5 beste WooCommerce hosting-leverandører

beste woocommerce hostingleverandører


WooCommerce blir sett på som den beste e-handelsplattformen for WordPress, og den er den brukt av over 40% av nettbutikker på nettet, noe som gjør det til den mest populære plattformen for å bygge en nettbutikk.

Takket være open source-art og høy tilpasning via hundrevis av gratis og betalte utvidelser, WooCommerce lar både utviklere og nettbutikker bygge nettbutikker som oppfyller alle tekniske, logistiske og designkrav. WooCommerce-kjernen kommer med en rekke nyttige funksjoner fra forhåndsinstallerte betalingsportaler og geografisk støtte til lagerstyring og CRM verktøy.

Plattformen integreres sømløst med WordPress, overholde standardene for skalerbarhet, stabilitet og sikkerhet som WordPress representerer. De som ønsker å benytte seg av det stadig økende antallet mobile shoppere, kan enkelt gjøre det siden denne plattformen er designet for å sikre at produktene dine ser like bra ut på mobilen som de gjør på kundenes stasjonære PC-er..

woocommerce-brukstatistikk hele internettSelv om WordPress fungerer bra med en delt hostingplan, er en VPS-hostingplan mer egnet for WooCommerce fordi plattformen krever mer ressurser enn hva en enkel delt plan kan tilby, men også på grunn av de spesielle kravene til netthandelnettsteder. I mange tilfeller stammer disse spesielle kravene fra behovet for å lage et PCI-kompatibelt miljø (Payment Card Industry) der sensitive kundedata kan overføres sikkert. Utover kravet om skuddsikker sikkerhet, må e-handelsnettsteder også tåle høyere besøkende belastning. Dette gjør det viktig å velge en hostingplan som er stabil og skalerbar nok til å også imøtekomme denne etterspørselen, og VPS hosting er den rette planen for jobben.

Oversikt over de beste WooCommerce hosting-leverandørene

Hvis du lanserer en WooCommerce-drevet nettbutikk i 2018, er her de beste WooCommerce-optimaliserte og VPS-hostingleverandørene du bør vurdere for det kommende prosjektet:

Webvert
Pris fra

1beste woocommerce hosting$ 6,95 / mo
2stor wordpress og woocommerce hosting$ 19.99 / mo
3kraftig hosting for woocommerce$ 19,95 / mo
4rimelig woocommerce-vertsfirma$ 19.99 / mo
5beste leverandør av grønn woocommerce hosting$ 39,95 / mo

Hvordan velge den beste WooCommerce Hosting?

Å starte en e-handelsvirksomhet er litt mer komplisert enn å bygge en enkel nettsted. Når du bygger en nettbutikk, må du være ekstra oppmerksom på noen detaljer du ellers ville ignorert. Hvis du vil identifisere den beste WooCommerce-vertsplanen, kan du vurdere sjekklisten nedenfor:

 • SSL-sertifikat for å kryptere transaksjoner og forbedre sikkerheten
 • Dedikert IP-adresse for å installere SSL-sertifikatet
 • Stor serverytelse og oppetidspost
 • Profesjonell online support å stole på når som helst
 • PCI-kompatibel Internett server
 • Regelmessige sikkerhetskopier av servere (daglig ville være ideell)

Nedenfor kan du finne en rask oversikt over hostingfirmaene vi anbefaler å arrangere WooCommerce-butikken din.

# 1 BlueHost – Beste WooCommerce Hosting

bluehost beste woocommerce hostingBlueHost er en høyt ansett hostingleverandør som samler et bredt spekter av hosting-tjenester. Deres utvalg av WordPress-orienterte hostingplaner er anerkjent bransjeomfattende planer for WordPress-nettsteder, mens deres VPS og dedikerte hostingplaner tilbyr robust infrastruktur og bruker avansert teknologi.

BlueHost tilbyr 3 WooCommerce-optimaliserte planer fra $ 6,95 til $ 12,95 per måned (kampanjepris). Starter WooCommerce-planen inkluderer 1 dedikert IP, Positiv SSL for e-handelssikkerhet, 100 GB nettplass, uovervåket dataoverføring, gratis domenenavn, $ 100 markedsføringskreditter. På den annen side kommer Pro WooCommerce-planen med Comodo SSL, $ 300 markedsføringskreditter, SpamExperts spamfilter, domenesikkerhet og SiteBackup pro, et førsteklasses verktøy for sikkerhetskopiering av nettsteder. Hvis dette ikke er nok, eller du trenger mer kontroll over innstillingene dine, kan du velge en VPS-plan.

BlueHosts neste generasjons VPS-planer er bygget på skyteknologi som gir økt kraft, stabilitet og skalerbarhet til nettstedet ditt. De 4 VPS-planene som er tilgjengelige på BlueHost, spenner fra $ 19.99 / month til $ 59.99 / month. Du kan få en VPS-plan med opptil 4 CPU-kjerner, 240 GB SAN, 8 GB RAM, 4 TB båndbredde, 1 inkluderte domener og 2 IP-adresser. Bortsett fra disse planene, har denne leverandøren også en WooCommerce-optimalisert hostingplan som har WordPress og WooCommerce allerede integrert. Planene koster $ 11,95 / måned og inkluderer et SSL-sertifikat og en dedikert IP slik at du kan nyte bedre sikkerhet.

BlueHosts velutstyrte og skalerbare VPS-planer er i stand til å håndtere trafikkpikes sømløst og gi sikkerheten som kreves av e-handelsnettsteder.

# 2 InMotion Hosting – utmerket valg for WooCommerce

inmotion woocommerce hostingInMotion Hosting er en anerkjent hostingleverandør med full service, hvis Linux SSD VPS-hosting-servere drives av skyen for ekstra hastighet og ytelse. InMotion er en mer forretningsorientert hostingleverandør som klarer å lage vertsplaner som er en perfekt balanse mellom overkommelig pris og kraft.

Deres 3 VPS-hostingplaner er utstyrt med et arsenal av funksjoner inkludert gratis cPanel-lisens, CentOS med LAMP-stabel, gratis SSD-stasjoner, overflødige maskinvareklynger, SSH og root-tilgang, e-handelsverktøy, administrerte servere, gratis sikkerhetskopiering, ulåste CPU-kjerner, opp til 5 dedikerte IP-adresser, gratis domene, opptil 260 GB feiltolerant diskplass, opptil 6 TB månedlig overføring og opptil 8 GB RAM. VPS planer på InMotion varierer fra $ 29.99 / month til $ 74.99 / month. Disse planene støttes også av en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, som er godt over bransjestandarden.

Med en infrastruktur som gir praktisk talt ingen driftsstans og høy ytelse, er InMotion Hosting VPS-planer et passende valg for ethvert WooCommerce-relatert prosjekt.

# 3 HostGator – Kraftig & Skalerbar hosting for WooCommerce

hostgator woocommerce hostingHostGator har alltid vært et toppvalg for mange vertsbehov takket være deres rimelige utvalg av hosting-tjenester. Deres delte hostingplaner og WordPress-optimaliserte planer er noen av de mest populære planene, men HostGators VPS-planer kommer også med muskelkraften og nyttige funksjoner som samsvarer med dine spesifikke WooCommerce-hostingbehov.

HostGator gir deg valget mellom fullstyrt og halvstyrt VPS-hosting, slik at du kan velge planen som passer ditt kompetansenivå. I motsetning til fullstendig administrerte planer, inkluderer halvstyrte hostingplaner ikke cPanel, men inkluderer støtte med hardware, operativsystem og grunnleggende konfigurasjonsproblemer..

Fullt administrerte VPS-planer leveres med cPanel inkludert, full root-tilgang, CentOS Linux, banebrytende servermaskinvare, 45-dagers pengene-tilbake-garanti, Safe Harbor-sertifisering, gratis off-site backup, opptil 8 GB RAM, 4 kjerner CPU , 240 GB diskplass og 3 TB båndbredde. Prisene varierer fra $ 19,95 / måned til $ 39,95 / måned.

# 4 iPage – Rimelig WooCommerce Hosting

ipage woocommerce hostingiPage har vært på webhotellmarkedet siden 1998. Deres engasjement for kvalitet og pålitelige tjenester har hjulpet dem med å posisjonere seg som ledere i vertsindustrien. De som leter etter VPS-planer med tilpassbare konfigurasjoner og fullstendig administrert støtte, bør merke seg iPages VPS-planer.

De tre VPS-planene (Basic, Business og Optimum) levert av dette vertsfirmaet har fordelen av skybasert fleksibilitet, kommer med cPanel, et bredt utvalg av forhåndsinstallerte skript (f.eks. Ruby on Rails, Image Magick, Perl, etc. .), gratis domeneregistrering, gratis markedsføringskreditter, 24/7 support, speil SAN-lagring med høy hastighet, øyeblikkelig levering av ressurser, etc. På iPage kan du få opptil 4 kjerner CPU, 8 GB RAM, 120 GB lagring, og 4 TB båndbredde. Prisene for VPS-planer ligger mellom $ 19,99 / måned og $ 79,99 / måned.

iPage sikrer din online virksomhet den fleksibiliteten den trenger, selv når kravene dine vokser eller endres over tid, slik at du kan fokusere på vellykket salg av produktene dine på nettet.

# 5 GreenGeeks – Beste Green Hosting for WooCommerce

greengeeks woocommerce hostingVår liste over høyt rangerte WooCommerce-vertsleverandører inkluderer også GreenGeeks, som er et USA-basert, grønn energi-vertsfirma. Det grønne energidrevne vertsfirmaet har vært en oppmerksomhetsfanger ikke bare på grunn av deres rene hostingtjenester, men også på grunn av funksjonsrikdommen i deres vertsplaner.

Deres VPS-hostingplaner leveres med SSD og cPanel / WHM inkludert, samt andre funksjoner som er en attest for påliteligheten og fleksibiliteten til tjenestene deres. Som sådan tilbyr GreenGeeks VPS-planer i 5 forskjellige konfigurasjoner med opptil 125 GB SSD RAID-10-lagring, 3000 GB båndbredde, 4 kjerner CPU, nattlige sikkerhetskopier, proprietært VPS-administrasjonsgrensesnitt, svarteliste-gratis IP-er, gratis rask levering, gratis migrasjonstjeneste , og solide oppetidsgarantier. Prisene for VPS-planer hos GreenGeeks varierer fra $ 39,95 / måned til $ 159,95 / måned, og tilbyr derfor VPS-planer for hvert budsjett og behov.

Enten du lanserer et WooCommerce-drevet nettsted eller et annet eCommerce-nettsted, disse VPS-planene gir deg den nødvendige infrastrukturen og fleksibiliteten for å oppfylle kravene til din online virksomhet..

Konklusjon

Et godt VPS-hosting vil legge et solid grunnlag for WooCommerce-nettstedet ditt, slik at du kan skifte fokus på å levere en service av høy kvalitet og sikre shoppingopplevelsen til kundene dine. Det vil også tillate deg å sømløst skalere ressursene dine og enkelt få tak i nye krav, enten de stilles av bransjestandarder eller ditt økende antall kunder..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map