7 Beste nettsted for voksenfotografering

01.06.2020
Beste vertskap '7 Beste nettsted for voksenfotografering
0 11 мин.

best voksen-fotografering-nettsted-hosting


Nettsteder for fotografering for voksne inkluderer modent innhold, og tjenestene deres er begrenset av aldre som 18 eller 21. Rask tilkobling har gjort det enklere enn noen gang å lansere et nettsted for voksne fotografering. Disse nettstedene inkluderer de som arbeider med boudoir og pornografi. Som administrator av et slikt nettsted, trenger du en hostingleverandør som rommer innhold for voksne.

De fleste leverandører avholder seg fra voksent innhold og formaliserer denne begrensningen i vilkårene for serviceavtaler som kundene må følge når de samtykker til serverplass. Det er mange statlige og føderale lover så vel som internasjonale forskrifter som regulerer kjøp og distribusjon av innhold for voksne. Mange vertsleverandører er på vakt mot disse lovene og de moralske implikasjonene av å være vert for modent innhold.

Noen verter tjener denne bransjen inkluderende, mens andre lar deg lansere nettstedet ditt uten å risikere at den blir trukket ned. Det beste nettstedet for fotografering for voksne inkluderer:

Hosting Company
starter

1beste hosting fotografering nettsted$ 2,75 / mo
2beste hosting fotografering nettsted$ 2,95 / mo
3beste hosting fotografering nettsted$ 5 / mo
4beste hosting fotografering nettsted$ 4,95 per måned
5beste hosting fotografering nettsted$ 2,95 / mo
6beste hosting fotografering nettsted$ 3,99 / mo
7beste hosting fotografering nettsted$ 5,69 / mo

La oss nå se nærmere på hver vert. Les vurderingene våre av de beste voksenfotograferingene nedenfor:

1. HostGator

hostgator-voksen-fotografering-nettsted-hosting

HostGator

HostGator ble første gang avduket i 2002 av Brent Oxley, som holdt kurs ved Florida Atlantic University. Det ble kjøpt opp av Endurance International i 2012, og det er vert for mer enn 9 millioner nettsteder. En del av populariteten blir kreditert til de raske og pålitelige serverne. Rask serverspeed er en av måtene HostGator kan utnytte konkurransen på. En annen vinnerstrategi som brukes av HostGator, tilbyr sjeaphosting-planer. Delt webhotell er de rimeligste nivåene av nettstedets pakker og inkluderer Hatchling-, Baby- og Business-planene som starter mellom $ 2,75 til $ 5,95 hver måned.

HostGator tilbyr hosting for nettsteder på WordPress-plattformen. Startplanen er praktisk for besøkende trafikk på 100 000 hver måned, og den starter på $ 5,95. Det er en forretningsplan for 500 000 besøkende hver måned som starter på $ 9,95. Et gratis migrasjonstilbud med denne planen vil overføre nettstedet ditt til HostGator-serverne fra din nåværende hostingleverandør.

HostGator tilbyr god ytelse for noen av de laveste prisene i markedet. Du vil få ubegrenset diskplass, ubegrenset e-postadresser og ett-klikk WordPress-installasjon. Du kan skaffe et domenenavn gjennom nettstedet eller bruke et eksisterende.

HostGator har også tilstrekkelig 24/7 support gitt via telefon, nettprat og billettering. Støttefora og videoopplæringsprogrammer er nyttige når du registrerer deg for HostGator-hosting. Nettstedets 99,9% oppetid er solid og pålitelig. Fornyelsesprisene kan imidlertid vise seg å være dyre.

2. FastComet

fastcomet-voksen-fotografering-nettsted-hosting

FastComet

FastComet har hovedkvarter i San Francisco med åtte serverbaser i byer som Amsterdam, Tokyo, Chicago og Singapore. Det er blant de få private firmaene i vertsmarkedet, og det er derfor mindre enn noen av de viktigste alternativene. Denne faktoren fungerer til firmaets fordel. FastComets team er i stand til å tilby den typen raske og vennlige tjenester som er bedre enn konkurransen.

Å bytte vertsleverandører er ingen tur i parken, og det kan være utrolig forstyrrende. Enda verre er det å finne ut at leverandøren du henvendte deg til ikke er alt de hevder å være, og du trenger å bytte tilbake. Med FastComet får du 45 dager på å kjenne dem, og du vil få pengene tilbake hvis tjenestene deres ikke er appellerende. Denne perioden er lengre enn vanlig tid gitt av andre vertsselskaper.

Selskapet tilbyr gratis daglige sikkerhetskopier som lagres utenfor stedet i en måned. FastComet hjelper også brukerne med å gjenopprette eldre versjoner av nettstedet sitt med et enkelt klikk. Alle firmaets pakker inkluderer et gratis domene for livet. De fleste av de andre vertsplattformene krever fornyelsesgebyr for domenenavnene som selges til brukerne.

StartSmart-pakken starter på $ 2,95 i måneden og inkluderer et enkelt nettsted, uoppdatert trafikk og 15 GB lagringsplass. ScaleRight-planen inkluderer flere nettsteder og 25 GB plass til 5,95 dollar i måneden. For å få 35 GB lagringsplass, kan du kjøpe SpeedUp-pakken som starter på $ 9,95 i måneden.

3. DigitalOcean

digitalocean-voksen-fotografering-nettsted-hosting

DigitalOcean

DigitalOcean har sin base i New York med 8 datasentre over hele verden. Firmaet tilbyr en rekke utviklervennlige funksjoner. For den uerfarne nettstedadministratoren kan du velge klikk-apper som WordPress og tilpasse dem etter din smak.

Startpakken starter på $ 5 med 1 TB trafikk, 25 GB lagring, 1 GB RAM og en vCPU. DigitalOcean har 20 dråperplaner med bokført verdi av ressurser. Droppene er samlet i standard, generell formål og CPU-optimaliserte nivåer. Kraftbrukere vil sette pris på de administrerte databaseplanene designet for å tilby optimal ytelse for nettsteder. Andre funksjoner som er tilgjengelige ved kjøp av dråper, er flytende IPS og lastbalanserer. Du kan skalere dråpene dine etter hvert som nettstedet ditt vokser eller til og med nedgradere en plan.

DigitalOcean har noen av de raskeste lastehastighetene i bransjen, samt en vinnende oppetid på 99,9%. Erfarne brukere som etterspør kvaliteten på hosting de trenger, vil elske DigitalOcean. Mellom dråper, mellomrom og Kubernetes er DigitalOcean forpliktet til å tilby profesjonell hosting. En annen fordel med DigitalOcean er tilpassede priser, der du kan velge forskjellige prisplaner for hosting-aspekter som minne, database, båndbredde og lagring. Selskapet har daglige sikkerhetskopier som er en sikker innsats for nettstedet ditt.

4. StableHost

stablehost-voksen-fotografering-nettsted-hosting

StableHost

StableHost har vært i hostingbransjen siden 2009, og har et lite team av fagfolk dedikert til å distribuere effektive løsninger. Garantien for oppetid er 99,9%, noe som er mer enn pålitelig for et nettsted for voksne fotografering. Tjenestene som tilbys av StableHost er nettstedsbygging, dedikert server, VPS, delt hosting og forhandlervert. Firmaets tjenester opererer på Dual CPU, SSD-nettverk og 96 GB RAM. Dette kvalitetsutstyret er garantert å tilby stabile og pålitelige tjenester.

Firmaet inkluderer videre ubegrenset båndbredde med sine webhotellplaner. Selskapet har Starter-, Pro- og Enterprise-pakker som starter på henholdsvis $ 4,95, $ 8,95 og $ 29,95. Pro- og Enterprise-pakkene har ubegrensede domener, mens alle planene inkluderer ubegrenset lagring, båndbredde og e-post. VPS Hosting Plans starter fra $ 9,95 til $ 119,95 og er ideelle for krevende brukere.

StableHost bruker den nyeste versjonen av cPanel, som vil komme godt med når du konfigurerer nettstedet ditt. Serverne er samlet i Amsterdam, Chicago, Stockholm og Phoenix. En oppetid på 99,9% faller innenfor bransjestandarden, og hvis den mislykkes, refunderer de en hel måneds kreditt til en brukerkonto. For å forbedre belastningstiden bruker StableHost Litespeed webservere, anerkjent for sin raske og effektive ytelse. Når du først oppretter nettstedet ditt, vil ikke forskjellen mellom servere merkes umiddelbart, men du vil lære at det er et viktig attributt etter hvert som nettstedet ditt vokser. StableHosts unike tilnærming til hosting er en av de største fordelene.

5. TMD Hosting

tmdhosting-voksen-fotografering-nettsted-hosting

TMD Hosting

TMD Hosting brast til vertscenen i 2007 og gjorde det til en relativt ny aktør i bransjen. Produktsortimentet dekker VPS, administrert WordPress, sky og delt hosting, og forhandlervert. Dets vertssted er spredt over Storbritannia, USA, Japan, Australia og Singapore. Firmaets støttetilbud spenner fra installasjon av apper som WordPress og maler og gratis oppdateringer. Støtteteamet siterer vanligvis et billett svar på under 15 minutter.

Du kan komme i gang for $ 2.95 hver måned for ett nettsted, ubegrenset e-postadresser, ett gratis domene, ett nettsted byggherre (Weebly), og ubegrenset båndbredde og SSD Space. Den ubegrensede planen kan kjøpes for 5,85 dollar i måneden, og den har ubegrensede domener. TMD tilbyr fem VPS-pakker. Det nederste nivået gir 40 GB plass, 128 MB burst RAM, 2000 GB trafikk og 1 GB RAM for $ 35,95 i måneden. På bunnnivået er VPS 5 til $ 116 i måneden som tilbyr 4 GB RAM, 7000 GB trafikk, 150 GB plass og 1024 MB burst-minne.

TMD er absolutt ikke den billigste hostingleverandøren, men den rangerer blant de beste. 60-dagers pengene tilbake-godtgjørelse er også bedre enn for de fleste selskaper som velger å ha det etter 30 dager. Selskapets teamstøtte, tilgjengelig 24/7, inneholder raske og kunnskapsrike vertsfolk. TMDs skyhostepakker er perfekte for brukere som ønsker fleksibilitet med sine nettsteder, og de starter på 49,95 dollar.

6. Hostinger

hostinger-voksen-fotografering-nettsted-hosting

Hostinger

Hostinger ble startet i 2004, og de har bygget for seg et solid rykte i vertslandskapet. De har tilstedeværelse i over 170 nasjoner med millioner av kunder. Det tilbyr delt webhotell og VPS-løsninger. Det meste av brukerbasen velger de delte hostingpakkene.

På basenivå har du den grunnleggende planen som er begrenset, men som er tilstrekkelig for en startside. Til 3,99 dollar i måneden vil du få en e-postkonto, en webside, 100 GB båndbredde, 10 GB lagringsplass og 1 FTP-bruker. E-postbegrensningen kan være en litt utfordrende plan å jobbe med, og du kan kreve mer omfattende planer. Premium-planen er nesten det dobbelte av prisen på grunnpakken, og den tilbyr et ubegrenset antall nettsteder, og ubegrenset SSD-diskplass, båndbredde og FTP-brukere. Premium-planen er perfekt for brukere med flere nettsteder som mottar tusenvis av brukere daglig. Planen er i tillegg optimalisert for WordPress, hvor du vil få tre ganger lastehastighetene som er gitt i grunnleggende plan. Det inkluderer videre et domenenavn uten fornyelsesgebyr. Det mest omfattende tilbudet er forretningsplanen med dobbelt CPU og RAM tildeling av bestemmelsene i Premium Plan.

Hostinger har en enorm kunnskapsbase med mange opplæringsprogrammer som adresserer forskjellige problemer du kan støte på når du er vert for nettstedet ditt. Det ser ut til å være et godt kjøp mellom pris og ytelse da det er så billig som webhotell blir. Hostinger er ideell for hobbyblogger og småbedrifter.

7. Nettverksløsninger

Network-voksen-fotografering-nettsted-hosting

Network

NetworkSolutions rangeres som den fjerde største domeneregistrator. Den tilbyr videre webhotell, e-postpakker, online markedsføringstjenester og verktøy for webdesign. De fysiske stedene er i Florida og Virginia.

Firmaets primære hosting-tjeneste er netthosting med priser som starter på $ 5.69 per måned. Det er fire planer, avhengig av hvilken plass og nettsteder du trenger. Mer avanserte pakker tilbyr SSL-sertifikater og sikkerhetssuiter. Planene er optimalisert for å jobbe med en rekke teknologier og apper som WordPress, Perl, Drupal, Joomla og Python. WordPress-brukere kan imidlertid velge en mer spesialisert plan designet for gründere, forretningsfolk og fagpersoner til henholdsvis $ 7,99, $ 13,98 og $ 18,98. En e-handelsløsning er også tilgjengelig som inkluderer alle hostingfunksjonene som er optimalisert for e-handelsaktiviteter.

NetworkSolution har forskjellige e-postpakker avhengig av dine behov. Professional Plan har 10 GB delt fillagring og 15 GB lagringsplass. Professional Plan Plus oppgraderer dette tilbudet til 30 GB delt fillagring og 20 GB lagringsplass. Garantien for oppetid avhenger av operativsystemet du velger. En windows-løsning garanterer en oppetid på 99,9% og 99,99% for en Linux-løsning. Du kan også velge selskapets nettstedbyggere hvis du lager webområdet ditt selv. Denne byggherren tilbyr et arkivbilde og tusenvis av maler.

Hvordan velge hosting for nettsted for voksne fotografering?

Hvis du er ute etter en hostingleverandør for voksenfotografering, bør du velge maksimal lagring og båndbredde på budsjettnivå. Noen faktorer å vurdere er:

 • Oppbevaring: Fotografer trenger mye plass, og det siste scenariet du ønsker er en grense for antall filer du kan ha på nettstedet ditt. Mange av de store firmaene tilbyr ubegrenset kapasitet med sine hostingplaner. Hvis du velger tjenestene til et mindre selskap, bør du være oppmerksom på dataanvendelsen deres. Cloud hosting er en god plan for fotografer med et omfattende galleri når du betaler for funksjoner som du trenger dem.
 • Hastighet: Lastehastighet er den mest kritiske faktoren når det gjelder å holde seerne limt på nettstedet ditt. Besøkende er imidlertid ikke de mest tålmodige, og de vil forlate så snart de opplever et nivå av forsinkelse. En webside for voksne fotografering er bildetung, og bilder har en tendens til å påvirke lastehastighetene. Du har det bedre med en plattform som garanterer raske hastigheter og høye oppetider.
 • Forsikre deg om at innholdet ditt er tillatt: Ulike hostingleverandører har varierende tolkninger av innhold for voksne. Noen firmaer, for eksempel, har det bra med boudoir-bilder, forutsatt at motivene ikke er nakne. Andre selskaper har strenge advarsler mot eksplisitt materiale. Forskning på vilkårene for tjenestene til forskjellige hosting selskaper for å velge det som vil tillate din type innhold.

Konklusjon

Erotisk innhold på online plattformer genererer milliarder av dollar hvert år, noe som gjør det til en ganske lukrativ satsing. Som voksen fotograf vil du ha et nettsted som er optimalisert for å dra nytte av bransjens kundegrunnlag. En pålitelig vert med pålitelige tekniske tilbud vil hjelpe deg med å starte et responsivt nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector