5 beste webhotellleverandører for utviklere

best-hosting-utviklere


Som utvikler vil du bygge flotte, responsive og sikre nettsteder. Kodingsferdighetene dine er det viktigste, men du må også sørge for at nettstedene dine er basert på et sterkt fundament. Dette er grunnen til at du må velge en god vert.

Hvis nettstedet ditt blir mellomstor eller stort, trenger du noe bedre enn delt hosting. Delt hosting er bra for de mest grunnleggende nettsteder eller blogger, men noe større enn det vil ha alvorlig innvirkning på ytelsen. Du trenger mer kraft. Premium-alternativet er en dedikert server, men i de fleste tilfeller vil det ikke bare være dyrt, men også for mye, sannsynligvis vil du ikke bruke all den kraften. Og siden du sannsynligvis har et budsjett, trenger du en mellomløsning, og det er VPS-hosting.

VPS hosting gir deg det beste fra begge verdener. Det er langt kraftigere enn delt hosting, siden du ikke har så mange andre brukere til å stjele forbindelsen din. Men det er langt billigere enn noen dedikert server. Dette er grunnen til at VPS-hosting er det beste alternativet for de fleste utviklere.

I denne artikkelen vil vi forklare hva nøkkelegenskapene til en god VPS-hostingplan er. Etter det vil vi gi deg eksempler på hostingleverandører som vi synes er de beste i virksomheten. Mot slutten av denne artikkelen vil du vite hvordan du velger en vert for nettstedet ditt.

Hosting Company
Kampanjepris

1inmotionbest hosting for webutviklere$ 19.99 / mo
2bluehost best hosting for wordpress utviklere$ 19.99 / mo
3hostgator best hosting for nettstedutviklere$ 29,95 / mo
4interserver best hosting for programmerere$ 6,00 / mo
5greengeeks beste hosting for dataprogrammerere$ 39,95 / mo

Hva du skal se etter når du velger en VPS-plan?

Hver VPS-hostingplan må oppfylle visse kriterier, som inkluderer:

 • Hastighet og pålitelighet – du vil bygge nettsteder som er raske og responsive. Og du vil at de skal være oppe hele tiden. Dette er grunnen til at du må velge en vert med stort rykte for hurtighet og stor oppetidspost.
 • Pris og funksjoner – dette er enkelt å bestemme. Først, se på budsjettet. Det vil gi deg en ide om hva som er for mye, slik at du kan ekskludere hostingplaner som er for dyre for prosjektet ditt. Men ikke alltid gå for det billigste alternativet, vær smartere enn det. Det er alltid hyggelig å spare penger eller bruke dem på noe mer synlig, men hosting er grunnlaget for hvert nettsted, det er veldig viktig. Dyrere planer gir deg flere funksjoner og verktøy, slik at du kan bygge et bedre nettsted.
 • Sikkerhet og støtte – Å bygge sikre nettsteder er viktig. Du vil ikke at omdømmet ditt skal lide, og det vil hvis nettstedet ditt er utrygt. Dette er grunnen til at du trenger en vert som har et utmerket datasenter. Du vil også at de skal ha et stort støtteteam, fordi du aldri vet når du vil trenge hjelp. Og siden VPS-planer trenger vedlikehold, ville det være ideelt om du kan finne en plan som inkluderer servervedlikehold.

En av de viktigste forskjellene mellom en delt plan og en VPS er at du får velge din egen maskinvare. Hver VPS-plan gir deg CPU, RAM, SSD-plass, og mengden av alle disse er den viktigste forskjellen mellom planene. Naturligvis vil du ha så mye strøm som mulig, men det kommer også med en prislapp, så velg med omhu. Det er ikke nødvendig å overvurdere nettstedet ditt, fordi du alltid kan oppgradere senere, hvis du synes den valgte planen er utilstrekkelig.

Beste vertsleverandører for utviklere

1. InMotion Hosting

inMotion-beste-profesjonelle hosting-utviklere

InMotion Hosting

InMotion er et selskap fra USA som er i hostingbransjen siden 2001, slik at du kan anse det som en veteran. Gjennom alle disse årene var det kjent for sin stabilitet, sikkerhet og hurtighet.

InMotion har to store datasentre, og begge er topp moderne. De investerer millioner av dollar hvert år i teknologien sin, og fornyer den med bare de nyeste komponentene fra produsenter av store merkevarer. Dette viser resultater; nettsteder som er vert på InMotion løper opptil 40% raskere enn konkurrentene. Det viser også i 99,99% garantert oppetid.

InMotion har mange nyttige verktøy for utviklere. De støtter mange skript og språk: ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python og Ruby on Rails. De støtter også MySQL, PostgreSQL og SQLite databaser. InMotion har også SSH-tilgang. Deres enkle installasjonsalternativer inkluderer mange populære plattformer, for eksempel b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress og SSL.

InMotion har også en god policy for gratis sikkerhetskopiering. Dette er fantastisk siden mange hostingleverandører belaster dette tungt. De vil gjøre dette automatisk, opptil 10 GB i størrelse. Men hvis du liker å gjøre sikkerhetskopier selv, vil de gi deg nødvendige verktøy.

InMotion tilbyr 6 VPS-planer, fra $ 19.99 til $ 64.99 per måned. Alle VPS-planer har ubegrensede domener, nettsteder og e-poster. Dessuten har de alle gratis SSD-lagring, så nettstedet ditt kjører i topphastighet. Alle VPS-planer er veldig kraftige sammenlignet med delt hosting; disse er perfekte for utviklere. Selv den billigste VPS-planen er ganske sterk; med 4 GB RAM, 75 GB lagring, 4 TB båndbredde og 3 IP-adresser tilgjengelig, kan den være vert for de fleste nettsteder. Du kan når som helst oppgradere planen din.

InMotion-støtteteamet er noe av det beste i bransjen. De er enkle å nå 24/7, og de hjelper deg raskt og profesjonelt. De vil til og med tilby en gratis nettstedoverføring til serverne sine.

InMotion er en unik hostingleverandør. InMotion er trygg på sin kvalitet og tilbyr en sjenerøs 90-dagers pengene-tilbake-garanti.

2. BlueHost

Bluehost-beste-VPS-planer-web-utviklere

Bluehost

Hvis nettstedet ditt har noe med WordPress å gjøre, kan du skaffe BlueHost. Det er det største vertsfirmaet som WordPress har anbefalt i mange år. BlueHost er trygt, stabilt og raskt, så selv om du ikke bruker WordPress, bør du likevel vurdere det som din leverandør.

BlueHost-selskapet gjør alt 100% internt. Dette sørger for at alt er under kontroll og at det gir konstant kvalitet. De bruker sine egne fiberforbindelser, og Linux opererte spesialbyggede servere. Alt dette resulterer i en driftstid på 99,99%, garantert.

Å bygge sikre nettsteder er viktig, og BlueHost er kjent for sin sikkerhet. De vil holde nettstedene dine beskyttet mot alle trusler fra det moderne Internett, for eksempel spam og DDOS-angrep.

For utviklere har BlueHost mye å tilby: QuickInstall (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress og SSL), mange støttede skript og språk (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby on Rails), PHPMyAdmin og MySQL databaser.

De har 4 fantastiske VPS-planer, alt fra $ 19.99 i måneden til $ 59.99 i måneden. Når du ser på prisene deres, kan du si at BlueHost er budsjettvennlig. Men la deg ikke lure av de lave prisene dine, BlueHost-planene har mye å tilby. Deres billigste VPS-plan, kalt Standard, gir deg 2 kjerner, 2 GB RAM, 30 GB SSD-lagring og ubegrenset båndbredde. En flott ting med BlueHost er at det gjør servervedlikehold for deg, så du har en mindre ting å bekymre deg for.

BlueHost-støtte er fantastisk. Du kan nå dem 24/7 via e-post, telefon og chat, og bruke den omfattende kunnskapsbasen. Deres interne team av ingeniører vil svare på alle spørsmålene dine profesjonelt. BlueHost har også et bra nettsted der du kan finne nyttige opplæringsprogrammer og hvordan du gjør videoer.

Billig hotell BlueHost Prøv det, de tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti.

3. HostGator

hostgator-pålitelig-web-host-utviklere

HostGator

HostGator er en av de største hostingleverandørene i verden. Det vert mer enn 9 millioner domener med hell. Så hvis du ikke liker å gamble, og vil ha en pålitelig vert som har bevist sitt rykte gjennom tidene, velger du HostGator.

Siden det er vert for så mange domener, trengte HostGator å sørge for at serverne deres er trygge, og at de kjører hele tiden, siden de har et rykte å beholde. Og de gjorde nettopp det. Deres enorme datasenter overvåkes 24/7, og har de nyeste systemene for sikkerhetskopiering og branndeteksjon installert. Dette sørger for at de holder en garantert oppetid på 99,9%, og at de leverer RSS-status for serverstatus slik at du selv kan se det.

HostGator støtter populære skript og språk, inkludert: ASP, PHP, Python og Ruby. De tilbyr også enkle installasjoner for Drupal, Joomla, Magneto og WordPress. De støtter PHPMyAdmin og MySQL databaser, slik at alle de viktigste språkene, plattformene og databasene er dekket.

HostGator er kjent for sine rimelige priser, og VPS-planene er ikke forskjellige. De har tre planer, alt fra $ 29,95 / mo til $ 49,95 / mo. Siden du alltid kan oppgradere senere, foreslår vi at du starter med den billigste planen, Snappy. Det kan være billig, men det pakker en trøkk. For $ 29,95 / mo får du 2 kjerner, 2 GB RAM, 120 GB SSD-plass og 1,5 TB båndbredde.

HostGator har god støtte og et utmerket nettsted. Deres høyt trente team kan nås 24/7, og vil løse de fleste av problemene dine. Og hvis du liker å søke etter svar selv, vil du glede deg over å surfe på de livlige forumene deres.

Du vil ikke gå galt med HostGator, det er rundt på en stund, og har tjent tilliten til 9 millioner domener. Hvis du bestemmer deg for å prøve det, blir du beskyttet av en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

4. InterServer

interserver-billige-vps-hosting-utviklere

InterServer

InterServer har eksistert fra 1999. Og fra begynnelsen beholdt de alle sine kjerneledere. Dette viser InterServer sin styrke, siden den er i stand til å vokse og beholde alle viktige ansatte. Og det forteller en historie om forretningsetikken deres. Denne etikken viser i sin ærlige politikk også. Med InterServer vil du ikke se noen skjulte klausuler eller lange og urettferdige kontrakter med dyre exit-avgifter. Du får ganske enkelt det du betaler for.

InterServer har tilpasset et eget datasenter fra grunnen av. De legger en embargo på komponenter på skrivebordet, og bruker bare high-end tech. Dette lar dem garantere 99,99% oppetid.

InterServer supportteam er et av de beste i bransjen. De er høyt trente, og til og med nøkkelpersonalet deres svarer på telefonen om nødvendig. Du kan forvente at de løser eventuelle problemer på kort tid. De vil også tilby deg en gratis migrering fra andre verter, og med deres Instant Provisioning vil nettstedet ditt være tilgjengelig umiddelbart.

InterServer støtter alle de viktigste skriptene og språkene (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby on rails), og gir enkel installasjon for mange tjenester (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, SSL). Den støtter PHPMyAdmin og MySQL databaser og Cpanel, Plesk og WHM kontrollpaneler.

Nettstedets VPS-seksjon er virkelig unik. Du vil finne så mange som 32 Windows / Linux VPS-planer, alt fra $ 6 / mo til $ 96 / mo. Dette betyr at du kan finne en VPS-plan som tilfredsstiller ethvert nettstedets behov, og som passer til ethvert budsjett. Planene har ulik makt; antall kjerner, mengde RAM og SSD-plass, maksimal mengde månedlige dataoverføringer.

Hvis du er ute etter variasjon, og ønsker en tilpasset VPS-plan, er InterServer noe for deg. Prøv en av planene deres selv, de tilbyr en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

5. GreenGeeks

greengeeks-kvalitet-hosting-web-utviklere

GreenGeeks

Hvis nettstedet ditt har noe med miljø eller økologi å gjøre, må du være vert for det på GreenGeeks! Denne vertsleverandøren setter tilbake i nettet tre ganger så mye strøm de bruker. Og de legger det tilbake ved å kjøpe vindenergipoeng! Så de er virkelig grønne.

Men GreenGeeks bryr seg ikke bare om planeten vår; de bryr seg om kundene sine også. Serverne deres har 99,9% oppetid, garantert pengene tilbake. Også bryr de seg om sikkerhet. GreenGeeks tilbyr alle moderne verktøy for å holde nettstedet ditt intakt. Disse inkluderer brute force deteksjon, Spam Assassin, SSL sikker server, sikkerhetsskanning i sanntid og passordbeskyttelse. GreenGeeks gjør også sikkerhetskopier om natten, så dataene dine vil være ekstremt sikre.

GreenGeeks støtter Django, Perl, PHP, Python og Ruby on Rails. De har også rask installasjon for b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress og SSL. Dette vil spare deg for mye tid. PHPMyAdmin og MySQL er databasene de støtter.

GreenGeeks har 4 forskjellige VPS-planer, alt fra $ 39,95 til $ 159,95 per måned. De er alle firkjernebaserte, men de gjenværende spesifikasjonene er forskjellige. Vi anbefaler pakken på 59,95 dollar. Foruten 4 kjerner inkluderer den 2 GB RAM, 50 GB SSD-lagring og 1500 GB båndbredde.

GreenGeeks har et førsteklasses supportteam. De er tilgjengelige 24/7, og du kan nå dem via telefon, live chat eller kunnskapsbase. Hvis nettstedet ditt allerede er vert på en annen server, vil de tilby å migrere det gratis. Og du trenger ikke bekymre deg for servervedlikehold, da de vil gjøre det for deg. Vi nevnte allerede nattlige sikkerhetskopier.

Med sin miljøvennlige politikk er GreenGeeks noe spesielt. Datasentre tapper enorme mengder energi, og GreenGeeks gjør sitt beste for å dempe det. Du bør også være miljøbevisst, og vi inviterer deg til å prøve GreenGeeks, du vil ikke bli skuffet. Du er også risikofri, siden de tilbyr en 30 dagers pengene-tilbake-garanti.

Konklusjon

Nettvertsindustrien har mye å tilby. I denne artikkelen har vi vist deg VPS-planer og hostingleverandører som vi anser som de beste. Du kan gå stort og velge HostGator, du kan gå grønt og velge GreenGeeks. Hvis anbefalingene betyr noe for deg, kan du gå med BlueHost. Hvis variasjon og tilpasning er din greie, velg InterServer, og hvis du trenger lange pengene-tilbake-garantier, gå til InMotion.

Men vær trygg, å velge noen av disse er et topp valg. De er alle pålitelige og har store oppetider. De er sikre, og tilbyr mange lag med beskyttelse. De tilbyr alle topphastighet og 100% brukertilfredshet garantert. En ting er helt sikkert, med dem alle er kvalitet over alt annet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map