5 beste hosting for nettsteder med høy trafikk

best web-hosting-høy trafikk-nettsteder-2019


Hvis du har et nettsted som genererer mye trafikk, må du sørge for at du har en pålitelig webhotell hvis du til enhver tid vil ha en ro. Nettverten din må være i stand til å opprettholde den høye trafikken din, og du må sørge for at du ikke opplever noe driftsstans. Med høy trafikk kan det koste deg mye.

Derfor bør du ikke en gang vurdere å bruke delt hosting hvis du har mye trafikk. Det eneste valget ditt bør være om du vil gå med en VPS-plan eller med en dedikert server. I denne artikkelen vil jeg dekke de beste vertsselskapene som har gode VPS-planer for nettsteder med høy trafikk. Før vi drar dit, vil jeg imidlertid diskutere VPS-planer i detalj slik at du kan forstå hvorfor du trenger VPS-hosting.

Hva er VPS (Virtual Private Server)?

Virtuell privat server er en type hosting som i utgangspunktet er noe mellom dedikerte servere og delte servere. Det er en litt ny type hosting, men den blir mer og mer populær fordi den har mange fordeler og klarer å dekke noen av de beste funksjonene til andre hostingtyper.

Den største fordelen med VPS er at du har personvern som på en dedikert server, noe som betyr at nettstedet ditt er det eneste på serveren fordi du ikke deler operativsystemet ditt med noen. Det betyr at du også har ditt eget operativsystem, diskplass og båndbredde, noe som sannsynligvis er det viktigste for deg hvis du har et nettsted med høy trafikk.

En annen flott ting med VPS-hosting er tilpasningsmuligheter. Siden du har ditt eget operativsystem, har du også dine egne forekomster av alle applikasjoner fra serveren, for eksempel Apache, MySQL og PHP, men du kan også tilpasse alle disse tjenestene til dine spesifikke behov.

Med VPS-hosting vil du ha dedikerte mengder RAM du kan bruke når som helst, og siden du ikke deler en server med andre nettsteder, er du den eneste som kan bruke hele RAM-en. VPS-hosting er mye rimeligere enn dedikert hosting, men det har fortsatt mange av de samme fordelene. Det kan støtte høy trafikk, og det er et trygt valg hvis du vil ha en pålitelig hostingplan. Imidlertid kan det fortsatt være problemer med VPS-hosting. Det er derfor det er veldig viktig å ta en smart beslutning når du velger verten og gjør en skikkelig undersøkelse av vertsselskapet. Jeg vil hjelpe deg med å gjøre dette i neste avsnitt hvor jeg vil snakke om viktige ting du må tenke på når du velger webhotell.

Hvordan velge hosting for nettsteder med høy trafikk?

Nå, du vet at du vil ha VPS-hosting, men du må fremdeles bestemme hvilken vert som er best for deg. Det er mye konkurranse i verdenen av webhotell, noe som betyr at du har mange valg. Selv om dette er bra, kan det også presentere å være et mareritt. Jeg vet at jeg hadde mange problemer da jeg måtte velge på grunn av dette og å gjøre skikkelig research tok mye tid. Derfor vil jeg også diskutere noen av mine favoritt-verter med deg, etter at jeg har fortalt deg hva som er viktig å ta hensyn til når du velger webhotell.

båndbredde

Dette er den første tingen du trenger å se på hvis du har et nettsted med mye trafikk, fordi båndbredde er et tiltak som forteller deg hvor mange byte du serverer i løpet av en viss periode. For nettsted med lite trafikk kan båndbredden din være lav, men siden du har et nettsted med høy trafikk, må båndbreddekravene dine være høyere.

Kunde anmeldelser

Gjør litt research på webhotellet du vil bruke, og sjekk brukeromtalene deres fordi det er en viktig indikator på tjenesten de leverer. Du må imidlertid være klar over at mange selskaper ansetter folk for å gi dem positive tilbakemeldinger og anmeldelser, så du bør i det minste lese mer enn et par av dem hvis du vil få et riktig bilde.

Pålitelighet

Siden du har et nettsted som har mye trafikk, må du sørge for at webhotellet er pålitelig og har en god oppetid. Du må vite at noe lavere enn 99% av oppetiden ikke er verdt å vurdere. Enhver nedetid du opplever vil ende med å koste deg mye, spesielt fordi du genererer mye trafikk.

Kundesupport

Du vil ha en webhotell som har god kundestøtte, spesielt siden du har et nettsted med høy trafikk og alt som går galt må løses på kortest mulig tid. Derfor trenger du en kundestøtte 24/7, og du vil ha ulike alternativer, så se etter verter som tilbyr telefonstøtte, e-poststøtte og live chat online.

Priser og refusjon

Selvfølgelig er det alltid smart å se etter et billigere alternativ hvis du finner en som har alle tingene du trenger. Vær imidlertid forsiktig når du ser på prisen. Du ønsker ikke å velge en upålitelig webhotell bare fordi den har billigere alternativer når det gjelder VPS-planer. En annen ting å se etter er refusjonspolicy. Forsikre deg om at webhotellet gir refusjon hvis du ikke er fornøyd med noe og ønsker å endre webhotellet.

De beste alternativene for vertshus med høyt trafikk

Jeg har nå dekket alt du trenger å vite når du tar en beslutning. Imidlertid er det fortsatt problemet med å ha for mange alternativer. Konkurransen innen webhotell er massiv, og det vil ta deg mye tid å undersøke så mange selskaper. Derfor har jeg valgt fem vertsfirmaer som er egnet til å være vertskap for nettsteder med høy trafikk. Nedenfor vil jeg dele mine erfaringer med deg.

1. HostGator

Besøk nettstedet »

hostgator-beste-hosting-høy trafikk-nettstederHostGator har fått mye trekkraft og omdømme på bare noen få år og er nå en av de mest populære webvertene i verden. Faktisk vert de over 5.000.000 domener! De har oppnådd denne typen suksess takket være de rimelige prisene og den fantastiske hostingtjenesten.

VPS Hosting

HostGator har tre VPS-planer som du kan få:

 • Snappy 2000 – 2 GB RAM, 12 GB diskplass, 1,5 TB månedlig dataoverføring. Starter på $ 79,95 / måned, men du kan få det for $ 19,95 / måned hvis du forplikter deg i tre år.
 • Snappy 4000 – 4 GB RAM, 165 GB lagring og 2 TB månedlige dataoverføringer som starter på $ 119,95 / måned. Hvis du signerer en treårsplan, kan du få den for $ 29,95 per måned.
 • Snappy 8000 – 8 GB RAM, 240 GB diskplass og 3 TB månedlig dataoverføring til $ 149,95 / måned. Hvis du går med en treårskontrakt, kan du ha den for $ 39,95 / måned.

Kundeservice

HostGator har virkelig en fantastisk kundeservice, og de har allerede mottatt noen priser for det høye støttenivået de tilbyr til kundene. Du kan få hjelp via live chat og telefon når som helst på dagen, inkludert helligdager. Det de ikke har er en premiumstøtte for høye betalende kunder, men når du vurderer kvaliteten på deres vanlige kundeservice, er dette virkelig ikke et problem i det hele tatt.

Pålitelighet

HostGator garanterer oppetid på 99,9%, noe som er veldig viktig for deg hvis du har mye trafikk på nettstedet ditt. De har datasentre som er toppnivå, støttet av serverhårdvaren med høy standard. HostGator har også et fantastisk overvåkingssystem. Det er også viktig fordi det lar dem skanne serverne sine og få statusoppdatering når som helst, noe som genererer automatisk utløst advarselssystem som sender advarsler til teknikerne når det er noe problem med serveren.

2. BlueHost

Besøk nettstedet »

Bluehost-billig-hosting-høy trafikk-nettstederDette er en webhotell som sannsynligvis er den mest anerkjente av dem alle, selv om det er en hard konkurranse. Det er et selskap som er et av de beste valgene i WordPress.org, og de har 5 forskjellige hostingplaner du kan velge mellom, avhengig av dine spesifikke behov. Vi vil snakke om VPS-hostingplanene de tilbyr for ditt nettsted med høy trafikk.

VPS Hosting

Det første du må være klar over er det faktum at BlueHost ikke har VPS-planer for Windows, bare for Linux, noe som virkelig er skuffende. Imidlertid, hvis du bruker Linux, vil du ha 4 forskjellige alternativer å velge mellom – Standard, Enhanced, Premium og Ultimate. Prisene varierer fra $ 14.99 til $ 59.99 for den første måneden, men deretter går de opp til området fra $ 29.99 til $ 119.99 etter det. Dette er ganske ordinære priser, og for dem får du 2 CPU-kjerner for de to første planene og 3 og 4 for dyrere to. Lagring får du fra 30 GB til 120 GB, avhengig av planen. RAM varierer fra 2 GB til 8 GB og båndbredde er ubegrenset for alle hostingplaner. Standardplanen får en IP-adresse, mens andre planer får deg to IP-adresser.

Kundeservice

Jeg har hatt en flott opplevelse med kundeservicen som BlueHost tilbyr, selv om det er noen blandede anmeldelser der ute. Jeg mener, det er både positive og negative anmeldelser, så jeg antar at det hele kommer ned på enkeltsaker. Du bør imidlertid vite at BlueHost tilbyr 24/7 kundestøtte på sine telefoner, live chat og e-post.

Sikkerhet

En av de sterkeste fordelene for BlueHost er deres sikkerhet. Du vil få tre lag med spamforebygging, men det er ikke det eneste. Denne webhotellet gir også god beskyttelse for innboksen din og gir deg muligheten til å blokkere tilgang til nettstedet ditt og svarteliste spesifikke IP-adresser.

3. InMotion Hosting

Besøk nettstedet »

inMotion-business-hosting-høy trafikk-siderInMotion er virkelig en av gigantene i webhotellverdenen. De har eksistert siden 2001, og den erfaringen betyr mye fordi de vet hvordan de skal håndtere vanlige problemer på den raskeste måten.

VPS Hosting

InMotion tilbyr tre typer VPS-planer – VPS-1000s, VPS-2000s og VPS-3000s. VPS-1000s koster $ 29.99 per måned, har 4 GB RAM, 60 GB lagringsplass, 2 TB båndbredde og to IP-adresser. VPS-2000s er priset til $ 49,99 per måned, og gir deg 6 GB RAM, 130 GB lagringsplass, 3 TB båndbredde og to IP-adresser. VPS-3000s har en pris på $ 74.99 per måned, og lar deg 8 GB RAM, 200 GB lagringsplass, 4 TB og tre IP-adresser.

Kundeservice

Kundeservice er en av de sterkeste draktene til dette webhotellfirmaet. De gir konstant, allround service. Du kan kontakte dem på telefon, live chat og via e-post. De har et ekstremt vennlig personale som er opptatt av å hjelpe deg med å finne den beste måten å håndtere alle problemene du måtte ha.

Faktisk vil de sannsynligvis kunne løse selv de mest komplekse problemene fordi de også har avansert støtte. En annen flott ting med InMotion er deres omfattende samfunn som også alltid er klar til å hjelpe deg når som helst. Det er et forum der du kan finne svarene dine, i tillegg til mange opplæringsprogrammer og online kurs, alt tilgjengelig på deres offisielle hjemmeside.

Pålitelighet

InMotion trekker 99,9% oppetid, og jeg har personlig testet dette det siste året med nettstedet mitt med høy trafikk. Som jeg allerede har nevnt, er dette veldig viktig fordi all driftsstans kan forårsake alvorlig skade på nettstedets omdømme og inntekt. InMotion gir også sprengbart minne og dedikert minne, som er en fin funksjon som skiller dem fra de fleste andre webverter.

4. InterServer

Besøk nettstedet »

interserver-rimelig-high-trafikk-nettsted-hostingInterServer har vært i webhotellbransjen siden 1999 og er en av de raskest voksende webvertene som har to datasentre som de tilbyr en enestående tjeneste fra. De har også stor kundetilfredshet og anerkjent forretningsetikk.

VPS Hosting

InterServer har et fantastisk system for å bestemme den ideelle VPN-planen for hver klient. De tilbyr tilpassede VPS-planer som kundene deres kan velge på egen hånd. Det lar deg få nøyaktig det du trenger fra et bredt utvalg av alternativer. Jeg har en flott opplevelse med InterServer og jeg elsker den slags skalerbarhet som de tilbyr kundene sine. Det er to typer VPS-planer – Linuxbasert, som koster $ 6 / måned og Windows-basert, priset til $ 10 / måned. Dette er selvfølgelig prisene for de mest grunnleggende planene som gir deg 25 GB plass, 1024 MB minne og 1 TB dataoverføring. Nå er det her ting blir interessant. Du kan legge til en annen skive, eller mer (opptil 16) til VPS-vertsplanen din, og hver skive du legger til vil gi deg et annet sett med tidligere nevnte funksjoner. Hver skive vil også øke prisen du betaler med $ 6 for Linux eller $ 10 for Windows.

Du kan også velge om du vil betale VPS-planene dine hver måned eller på årsbasis. Hvis du velger å få en årsplan, vil du få 10% rabatt. Selvfølgelig får du en pengene-tilbake-garanti som varer i 30 dager med uansett VPS-plan du velger.

Viktige funksjoner

Denne webverten har ekstremt sterke servere som lar dem garantere 100% strømtid og 99,9% nettverkstid.

InterServer har et flott og enkelt verktøy som du kan bruke til å administrere hostingplanen din enkelt og uten teknisk kunnskap.

Når det gjelder kundestøtte, har denne verten et vennlig personale som også er ekstremt profesjonelt og tilgjengelig 24/7. Du kan kontakte dem på telefon, via e-post og i live chat.

5. GreenGeeks

Besøk nettstedet »

greengeeks-premium-hosting-høy trafikk-web-siderDette er et relativt nytt selskap, men de har sikkert vokst mye siden 2006 da de ble grunnlagt. Det er fordi de har et tydelig skille fra andre webhotellfirmaer – de tilbyr grønn webhotell. Det betyr at de er et miljøvennlig selskap som jobber med å motregne karbonproduksjonen fra serverne deres.

VPS Hosting

Dette selskapet tilbyr 5 forskjellige VPS-hostingplaner:

 • 39,95 dollar / måned – Denne VPS-planen gir deg 1 GB RAM, 25 GB lagringsplass og 1 TB båndbredde.
 • 59,95 dollar / måned – Denne VPS-planen gir deg 2 GB RAM, 50 GB lagringsplass og 1,5 TB båndbredde.
 • 79,95 dollar / måned – Denne VPS-planen gir deg 3 GB RAM, 75 GB lagringsplass og 2 TB båndbredde.
 • USD 99,95 / måned – Denne VPS-planen gir deg 4 GB RAM, 100 GB lagringsplass og 2,5 TB båndbredde.
 • $ 159,95 / måned – Denne VPS-planen gir deg 5 GB RAM, 125 GB lagringsplass og 3 TB båndbredde.

Med alle tilgjengelige VPS-plan vil du også få to IP-adresser, og du kan når som helst endre planen du bruker. Det er også en 30-dagers pengene tilbake-garanti hvis du ønsker å bytte hostingleverandør uansett grunn du har.

oppetid

GreenGeeks hevder at de gir 99,9% oppetid av tjenesten, og basert på min egen erfaring er dette helt sant. De har kraftige servere som lar dem opprettholde en så høy oppetid, men det lar dem også tilby stor hastighet alle kunder.

Kundeservice

GreenGeeks har et stort team av teknikere som kan hjelpe deg med å håndtere alle problemer. Du kan når som helst kontakte deres gjestfrie kundesupport fordi de gir 24/7 support på telefon, via e-post og i live chat. Det er også mange online tutorials på nettstedet deres som kan hjelpe deg med å håndtere noen problemer uten å kontakte support.

Konklusjon

Det er mange webhotellfirmaer som kan håndtere dine krav til et nettsted med høy trafikk, og du bør absolutt gjøre din egen research uansett, bare for å forsikre deg om at du ikke gikk glipp av noen bedre mulighet. Etter min erfaring er dette imidlertid de beste webvertene hvis du er ute etter pålitelige og kraftige VPS-planer for å håndtere nettstedet og trafikken du genererer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map