5 Beste webhotell for små bedrifter

best small-business-nettsted-hosting-2019


Det er veldig viktig å finne den beste webhotellleverandøren for din lille bedrift, og du må ta litt tid for å ta den riktige beslutningen. Når du har opprettet nettstedet eller nettbutikken din, må du sørge for at det vil fungere upåklagelig når som helst og at webhotellet vil kunne bære mengden trafikk du kan generere.

Siden vi snakker om en liten bedrift, trenger du sannsynligvis ikke mye serverplass eller strøm, men du må fortsatt sørge for at du velger en pålitelig vert som kan håndtere dine behov. I denne artikkelen vil vi snakke om delte hostingalternativer og hvordan du velger det riktige for deg, og etter det vil jeg fokusere på noen av favorittverdiene mine og fortelle deg hvorfor du bør velge dem.

La meg først vise deg listen over de beste webhotellene for små bedrifter:

Hosting Company
Kampanjepris

1beste webhotell for små bedrifter$ 3,99 / mo
2beste billige småbedrifter hosting$ 1,99 / mo
3beste wordpress small business hosting$ 3,95 / mo
4beste forretningshotell$ 3,95 / mo
5pålitelig hosting av små bedrifter$ 5,00 / mo

Hva er delte vertsplaner??

Delt hosting betyr, som selve navnet avslører, at flere nettsteder deler en enkelt server. I de fleste tilfeller vet du ikke hvem som er servernaboene dine, og du vil få en viss mengde ressurser som du vil kunne bruke. Alt dette er definert av hostingpakken din, fordi det er forskjellige alternativer, selv om du bestemmer deg for å gå med delte hostingplaner.

delt webhotell forklart

Fordeler

Det er mange fordeler ved bruk av delt hosting, og den mest åpenbare er prisen. Delte hostingplaner er det billigste vertsalternativet, noe som er logisk siden du deler alle kostnadene med andre nettsteder.

Dette er det beste alternativet for nybegynnere, ikke bare for små bedrifter, og du trenger ikke å bekymre deg for nettstedet ditt, selv om du begynner å generere mer trafikk enn du forventet, fordi du alltid vil kunne oppgradere planen din på noen få enkle trinn. Du kan føle at delt hosting ikke vil gi deg nok ressurser, men det er mange alternativer som vil garantere deg stabilitet selv når du deler ressurser med andre.

En annen fordel som følger med å bruke delte hostingplaner er det faktum at du ikke trenger å bekymre deg for å utføre noe vedlikehold på serveren din, fordi det vanligvis gjøres av vertsfirmaet. Ikke glem at du også får en innebygd cPanel, i det minste med de fleste webhotellfirmaer, noe som vil gjøre det mye enklere for nybegynnere å administrere nettstedet sitt, så vel som for de som ikke har mye teknologi erfaring eller kunnskap.

ulemper

Siden du deler serverens ressurser med en rekke andre brukere, kan du selvfølgelig forvente noen ulemper. For eksempel vil det ofte skje at lastetiden er litt tregere enn med andre hostingalternativer, som dedikerte eller VPS-planer. En annen ting som kan skje er at serveren blir overbelastet og forårsaker en tregere ytelse, eller til og med driftsstans. Tregere forestillinger kan også skje hvis du øker aktiviteten på nettstedet ditt og begynner å generere mer trafikk, men som vi allerede nevner, kan du alltid oppgradere planen din hvis dette skjer.

En annen feil som følger med delt hosting er mangelen på tilpasningsalternativer. Imidlertid er dette sannsynligvis ikke et reelt problem for mange brukere, spesielt hvis de ikke har mye teknisk kunnskap og dermed ikke virkelig trenger tilpasningsalternativer. Du kan også være bekymret for sikkerheten, siden du ikke vet hvem du deler serveren med, og du kan være i fare for naboene dine.

Hvordan velge webhotell for små bedrifter?

Som vi allerede sa, selv når du bestemmer deg for at du vil gå med en delt hostingplan, må du fremdeles velge det beste alternativet for dine behov. Det betyr at du må ta hensyn til visse faktorer som varierer fra webhotell til en annen, samt forskjellige delte hostingplaner levert av ett webhotellfirma.

Pålitelighet

Selv når du har en liten bedrift, kan det å ende med å stoppe nettstedet ditt koste deg mer enn du kanskje tror. Derfor må du sørge for at leverandøren av webhotell er pålitelig og har en oppetid på minst 99,5%. Forsikre deg om at du sjekker påstandene om oppetid for hver webhotell du vurderer.

Kundeservice

Kundestøtte er veldig viktig, spesielt for eiere av små bedrifter og nye nettsteder som ikke har mye teknisk kunnskap. Du må sørge for at webhotellet du vil bruke har en kundestøtte døgnet rundt, og du bør også lese brukerkommentarer og anmeldelser hvis du vil være sikker på at webhotellet har en god kundestøtte som kan hjelpe deg med å takle saker som antagelig vil oppstå.

Oppgraderingsalternativer

Som jeg allerede har nevnt, bør oppgradering av hostingplanen din være enkel og enkel og tilgjengelig for deg når som helst. Dette er tilfelle for de fleste webverter, men du må fortsatt ta hensyn til dette fordi du aldri vet hvor mye virksomheten din vil vokse, og hvis den gjør det, må du være forberedt og ha muligheten til å oppgradere hostingplanen din for å håndtere økt trafikk.

Funksjoner

Du bør vurdere alle funksjonene som en delt hostingplan du er interessert i har. For eksempel bør du sørge for at du vil kunne bruke ett-klikk-installasjoner av det populære open source CMS, som WordPress, for eksempel, fordi det vil tillate deg å tilpasse nettstedet ditt og designe det akkurat slik du ønsker. Ta også en titt på hvordan det webbaserte kontrollpanelet du vil bruke hvis du går med en bestemt webhotell, ser ut. Det må være enkelt og enkelt å bruke, slik at du kan administrere kontoen din uten problemer.

Nå som du vet hvordan du velger den beste webhotellplanen for dine behov, la oss se på noen av de beste leverandørene av webhotell slik at du ikke trenger å bruke timer på å se på forskjellige alternativer.

InMotion Hosting

Besøk nettstedet »

inmotion best hosting av små bedrifterInMotion er en av de mest populære uavhengige vertene i hele verden. De ble grunnlagt i 2001, og siden har de klart å vokse nok til å bli betraktet som en stor aktør i webhotell-spillet.

Delte vertsplaner

InMotion tilbyr tre delte hostingplaner – Lansering ($ 7,99 / måned), som støtter to nettsteder og lar deg ha opptil seks domener; Strøm ($ 9,99 / måned), som gir deg seks nettsteder og opptil 26 domener; Pro ($ 15.99 / måned) som lar deg ha så mange nettsteder og domener som du ønsker. Du må imidlertid huske på at prisene jeg viste kun er for et årlig abonnement. Dessuten tilbyr InMotion ofte rabatter. For øyeblikket er for eksempel de delte hostingplanene rundt 50% avslag, så hvis du tenker på å bruke delt hosting kan det være lurt å vurdere å benytte anledningen mens den varer.

Funksjoner

Denne webhotellet har mange ekstremt nyttige funksjoner. Du kan for eksempel sette opp en e-handelsbutikk eller et WordPress-nettsted med dem, og de vil gi deg mange alternativer for å tilpasse nettstedet ditt så mye du vil. De gir også en 90-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke liker tjenesten deres, så det er i utgangspunktet et risikofri alternativ. Det er også mange gratis tillegg du kan bruke, og du trenger ikke å bekymre deg for ytelsen deres, fordi de har en ganske stabil og respektabel oppetid, med 99,99% oppetid og uten noe større driftsstans så langt.

Selv om de har mange flotte funksjoner og alternativer å velge mellom, har de imidlertid en stor ulempe – de tilbyr ikke delte hostingplaner for Windows.

Kundeservice

InMotion bryr seg om kundene sine, og det viser kundesupport. Du kan være i stand til å snakke via telefon med deres kundestøttepersonell, eller starte en nettprat hvis det er det du foretrekker. Du må kanskje til og med snakke med dem når du først aktiverer kontoen din, og hvis du gjør det, vil du se at de er veldig raske og hjelpsomme. Kundesupport som denne webhotellet tilbyr er selvfølgelig tilgjengelig til enhver tid, 24/7.

iPage

Besøk nettstedet »

ipage beste småbedrifter hostingDenne webverten begynte å operere i 1998. Nå har de kontorer på seks steder i verden og serverer mer enn en million nettsteder ved å bruke sine to datasentre lokalisert i USA. De har mange fordeler, men å være en av de billigste leverandørene av webhotell er sannsynligvis den største av dem alle.

Delte vertsplaner

Det er ikke mange alternativer for delte hostingplaner levert av iPage. Faktisk gir de bare en, en Linux-basert hostingplan kalt Essential, som er priset til $ 11,95 per måned (selv om det er rabatter for denne planen som tilbys på mange tidspunkter, er det for tiden et tilbud om å registrere deg for denne planen for $ 1,99 / måned (hvis du er en første gangs klient). iPage har heller ikke månedlige betalingsalternativer; du kan bare kjøpe hostingplanene deres på en årlig kontrakt.

Denne vertsplanen Essential tilbyr ubegrenset diskplass og e-postadresser og månedlige dataoverføringer. De tilbyr også skalerbar båndbredde, ubegrenset MySQL-databaser og et gratis domene i et år. Det er også flere verktøy som lar deg bygge nettstedet ditt, i tillegg til hundrevis av temaer og maler. Alle planer kommer med en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Sikkerhet og kundesupport

Et annet område der iPage skiller seg ut blant konkurransen, i tillegg til de billigste prisene, er sikkerhetsfunksjoner. Uansett vertsplan du velger, vil du få et SiteLock sikkerhetsalternativ som kan redde nettstedet ditt fra uventede sikkerhetsbrudd. Dette gjøres via vanlige skanninger som ser etter potensielt skadelige skadeproblemer. Noen planer gir også automatisk rengjøring av disse ondsinnede truslene, mens andre bare innebærer en varsling om mulige problemer. De bruker også en brannmur som forhindrer mulige sikkerhetslekkasjer, i tillegg til daglige sikkerhetskopier som vanligvis belastes med mange andre webverter.

iPage gir kundestøtte på live chat, via telefon og e-post, og de er veldig effektive og nyttige. De vil alltid håndtere alle problemene dine i detalj, og de har alltid svart på alle spørsmålene mine uten å hikke underveis.

Bluehost

Besøk nettstedet »

bluehost beste småbedrifter hostingDette er et av de mest populære webhotellbedriftene i verden, og det er ikke tilfeldig. De har noen fantastiske tilbud, spesielt når det gjelder delte hostingplaner for eiere av små bedrifter.

Delte vertsplaner

BlueHost har tre delte hostingplaner som du kan velge mellom, og alle er ganske konkurransedyktige med andre webhoteller når det gjelder pris. Den første planen kalles Basic-planen, og den er priset til $ 3,49 / måned. Med det får du ett unikt domene, 50 GB webplass og ubegrenset båndbredde. Den neste planen heter Plus, og den koster $ 5,95 per måned. Denne planen lar deg være vert for ubegrenset antall nettsteder og gir ubegrenset webplass og båndbredde også. Den siste delte hostingplanen BlueHost har å tilby er Pro. Denne planen har en dedikert IP og andre lignende fordeler, i tillegg til det ubegrensede antallet domener og selvfølgelig ubegrenset lagringsplass og båndbredde. Denne planen koster $ 13,95 per måned.

Sikkerhet

BlueHost har en av de mest pålitelige sikkerhetsfunksjonene blant alle webverter, og det er et stort pluss, spesielt hvis du eier en liten bedrift og vil være sikker på at nettstedet ditt er trygt. BlueHost har for eksempel tre antispamverktøy som kan forhindre spam på nettstedet ditt, i tillegg til hotlink-sikkerhet. Du kan også velge og lage dine egne filtre for e-post, opprette passordbeskyttede filer og mapper, lage IP-adresse svarteliste osv.

Oppetid og kundesupport

Denne webverten har en av de beste oppetidspostene, og den er virkelig et stabilt og pålitelig valg. Faktisk opplevde jeg i løpet av et par måneder at jeg testet det, nedetid i bare ett tilfelle, og det var ikke lenger enn tre minutter.

BlueHost tilbyr også en virkelig profesjonell kundesupport som du kan kontakte via telefon, online chat og e-post. Det er også en kunnskapsbase du kan bla gjennom hvis du vil finne svarene på spørsmålene dine på egen hånd.

HostGator

Besøk nettstedet »

hostgator beste liten bedrift hostingHostGator er et webhotell som ble grunnlagt i 2002 og vokste nok til å bli solgt for det uoffisielle beløpet på 225 millioner dollar i 2012. I dag er HostGator en av de ledende webvertene og en av de mest pålitelige.

Delte vertsplaner

Når det gjelder delt hosting, tilbyr HostGator tre delte hostingplaner for både Linux og Windows, noe som er en enorm fordel. Den første planen heter Hatchling og den har ubegrenset diskplass, databaser, e-postadresser og båndbredde, samt ett domene. Prisene vil variere i henhold til kontraktens lengde. For eksempel er prisen for Hatchling-plan $ 3,95 per måned hvis du registrerer deg for tre år. Den delte vertsplanen for mellomledd heter Baby og den er den samme som Hatchling-planen, med tillegg av ubegrensede domener. Denne planen er priset til $ 5,95 per måned for en treårskontrakt. Toppnivåplanen fra HostGator er forretningsplan, og du får noen tilleggsfunksjoner, som dedikert IP, gratis privat SSL, etc. Denne planen koster også for øyeblikket $ 5,95 per måned.

oppetid

HostGator garanterer en oppetid på 99,99% og de fullfører sitt løfte. Jeg har sporet oppetiden deres i en måned, og i den tiden var de aldri nede. Selv om dette er en relativt liten prøve, kombinert med andre kundeopplevelser, er det trygt å si at oppetidsløftet er det du kan stole på.

Kundeservice

Denne webhotellet tilbyr en nonstop kundesupport, enten på telefon eller via online nettprat. Uansett hvilken metode du velger, vil du bli møtt av vennlig personell som er klare til å gi sitt beste for å svare på spørsmål du måtte ha. Jeg prøvde ut begge metodene, og begge ganger ble problemene mine omgående adressert og løst.

InterServer

Besøk nettstedet »

interserver best hosting av små bedrifterDette er et webhotellfirma som ble grunnlagt i 1999 og som til å begynne med fungerte som en re-selger av virtuell hostingkonti. Med tiden vokste de opp til å bli en meget suksessfull aktør på det internasjonale webhotellmarkedet. 

Delte vertsplaner

InterServer tilbyr bare en delt hostingplan, som er priset til $ 5 / måned. Denne prisen kan imidlertid droppes hvis du signerer en lengre kontrakt og bruker kampanjekoder når du registrerer deg. Selv uten disse rabattene er denne delte hostingplanen et av de billigste alternativene som er tilgjengelige.

Med denne delte hostingplanen vil du få mange nyttige funksjoner, som installasjoner med ett klikk og gratis migrasjonstjeneste. Du får også 24/7 tilgang til kundesupport. Denne planen inkluderer ubegrenset antall domener og dataoverføring. Du får også ubegrenset lagringskapasitet og ubegrenset antall e-poster. Det er noen ekstra fordeler med denne vertsplanen, for eksempel hastighetsoptimalisering, ukentlige sikkerhetskopier og 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Kundeservice

Som du allerede vet nå, kan kundesupport være avgjørende, og du bør alltid sørge for at du velger et webhotellfirma som har god kundestøtte. Vel, med InterServer kan du ikke gå galt fordi de har en prisbelønt kundesupport, tilgjengelig for deg via e-postbilletter, chat og telefon.

Kundesupporten deres er hyggelig og alltid klar til å hjelpe deg med alle problemer du har å gjøre med. Jeg har ringt kundesupporten deres, og det var virkelig en av de mest positive kundestøtteopplevelsene jeg noensinne har hatt.

oppetid

InterServer lover, og leverer, oppetid på 100% strøm og 99,9% nettverkstid. De har også en helautomatisk redundans, som er en livredder i mange situasjoner. I tillegg til denne fantastiske ytelsen når det gjelder oppetid, har InterServer også mye plass til å vokse, fordi serverne deres for tiden har 50% kapasitet.

Konklusjon

Hver eier av en liten bedrift trenger et nettsted hvis de skal lykkes i dette konkurransedyktige markedet. Å ha et nettsted eller en nettbutikk er imidlertid ikke nok i seg selv. Du må også sørge for at nettstedet ditt er godt designet, enkelt å navigere og, viktigst, opp til enhver tid. Eventuelle problemer på nettstedet ditt kan føre til tapt inntekt og i mange tilfeller tap av tillit fra kundene dine.

Alt dette fører til en veldig logisk konklusjon – du trenger en best mulig webhotell. Jeg håper at artikkelen min har hjulpet deg å forstå hva de viktigste tingene å se etter i et webhotellfirma er hvis du eier en liten bedrift. Jeg håper også at mitt valg av de beste webhotellfirmaene som tilbyr gode, delte hostingplaner for småbedrifter, sparte deg litt tid mens du så etter den perfekte webhotellet for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map