6 beste webhotellleverandører

best fotografering-nettsted-hosting


Fotografering innebærer ikke bare å ta utrolige bilder, da du også trenger å bygge og vise porteføljen din. En online portefølje er en solid måte å tiltrekke seg nye kunder. Et foto nettsted kan begynne på det små og vokse sammen med håndverket ditt. Nettstedets verter er i mange, og plattformene deres er enkle å bruke. Velge riktig hostingleverandør vil maksimere din online tilstedeværelse, tiltrekke mange forretningsmuligheter og vise en kvalitetsportefølje.

Hvis du er nybegynner på å bygge et nettsted og markedsføring på nettet, kan du velge administrerte nettstedbyggere som Wix og Squarespace. Noen fotografer ønsker imidlertid den kreative friheten til å lage sine nettsteder og velge populære nettsteder som WordPress. Noen av de beste plattformene du bør vurdere er:

1. SmugMug

SmugMug-fotografering-nettsted-hosting

SmugMug

Bildedelingstjenesten SmugMug er ganske populær blant profesjonelle fotografer. Plattformen har vakkert designet maler som får bilder til å se utrolig ut. Malene er i tillegg mobile responsive, slik at porteføljen din vil se bra ut fra hvilken enhet en bruker logger inn med. En annen fordel med SmugMug er brukervennligheten. Du kan publisere det første galleriet på en knapp time ved å bruke standardmalene.

Det er også flere e-handelsalternativer for arbeidet ditt.

SmugMug tilbyr en gratis prøveperiode på to uker, hvoretter en bruker må oppgradere til et betalt abonnement. Det er fire pakkenivåer med det grunnleggende som tilbys til $ 4 i måneden. Pakken som har flest funksjoner starter på $ 40 hver måned, der en fotograf kan tilby prislister for kunst, trykk og digitale utskrifter. Du kan koble til et domene du allerede eier eller kjøpe et via plattformen. Du kan også bruke et ved å bruke SmugMug-navnet som vil være www.yourpreferredname.smugmug.

SmugMug er stolt drevet av Amazon Web Services, en av de beste løsningene i bedriftswebsektoren. Tilleggsfunksjoner lar deg bestemme hvilke arbeidsstykker du vil benytte publikum. Det utmerkede støttesenteret på SmugMug er også et vinnende trekk for nettstedet.

2. Weebly

Weebly-fotografering-nettsted-hosting

Weebly

Weeblys plattform er en dra og slipp nettstedsbygger som er enkel å bruke. Gjennomsnittlige temaer er ideelle for standard forretningsmodeller som veldedighetsorganisasjoner og hobbyer. Fotografering er imidlertid ganske detaljert, og du trenger noe som fanger oppmerksomhet. Premium maler er den perfekte løsningen for profesjonelle fotografer. Du har muligheten til å designe din egen mal hvis du er kjent med koding eller hvis du bruker tjenestene til en utvikler. Weebly gir slike brukere tilgang til HTML / CSS-kodene sine for å kuratere nettsteder som appellerer til dem. Du kan kjøpe en premiummal på Weebly som er designet for å se profesjonell og unik ut. Disse malene varierer mellom $ 35 til $ 50 og kjøpes en gang uten tilbakevendende kostnader.

Weebly er verdsatt for sitt enkle brukergrensesnitt som ikke er full av funksjoner. App-plattformens plattform er blant markedets beste, og de vil hjelpe deg med å skalere nettstedet til den ytterste funksjonaliteten. Fotografer tegnes av Weeblys ubegrensede lagring som lar dem stadig utvide samlingene sine. Det pålegger ikke dimensjonsbegrensninger for opplastede bilder, så bildene dine blir ikke endret. Weebly har forbedret designen de siste årene for å gjøre det mer attraktivt for fotografer.

3. Wix

Wix-fotografering-nettsted-hosting

Wix

Wix har mange tilbud til profesjonelle fotografer som gjør det til en av de beste nettstedene til fotografering av nettsteder. Nettstedet har en gratis plan for brukere som bruker Wix-underdomenet. Disse brukerne tillater også Wix-annonser som vises på nettstedene sine. En premiumplan lar deg bruke et tilpasset domene kombinert med full funksjonalitet. Nettstedets gratis funksjoner inkluderer inntektsgenerering, 24/7 support, søkemotoroptimalisering, flere språk, mobiloptimalisering og online e-handelsbutikk. Med premiumplanen får du i tillegg 500 MB lagringsplass, gratis hosting, premium support og Google Analytics.

Wix tilbyr over 500 maler som er profesjonelt designet, og mer enn 30 av disse er rettet mot fotografer. Tallrike gallerier spenner fra det minimalistiske til det kreative og urbane. Du kan legge til sosiale medieforbindelser og kontaktskjemaer på siden din. En e-handelsplan eller en VIP-pakke vil gjøre det enkelt for deg å selge produktene dine. Du kan til og med integrere slike plattformer som Etsy. Plattformen har nyttige redigeringsfunksjoner for en rask løsning, og hastigheter for opplasting av bilder er like fantastiske. Wix avduket en “Artificial Design Intelligence” som har til oppgave å håndtere det meste av det manuelle arbeidet med å lage nettsted med en algoritme.

WordPress Hosting Services for Photographers

Fotografer vil at bildene deres skal lastes raskt på sine nettsteder, og de ønsker også SEO-optimalisering, sikkerhetskopiering, oppdateringer og support. Disse årsakene gjør at WordPress skiller seg ut fra konkurransen. Det er tre nivåer for et WordPress-nettsted. Du kan få en gratis WordPress-konto på WordPress.com som administreres helt av plattformen. Du vil være fri for alle beslutninger om administrasjon, inkludert sikkerhetskopier og oppgraderinger.

Du kan velge en WordPress-konto som er hostet selv på en vert som ikke er administrert. I dette tilfellet vil du kjøpe webhotell fra et selskap og konfigurere installasjonene dine på WordPress. Det mer idiotsikre alternativet er selvhosting på en administrert vert. Disse vertene vil administrere forskjellige aspekter av nettstedet ditt, som ytelsesoptimaliseringer og sikkerhetskopiering og gjenoppretting. De øverste hostingansvarlige inkluderer:

4. HostGator

hostgator-fotografering-nettsted-hosting

HostGator

HostGator er vertskap for millioner av nettsteder for å gjøre det blant bransjens ledende plattformer. Det er en av de billigste hostingansvarlige for WordPress, og du kan velge hvilken som helst av deres flere planer. Den tilbyr gratis migrasjonstjenester for nye brukere i løpet av den første måneden de registrerer seg.

En fotograf trenger et raskt nettsted fordi det er en viktig indikator på tilfredshet med besøkende. Forsinkelser kan redusere sidevisninger og utløse lave SEO-rangeringer. Serverens responstid for HostGator er tilfredsstillende på mindre enn et sekund. Det garanterer også 99,9% oppetid som er imponerende pålitelig for et kreativt nettsted. HostGators support er tilgjengelig døgnet rundt både for live chat og telefonsupport mens hosting-dashbordet har en støtteportal for vanlige spørsmål. Du kan velge planen som appellerer til deg når du velger HostGator.

5. BlueHost

Bluehost-fotografering-nettsted-hosting

Bluehost

BlueHost har vært på den anbefalte listen over hostingleverandører av WordPress siden 2005. Hver hostingpakke inneholder et gratis domene i et år, automatiserte sikkerhetskopieringer og oppdateringer, øyeblikkelig WordPress-installasjoner og ubegrenset båndbredde. Du kan enkelt velge temaer og plugins for nettstedet ditt for å skape et profesjonelt utseende. Det er en rekke support og databaser tilgjengelig med kjøpet ditt.

Nettstedets oppetid på nettstedet er rundt 99,9%, noe som er blant årsakene til at det blir foretrukket av WordPress-brukere. Serverhastighetene er også tilstrekkelige slik at fotograferingsnettstedet ditt vil laste i løpet av sekunder.
Det billigste av produktet som tilbys av BlueHost er delt hosting som varierer mellom $ 7.99 og $ 14.99 per måned. Det er grunnleggende, pluss og valg pluss planer tilgjengelig med dette alternativet. Det er også et WordPress-optimalisert alternativ som starter på $ 39.99 hver måned. Du kan velge skyhosting for $ 9.99 i måneden. En fordel med BlueHost er at det lar deg oppskalere nettstedet ditt når du går fremover innen fotografering. Kostnadene og trengselet ved å bytte vertsleverandører kan være overveldende, og det er best å jobbe med samme manager. En vanlig ulempe er imidlertid at du vil bli møtt med prisforhøyelser på fornyelse.

6. InMotion Hosting

inMotion-fotografering-nettsted-hosting

InMotion Hosting

InMotion er blant de største webhotellfirmaene, og det har holdt seg uavhengig siden oppstarten i 2001. Selskapet er anerkjent å være blant de stabile firmaene i sin størrelse som ikke eies av Endurance International. Den har en gjennomsnittlig oppetid på 99,9%, så du trenger ikke å bekymre deg for at nettstedet ditt er upålitelig. InMotion rangerer også høyt med raske serverhastigheter.

InMotion’s WordPress hostingplan er designet for å tilby overlegen ytelse og sikkerhet. Pakken inneholder seks forskjellige alternativer med egen prissetting. Den grunnleggende er WP-1000S, ideell for små blogger. Det starter på $ 8.99 per måned og inkluderer et gratis domene, et enkelt nettsted, 40 GB SSD-lagring og ubegrenset båndbredde og e-postkontoer. Bloggere kan velge WP-2000S som vil passe 50 000 månedlige besøkende og oppgradert lagring av 80 GB lagring til $ 12,99 i måneden.

WP-5000S støtter ti nettsteder til $ 74,99 i måneden og er perfekt for et stort nettsted med en trafikk på 600 000 besøkende hver måned. 200 GB SSD-lagring er også tilgjengelig med denne planen. WP-6000S starter på $ 142.99 og støtter 20 nettsteder. Det passer for nettsteder med brukere på til sammen 1,2 millioner hver måned.

Hvordan velge et nettsted for fotografering?

Å velge en god nettstedvert er avgjørende for en fotograf, da det er der du vil vise porteføljen din. Ikke all hosting er skapt like, som du snart vil lære. Plattformer rangeres annerledes i aspekter som lagring, sikkerhet, SEO-optimalisering, oppdateringer og sikkerhetskopieringer, og lastetider. Her er de viktigste vurderingene for enhver fotograf som er på utkikk etter hosting:

Oppbevaring

Fotografering avhenger av filer og bilder. Du trenger en leverandør med nok lagringsplass for alle klientgalleriene og porteføljebildene dine. En fotograferingsnettsted er avhengig av bilder, noe som betyr at brukerne dine vil være mest interessert i denne store delen av nettstedet ditt. Du ønsker ikke å komprimere bilder for å maksimere utilstrekkelig lagring og deretter tilby de besøkende bilder av lav kvalitet.

Før du velger webhotell, spør deg selv hvor mange porteføljegallerier du trenger. Trenger du klientisoleringsgallerier? Hvor mange av disse galleriene vil du potensielt være vertskap for hvert år? Kan du være vert for klientgalleriene på ubestemt tid? Mange selskaper annonserer seg selv som tilbyr ubegrenset lagring, selv om de pålegger luer og gass. Realiteten er at lagringsplass er dyrt, og du kan starte med en lavere prisplan som 50 GB eller 100 GB og oppgradere over tid.

Hastighet & Pålitelighet

Skalerbarhet er avhengig av ytelse og hastighet, og du vil ha et nettsted uten nettverksproblemer. Det er usannsynlig at du oppdager noe problem når du opprinnelig publiserer nettstedet, men du kan støte pålitelighetsproblemer etter hvert som nettstedet ditt vokser. Se etter informasjon om oppetidsgarantier, datasentre, servere og nettverksanmeldelser av brukere.

Fotograferingsnettsteder er sentrert rundt bilder, og det er grunnen til at du trenger å tenke på den webhotellet du ønsker. Besøkende og kunder blir frustrerte over lave lastehastigheter, og du kan miste potensielle kunder på grunn av dette.

backup

Du vil mest sannsynlig bruke mye tid på å bygge nettstedet ditt, og det siste du ønsker å gjøre er å gjenskape den igjen hvis dataene går tapt. En funksjon for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data er avgjørende for en leverandør av webhotell. Noen leverandører vil trenge for å utløse sikkerhetskopien manuelt, mens andre har automatiske innstillinger. Denne funksjonaliteten vil gi deg trygghet når du jobber for å vise porteføljen din.

Priser

Spørsmålet om å bygge et gratis fotograferingsnettsted blir kastet mye rundt. Det kommer imidlertid til målet, og du bør vurdere hvorfor du starter nettstedet. Hvis det er et utløp for en hobby, vil en gratis nettstedvert gjøre det. En bærekraftig fotograferingssatsing vil imidlertid trenge ekstra funksjoner som følger med en betalt plan. For å starte, kan du velge en grunnleggende pakke og skalere opp etter hvert som du blir mer rutinert i bransjen.

Brukerstøtte

De fleste fotografer er ikke IT-spesialister, og det hjelper derfor å ha et teknisk supportteam. Ideelt sett bør støtten være tilgjengelig 24/7, og den bør tilbys via en rekke plattformer som live chat, telefon og billett. Den gjennomsnittlige støttetiden er også en god indikator på kvaliteten på hjelpen til en bestemt leverandør.

Optimaliser bildene dine for Internett

Optimalisering av bilder for internett innebærer inkludering av bilder i riktig dimensjon, format og oppløsning, samtidig som du opprettholder den minste størrelsen som mulig. Bilder er vanlige skyldige når det gjelder lave lastehastigheter. Brukere forlater raskt nettsteder som tar lang tid å laste. Derfor er optimalisering av bilder viktig. Praksisen vil forbedre sidehastigheten og forbedre SEO-rangeringen. Søkemotorer er heller ikke tilhenger av langsomme nettsteder, og de verdsetter høye hastigheter. SEO-rangeringer påvirker direkte nettstedets synlighet på nettet. Optimaliserte bilder forbedrer også besøkende engasjement med nettsteder.

Det er mange bildeoptimaliseringsverktøy du kan bruke, inkludert Adobe Photoshop, Gimp, FileOptimizer, Affinity Photo og Trimage. Innstillinger for bildeoptimalisering er også tilgjengelige i plattformer som WordPress. JPEG-bilder er ideelle for fotografering som inneholder mennesker, ting og steder. PNG-formatet har bedre kvalitet, men det har en større filstørrelse. For å komprimere bilder er det beste verktøyet den avanserte tapede bildekomprimeringen som er tilgjengelig i de fleste redigeringsverktøy.

Konklusjon

Nettsteder er mer enn kreative utsalgssteder, da de viser porteføljen til et individ eller merke. For en fotograf er nettsteder plattformer for å skille seg ut fra mengden og bli ansatt. Webhotell er blant valgene du vil gjøre når du etablerer et nettsted, og det vil stole på faktorer som støtte, priser, lagring, pålitelighet og skalerbarhet. Fotografer vil også måtte optimalisere arbeidet sitt for internett.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map