost

bluehost best hosting fitness nettstederBlueHost er et annet vertsfirma som du kan vurdere for ditt treningsnettsted. De er sterkt anbefalt takket være WordPress kontinuerlig godkjenning siden 2005.

De tilbyr også et delt plan for WordPress delt hostingplan med gratis domene, gratis nettstedsbygger, 1-klikk WordPress installasjon, gratis SSL-sertifikat og 24/7 support, men de har også WordPress-optimaliserte hostingplaner bygd på VPS-servere. Disse planene er egnet for nettsteder med høyere trafikkmengde.

Foruten en betydelig økning i serverressursene, inkluderer disse VPS-planene også automatiske sikkerhetskopieringer, forbedret cPanel, gratis SSL-sertifikat, avanserte CDN og SiteLock sikkerhetsverktøy. Du kan installere skript, plugins og andre enkle verktøy via MOJO markedsplassen, og til og med legge til ekstra ressurser med et enkelt klikk. Hvis treningsnettet ditt vokser ut den delte hostingkontoen du starter med, kan du enkelt oppgradere til en av BlueHost’s premium WordPress-pakker.

Dedikerte servere og forhandlerhotellpakker er også blant hosting-tjenestene som tilbys av BlueHost.

Det flotte med BlueHost er at deres egen support er spesialisert på WordPress-hosting, så det er lett å få ekspertstøtte når du trenger det. Støtteteamet kan nås via live chat, billettsystem eller mail.

5. GoDaddy

godaddy best hosting fitness nettstederGoDaddy er en webhotellgigant som tilbyr et imponerende utvalg av online tjenester inkludert domenenavnsregistrering, websikkerhet, online markedsføring og flere webhotellplaner som dekker de fleste vertsbehov.

Hvis du tenker å være vert for GoDaddy og du er en fullstendig nybegynner, har GoDaddy laget et veikart for å bygge et nettsted som vil lede deg gjennom hvert trinn i å lage et nettsted.

Deres delte hostingplaner tilbyr et gratis domenenavn med årsplaner, 1-klikks installasjon av mer enn 125 open-source programvare, 24/7 sikkerhetsovervåking og DDoS-beskyttelse, cPanel, 24/7 amerikansk-basert støtte og en 99,9% oppetid garanti.

GoDaddy WordPress-hostingplaner spenner fra planer på startnivå designet for nybegynnere til planer laget for designere og utviklere. Disse planene er bygd for WordPress-ytelse takket være belastningsbalanserte servere, SSD-er og enkel skalering.

Alle planer uavhengig av ferdighetsnivå inkluderer forhåndsbygde nettsteder og dra & drop editor, automatisk WordPress-kjerneprogramvare og sikkerhetsoppdateringer, gratis temaer og plugins, gratis daglige sikkerhetskopier med 1-klikks gjenoppretting, 99,9% oppetidsløfte og et gratis domenenavn.

Støtte hos GoDaddy tilbys via telefon 24/7 eller live chat i arbeidstiden.

Markedsføringstips for din treningsblogg eller nettsted

Hvis du er en fitnessekspert, har du sannsynligvis allerede et kundekrets sammensatt av de som hyppige ditt lokale treningsstudio, men hvis du vil ha et større publikum, må du identifisere flere måter å markedsføre deg på. Her er noen markedsføringsmuligheter du kan prøve å øke publikummet ditt:

 • Lag en YouTube-kanal der du deler treningsvideoer, treningsmetoder og kostholdsråd;
 • Lag en tilstedeværelse på sosiale medier på plattformer som Instagram eller Facebook slik at folk kan følge deg på disse plattformene;
 • Tillat folk å registrere seg på nyhetsbrevene og oppdateringene til bloggen din;
 • Lag innhold som publikum kan engasjere seg i eller laste ned (f.eks. Infographics om treningsutfordring, apper for fremdriftsstrening, tips om måltidsplanlegging osv.).

Nå som du vet hvilken plattform du skal velge for nettstedet ditt, hvilke markedsføringsverktøy du kan bruke for å markedsføre deg selv, og hvilke hostingfirmaer som tilbyr den beste hosting for fitnesswebsteder, kan du lykkes med å starte et nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector