5 beste verktøy for byggherre for nettsteder for nybegynnere

01.06.2020
Beste vertskap '5 beste verktøy for byggherre for nettsteder for nybegynnere
0 13 мин.

best-nettside-byggere-2019


For å enten starte en bedrift eller ganske enkelt få stemmen din hørt på Internett, er en tilstedeværelse på sosiale medier ofte ikke nesten nok til å oppnå det. Og selv om sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter, Pinterest og andre er en flott måte å koble til og bygge et publikum på; Hvis du vil ha en ekte og relevant online tilstedeværelse, må du bygge din egen webside på et tidspunkt.

Dette er topp 5 byggherrer vi anbefaler:

Selskap
Pris fra
Prøve

1wix.com gratis nettsted byggherre$ 5,00 / moGRATIS
2weebly.com nettsted byggherre gratis$ 8,00 / moGRATIS
3websitebuilder.com gratis prøveversjon$ 5,99 / moGRATIS
4webs.com nettsted byggherre gratis$ 5,99 / moGRATIS
51og1 mywebsite$ 6,99 / mo30-dagers pengene tilbake

Den største fordelen med å opprette og administrere ditt eget nettsted er at du vil ha absolutt og total kontroll over hvordan innholdet ditt vises, så vel som den visuelle designen og presentasjonen for nettstedet ditt. Dette er sannsynligvis det mest avgjørende trinnet hvis du vil bygge troverdighet og pålitelighet hos publikum, uansett om du bare er en blogger, et personlig merke, organisasjon eller virksomhet..

Med de store forbedringene og teknologiske fremskrittene som internetsfæren har klart seg de siste årene, har prosessen med å være vert, sette opp og administrere ditt eget nettsted aldri vært enklere og enklere. Du vil kunne bruke noen av de mange kraftige verktøyene, funksjonene og alternativene for ikke bare enkelt og raskt å bygge nettstedet ditt fra bunnen av, men også øke funksjonaliteten og estetikken til nettstedet ditt enormt..

Det er her verktøy for nettstedbyggere kommer inn. For de aspirerende eiere av nettstedet som ikke har tidligere kodingskunnskap eller erfaring, kan noen oppgaver relatert til opprettelse og administrasjon av nettsteder virke kompliserte og harde. Nettverksbyggerverktøy hjelper deg å dra nytte av alle de tilbudte funksjonene og lar deg designe nettstedet ditt i henhold til valgene og alternativene du vil ha til disposisjon. Dette er mulig med et brukervennlig og nyttig brukergrensesnitt og spesiallagde funksjoner som gjør hele prosessen veldig enkel og rask.

Hvordan velge det beste nettstedbyggerverktøyet

Tidligere krevde det å sette opp din egen webside fra bunnen av, enten å betale noen for å gjøre det for deg eller å ha omfattende kunnskap eller erfaring når du jobber med HTML, PHP, JavaScript, kunnskap om hvordan servere fungerer, samt erfaring med forskjellige nettsteder. hostingtjenester. Nettstedsbyggerverktøy tilbyr nesten alle disse tjenestene gratis.

Hvis du starter et nettsted for virksomheten din, er det helt avgjørende å velge et nettstedbyggerverktøy som har mange viktige online markedsføringsfunksjoner, verktøy og alternativer. Dette er veldig viktig når det gjelder å øke lønnsomheten på nettstedet ditt gjennom bruk av tilbakekoblinger, handlekurver, nettbutikker og andre nyttige alternativer for å tjene penger på nettstedet ditt.

Siden du er interessert i å bruke et nettstedbyggerverktøy for å hjelpe deg med å sette opp nettstedet ditt, vil du sannsynligvis ønske at nettstedbyggerverktøyet skal ha et veldig enkelt og brukervennlig brukergrensesnitt. Derfor bør du være forsiktig med å velge nettstedsbyggerverktøy som bruker et dra-og-slipp-grensesnitt som lar deg bygge nettstedet ditt fra bunnen av enkelt og raskt.

Noen ekstra funksjoner og tjenester som er veldig nyttige for nettstedet ditt, er ting som interaksjonsknapper for sosiale medier, som delingsknappen, blogger og kontaktskjemaer, gallerier, video- og andre mediaspillere. Hvis du ønsker det, kan du velge å bruke et nettstedbyggerverktøy som åpner for passordbeskyttelse av bestemt innhold på nettstedet ditt, noe som er nyttig når du konfigurerer abonnementspakker for nettstedet ditt.

Et annet sentralt element du bør ta i betraktning er maler. Et flott nettstedverktøyverktøy skal alltid gi deg et veldig stort antall forskjellige maler tilgjengelig som kan passe til behovene til nettstedet ditt. Forsøk å velge et nettstedbyggerverktøy som tilbyr målrettede maler basert på noen av de mest populære nettstednisjene.

Enhver seriøs nettstedseier som ønsker at et nettsted skal vokse og være vellykket, bør gjøre det til den absolutte prioriteringen å sørge for at nettstedet er godt designet og kompatibelt med mobilen surfing. En veldig stor prosentandel av all Internett-trafikk i dag kommer fra mobiltelefoner og andre håndholdte enheter. Hvis nettstedet ditt ikke har et mobilvennlig responsivt design, kan du tape på mye trafikk og potensielle kunder.

Bilder, gallerier og andre medier er en veldig vakker og iøynefallende måte å vise innholdet på nettstedet ditt. Du må sørge for at verktøyet for nettstedbygger som du velger å bruke på nettstedet ditt, tilbyr en omfattende grad av visningsalternativer og funksjoner for foto, video og galleri. Og hvis nettstedverktøyverktøyet gir deg redigeringsverktøy slik at du enkelt og fullstendig kan beskjære, hogge og legge til filtre til bildene og galleriene dine, er det enda bedre.

Samhandling i sosiale medier skal aldri undervurderes. Du kan koble deg til et veldig stort publikum ved å dra nytte av noen av de mange funksjonene og alternativene i sosiale medier som nettverksbyggerverktøyene har å tilby. Du kan sette opp knapper slik at folk kan dele innholdet ditt på forskjellige sosiale medieplattformer, så vel som å sette opp knapper for Facebook likes og Twitter følger. Nå som du har blitt informert om de viktigste tingene du trenger å være forsiktig med når du velger hvilket nettstedbyggerverktøy du skal bruke, la oss gå foran og gå gjennom noen av de beste nettstedbyggerverktøyene som er tilgjengelige på markedet.

Wix.com

Prøv det nå gratis »

wix nettsted byggherre

Det mest imponerende med Wix.com nettstedverktøyverktøy er evnen til å gjøre nettstedoppretting veldig enkel og sømløs. Det er utstyrt med de mest intuitive og brukervennlige grensesnittene som vi noen gang har sett, så vel som strømforsynt med noen veldig kraftige og glatte funksjoner, alternativer og tjenester. Wix gir deg også tilgang til tonnevis av tredjeparts-dingser som du kan bruke for å øke funksjonaliteten til nettstedet ditt.

Noen av de viktigste fremtredende funksjonene som Wix nettstedbyggerverktøyet har å tilby er tittelanimasjonene, integrering av mobile applikasjoner, ubegrenset online lagring for nettstedet ditt, kul og moderne videobakgrunner og mange flere. Det er også mange forskjellige bloggfunksjoner, så vel som e-handelsfunksjoner som kan hjelpe deg med å tjene penger på innholdet på nettstedet ditt.

De fleste av tjenestene og funksjonene som Wix nettstedbyggerverktøy gir, er helt gratis, men gitt de avanserte funksjonene og verktøyene du trenger å betale for er tilgjengelige til en veldig rimelig og budsjettvennlig pris. Og vurderer alle de fantastiske alternativene og verktøyene som Wix har å tilby deg, vil prisen være en veldig klok investering.

Malene som dette premium nettstedbyggerverktøyet har å tilby er alle veldig moderne og godt designet. Det brukervennlige dra-og-slipp-grensesnittet til Wix nettstedbyggerverktøy lar deg enkelt legge til og redigere nettstedselementer samt bruke og tilpasse tekst, sosiale medier-widgeter, knapper, former og alle andre elementer.

Alternativer for endring og personalisering er nesten uendelige. Du vil kunne redigere, finpusse og endre nesten alle aspekter av nettstedet ditt. Du kan endre ting som antall kolonner på siden, størrelsen på kolonnene, samt endre hvordan de justeres. Du kan enkelt og raskt sette opp et veldig kompakt navigasjonshierarki ved å dra og slippe nye sider rundt.

I tillegg til alle disse fantastiske funksjonene, tilbyr Wix også mange alternativer og muligheter for online markedsføring, monetisering av nettsteder, blogging, bilder, videoer og andre medier og mye mer. Hvis du leter etter et enkelt og brukervennlig verktøy for byggere av nettsteder, er Wix definitivt et av de beste alternativene som finnes på markedet.

Weebly.com

Prøv det nå gratis »

weebly nettsted byggherre

Weebly nettstedbyggerverktøyet er en veldig kraftig, intuitiv og brukervennlig tjeneste som lar deg lage vakre og engasjerende nettsteder uten behov for kodingskunnskap eller erfaring. Alle temaene og malene som er tilgjengelige med Weebly er veldig attraktive og fullt responsive når du blar gjennom mobiltelefoner, bærbare datamaskiner og andre enheter.

Dette fantastiske nettstedbyggerverktøyet blir stadig lagt til og forbedret ved å kontinuerlig oppdatere grensesnittet til redaktøren, oppnå bedre integrasjon for e-handel i tillegg til å forbedre mulighetene for online markedsføring og sosiale medier. Nye temaer og maler blir også regelmessig lagt til med nye og spennende funksjoner som videobakgrunner og tilpassede tilpassede sideseksjoner.

En av de største fordelene med å bruke Weebly som nettstedverktøyverktøy er at det lar deg endre temaet for malen på nettstedet ditt uten å måtte bygge nettstedet ditt helt opp igjen. Redigeringsgrensesnittet er virkelig enkelt å bruke og nybegynnervennlig ved å la deg raskt og enkelt bygge nettstedet du ønsker, ved å dra og slippe forskjellige elementer på siden din..

Applikasjonssenteret som Weebly nettstedbyggerverktøyet har å tilby er fullpakket med et stort antall forskjellige kraftige og nyttige tredjeparts-moduler. Du kan bruke disse widgetene til å forbedre utseendet på nettstedet ditt drastisk, forbedre hvordan innholdet ditt vises, samt øke funksjonaliteten til nettstedet ditt. Det er imidlertid viktig å merke seg at noen av widgetene er tilgjengelige gratis, mens noen krever en veldig liten avgift for å kunne brukes.

Nettstedseiere som bestemmer seg for å bruke premiumfunksjonene til Weebly, har tilgang til et stort antall veldig kraftige verktøy og funksjoner for e-handel og online markedsføring. Disse funksjonene lar deg koble produkter direkte fra noen av Internett sine største markedsplasser, samt gi deg betaling fra de største nettbankplattformene, som PayPal og andre. Det er også muligheter og støtte for AdSense så vel som søkemotoroptimalisering.

WebsiteBuilder.com

Prøv det nå gratis »

websitebuilder com gratis

WebsiteBuilder er et av de mest fleksible og flerbruksverktøyene for nettstedbygger som er tilgjengelige på markedet. Noe av det som er veldig imponerende med nettopp dette nettstedverktøyverktøyet er at det tilbyr tusenvis av forskjellige unike maler, temaer og sidesider. Du kan være trygg på at uansett hva din webside og nisje måtte være, vil WebsiteBuilder ha en mal klar akkurat dine behov.

Hver enkelt mal er tilgjengelig med dette nettstedbyggerverktøyet er spesielt bygget for mobile brukere. Malene er fullt lydhøre, retina klare og vil se ut og fungere perfekt når du blar gjennom alle slags forskjellige mobiltelefoner og andre enheter. En annen flott ting med dette spesielle nettstedbyggerverktøyet er muligheten til enkelt og raskt å sette opp et bloggsted og vedlikeholde det på nettstedet ditt.

Webhotellet som gis til alle brukere av WebsiteBuilder er veldig pålitelig og sikkert. Du kan også bruke det gratis kundedomenet for å gjøre nettstedet ditt skiller seg ut mer fra konkurransen. Et annet veldig viktig aspekt som dette fantastiske nettstedbyggerverktøyet bruker riktig, er integrering av sosiale medier. Det er mange forskjellige funksjoner og alternativer som er tilgjengelige for å koble nettstedet ditt til ditt sosiale mediepublikum.

Ved å bruke noen av premium e-handel og online markedsføringsverktøy og funksjoner, kan du veldig enkelt og raskt sette opp din helt egen nettbutikk og handlekurv for å tjene penger på nettstedet ditt mer effektivt. Alle nettsteder som er opprettet med WebsiteBuilder nettstedbyggerverktøy, vil bli søkemotoroptimalisert for å bli indeksert og rangert av søkemotorer etter beste evne..

Webs.com

Prøv det nå gratis »

webs com nettsted byggherre

Webs er et av de eldste og mest pålitelige verktøyene for nettstedbygger som er tilgjengelige på markedet. Det tilbyr et imponerende utvalg av gratis funksjoner og alternativer samt noen avanserte premiumfunksjoner for betalende kunder, for eksempel den store muligheten til å tilpasse mobilversjonen av nettstedet ditt fullt ut. Hvert enkelt nettsted som er opprettet med websidebyggerverktøyet, er garantert å svare fullt ut for mobilbrukere.

Noe av det du vil merke om Webs er det store antallet spesifikke maler som er tilgjengelige for alle brukere. Det er mange applikasjonsspesifikke maler, nisjespesifikke maler og mange flere. Et spesielt nyttig aspekt av dette nettstedbyggerverktøyet er det store antallet kategoriske maler for bedriftsnettsteder.

Du kan velge å opprette et helt gratis nettsted fra bunnen av; funksjonene som er tilgjengelige for ikke-betalende kunder er imidlertid ganske begrensede. I tilfelle du vil dra full nytte av det websidebyggerverktøyet har å tilby, kan du betale for noen av de tilgjengelige billige premium-nettpakkene.

Dra-og-slipp-grensesnittet til denne nettstedsbyggeren er ganske unik på en god måte. Du kan raskt finne de nøyaktige sideelementene og knappene du vil integrere på nettstedet ditt ved å navigere gjennom kategoriene som er tilgjengelige til enhver tid i grensesnittet. Etter det er det en enkel oppgave å dra og slippe elementer for enkelt å sette sammen ditt eget nettsted.

1&1 MyWebsite

Prøv det nå “

1and1 nettstedbygger

1&1 MyWebsite er det endelige nettstedverktøyverktøyet som vil gjennomgå for deg. Det tilbyr noen veldig imponerende funksjoner som et ubegrenset antall sider for nettstedet ditt, i tillegg til en enorm samling av arkivfotoer og gallerier som du kan bruke og mange forskjellige tredjepartswidgets som kan øke funksjonaliteten og skjønnheten til nettstedet ditt..

Premium-tjenestene til dette fantastiske nettstedbyggerverktøyet er veldig billige og bør utnyttes. Alle sidene som skal opprettes ved hjelp av dette nettstedbyggerverktøyet vil være fullt responsive og vil se bra ut og yte godt på alle slags forskjellige mobiltelefoner og andre enheter.

En veldig hendig og unik funksjon som 1&1 MyWebsite tilbyr sine kunder muligheten til å leve forhåndsvisningsmaler for å se hvordan de vil se ut på mobiltelefoner før du bruker malen på nettstedet ditt. Etter å ha valgt malen du ønsker, kan du bruke den veldig intuitive og veldig kraftige dra-og-slipp-nettstedbyggeren for å legge til eller redigere elementer på sidene dine. Nettstedsbyggerverktøyet som 1&1 MyWebsite bruker er noe av det beste vi har sett på markedet.

Det er også noen gode funksjoner som er koblet til bilder, videoer og andre medier. Du vil ha muligheten til å laste opp mange bilder masse, lagre dem i tilpassede mapper, samt redigere dem. Du kan også virkelig bli kreativ ved å sette opp vakre og engasjerende gallerier med tilpassede rutenett eller lysbildefremvisning. Du kan også raskt og enkelt legge til informasjon for alle mediene dine, for eksempel bildetekster, tekst og hyperkoblinger.

Konklusjon

Nettstedbyggerverktøy er en veldig effektiv og billig måte å hjelpe deg med å sette opp nettstedet ditt fra bunnen av i løpet av få minutter. Du kan raskt og enkelt opprette profesjonelle nettsteder med mange nyttige widgets, alternativer for inntektsgenerering og sosiale medier nettverk. Å bruke dette nettstedet byggherre verktøyet vil sikkert hjelpe deg å spare dager, kanskje til og med uker og tonnevis av penger som du ellers ville ha kastet bort ved å prøve å sette opp nettstedet ditt selv.

Vi håper at denne artikkelen har hjulpet deg med å lære å identifisere og måle de viktigste aspektene og funksjonene du trenger å ta hensyn til når du velger det beste nettstedbyggerverktøyet for deg. Vi har også plukket ut og gjennomgått noen av de beste nettstedbyggerverktøyene som er tilgjengelige på markedet, og vi garanterer at du ikke vil ta en feil hvis du velger å bruke et av disse fem som vi har nevnt.

Bilde av Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector