5 beste leverandører av WordPress hosting

best wordpress-hosting


WordPress er det mest populære innholdsstyringssystemet på planeten vår akkurat nå. Det startet som en bloggplattform, tilbake i 2001 og har vokst fram til å være den kraftige og effektive CMS vi kjenner i dag.

Det er over 75 millioner nettsteder som er avhengige av WordPress. Omtrent hvert fjerde nettsted bygges med WordPress, så det er unødvendig å si at det er et veldig populært CMS.

Det er bare noen få andre innholdsstyringssystemer der ute som tilbyr lignende brukervennlighet og så mange tilpasningsmuligheter. Det er 40 000+ plugins tilgjengelige og tusenvis av profesjonelle temaer. WordPress tilbyr deg muligheten til å lage det perfekte utseendet til nettstedet ditt med enkle dra- og slippverktøy. Det fungerer bra både for første gang brukere og utviklere.

De som kjenner litt til HTML, CSS eller PHP kan tulle med koden; lage egendefinerte funksjoner og temaer som passer deres behov gjennom hver bit.

Det som gjør det enda bedre er at du ikke trenger å legge noen pluss for å gjøre nettstedet ditt responsivt, ettersom det vil være mobilvennlig rett utenfor boksen.

Det er en utrolig stabil og pålitelig plattform, og det er grunnen til at store merkenavn bruker den. CNNs blogger, Wall Street Journal, Mashable, Forbes, The New Yorker og Sony Music er alle bygd på WordPress.

Det er en enestående plattform som deler mye arbeid for de som søker å bygge og vedlikeholde nettsteder. Å legge til, lage og administrere forskjellige typer innhold er utrolig enkelt og greit. Du kan få en webside igang i løpet av noen dager, og du kan enkelt planlegge alle innleggene dine etter din smak.

Hvordan velge WordPress Nettstedvert?

WordPress har et lite vedlikeholdsskript som de fleste servere kan håndtere, men du bør ikke bare velge noen vert. Se etter en god leverandør som forstår de nøyaktige behovene til WordPress og tilbyr sine tjenester til en fornuftig pris. Hosting-tjenesten du velger har innvirkning på nettstedets ytelse og SEO. Så du vil bruke den mest avanserte tjenesten du har råd.

Sidehastighet betyr mye fordi det gir brukertilfredshet. De fleste brukere har ikke tålmodighet til å vente mer enn 2 sekunder på at et nettsted lastes helt inn, så du vil ønske å gå under det så mye som mulig.

Selv en forsinkelse på 1 sekund har vist seg å føre til et fall på 7% i konverteringer, som Aberdeen Groups forskning viser. Så hvis du driver en online virksomhet, er det av største viktighet at du velger den raskeste hosting-tjenesten som er tilgjengelig for deg.

Men husk at selv om du velger en kraftig hosting-tjeneste, må du ha gode programtillegg og temaer for å følge med den, fordi dårlig skrevet kode virkelig kan redusere nettstedets ytelse med mye.

Å ha nyttige nettstedsadministrasjons- og markedsføringsverktøy som følger med hostingtjenesten din er alltid et stort pluss når du velger en vert, så husk å holde øye med dem.

Tradisjonell delt hosting

Med tradisjonell delt hosting får du serverområdet, teknologien og et visst støttenivå som er nødvendig for å drive et WordPress-nettsted. Du kan også få en kraftig tradisjonell hostingtjeneste til en fornuftig pris, men det vil kreve mer oppmerksomhet.

Du må konfigurere hostingtilgangen og installere WordPress, sammen med å håndtere alle andre tekniske detaljer som å oppdatere WordPress Core, plugins, etc. Å opprette vanlige sikkerhetskopier for nettstedet ditt er også din jobb, sammen med å håndtere ethvert sikkerhetsbrudd som kan skje.

Hvis du er en utvikler, er disse oppgavene ikke noe nytt, men de som bare vil at hjemmesiden deres skal kjøres med minimalt inngrep, har det bedre med å bruke en administrert WordPress-hosting.

Optimalisert og administrert hosting

Hvis du vil ha fagpersoner som passer på nettstedet ditt 24/7, kan du alltid velge å abonnere på en administrert eller WordPress-optimalisert hostingplan. På denne måten tar verten ansvaret for å utføre de ovennevnte oppgavene og løse eventuelle problemer du måtte støte på.

Avhengig av hvilken type bruker du er og hvor omfattende kunnskap du har, kan du velge mellom disse to alternativene.

Beste webhotellleverandører for WordPress

Nedenfor finner du de beste WordPress hosting selskaper. Alle disse vertsleverandørene tilbyr både delte og WordPress-optimaliserte webhotellplaner. Så hvis du leter etter en bestemt type WordPress-hostingplan, er du dekket av noen av disse vertsfirmaene.

1. HostGator

hostgator-beste-wordpress-sky-hosting

Du har sannsynligvis allerede hørt om HostGator, ettersom det er et av de største webhotellfirmaene som har mer enn 9 millioner registrerte domenenavn. Det har også partnerskap med slike som Linux og Cisco. Selskapet har eksistert i 15 år og har hatt mange fornøyde kunder siden den gang.

De har solide oppetider som beveger seg mellom 99,97% og 99,90%. Nettsteder lastes innen 800 millisekunder, noe som også er ganske bra, men det ville vært bedre med 200 millisekunder mindre. Likevel kan du nå større hastigheter hvis du har et “lettere” nettsted.

Brukergrensesnittet og den komplette hostingtjenesten er veldig nybegynnervennlig. Det er mange guider, tutorials og FAQ-sider du kan legge hendene på som forteller deg hvordan du håndterer forskjellige innstillinger trinn for trinn.

Du vil også ha et stort støtteteam som passer på alle dine behov. Det tar mindre enn 20 minutter å svare på deg i nettprat, slik at du kan være trygg på at du har noen problemer løst innen en fast tidsramme.

HostGator tilbyr også en stor bonus. De vil flytte ditt allerede eksisterende nettsted til deres servere gratis. Du får også automatisk fjerning av skadelig programvare, så nettstedet ditt blir lagret i trygge omgivelser. Hvis du vil lage sikkerhetskopier av nettstedet ditt, kan du gjøre det gjennom cPanel. Fullt automatiserte sikkerhetskopier koster 15,95 dollar årlig.

Prisene for deres tjenester starter på $ 3.95 per måned for Hatchling-planen, som tilbyr ubegrenset lagring, domenenavn og båndbredde. Baby Plan støtter også ubegrenset alt med noen få statister for $ 5,95 per måned. Endelig kommer forretningsplanen til samme pris, og støtter ubegrenset domenenavn, lagring og båndbredde med tillegg til en gratis dedikert IP, et avgiftsfritt nummer og et SSL-sertifikat for $ 5,95 per måned.

Registrering til deres tjenester kan gjøres i noen få trinn, og du kan be om refusjon innen 45 dager.

2. BlueHost

Bluehost-beste-wordpress-hosting-leverandør

BlueHost har et samarbeid med WordPress, så de er åpenbart skikket til å være vert for et WordPress-nettsted. Det er en av hosting-tjenestene som anbefales på WordPress.org. De tilbyr også en spesiell avtale for WordPress-brukere, og tilbyr en $ 2.95 / måned, noe som er fantastisk for alle som ønsker å være vertskap for nettstedet sitt til en lav pris.

BlueHost tilbyr alt som er nødvendig for sømløst å drive et WordPress-nettsted. Du vil være i en bedre situasjon og ha tilgang til mange gode sikkerhetsverktøy som Spam Hammer, Spam Experts, Spam Assassin og CloudFlare for å forhindre DDoS-angrep som kan krasje nettstedet ditt.

Oppetiden er mellom 99,99% og 99,89%, noe som betyr at de er pålitelige gjennom hele året. Å laste WordPress-sider er ikke alltid like raskt som lynet, fordi de store mengder kode serveren må behandle. WordPress-nettsteder som er vert på BlueHost, har en ladetid på 1000 ms. Noe som kan virke utilfredsstillende ved første øyekast, men du vil ikke merke det i praksis.

Det tar omtrent en halv time å svare på kundeservice, og det er mange innhold du kan bruke for å hjelpe deg å lære å administrere nettstedet ditt. Du har tilgang til mange opplæringsvideoer som tilbyr trinnvise guider og mye informasjon.

Bluehosts første pakke, grunnleggende plan starter på $ 3,49 / måned, som krever et tre års abonnement. Ellers koster det $ 4,95 per måned med et 12 måneders abonnement. På denne måten får du 50 GB lagringsplass, 10 nettsteder, ubegrenset båndbredde og 5 e-postkontoer med 100 MB lagringsplass for hver. Plus-planen koster 5,95 dollar per måned, som gir 10 nettsteder, 100 e-postkontoer med 500 MB plass, 150 GB lagringsplass og ubegrenset båndbredde

Endelig har du Business pro-planen som er deres største delte plan, og koster $ 13,95 per måned. Det kan skryte av ubegrenset båndbredde, lagring, nettsteder og e-postkontoer.

Det er også viktig å merke seg at de ikke tilbyr gratis migrering av nettsteder, så hvis du har et allerede eksisterende nettsted, vil du at de skal migrere, vil de belaste deg et gebyr på 149,99 dollar for det.

Hvis du vil være vert for et enkelt WordPress-nettsted med noen få funksjoner, er BlueHost et solid alternativ, men hvis du vil være vert for et stort eCommerce-nettsted, kan det komme litt tregt.

3. InMotion Hosting

inMotion-beste-business-wordpress-hosting

Sannsynligvis den mest komplette hostingtjenesten på denne listen. InMotion hevder at det er mye bedre enn konkurransen, og så langt har selskapet klart å bevise den uttalelsen. Deres tjenester er raske, pålitelige og bunnsolid i alle aspekter. De er omtrent 40% bedre enn de fleste av konkurransen.

Nettsteder som er vert på InMotion sine servere, lastes med en utrolig hastighet på 560 ms, mens noen verter med samme prislapp laster nettstedene sine med en hastighet på 800-1000 millisekunder. De er også veldig pålitelige, siden oppetiden er 100% og bare faller til 99,95%. Nok en gang er det bunnsolid!

Den eneste ulempen med InMotion er at ethvert nettsted som overstiger 10 GB i størrelse ikke vil bli sikkerhetskopiert. Du må betale en avgift på 49 dollar for å få sikkerhetskopiert et nettsted av den størrelsen regelmessig. Men de tilbyr gratis automatiserte sikkerhetskopier og restaureringer av nettsteder for andre nettsteder under 10 GB.

For å kunne utnytte den kraftige tjenesten deres, har de et kundesupportteam i verdensklasse som alltid er klar til å betjene alle dine behov. De krever mindre enn 20 minutter å svare, og de vil løse noen av problemene dine ganske raskt.

Alt om InMotion klarer å være så overbevisende og det er akkurat slik de vil ha det. De tilbyr disse tjenestene til samme pris som andre kommersielle webhotell, og begynner på $ 3,49 i måneden for deres lanseringsplan. Den støtter 6 nettsteder, 26 parkerte domener, 6 MySQL-databaser sammen med 100 underdomener og 26 parkerte domener.

Power-planen koster $ 4,49 per måned, og den gir de samme tjenestene som lanseringsplanen, med et par statister.

Endelig koster Pro-planen $ 7,49 per måned, noe som støtter ubegrenset alt! WordPress-verten deres er den samme som noen av de andre planene som er nevnt her, og de støtter og administrerer ethvert nettsted bygget i dette CMS perfekt.

4. WebHostingHub

webhostinghub-beste-wordpress-blogg-hosting

WebHostingHub tilbyr sine tjenester med en veldig provoserende uttalelse og sier at de er 20 ganger raskere enn konkurrentene.

Selv om de ikke er 20 ganger raskere, er de blant de raskeste webhotellene vi har vurdert så langt, og kan skryte av lastehastigheter på 580millisekunder. Lastingshastigheter for sider er raske nok til å kjøre et nettsted for e-handel.

Alle de mektige SSD-stasjonene gjør ting enda bedre ettersom data blir lest 20 ganger raskere enn fra en vanlig harddisk.

De er også ganske pålitelige gjennom året med 99,99% oppetid som bare faller ned til 99,88% i verste fall..

Hvis du er en nybegynner som ikke har for mye erfaring med webteknologi, vil WebHostingHub være mer enn bra for deg. De holder ting ekstremt enkle med noen få trinns registreringsprosess og et enkelt nettstedoppsett. Hver hostingpakke leveres med gratis programvare for nettstedbygger.

Du kan velge å få WordPress installert på serveren din rett fra påmeldingssiden. Du kan også velge andre innholdsstyringssystemer.

WebHostingHub tilbyr et vell av gratis tjenester også. De tilbyr muligheten til å overføre tre nettsteder sammen med databasene sine til deres servere, helt gratis. De lover også en null nedetidsprosess som gjør det til et enda mer overbevisende tilbud. For å fullføre det hele, får du også et gratis domenenavn med avtalen.

Likevel koster sikkerhetskopier og ekstra sikkerhet ekstra penger. Dette er veldig nyttige, til og med viktige sikkerhetsfunksjoner som du ikke får gratis.

Deres første plan, Spark-planen starter på $ 4.99 per måned, noe som krever et 3-årig abonnement. Hvis du velger det 12 måneder lange alternativet, går prisen opp til $ 6.99 per måned. Den har støtte for 2 nettsteder, 25 underdomener og 10 MySQL-databaser.

Nitro-planen koster $ 6,99 per måned og støtter et ubegrenset antall nettsteder, underdomener og MySQL-databaser.

Dynamo-planen gjør også alt ubegrenset med tillegg av flere serverressurser du kan benytte deg av. Denne tjenesten er ypperlig for svært trafikkerte nettsteder.

Hvis du liker hvordan WebHostingHubs tjenester høres ut, kan du abonnere på tjenesten deres i noen få enkle trinn.

5. InterServer

interserver-beste-optimalisert-wordpress-hosting

InterServer har vært på markedet siden 1999, men det er ikke så mange som visste om det som om andre kommersielle verter. Det er en veldig budsjettvennlig leverandør som har 17 års arbeid og millioner av fornøyde brukere bak seg.

De har alt nødvendig for å få WordPress-nettstedet ditt opp og gå sømløst. Omtrent 80% av alle deres uttalelser er skrevet med en veldig positiv stemme. De fleste av kundene er veldig fornøyde med tjenesten de mottar.

Oppetidene deres faller sjelden fra 100% til 99,99%, så de er virkelig pålitelige gjennom året. Det som gjør dem enda mer imponerende, er at nettsteder som er vert på serverne sine har en reaksjonstid på 300 ms.

De har solid oppetid, et vennlig og veldig responsivt kundesupportteam som hele tiden er klar til å løse ethvert problem som angår nettstedet ditt.

For de som ikke vil titte for mye med WordPress-nettstedet sitt, og de som bare vil ha det oppe og gå gjennom året uten problemer, kan bruke en administrert hostingplan for 5 $ i måneden. Deres tjenester inkluderer også masse installasjoner med ett klikk og en gratis migrering av nettsteder.

Du kan også få noen gode rabatter med en langsiktig kontrakt og få prisfallet til $ 3,88 / mo. Du får ubegrenset båndbredde, lagringsplass og nettsteder med denne pakken. Men det er viktig å nevne at ingen nettsteder har lov til å bruke mer enn 20% av serverens ressurser.

Fortsatt er InterServer veldig grei uten noen begrensninger som tjenestene deres pålegger, og de vil gi deg beskjed om alt rett utenfor flaggermusen, uten skjulte fangster eller avgifter.

InterServer er ikke en mainstream-vert ennå, og de gjør opp for det ved å tilby en fantastisk tjeneste til alle brukerne sine. Hvis du leter etter en pålitelig web-vert som holder interessene dine i tankene, er InterServer en tur!

Konklusjon

Å velge en upålitelig webhotell for WordPress-nettstedet eller bloggen din kan føre til mye hodepine. Det er ikke nødvendig å prøve forskjellige selskaper, fordi jeg har gitt deg en liste over de beste leverandørene av WordPress-hosting. Jeg har testet dem alle sammen, og bruker de for tiden for klienter eller mindre nettstedsprosjekter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map