5 Beste vertskap for musikere, sangere, band, artister og DJ-er

01.06.2020
Beste vertskap '5 Beste vertskap for musikere, sangere, band, artister og DJ-er
0 10 мин.

beste webhotell for musikere


Å være musiker er viktig å ha et nettsted. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du bygger et nettsted på egenhånd, og også hvordan du velger det beste vertskapet for musikernes nettsted.

Hvis du er den typen person som liker å gjøre ting av seg selv, vil du sannsynligvis også bygge din egen webside. Så du er god på musikk, men har ingen anelse om hvordan du starter et nettsted. Det er greit. Hvis du er villig til å lære hvordan du lager et eget musikknettsted eller et nettsted for merkevaren din, kan du lese denne siden. Jeg vil forklare alt nedenfor.

Det er et par webhotellleverandører som er spesialiserte på å tilby verktøy for å lage musiker nettsteder. Jeg velger å ikke ta disse med på listen, fordi de er dyre og funksjonaliteten til verktøyene deres er begrenset. I stedet velger jeg å presentere deg 5 av de beste delte hostingfirmaene, som kan brukes til å bygge et profesjonelt nettsted for musiker for mindre.

Når du bygger en webside og ikke er en utvikler, har du ganske mange alternativer å velge mellom. Du kan bruke et nettstedsskript som er laget for musikere, eller du kan bruke en mer allsidig programvare som WordPress. WordPress har alle nødvendige verktøy som er nødvendige for å bygge et unikt og funksjonsrikt musikknettsted. På toppen av det, Beyonce og andre musikere driver nettstedet sitt på WordPress.

Hvis du ønsker å lage et enkelt nettsted for bandet ditt, kan du velge en nettstedbygger, som jeg ikke støtter for mye.

Det fine med å bruke WordPress eller en nettstedsbyggingsprogramvare for nettstedet ditt er at du ikke trenger å kjenne noen koding. Så uten behovet for å kjenne HTML-, CSS-, JS- eller PHP-språk, kan du bygge hele nettstedet selv.

Hvis du velger å opprette nettstedet ditt ved hjelp av WordPress, trenger du et godt webhotell for det.

De 5 beste vertskapet for musikknettsteder

Så her er listen over de 5 beste leverandørene jeg anbefaler for musikknettsteder:

 • iPage – fra $ 1,99 / mo
 • Bluehost – fra $ 3,95 per måned
 • I bevegelse – fra $ 3,99 / mo
 • HostGator – fra $ 3,95 per måned
 • Gå pappa – fra $ 2,99 / mo

I det følgende vil jeg gå inn på detaljer om hvert vertsfirma som jeg anbefaler.

iPage – Lag et nettsted for ditt musikkorps

IPage-beste-hosting-musikereiPage er et av de beste og rimelige alternativene for å lage en enkel musikernettsted selv. Selskapet tilbyr dra-og-slipp nettstedsbygger, med mye innebygd funksjonalitet og tilpasningsmuligheter. Du kan velge mellom hundrevis av ferdige maler (inkludert musikkrelatert design) og tilpasse dem etter dine behov. Å redigere et forhåndsopprettet tema hjelper deg med å opprette nettstedet ditt raskere.

Hvis du vil ha mer fleksibilitet og bestemmer deg for å lage din musikernettsted med WordPress, er iPage et flott alternativ også for dette. De tilbyr et ett-klikks WordPress installasjonsverktøy, som lar deg komme raskt og enkelt i gang.

Essential Plan er perfekt for å starte et nettsted for musikkorpset ditt, men du kan oppgradere når som helst til en høyere plan for vertsplan hvis det er nødvendig.

BlueHost – Lag et musikknettsted

Bluehost-beste-hosting-musikereBlueHost har også en programvare for bygging av nettsteder, men dette verktøyet tillater bare å lage opptil 6 sider. Etter min mening bør du velge BlueHost hvis du vil opprette nettstedet ditt ved hjelp av WordPress. De er veldig sterke i å være vert for WordPress nettsteder. BlueHost har blitt anbefalt av WordPress-samfunnet og WordPress.org offisielle nettsted i veldig lang tid.

BlueHost er et av de beste WordPress-vertsfirmaene, og de har flere hostingplaner å velge mellom. For en startmusiker WordPress-side kan du bruke en av de delte planene deres. Senere kan du oppgradere til kraftigere hostingplan, etter hvert som nettstedet ditt vokser, og ettersom det krever mer serverressurser.

WordPress er en av de beste programvarene å bygge et nettsted med. Kjernefunksjonaliteten er veldig standard (gjør det mulig å publisere artikler, laste opp bilder, enkelt lage tilpassede oppsett), den er ikke spesielt laget for musikere, snarere for bloggere og nettsteder for små bedrifter. Men med bruk av spesielle plugins og tilpassede temaer kan du gjøre WordPress om til en hvilken som helst type nettsted (inkludert musikerprofilnettsted, musikkorps, nettsted for DJ-er eller musikkbutikksted).

Så hvis du vil ha en pålitelig hosting-tjeneste for ditt WordPress-nettsted, er BlueHost det riktige valget.

InMotion Hosting – Start musikernettstedet ditt

inMotion-beste-hosting-musikereInMotion Hosting er et annet flott alternativ hvis du velger WordPress for nettstedet ditt. Tilbudet et veldig unikt nettstedbyggerverktøy, som integreres med WordPress; det kalles BoldGrid. Dette er faktisk et sett med plugins som er tilgjengelige for installasjon med hver InMotion hosting-konto. BoldGrid er gratis å bruke, men for å få tilgang til denne kraftige WordPress-utvidelsen, må du kjøpe en hostingplan.

BoldGrid er perfekt for nybegynnere, som har mangel på eller ingen programmeringskunnskap, men ønsker å lage et nettsted selv. Hvis du er interessert i dette plugin-programmet, kan du lære mer om det på BoldGrid-vurderingssiden. Kort sagt, BoldGrid er en kompleks og kraftig sidebygger for WordPress, som lar brukere enkelt lage destinasjonssider (dra-og-slipp-byggherre) og sette inn skjemaer, kart, bilder med et trykk på en knapp.

Du kan få WordPress-nettstedet ditt i gang rett etter kontoaktivering. På kassesiden må du velge “Forinstallert WordPress” for automatisert oppsett. Dette vil ikke koste deg ekstra, det er inkludert gratis. Dette er en flott funksjon hvis du vil starte musikkområdet raskt.

HostGator – Konfigurer og utvid ditt musikknettsted

hostgator-beste-hosting-musikereHostGator er et “dyr” når det gjelder webhotell. Ulike bransjer velger HostGator for å være vert for små til store nettsteder. Mange musikere, musikkorps, DJs og artister velger også dette vertsselskapet fordi det er pålitelig og tilbyr veldig god teknisk support.

HostGator tilbyr også ett-klikk installasjonsverktøy som gjør det raskt og enkelt for brukere å konfigurere sitt WordPress-musikknettsted. Hos HostGator kan du oppgradere hostingplanen din etter hvert som nettstedet ditt vokser.

Velg en av de delte planene deres for å komme i gang og bytt til sky eller VPS-hosting når nettstedet ditt får mer trafikk eller trenger høyere sikkerhet.

Hvis du ikke vil bruke WordPress til å bygge nettstedet ditt, kan du bruke Gator-dra & slipp nettsted byggherre. Personlig liker jeg ikke nettstedbyggere for mye, men hvis du vil gjøre jobben raskt, kan dette verktøyet være det perfekte alternativet for deg.

GoDaddy – Bygg et musikernettsted

GoDaddy-beste-hosting-musikereGoDaddy er et godt valg for nybegynnere og som vert for små og mellomstore trafikknettsteder. GoDaddy er allsidighet når det gjelder bygging av nettstedet: du kan velge nettstedbyggeren som tilbys av GoDaddy, eller du kan velge en hostingplan der du kan konfigurere nettstedet ditt med WordPress eller et annet verktøy du kan bruke til å lage nettstedet ditt.

Nettstedbyggeren vil tilby en enkel måte å opprette, redigere og publisere et nettsted. Du kan velge mellom hundrevis av gratis maler og tilpasse dem etter dine behov. Det er titalls design som er spesielt laget for musikkrelaterte nettsteder. Hver del av designen er redigerbar: du kan erstatte eksemplene på bilder med din egen, endre logo, legge til og fjerne sider som hopper over programmeringsdelen helt.

Nettstedbyggeren tilbyr mange alternativer og widgeter for å gjøre nettstedet ditt profesjonelt og funksjonelt. Du kan enkelt legge til bilde- og videogallerier, faner, bokser, implementere en blogg eller aktivere e-handelsfunksjonen.

Hvis du velger å opprette nettstedet ved hjelp av WordPress, anbefaler jeg å sjekke den koblede opplæringen. Hvis du velger et av GoDaddys alternativ for cPanel-hosting, vil du kunne klikke på å installere WordPress til domenet ditt og begynne å bygge nettstedet ditt med en gang.

Jobben din vil være å legge til et tema, installere nødvendige plugins, legge til sider og innlegg; som er veldig enkle å gjøre. På slutten av denne siden vil du gi deg en liste over anbefalinger for hvilke plugins og temaer du kan bruke til å bygge et profesjonelt nettsted for musiker med WordPress.

Hvilken vert skal du velge for et musikknettsted?

Vi har oppført de fem beste vertene som vi anser som de beste for å være vertskap for et musikknettsted. Hver vertsleverandør har sine fordeler og ulemper, så du bør velge det selskapet som passer best for dine behov. Etter min mening for mindre, oppstartsmusikknettsteder iPage er det beste alternativet. For nettsteder opprettet med WordPress anbefaler jeg BlueHost, InMotion og HostGator. GoDaddy er også et flott alternativ for hosting av et musikknettsted.

Du kan lære mer om hvert vertsfirma ved å lese våre grundige anmeldelser.

La oss nå se på hvordan du oppretter et musikknettsted med WordPress.

Nyttige WordPress-plugins for musikknettsted

Som jeg rapporterte over, har ikke kjerne WordPress nok funksjoner til å lage et musikknettsted. Men med bruk av spesielle plugins vil du kunne legge til musikkspillere, en butikk, et musikkbibliotek eller andre flotte funksjoner. Alt du trenger å gjøre er å bla gjennom WordPress Plugin Repository og søk etter musikk.

I resultatene finner du alle nødvendige plugins du trenger, og disse kan installeres gratis på nettstedet ditt. Her er noen nyttige plugins for et musikknettsted:

enkel musikk widget wordpressSimple Music Widget-plugin gir deg muligheten til å vise en musikkspiller som en widget med muligheten til å legge til artistens navn, sang, album, kort beskrivelse og coverbilde i hvert spor. Denne widgeten fungerer på alle nettlesere som støtter HTML5 lydelement. Det er definitivt en flott widget å ha på nettstedet ditt hvis du vil la de besøkende lytte til musikken din før de kjøper den.

gmedia gallery administrere musikkfiler spillelisteEn annen flott plugin er Gmedia Gallery, som også er en alt-i-ett mediesjef. Denne pluginen fungerer som et bibliotek, og gir et omfattende grensesnitt for å håndtere ikke bare bilder, men også lydfiler. Med bruk av dette verktøyet kan du laste opp så mange bilder og musikkfiler du vil, og ordne dem i grupper, spillelister og album. Det er en veldig nyttig plugin som kan være verdt å installere på et hvilket som helst musikknettsted.

Har bare nevnt to plugins, men det er hundrevis du kan velge mellom. Når du velger en plugin, må du alltid sjekke rangeringene og den siste oppdateringen av plugin-modulen. Du vil ikke installere utdaterte plugins på nettstedet ditt. Unngå de som ikke har blitt oppdatert på mange år.

Topp musikknettsteder bygget på WordPress

Det er mange musikere, sangere, DJs, band og artister som velger WordPress for deres hjemmeside. Her er en liste over de mest populære:

Beste WordPress-temaer for musikernettsted

Så hvis du har bestemt deg for å opprette nettstedet med WordPress, her er det få premium-temaer du kan bruke for å gjøre nettstedet ditt unikt og enestående.

vokalmusiker wordpress tema

Demo / Last ned

jam sessioan tema for musikknettsteder

Demo / Last ned

beatheaven musiker nettsted wordpress tema

Demo / Last ned

Noe annet?

Jeg tror at jeg ga bort all informasjonen du trenger for å starte hjemmesiden din, og jeg håper virkelig at denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste musikerleverandøren. Hvis du fortsatt har spørsmål, kan du bruke kommentarsystemet nedenfor. Jeg vil prøve å svare på dem alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector