7 Beste WooCommerce Hosting Australia

01.06.2020
Beste vertskap '7 Beste WooCommerce Hosting Australia
0 11 мин.

best woocommerce-hosting-australia


Hvis du leter etter en pålitelig WooCommerce-hosting, er vi her for å hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen. Som et gratis WordPress eCommerce-plugin, kan WooCommerce hjelpe deg med å selge produktene dine online enkelt og raskt uten tekniske problemer.

Tilsynelatende lar denne plattformen deg administrere og drive forskjellige aspekter av en nettbutikk som kundefakturaer, produktkategorier og lagerbeholdning blant andre. Alle disse funksjonene er sømløst integrert som standard, noe som gjør WooCommerce-plugin til en sikker og praktisk plattform for de som ønsker å bygge en helt ny WooCommerce-butikk eller heller utvide sin eksisterende webside ved hjelp av den beste WordPress eCommerce-løsningen.

Det er et bredt utvalg av webhotellplattformer for din WooCommerce-butikk, og hver har sine egne unike funksjoner som du vil finne ønskelig. Det har ikke noe å si om du bare er i gang eller om du er profesjonell innen dette feltet. Utvalget av de 7 beste WooCommerce Hosting Australia vil hjelpe deg med å gjøre et skritt i å utvide virksomheten din online. Lær mer om våre topp utvalgte verter i følgende anmeldelse:

Topp WooCommerce hosting-leverandører for australske kunder

Nedenfor finner du anmeldelser av de beste webhotellleverandørene som tilbyr WooCommerce hosting. Vi anbefaler alle disse webhotellfirmaene for kunder fra Australia.

1. A2Hosting

A2Hosting-woocommerce-australia

A2Hosting

A2Hosting har et slagord som sier “Vår hastighet, vår suksess”, og faktisk har denne webhotellleverandøren kommet langt som den australske løsningen for webhotell. Denne plattformen er finjustert, rask og alltid klar for deg. Derfor anbefales du å velge en høyhastighetspakke som er skreddersydd for dine behov.

Fra og med Shared Hosting vil du bare dele $ 3,93 per måned for å glede deg over hosting av din personlige blogg eller nettsted med Joomla, Drupal eller WordPress optimalisert. Verten bruker Turbo-servere som har en hastighet på opptil 20 ganger raskere enn andre konkurrenter på markedet. Denne planen er enkel å bruke, og den lar deg få en gratis nettstedoverføring.

VPS Hosting-planen under denne verten kommer på $ 5,00 per måned og gir deg mer kraft enn Shared Hosting. Det som vil få deg til å like det mest er hastigheten, sikkerheten og det at det er utviklervennlig. I tillegg til å gi deg et alternativ om en gratis nettstedoverføring, har du også muligheten til å velge ledernivå som passer dine online behov.

For forhandlerpakken vil det koste deg $ 13,19 i måneden å ha deg som vert for dine egne kunder. På toppen av det har du enkle konfigurasjonsvertskontoer, helt hvitmerket WHM-kontrollpanel i verdensklasse og gratis faktureringssystem.

Med $ 99,59 i måneden, gir Dedicated Hosting at nettstedet ditt kan ha intensive forretningsbehov der du kan tilpasse ressursene til din egen server, ha fullstendig isolasjon, velge det ledelsesnivået du ønsker og nyte en gratis nettstedoverføring.

2. SiteGround

Siteground-woocommerce-hosting-australia

Siteground

SiteGround er en av WooCommerce Host med sine fire datasentre i Chicago (USA), London (UK), Amsterdam (Nederland) og Singapore. SiteGround gir deg noen få alternativer, avhengig av om du er en startpakke, en proff eller bare utvider nettstedene dine. Denne webhotellleverandøren er skreddersydd for suksessen til bedriften eller personlige nettsteder.

For nybegynnere tilbyr SiteGround en StartUp-pakke som er designet for å la deg lage et flott nettsted. Pakken vil koste deg $ 3,94 per måned, og til gjengjeld vil du kunne være vertskap for ett nettsted, få 10 GB nettplass og administrere opptil 10.000 besøkende på nettstedet ditt hver måned. De essensielle funksjonene for denne pakken inkluderer gratis SiteBuilder, gratis e-postkontoer, gratis CloudFlare CDN og 24/7 support blant andre..

GrowBig-pakken er laget for vekst av nettstedet ditt, og det koster $ 5,95 i måneden for å la deg være vert for ubegrensede nettsteder, ha 20 GB webplass og 25 000 besøk på nettstedet hver måned. Andre viktige funksjoner inkluderer en gratis SiteBuilder, gratis HTTPS & SSL, gratis e-postkontoer, gratis daglige sikkerhetskopieringer, 24/7 kundestøtte og så videre.

Når det gjelder GoGeek-pakken, vil det koste deg $ 11,95 per måned for å være vert for ubegrensede nettsteder, få webplass på en svimlende 30 GB og kunne generere 100 000 besøk hver måned. I tillegg vil du ha funksjoner som avansert prioritetsstøtte, mer serverkraft, PCI-kompatible servere og 1-klikk Git Rep Creation i tillegg til alle andre funksjoner i de to andre pakkene..

3. CloudWays

cloudways styrt-woocommerce-hosting-australia

CloudWays

CloudWays er kjent for å være en kundeorientert administrert cloud hosting-plattform med 4 nye datasentre i Japan, Mumbai, Oregon og Singapore for å bidra til å utvide rekkevidden til de fleste asiatiske land og amerikanske regioner. CloudWays er kjent for å legge til rette for en komplett WooCommerce-hostingopplevelse som tar sikte på å optimalisere nettbutikker, forbedre konverteringsfrekvensene og generere mer salg.

Denne plattformen har funksjoner som dekker alle aspekter av et godt styrt e-handelshotell. Disse funksjonene inkluderer SSD-basert rask WooCommerce-hosting som lar deg ha full kontroll over alle WooCommerce-serverne, Advanced Cache for rask WooCommerce-hastighet, Optimalisert stakk som består av Nginx, Apache, PHP, MySQL og FPM for å få fart på lastetiden, PHP -7 Klare servere, CloudWays CDN og til slutt, gratis WordPress Cache-plugin for bedre ytelse.

Denne hostingleverandøren kommer godt med en fungerende hostingløsning for eCommerce for å oppfylle alle WooCommerce hosting krav. I dette tilfellet vil du komme over en løsning for utviklere, løsning for SMB, løsning for byråer og løsning for oppstart.

4. StableHost

stablehost-woocommerce-hosting-australia

StableHost

StableHost er stolt av å tilby 6 forskjellige steder å velge for din vert. Disse stedene er i Phoenix (Arizona), Chicago (Illinois), Amsterdam (Nederland), Singapore, Stockholm (Sverige) og Valencia (Spania).

Når det gjelder hostingplanene, har StableHost det beste. Til å begynne med er det WordPress Hosting som belaster $ 1,75 i måneden for startere, $ 3,75 per måned for profesjonelle og $ 28,50 per måned for platinapakken. På toppen av det kommer WordPress med mer enn 10.000 gratis temaer, 1-klikk nettstedinstallasjon og en tilpassbar HTML.

Delt vertskap koster $ 1,75 per måned for nybegynnere, $ 3,75 månedlig for proffer og $ 28,50 per måned for Platinum-pakken. Dessuten vil du ha ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde, 27/7/365 kundesupport og så videre. Andre webhotellplaner som kommer inn under StableHost inkluderer Enterprise Web Hosting, Unlimited Web Hosting, Reseller Hosting og Virtual Private Servers (VPS).

5. Hostinger

hostinger-woocommerce-hosting-australia

Hostinger

Hostinger er en av de syv WooCommerce-hosting Australia som du kan stole på. Denne webhotellleverandøren har en god oppetid på rundt 99,88 prosent, og dette betyr at denne verten presterer ganske bra. Med en hurtig lastetid på 385 ms, gir Hostinger deg en forsikring om en rask sideinnlasting for nettstedet ditt for å hjelpe til med å generere internettrafikk til nettstedet ditt, noe som fører til en bedre rangering av søkemotorer.

Dette skyldes det faktum at Hostinger har servere i Asia, Europa og USA som er koblet til en 1000Mbs for å sikre at lastetiden er stabil hele tiden. I tillegg gir selskapet deg en 30-dagers pengene-tilbake-garanti samt flerspråklig kundesupport for å holde din online virksomhet stabil.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner som du vil synes å være ganske imponerende med Hostinger, er det gratis domenenavnet og gratis nettstedbygger, enkle å bruke, ubegrensede funksjoner som leveres med både premium og forretningsplaner, industristandard prissettingstriks som gjør det lett tilgjengelig og rimelig. Hostingplanene inkluderer Delt webhotell, Cloud Hosting og VPS Hosting.

6. DigitalOcean

digitalocean-sky-woocommerce-hosting-australia

DigitalOcean

DigitalOcean er en perfekt WooCommerce-vert som du kan bruke for å forbedre din online virksomhet. Plattformen kommer med et bredt spekter av funksjoner som er nyttige for bedriften din.

Først av alt, denne hosting har forutsigbar priser. Dette betyr at du må glemme de andre komplekse prisstrukturene og ta hensyn til DigitalOceans månedlige flat- og bransjeledende prisstrukturer. Den vanlige strukturen omfatter imidlertid vanlige dråper, generelle dråper og CPU-optimaliserte dråper.

DigitalOcean-hosting kan skilte med en tjeneste i verdensklasse som er gratis døgnet rundt. Tjenestene fokuserer hovedsakelig på teknisk support for å sikre at din online virksomhet går jevnt hele tiden. Bortsett fra det, kommer DigitalOcean tydelig ut som en pålitelig plattform for WooCommerce Host.

Denne webhotellleverandøren har mer enn 100 000 dedikerte utviklerteam over hele verden for å sikre at du får rettidig støtte for din online virksomhet. I tillegg lover denne plattformen deg en SLA på 99,99 prosent i sine vertstjenester.

7. WP Hosting

wphosting-woocommerce-hosting-australia

WP Hosting

Hvis du ønsker å holde innholdet ditt trygt og godt administrert, bør valget av en WooCommerce Host være WP Hosting. Enten du blogger, selger varer eller bare administrerer din online portefølje, har WP Hosting du dekket. Faktisk gjør det alt superenkelt når du setter opp nettstedet ditt.

Men det viktigste trinnet å ta er å sikre at du har en dedikert webhotellplan for å holde ditt online innhold trygt og sikkert. På den annen side vil ikke denne Hosting-plattformen gi deg vanskelig når du installerer den fordi det ikke er noen komplisert installasjonsprosess. Alt du trenger å gjøre er å lage et par klikk, og alt vil falle på plass.

Faktisk er WP Hosting et perfekt alternativ for deg hvis du er på jakt etter en enklest administrert WordPress-hosting for bedriften. WP Hosting leveres med tre pakker. Den første er den billigste og blir ofte referert til som Standard Hosting, deretter fulgt av Pro Hosting og til slutt Premium Hosting.

Hvordan velge en god australsk WooCommerce-vert?

Når det gjelder å velge en god australsk WooCommerce-vert, er det faktorer du må vurdere. Dette betyr at plattformens ytelse bestemmes av en rekke faktorer, hvorav noen blir fremhevet nedenfor:

Hvordan hastighet påvirker SEO og brukeropplevelse

Hastighet er en viktig komponent som gjør enhver gitt WooCommerce Host effektiv og effektiv. Med en utmerket oppetid og sidehastighet kan du være trygg på at nettbutikken din vil oppfylle dine krav og dine kunders behov også.

Normalt hjelper hastigheten med å generere Internett-trafikk til nettstedet ditt, og dette er en fordel når det gjelder søkemotoroptimalisering (SEO). Når nettstedet ditt får flere besøkende, vil søkemotoren rangere det høyere enn konkurrentnettstedene, og i prosessen vil det forbedre brukeropplevelsen. Når du velger en vert for din australske WooCommerce, må du sørge for at den har den beste oppetid og hastighet.

Ubåtkabler som forbinder Australia med resten av verden

Australia har 21 ubåtkabeltilkoblinger med 10 av dem som er utgått, 11 som ikke fungerer og 1 under bygging. Det er klart at dette forteller deg at Australia ikke er godt koblet til undersjøiske kabler, og at noen få som er i drift er gamle og utsatt for sporadiske strømbrudd. Hva betyr dette? Normalt overfører ubåtkabler terabyte med data fra den ene enden til den andre med en lyshastighet. Men når spørsmålet om strømforsyning med ubåtkabler blir tydelig, bremses internett og i prosessen bremser nettstedet også.

Denne situasjonen er skadelig, spesielt for de med små bedrifter på nettet som har vertskap i Australia. Disse vertene trenger oppetid døgnet rundt for å holde dem i virksomhet. Sakte lastehastigheter kan være frustrerende og til slutt bremse virksomheten din. Som sådan anbefales det at du vurderer å arrangere nettsteder med pålitelige og effektive internasjonale webhoteller.

Australske hostingtjenestepriser

Den andre faktoren du må vurdere når du velger en god australsk WooCommerce er kostnadene for hostingtjenester. Gitt at Australia ikke er koblet godt nok med ubåtkabler, er behovet for god internetthastighet og effektivitet uaktuelt om du virkelig vil være flytende med din online virksomhet. Derfor er hostingtjenester i Australia litt kostbare sammenlignet med andre steder. Med de fantastiske funksjonene, konkurransedyktige priser, super raske hastigheter og effektivt kundeserviceteam, vil de ovennevnte hostingleverandørene sikkert fungere bra for deg i Australia.

Konklusjon

Før du nøyer deg med din ideelle WooCommerce-vert i Australia, er det viktig at du sjekker ut hvilke hostingplaner som passer for deg med tanke på funksjoner og effektivitet. For å oppnå dette målet, må du vurdere noen få faktorer som er forklart over før du tar den endelige beslutningen om hva du vil. WooCommerce hosting Australia kan virkelig endre måten du driver din online virksomhet på, og på lang sikt vil du definitivt høste store fordeler.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector