6 beste grønne webhotellleverandører

best-green-hosting-leverandører-2019


Vi vet alle godt at vi bruker jordens naturressurser mer enn noen gang før. Det har etterlatt seg noen alvorlige miljøendringer, og vi ønsker å møte flere i fremtiden. Vi må til og med stille spørsmål om hva slags jord vi vil etterlate til barna våre i fremtiden. Så vi må bytte til grønne alternativer og bo mer effektivt der vi kan. Et av disse områdene er hva vi velger å drive teknologien vår med.

Webhotell er en massiv virksomhet og strømforbruket er like massivt. Store selskaper har hangarer fylt med brølende servere som bare brenner gjennom strøm for å fortsette. Husk at serveren må fungere hele dagen for at nettstedet skal være tilgjengelig hele dagen. En gjennomsnittlig server bruker omtrent 20,4 kilowatt per dag. Store webhotellfirmaer har minst 1000 servere som går hele dagen, noe som gjør det daglige strømforbruket til 20 400 kilowatt. Det kan gi kraft til noen få nabolag og mer. Kraften det tar å kjøre alle serverne i USA er lik mengden 5 kjernekraftverk kan produsere. Så det er ganske enkelt å forstå hvor mye skade det har å gjøre internett for miljøet vårt.

Selv om det å gå grønt er et populært uttrykk i disse dager, har det noen alvorlige miljøeffekter. Å gå grønt er et valg man kan ta for å påvirke miljøet positivt. Men hvilke endringer gjør det egentlig? Enda viktigere, hvilke direkte fordeler har det å tilby deg? Vi ønsker å svare på disse spørsmålene og se hva annet denne bærekraftige formen for webhotell har å tilby. Så uten videre, la oss komme til det!

Du kan gjøre en kraftig miljøpåvirkning

La oss starte med den første og mest åpenbare fordelen ved å velge miljøvennlig webhotell. Å gå grønt er noe du kan gjøre for å ta del i beskyttelsen av miljøet. Som jeg nevnte ovenfor, tapper nettstedet ditt kontinuerlig miljøressursene våre. Grønn hosting sørger for at all energien selskapets servere trenger for å være vert for nettsteder kommer fra en fornybar kilde. Så ved å velge det, velger du å gå lett på miljøet.

Det gagner selskapets omdømme og markedsføring

Alt grønt har positive assosiasjoner til det og bygger et godt offentlig image for din bedrift. Du kan forbedre det offentlige bildet ditt enkelt og greit ved å oppnå grønn legitimasjon. Et selskap som jobber for å gjøre endringer og redusere påvirkningen de har på miljøet, er vanligvis mer populært, noe som igjen får dem til mer miljøbevisste kunder og kunder..

Å gå grønt er utrolig populært akkurat nå, så det blir også et valg innen markedsføring også. Hvis du offentliggjør det faktum at selskapet investerer i og støtter grønne løsninger, vil du tiltrekke flere mennesker. Ved å tydelig definere hvorfor du jobber for å beskytte miljøet, er det veldig sannsynlig at du appellerer til et miljøbevisst publikum du ikke ville appellert til ellers.

Det er også sant at mange kunder er villige til å betale litt ekstra hvis de vet at de kjøper “grønne” tjenester. Så grønn hosting har definitivt potensialet til å forbedre din fortjenestemargin ved å tiltrekke seg flere kunder og lar deg heve prisene dine litt.

Det er mer overkommelig

Uten at noe hjelpefirma betaler for energien som vert for nettstedet ditt bruker, går det umiddelbart mye lettere på lommeboken. Når selskaper produserer egen energi fra fornybare kilder som vindkraft og solcellepaneler, har de mye mindre utgifter. De kan spare mye penger selv om det krever en forhåndsinvestering forbundet med en grønn energikilde. Grønn hosting er enten billigere eller koster samme pris som vanlig hosting. Så du, klienten kan også dra nytte av alle pengene som blir spart. Du plasserer ikke bare selskapet godt, får kundenes tillit og skåner miljøet, men gjør også et klokt økonomisk valg.

Hvordan velge en grønn vertsleverandør

Hvis du ønsker å velge en grønn hosting-løsning, er du på rett sted. Det er mange selskaper som allerede har etablert seg som fantastiske tjenesteleverandører og er grønne støttespillere. Å velge en grønn vertsleverandør fungerer på samme måte som å velge en vanlig leverandør. Du trenger bare å vite budsjettet ditt og kvaliteten på tjenesten du får. Det andre er et mer sammensatt spørsmål enn det siste, så vi vil jobbe oss rundt det først. Det er noen få grunnleggende egenskaper du må følge med på for å ta et valg som du vil være fornøyd med på lang sikt.

 • oppetid – Nettstedet ditt må være tilgjengelig hele året. Hvis serverne er nede selv en kort stund, er det ingen som har tilgang til nettstedet ditt, noe som betyr at du vil miste virksomheten for den tiden. De fleste selskaper oppgir at de har 99% bunnsolid oppetid, men hvorfor ville de ikke det? Du bør først stole på din egen tarm og lese et par anmeldelser om dem. Gode ​​hostingvurderingssider måler bedriftens oppetid på samme måte som vi gjør. Så se alltid på en anmeldelse før du stoler på hva et selskap sier om oppetiden.
 • Sidehastighet – Når nettstedet ditt er oppe og går, må det gå raskt. Sidehastighetshastighet er en uavhengig rangeringsfaktor for Google og utrolig viktig også fra brukeropplevelsens synspunkt. Folk vil ikke holde seg på nettstedet ditt hvis det tar mer enn to sekunder å laste. Faktisk bør du ha en hostingleverandør som lar deg laste nettstedet ditt i løpet av 1 sekund. På den måten kan du sikre at brukerne dine får en virkelig tilfredsstillende opplevelse. Du kan se hvor raskt et selskaps servere er på samme måte som med oppetid. Ved å lese en anmeldelse og se på målinger.
 • Kundeservice – Det kan noen ganger være problematisk å drive et nettsted, spesielt hvis du ikke er vant til hosting-tjenesten du bruker. Det kan hende du får problemer, og du vil ha noen bak deg som kan hjelpe deg med å løse det. At noen skal være en av hostingfirmaets kundesupportrepresentanter. Det meste av frustrasjonen involvert med webhotell kommer fra dårlig eller ikke-eksisterende kundestøtte. Du bør sørge for at du opplever den beste kundesupporten som mulig, så gjør forskningen. Se hva folk sier på fora og i kommentarseksjoner. En ærlig brukeropplevelse er din beste guide når du prøver å finne ut hva slags støtte et vertsfirma har å tilby.
 • freebies – Et godt hostingfirma tilbyr ikke bare deg en god service og god kundestøtte, men også en god del. Mange tjenester er overpriset og ber deg om mer penger hvis du vil bruke grunnleggende funksjoner og tjenester. Hvis du kan, kan du velge et selskap som tilbyr gratis migrering av nettsteder, gratis sikkerhetskopiering sammen med gratis sikkerhetsfunksjoner og spambeskyttelse. Jo mer gratis ting du får, jo bedre blir avtalen din. Husk at vertsbedrifter av høy kvalitet faktisk går den ekstra mile for å tilfredsstille deg med en rekke gratis tjenester. Mens andre bare prøver å få pengene dine og bare gi deg noe du kan fortsette å betale for.
 • Apper og funksjoner – Du vil at innholdsstyringssystemer som WordPress og Drupal skal være lett tilgjengelig og installert med et enkelt klikk. En skikkelig hosting-tjeneste med cPanel vil være enkel å navigere og bruke. Så sørg for at det du kjøper inn kan styres gjennom open source cPanel.

Beste grønne hostingtjenester

Som med alt der ute, er det noen selskaper som har overgått konkurransen. De tilbyr for tiden de beste grønne webhotell-tjenestene. Her er de 6 beste spillerne på feltet av grønne webhotellleverandører.

GreenGeeks

Besøk verten »

GreenGeeks er et av de mest populære navnene i den grønne webhotellbransjen. De er på et oppdrag for å tilby fantastiske webhotelltjenester som er rent drevet av sol og vind. Selskapet ble lansert i 2008 og har nå over 300.000 nettsteder. De fremsetter dristige påstander som 99,99% oppetid og 100% kundetilfredshet. Tilbyr de virkelig kvaliteten til å sikkerhetskopiere disse påstandene? La oss finne ut av det!

Den dristige uttalelsen om oppetiden deres høres omtrent riktig ut. De tilbyr en bunnsolid 99,91% oppetid gjennom hele året. Dette vil sikre at nettstedet ditt hele tiden er tilgjengelig og klart for virksomhet. Du kan stole på det uten å måtte bekymre deg for dumme ting som serverfeil.

Når det kommer til lastehastigheter på nettstedet, er ting ikke så glamorøst. Men på ingen måte er de dårlige. GreenGeeks ‘servere er bare litt tregere enn jeg forventer. Deres lastehastigheter på nettstedet beveger seg mellom 600 og 1200 millisekunder, noe som kan betraktes som gjennomsnittlig.

Kundesupporten deres er også stor, noe som ytterligere sikkerhetskopierer uttalelsen. Det tok ikke mer enn ett minutt å komme i kontakt med en kundestøtteagent, og vi fikk spørsmålene våre veldig raskt. Svarene deres var også riktige og nyttige. Agenten var vennlig hele veien. Men selv om vi opplevde all denne positiviteten, la vi merke til en liten problemstilling. Vi la merke til noen få grammatikkfeil, og noen av setningene var ikke helt omfattende. Dette fordi støtten deres sannsynligvis ble outsourcet til engelskspråklige som ikke-morsmål, fordi det gjør at de kan spare mye penger. Det kan også være tingen som gjør GreenGeeks i stand til å ha så raske svar. Fordi flere kundesupportrepresentanter står ved, er det større sjanse for at noen vil svare på spørsmålet ditt i løpet av sekunder.

I tillegg til det pålitelige kundesupportteamet som du alltid kan nå, har GreenGeeks også et ganske omfattende kunnskapsgrunnlag. Der kan du finne svar på de vanligste spørsmålene og problemene du kan krysse når du setter opp nettstedet ditt. Hvis du vil finne ut problemer selv, er det et flott alternativ. Du kan finne svar på spørsmål angående generell hosting, VPS hosting, fakturering, forhandler hosting og mer. De har også mange videoopplæringer du kan bruke.

Når det gjelder freebies, har GreenGeeks ting i sjakk. De tilbyr et gratis domenenavn og en gratis migrering av nettsteder. Dette kan spare deg for mye penger hvis du allerede har et nettsted. Men hvis du ikke gjør det, kutter du litt fra startkostnadene. GreenGeeks tilbyr også gratis sikkerhetskopiering hver natt. Så du kan være trygg på at alle dataene dine er sikre og sunne, og at du alltid kan gå tilbake til en av de forrige versjonene av nettstedet ditt i tilfelle noe skulle skje med det. I tillegg får du også sikkerhetstiltak som Spam Assassin og SSL, så du er ganske mye innstilt på alt du trenger.

GreenGeeks følger også de vanlige prismanipuleringstriksene i bransjen. De annonserer en startpris på 3,95 dollar per måned, men du må signere en tre års kontrakt for den. Hvis du ikke gjør det, vil prisen øyeblikkelig gå opp til $ 9,95 per måned. Det er nesten tre ganger så mye.

Det morsomme er at det er en 30 dagers pengene tilbake-garanti. Du kan kausjonere når som helst, men hvis du tok dem opp i tilbudet om gratis domeneregistrering, må du betale for det. Domeneregistreringsavgiften koster 24,95 dollar. Så det virker som om GreenGeeks er helvete for å skaffe pengene sine.

Selv om GreenGeeks ikke er perfekt, vil nettstedet ditt gå ganske anstendig. De har en bunnsolid oppetid og en veldig god kundestøtte som du kan stole på. Lastingshastigheter på nettstedet er ikke så raskt, men de er fortsatt raske nok til å gjøre nettstedet ditt i samsvar med dagens standarder. For mer informasjon, gå til Green Geeks offisielle nettsted!

iPage

Besøk verten »

iPage ble veldig populær på bloggområdet og blant folk som ser etter å starte nettstedene sine så billig som mulig. De er sinnsykt rimelige, siden de tilbyr planer så billige som $ 1,99 per måned. Det eies av Endurance International Group, som er et selskap som eier en rekke andre vertsselskaper som BlueHost, VPSLink, FatCow og så videre.

iPage går enkelt både på lommeboken og miljøet. Du kan ha den lave introduksjonsprisen på $ 1,99 per måned for bare et 12 måneder langt abonnement. Dette appellerer virkelig til meg fordi det er en forhåndsprestasjon og ærlig pris at webhotellbransjen har stort behov for akkurat nå. Det er ganske anstendig, men jeg foreslår at du bør abonnere på en lengre periode hvis du går for iPage. Ikke fordi du vil gjøre bedre forretninger for dem, men fordi din månedlige pris vil stige til 8 $, som er et prishopp på 350%. Du vil sannsynligvis ønske å unngå det så lenge som mulig. Annet enn dette gamle pristrikset, er iPage ganske anstendig.

Serverens oppetid er 99,96%, noe som vil sikre at nettstedet ditt kjører trygt og konsekvent gjennom hele året. Deres sidehastighet er 884 millisekunder. Det er raskt nok til å få nettsider til å laste øyeblikkelig, med mindre du ønsker å drive et stort e-handelsnettsted. Så iPage har i utgangspunktet serverkravene i sjakk. Men hva med resten?

IPages kundesupport kan bruke litt arbeid. De er ikke dårlige på noen måte, fordi responstiden på 20 minutter er ganske solid sammenlignet med andre som tar timer og dager å svare. Etter 20 minutter svarte de med svar på spørsmålene våre, men det overbeviste meg fremdeles ikke helt. Hovedsakelig fordi det er mange inkonsekvente anmeldelser om iPages kundestøtte over hele internett. Noen fikk problemene sine løst uten problemer eller måtte vente for mye, mens andre skrev sine anmeldelser av ren misnøye. Så det er best å se deg rundt og se hva du finner før du går videre og kjøper tjenesten.

Hvis du er en fan av grønn webhotell, kan du være trygg på at iPage er en EPA Green Power Partner fordi webservere og datasentre som gjør iPages tjenester mulig kjøres på vindkraft. Selskapet kjøper så mye fornybar energi at det oppveier energiforbruket med 200%! Så du vil gjøre planeten en fordel også hvis du jobber med iPage.

Sammen med en veldig god pris, tilbyr iPage også mange freebies for å blidgjøre avtalen. Du får forbedrede sikkerhetsalternativer fra en av selskapets partnere SiteLock. Programvaren deres hjelper deg med å styrke nettstedet ditt for å forhindre sikkerhetsbrudd. Den vil jevnlig skanne den etter skadelig programvare og annen skadelig programvare. For å gjøre det enda bedre, tilbyr iPage også gratis sikkerhetskopier, som er det beste sikkerhetstiltaket du kan gjøre for nettstedet ditt. De fleste selskaper krever en ekstra avgift for dette, så det er flott å ha det helt gratis.

Tjenestene deres spiller også bra med andre tredjepartsapper og e-handelsplattformer. Du har integrasjoner for betalingsportaler som PayPal, Google Apps og mange andre. Til slutt får du også markedsføringskreditter på 200 $ som du kan bruke på Google AdWords, Bing eller Yahoo! å markedsføre nettstedet ditt.

Selv om alt dette høres veldig søtt ut, har iPage fremdeles et par ubehagelige overraskelser. Det ene er det faktum at de bruker vDeck i stedet for cPanel. vDeck er et mindre kjent alternativ som brukes til å administrere servere, som du kan bli vant til. Men den er ikke så god og omfattende som cPanel.

Totalt sett er iPage et solid valg for alle som leter etter en stabil hostingtjeneste mens de fremdeles går lett på lommeboka og miljøet også. For mer informasjon om iPages tjenester, sjekk ut deres offisielle nettsted!

InMotion Hosting

Besøk verten »

InMotion er favoritthotellet mitt, nedover. Så min mening kan være litt partisk, men jeg vil holde den forankret i virkeligheten.

InMotion har eksistert i mer enn 10 år, og de gir hjem til mer enn 300 000 domener. De blir stadig mer populære på grunn av den jevnlige kvaliteten på tjenestene deres, og fordi de tilbyr noen utrolige tilbud. InMotion ble min favoritt fordi det er et selskap som har klart å unngå mange prissvingninger som hele bransjen bruker. De opererer i stedet basert på en forhåndsprisstruktur som alle liker.

InMotion har gjort store investeringer for å bli grønne. De har et helt datasenter som kun er avhengig av grønn energi og jobber for å konvertere de andre også. De har også gode retningslinjer på selskapets kontorer. Det innebærer å redusere avfall og legge økt vekt på å ikke bruke mange papirprodukter og resirkulere alt søppel.

InMotion har tekniske forholdene til en skikkelig webhotellvirksomhet i sjakk. Uansett hvilken plan du velger å kjøpe hos InMotion, kan du være trygg på at den vil håndtere nettstedet ditt uten problemer. Det vil være tilgjengelig hele året og kjøres i høy hastighet. Dette takket være det faktum at InMotion-serverne har en oppetid mellom 100% og 99,97%, så de er tilgjengelige gjennom nesten hvert sekund av året. Men ikke nok med det, de har korte lastetider også. Du kan forvente at siden din lastes mellom 460 og 700 millisekunder, noe som er bemerkelsesverdig.

Å øke hastigheten og stabiliteten er det faktum at alle dataene dine blir lagret i en SSD-arkitektur. De fleste vertsleverandører ber om en ekstra månedlig avgift for å lagre nettstedet ditt på SSD-er, men InMotion tilbyr det gratis.

For å bedre avtalen har InMotion nok av freebies å kaste seg inn i avtalen også. Hvis du for eksempel vil flytte det allerede eksisterende nettstedet ditt til et av InMotion’s grønne datasentre, vil de gjøre det gratis for deg. Du har tilgang i et par timer, og de vil flytte nettstedet for deg. Du kan også forvente å ha gratis vanlige sikkerhetskopier. Å få sikkerhetskopiert nettstedet ditt på daglig basis er det største sikkerhetstiltaket du kan gjøre. For å være i stand til å befeste nettstedet ditt fullstendig med sikkerhetstiltak, tilbyr InMotion også Sucuri-plugin-en gratis. Det er en fantastisk plugin som stadig skanner nettstedet ditt for potensielle risikoer og utnyttelser som hackere kan dra nytte av. Du betaler $ 16,66 per måned for denne pluginen, men her får du den gratis.

For å toppe alt dette, har InMotion et prisbelønt kundesupportteam. De kaller seg de vennligste menneskene på jorden, og det gjenstår å være sant så vidt jeg kan si. Å ringe supportteamet for hjelp er en eksplosjon. Du blir koblet til en supportrepresentant innen 2 minutter i live chat, og de svarer enten på spørsmålet ditt eller kommer rett på å løse problemet ditt. InMotion har enkelt den beste kundestøtten blant alle hostingleverandørene jeg har vurdert så langt. Det er noe veldig få selskaper faktisk får rett til.

InMotion har alt du ønsker fra et vertsfirma. Det er konsistent og pålitelig også, slik at du kan være trygg på at de alltid vil ha ryggen. Selv om deres delte hostingplaner ikke er de billigste, er de vel verdt pengene sine. Du kan få hendene på deres grunnleggende delte hostingplan for $ 5,99 per måned. Det er en ganske anstendig avtale, med tanke på alle tilbudene fra InMotion. Du kan finne ut mer om det på den offisielle hjemmesiden!

Tykk ku

Besøk verten »

FatCow har et uventet navn på en webhost, og det er ganske kreativt. Men på ingen måte er FatCow blant de beste på markedet. Dette er ganske enkelt fordi noen av tjenestene deres oppfyller firmanavnet. De er like trege som en feit ku. Likevel er FatCow fremdeles fylt med mange positive overraskelser som gjør det verdt å bli med dem.

Denne FatCow har levd og sparket siden 1998 og har prestert beundringsverdig siden den gang. Selskapet ville ikke vinne medaljer for hastighet, men den langsomme og jevne tilnærmingen har fungert bra for dem også.

FatCow er også en EPA-partner, som visstnok betyr at alle deres datasentre drives av vindkraft. Men jeg kan ikke si det med mindre jeg noen gang besøker det personlig. Å være EPA-partner betyr at de er ganske legitime.

Jeg likte FatCows tilnærming til priser, fordi det er forhåndsregnet og ærlig. De fleste selskaper mangler det, så det er alltid bra å se det. Du kan få hendene på grunnleggende plan for en årlig $ 49, som er veldig bra. FatCow har mye å gjøre for prisene. Denne forenklede hostingplanen koster $ 4,83 per måned, men den er på ingen måte permanent. Når du fornyer planen etter introduksjonsperioden, vil prisen gå opp til $ 10.99 per måned. Noe som er et sinnssykt 250% hopp. Det er fremdeles en årlig $ 131,88, men det er fortsatt for mye hvis du vurderer at du kan ha en $ 6 InMotion-plan som gjør en mye bedre jobb.

Men den store overraskelsen er at FatCow også tilbyr den billigste hostingplanen, sannsynligvis på hele webhotellplassen. Det koster $ 0,75 per måned, noe som vil koste deg $ 9 årlig! Det er sinnsykt. Selv om du fornyer planen, vil den koste $ 20 per år. Så hvis du bare vil teste noen ting eller ha en enkel porteføljeside, vil denne planen gjøre jobben med minimale kostnader.

Når det gjelder tekniske detaljer, har FatCow stabilitet, men mangler hastighet. Med en oppetid på 99,90% kan du stole på at den kjører nettstedet ditt, men det vil være ganske tregt. Gjennomsnittlig sidehastighetshastighet for FatCows servere er 1500 millisekunder. Det er ganske tregt.

Endelig FatCows kundestøtte er ganske anstendig i vår erfaring, men det virker inkonsekvent når vi ser på brukerinnleverte anmeldelser. De tilbyr live chat og vil enten svare deg i løpet av få minutter eller få deg til å vente i omtrent en time. Du kan også se på kunnskapsbasen deres som gir deg en rekke tutorials og de mest stilte spørsmålene. Du vet, de grunnleggende tingene.

Totalt sett, hvis du leter etter noe latterlig billig som vil få jobben gjort, er FatCow bra. Det gir et alternativ å bruke 9 $ per år på hostingplanen din, noe som er utrolig. Men hvis du ønsker å velge noe kraftigere, er det best å se på hva andre selskaper har å tilby.

For mer informasjon om FatCows tjenester, sjekk ut deres offisielle nettsted!

HostGator

Besøk verten »

HostGator driver nå 1,3 millioner nettsteder med kraften fra Texas ‘vind. De er et av de største webhotellbedriftene i verden, og de vokser fortsatt ganske raskt. Det er godt å vite at mesteparten av den veksten er støttet opp med grønn energi, fordi det er mye mer overbevisende å arrangere nettstedet ditt når du vet at det ikke vil skade jorden. Men HostGator har mange andre gode ting for det også. De har noen virkelig gode tjenester som du bør sjekke ut.

HostGator tilbyr den rimeligste Cloud hosting-planen på markedet akkurat nå. Det er billigere enn de fleste delte hostingplaner ennå dobbelt så raskt. Du kan abonnere på det for $ 2,99 per måned og høste fordeler som en bunnsolid 99,99% oppetid og de lynraske lastehastighetene på 520 millisekunder. HostGators tjenester er mer enn nok til å drive nettstedet ditt på en kostnadseffektiv og utrolig effektiv måte.

HostGators kundesupport er også ganske anstendig, men brukerne hadde mye inkonsekvente meninger om det. For oss virket det bra. Det tok omtrent 5 til 10 minutter for deres støtteagent å svare på spørsmålene våre. Men ikke ta mitt ord for det. Tatt i betraktning at HostGator har titusenvis av klienter, er det verdt å gjøre en grundig undersøkelse av deres støttetjenester før du kjøper.

HostGator tilbyr også gode gratis ting som gratis migrering av nettsteder og kraftige sikkerhetstiltak også. Du vil ha fri tilgang til automatisk fjerning av skadelig programvare, automatiske sikkerhetskopier av nettsteder, beskyttelse mot DDoS-angrep med hver premium-plan. Så det er åpenbart at HostGator gikk ut av deres måte å tilby deg en solid avtale. Du kan få tak i skyhosting til en sinnssykt lav pris og nyte en jevn service ved å abonnere på HostGator. For mer informasjon, sjekk ut deres offisielle nettsted.

HostPapa

Besøk verten »

HostPapa er et vellykket webhotellfirma som tilbyr hjem til over 500 000 nettsteder. De opererer i USA og Canada, men har tusenvis av kunder i Europa også. De har hatt en rask vekst de siste ti årene, og det er interessant å se på hva som bidro til deres suksess. Kanskje er det det faktum at de tilbyr telefonstøtte til morsmål på flere språk, inkludert tysk, engelsk, fransk og spansk. HostPapa er også stolt av å investere i fornybar energi. De er blant den lille prosentandelen av vertsbedrifter som driver sin arkitektur gjennom fornybare energikilder, så tommelen for det. De gjør det ganske bra for seg selv, det er sikkert, men la oss se nøyaktig hvordan de kom hit og hva de gir.

Når du har registrert deg gjennom den enkle totrinnsprosessen, blir du møtt med støttealternativer å velge mellom, som veldig få om noen andre vertsfirma tilbyr. Når du er klar, er det på tide å teste serverne deres.

Stabilitet kommer først, og HostPapa har det i sjakk. Serverne deres har en oppetid på 99,99% gjennom hele året. Selv noen av de beste hundene i vertsvirksomheten kan ikke si dette om seg selv. HostPapa er virkelig pålitelig når det gjelder å holde nettstedet oppe og gå uten å vakle selv for et sekund.

Deres gjennomsnittlige sidehastighetshastighet er imidlertid ikke så enestående. Det er i beste fall gjennomsnittet. Du kan forvente en 900 millisekund lastetid i gjennomsnitt, som noen ganger kan gå opp til 1500 millisekunder. Så det er ikke lynraskt, men vil fremdeles laste inn et nettsted uten problemer.

Når det gjelder kundestøtte, er det vanskelig å si noe dårlig om HostPapa, som definitivt er en av de medvirkende faktorene til suksessen. De tilbyr telefonstøtte i 18 land og på 4 forskjellige språk, noe som absolutt appellerer til et bredt spekter av mennesker. For å fullføre det gir de også sin egen unike støttefunksjon. En økt med en “Papa Squad Expert” som er den største formen for håndholding jeg noensinne har sett. De guider mennesker gjennom spesifikke problemer og prosesser gjennom videochat eller telefon. Det er ganske fantastisk.

Vi har også mottatt et svar fra en av deres kundesupportrepresentanter innen mindre enn 4 minutter. Servicerepresentanten besvarte alle spørsmålene våre på kort tid, og samtalen vi hadde virket ekte. Det var ikke robot på noen måte. HostPapa fortjener virkelig en informasjonskapsel for å ha et enestående supportteam.

HostPapa har noen gode freebies også. Med deres delte hostingplaner får du anti-spam-beskyttelse, en serverbrannmur, inntrengingsdeteksjon og overvåking. Dette er ganske solide sikkerhetsfunksjoner som vil beskytte nettstedet ditt.

Prisene til HostPapa har noe jeg ikke setter pris på. De samme gamle prissettingene som alle andre selskaper bruker. Du må registrere deg så lenge som tre år for å få den lave annonserte prisen på $ 3,95 per måned. Ikke noe nytt med dette, men det er fortsatt synd. Fordi prisen vil gå opp til $ 4,95 hvis du velger perioden 24 måneder eller 12 måneder. Men du har faktisk bedre av å registrere deg på en av deres langsiktige avtaler, fordi du vil sørge for at planfornyelsen din kommer så sent som mulig. Når det imidlertid kommer, vil prisen gå opp til mer enn $ 6 per måned. Det er et prishopp på 150% til 200% fra det du forventet innledningsvis.

Det er mer. Du har en vanskelig 30-dagers pengene tilbake-garantiperiode som hos alle andre hosting-leverandører. Problemet er at du ikke slipper fri selv om du avbryter i løpet av de 30 dagene. Hvis de opprettet nettstedet ditt for deg, vil de belaste deg et oppsetningsgebyr på $ 29,95 når du avbryter.

Selv med tanke på disse økonomiene, kan HostPapa være ganske anstendig. Men det er viktig at du er sikker på at du vil være i stand til å holde deg til dem i minst et år, og at du ikke har noe problem med at den opprinnelige prisen blir doblet ved fornyelse. Fordi du fremdeles kan gå av ganske billig. For mer informasjon, sjekk HostPapas offisielle nettsted.

Konklusjon

Hvis du er klar til å ta et miljøbevisst valg for å være vert for nettstedet ditt, vil en av disse gjøre det bra. Hvert av disse selskapene gjør sitt beste for å minimere sitt karbonavtrykk på planeten. Men selv om alle gjør det bra for miljøet, vil jeg ikke anbefale dem alle for å være vertskap for nettstedet ditt. De beste du kan gå med er InMotion og HostGator. Begge er anerkjente selskaper som er billige og tilbyr service av høy kvalitet til sine kunder. Jeg håper du har hatt glede av å lese denne artikkelen, og at vi hjalp deg å lære noe nytt i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map