5 Beste webhotell i Canada

01.06.2020
Beste vertskap '5 Beste webhotell i Canada
0 8 мин.

best web-hosting-canada-2019


Hvis du lanserer et nettsted for et kanadisk publikum, er det best å hente hosting fra en kanadisk hostingleverandør eller en webhost som også har serverplasser i Canada. Siden vi er eksperter på webhotell, har vi undersøkt og valgt ut de beste webhotellbedriftene i Canada som fortjener din oppmerksomhet.

Nedenfor kan du lese de raske vurderingene våre av disse selskapene, men la oss først vurdere fordelene ved å ha serverne dine plassert i Canada hvis nettstedet ditt er målrettet eller henvender seg til et overveiende kanadisk publikum.

Hvorfor velge en kanadisk webvert?

Hvis nettstedets hovedpublikum er kanadisk, er det noen få argumenter for å være vert for hos en leverandør som ligger der:

 • Raskere tilkobling & responstid: Hvis serverne dine ligger nærmere målgruppen din, kan du glede deg over bedre responstid enn å ha serverne dine i utlandet;
 • Brukerstøtte: Å kjøpe webhotell fra selskaper lokalisert i forskjellige tidssoner eller forskjellige land kan komme med forskjellige støttearbeidstimer og støtte som er outsourcet til land som ikke snakker veldig bra engelsk. Dette kan legge en demper på kommunikasjon og løse problemer på en riktig måte;
 • Industri-krav: For noen bransjer er det et krav å ha servere lokalisert i landet der et selskap driver sin virksomhet;
 • Juridiske tvister: I tilfelle juridiske tvister, er det lettere å anlegge søksmål mot eller mekle tvister mellom innbyggere i samme land;
 • lokalisering: Å ha lokaliserte tjenester betyr å betale i valutaen til ditt land, nyte tjenester som er i samsvar med landsspesifikk lovgivning, og ha tilgang til support basert i Canada;
 • Grønn hosting: Anerkjente hosting selskaper i Canada er alle opptatt av miljøet og gjør en innsats for å bli drevet av ren energi.

Å glede seg over raskere tilkoblinger, ha tilgang til lokaliserte tjenester og support er de viktigste årsakene til at bedrifter eller enkeltpersoner som nettsteder målretter seg mot et kanadisk publikum, vil velge å få nettstedet deres vert hos en kanadisk webhotell.

Hvis du er nysgjerrig på hvilke webverter som er best, kan du lese vurderingene nedenfor om de 5 beste vertene i Canada:

GreenGeeks

Besøk nettstedet »

greengeeksGreenGeeks er et vertsfirma med en global tilstedeværelse, hvis datasentre er lokalisert i USA, Europa og selvfølgelig Canada. Som de heter så veltalende antyder, er dette selskapet et grønt selskap som er forpliktet til å krympe miljøpåvirkningen. De gjør det ved å bytte ut 3 ganger mengden energi de bruker med vindkraft.

GreenGeeks lar kundene velge datasenteret de er utstyrt med. Kanadiere kan velge å bli arrangert i datasenteret som ligger i Montreal eller Toronto.

I tillegg til å være en miljøansvarlig plattform for nettstedet ditt, er GreenGeeks også forpliktet til å forsterke hastighet, økt sikkerhet og pålitelighet.

Ved å bruke den nyeste hastighetsteknologien som SSD-stasjoner, tilpasset in-cache-teknologi, gratis innebygde CDN, raske web- og databaseservere og PHP 7 aktivert på alle servere, kan GreenGeeks garantere lynrask hurtig sidebelastning.

Sikkerhetsmessig tilbyr de sanntids sikkerhetsskanning, avansert gruppert trusselanalyse og proaktiv serverovervåkning slik at de kan opprettholde en oppetid på 99,9%.

Når det gjelder hostingplaner, starter prisene med $ 3,95 per måned for delt hosting, men VPS-hosting, dedikerte servere, WordPress-hosting og forhandlerpakker er også konkurransedyktige priser og kan skryte av et stort antall funksjoner som gratis domeneregistrering, gratis nettsted migrering, gratis nettsted byggherre, 24/7 support, gratis sikkerhetskopiering, cPanel / WHM-lisens, 30-dagers pengene-tilbake-garanti, overlegen sikkerhet osv..

GreenGeeks er et utmerket valg for et kanadisk nettsted som verdsetter fornybar energi, utmerkede hosting-pakker og engasjement for det siste og beste innen hostingløsninger.

HostPapa

Besøk nettstedet »

HostpapaHostPapa er et uavhengig eid kanadisk hostingfirma som ble grunnlagt i 2006. I likhet med GreenGeeks er de også en grønn webvert med datasentre over hele USA og Canada.

Denne webverten tilbyr rimelige hostingplaner i flere hostingkategorier, inkludert delt, WordPress, VPS og forhandlervert. De merker seg som et vertskap for nybegynnere og små bedrifter som ønsker en sterk og pålitelig vertspartner.

Selv om de har base i Canada, er HostPapa ikke redd for å målrette også mot globale markeder. For dette formål tilbyr de flerspråklige støtte, forbedrede SSD-stasjoner, CloudFlare CDN, 24/7 support, 99,9% oppetidsgaranti og avanserte datasentre.

Automatisk sikkerhetskopi og malware skanning, gratis SSL-sertifikater, gratis migrering av nettsteder, 30-dagers garanti uten risiko er bare noen av de andre hostingfunksjonene du kan glede deg over hos HostPapa.

Delte hosting-pakker kan kjøpes for så lite som $ 3.95 / måned. Forretningsdelte hostingplaner pakker mer ressurser enn startpakken, men alle planer i dette nivået inneholder gratis domeneregistrering, cPanel-kontrollpanel, tilgang til 400+ apper, gratis en-til-en-opplæring, gratis Let’s Encrypt SSL, nettstedbygger og gratis CDN.

Vi anbefaler HostPapa hvis du ikke har tidligere erfaring med hosting og bygging av nettsteder, ettersom de er et vennlig og brukerorientert selskap som tar sikte på å bidra til å etablere og utvide din online virksomhet.

HawkHost

hawkhostHawkHost ble etablert i 2004 og er en global webhotell med 7 datasentre over hele Europa, Asia, USA og Canada.

HawkHost tilbyr gratis migrasjonstjenester, SSD-drevet hosting, 99,9% oppetid SLA, 24/7 support og 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Deres hosting-portefølje inkluderer delte, sky, semi-dedikerte servere, VPS og forhandlerkontoer.

På siden til hver respektive plan finner du en detaljert beskrivelse av den innebygde programvaren og tekniske spesifikasjoner for hver plan.

Deres delt hosting-pakke på inngangsnivå er den rimeligste, selv sammenlignet med de andre webvertene nevnt over, og prisen starter på $ 2,99 / måned. Denne planen er bare begrenset med hensyn til diskplassressurser, som er begrenset til 10 000 MB. Den andre delte hostingplanen, Professional er mye dyrere til $ 7.99 / måned, men den kommer med ubegrenset SSD-diskplass.

Den neste hostingkategorien hos HawkHost er skyservere, som har fem forskjellige planer fra $ 5 / måned til $ 80 / måned. Disse planene har full root-tilgang, er SSD-drevet og fullt skalerbare. Semi-dedikerte servere har to planer, mens VPS har tre planer.

Mens planer er konkurransedyktige priser og ressursene er rikelig og skalerbare, er cPanel ikke inkludert gratis i hver plan, og den er bare tilgjengelig mot en ekstra avgift. På den annen side har alle planer gratis ubegrensede SSL-sertifikater.

Enten du lanserer det første nettstedet ditt, eller du ønsker å migrere til en annen vert, er HawkHost et pålitelig og rimelig valg.

OVHcloud

ovh skyOVH Cloud er en leverandør av forretningshotell med serverplasseringer over hele Europa og østkysten av Canada som spesialiserer seg på hybrid-cloud hosting-løsninger. De er rettet mot IT-byråer og bedrifter og tilbyr PCI-kompatibel (PCI-DSS Level 1) hosting.

OVHCloud’s bare metal-servere, private sky og offentlige skyløsninger er et godt valg for alle bedrifter som ønsker å bygge en skalerbar, sikker og smidig infrastruktur som møter utfordringene i prosjektene deres..

Bare metallservere er tilgjengelige fra $ 249 per måned, og de er kategorisert etter bestemte mål. For eksempel, hvis du er en spillutgiver som leter etter spillservere, er det en dedikert kategori for spillserverløsninger. Andre dedikerte serverfamilier inkluderer infrastruktur, tilgjengelighet, lagring og GPU.

Hvis du leter etter løsninger for å møte arbeidsmengder på bedriftsnivå, tilbyr OVHCloud hostede private skyløsninger fysisk isolerte, leietakende skymiljøer med fleksibilitet, driftskonsistens og utmerket ytelse.

Med offentlige skyløsninger som tilbys av OVHcloud, vil du nyte den høyeste tilgjengeligheten, sikkerheten og ytelsen. Ressursene er 100% dine 100% av tiden, og du vil bruke 100% av ressursene dine uten å allokere. Enten du leter etter ubegrenset skylagring, arkivlagring, blokkeringslagring eller offentlige skyforekomster som betal-som-du-går, OVH har du dekket.

Denne verten tilbyr ikke hostingløsninger for nybegynnere, og deres hostingløsninger er designet for avanserte kunder som leter etter ytterste ytelse og sikkerhet.

iWeb.com

iWebBasert i Montreal og 98% drevet av vannkraft, er iWeb en annen løsning for grønn forretningshotell som tilbyr dedikert og netthosting. I tillegg til Montreal, har iWeb en global tilstedeværelse som strekker seg til Europa, Asia og Amerika.

Enkelte prosessorer dedikerte servere starter på $ 110 per måned, men du kan velge mellom så mange som 19 dedikerte serverkonfigurasjoner, inkludert doble prosessorservere, eller servere bygget for ytelse eller lagring. Blant disse finner du PCI-kompatible servere, servere med SSD-lagring og ikke-målte båndbredde-servere.

iWebs overflødige datasentre gir 100% strøm og nettverks-SLA. Når det gjelder sikkerhet, er DDoS-beskyttelse, ekstern sikkerhetskopi og brannmuralternativer tilgjengelige.

Pay-as-you-go skyserveralternativer er tilgjengelige med Windows eller Linux og SSD-lagring. Prisene starter på $ 0,04 / t.

I tillegg til hosting tilbyr iWeb også lagringsløsninger (nettverkslagring, blokkeringslagring, backuplagring og skybackup) samt nettverkstjenester (CDN, brannmurer, sikkerhet) og serveradministrasjon.

iWebs hostingløsninger er egnet for IT-fagfolk, bedrifter og bedrifter.

Konklusjon

Uansett hva webhotellbehovet ditt kan være – alt fra enkle delte hostingløsninger til cloud computing-løsninger – vertsbedriftene som er vurdert i denne artikkelen, er de beste i sine respektive kategorier. De er alle grønne energidrevne verter med en global tilstedeværelse og en variert katalog med tjenester som går utover tradisjonell hosting, og som veldig godt kan konkurrere med andre ledende amerikanske og europeiske vertsmerker.

Hvis du er ute etter hosting i Canada, må du sjekke dem ut!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector