Beste ubegrenset leverandør av båndbredde VPS Hosting

01.06.2020
Beste vertskap 'Beste ubegrenset leverandør av båndbredde VPS Hosting
0 12 мин.

best ubegrenset båndbredde VPS-hosting-2019


I dag henger folk mye på internett, søker litt underholdning, lærer nye ting eller handler. De gjør dette på alle enhetene som har tilgang til internett, men hovedsakelig på mobiltelefoner og stasjonære datamaskiner. Data flyter konstant, og jo raskere de flyter, jo bedre. Folk hater det når et bilde ikke vises eller en video fortsetter å bufres, og det er vanligvis relatert til lav båndbredde.

Hvis du vil sette opp ditt eget nettsted og tilby kvalitetsinnhold, trenger du definitivt et pålitelig VPS-vertsfirma med en båndbredde som tilfredsstiller de besøkende. Dette er den første tingen bloggere, nettbutikker og selskaper bør se etter før de etablerer nettstedet. Det er ikke noe som heter ubegrenset båndbredde, det er bare slik at webhotellleverandøren ikke helt spesifiserte hvor mye båndbredde du får.

Med ubegrenset mener de at båndbredden de gir, mest sannsynlig vil oppfylle dine forventninger, fordi du ikke en gang når den øvre grensen. Forskjellene mellom leverandører av VPS-hosting kan være betydelige, og du bør vite de viktigste kravene til at nettstedet ditt skal fungere problemfritt før du velger det.

For å gjøre ting enklere for deg, skal vi veilede deg gjennom de forskjellige typene VPS og årsakene til at du bør velge en ubegrenset VPS. Deretter kan du bruke den kunnskapen til å velge en av de 3 VPS-hostingleverandørene vi vurderte, med en båndbredde som stort sett passer til bedriften din.

Hvordan velge en VPS?

Når du velger VPS-hosting for din virksomhet, er det avgjørende å undersøke. Først må du finne ut dine behov. Etter at du vet hva du trenger og hvor mye du er villig til å betale for det, kan du gå videre og finne få selskaper som tilbyr det du trenger. Før du kjøper, må du undersøke, spør på forumer eller sosiale medier, lese anmeldelser og analysere dem. Her er noen aspekter du bør ta i betraktning når du velger en VPS-plan og et vertsfirma:

Administrerte og ikke-administrerte VPS-planer

Du trenger ikke å håndtere serveradministrasjon som delt vertsbruker, men når det gjelder VPS-hostingplaner, er det en helt annen historie. En VPS-plan gir deg full kontroll, så du må være erfaren i å utføre vedlikehold, holde oversikt over ytelsen og programvareoppdateringer.

Som nybegynner eller noen som er for opptatt med å håndtere serveradministrasjon, har du bare ett valg. Du må velge en administrert VPS-plan som flere og flere tilbydere tilbyr i dag. For en større pris, vil du få VPS-planen og en pålitelig ekspert som vil ta seg av alle oppgavene. Du trenger ikke å være profesjonell lenger hvis du vil oppgradere til en VPS.

Hvor mye koster en VPS?

Hvert selskaps omdømme og prisene på webhotellplanene deres vil begge spille en enorm rolle i å avgjøre hvilken du velger for VPS-hosting. Avhengig av spesifikasjonene og funksjonene som tilbys i det store utvalget av forskjellige VPS-planer, kan prisene i stor grad variere.

Men siden det er en enorm konkurranse mellom de store navnene i webhotellbransjen, vil vi fortelle deg hvor mye en VPS-hostingpakke koster i gjennomsnitt. Hvis vi vurderer en VPS-hostingplan med middels maskinvarespesifikasjoner og kanskje noen få ekstrautstyr som de fleste nettsteder kan stole på, vil den koste fra $ 8 til $ 15 per måned. For denne prisklassen kan du vanligvis få 20 GB diskplass og 1 GB RAM.

Konvensjonelle og skybaserte planer

Mange leverandører promoterer sine skybaserte VPS-planer, men fremdeles vet ikke alle hvordan de skiller seg fra konvensjonelle VPS. La oss avklare disse to forskjellige typene ved å vise hvor hver av dem henter sine ressurser fra og hvordan de fungerer.

 • EN konvensjonell VPS er når en server er delt inn i deler – fordi ikke alle trenger en hel server for nettstedet sitt, ville det være sløsing med ressurser. Så ved å abonnere på en konvensjonell VPS-plan, leier du i utgangspunktet en mindre del av en server i leverandørens datasenter. Det er mange VPS-kontoer på en enkelt server, og angir en spesifikk lagrings-, båndbredde og minnegrense for hver bruker.
 • EN Skybasert VPS tjenesten er litt mer komplisert. I dette systemet blir flere fysiske servere skåret opp i virtuelle deler som kobles sammen. Hver enkelt konto kjører på en skyserver som er koblet til flere fysiske servere og bruker ressursene deres.

Siden det er flere servere til stede i ligningen – ikke bare en server som begrenser ressursene – kan en skybasert VPS gi mye mer ressurser enn en konvensjonell. Hvis du vil ha flere ressurser, kan du oppgradere øyeblikkelig mens nettstedet ditt ikke blir utsatt for driftsstans.

Kundeservice

La oss anta at du har funnet VPS-hostingplanen med de perfekte ressursene og funksjonene. Det kan virke som en enestående avtale, men det er fremdeles en ting du ikke bør glemme: å sikre at selskapet gir pålitelig kundesupport. Det er ikke noe verre enn å få et problem du ikke kan løse, og det er ingen å kontakte.

Du må velge en leverandør med positiv tilbakemelding på deres tekniske support. Det må være et team av profesjonelle som er tilgjengelig 24/7 gjennom flere forskjellige kanaler. Hvis nettstedet ditt ikke kjører ordentlig på en betydelig periode, kan trafikken din begynne å avta.

Bedrifter kan tape tusenvis av dollar i slike tilfeller. Du kan også prøve ut en leverandør og teste deres tekniske støtte, siden mange av dem tilbyr en pengene-tilbake-garanti hvis kundene ikke er fornøyd.

Hvorfor velge ubegrenset båndbredde VPS

Først av alt, hva er båndbredde nøyaktig? Nettverksbåndbredden på nettstedet ditt er det som spesifiserer datamengden som kan lastes opp og lastes ned på nettstedet ditt over tid. Ved å velge en ubegrenset VPS-plan for båndbredde, vil nettstedet ditt kunne håndtere store mengder trafikk med mange besøkende som laster ned websidene og filene dine samtidig.

Hvis nettstedet ditt har en båndbreddegrense takket være en trafikkøkning, betyr det at ikke flere kan besøke nettstedet ditt for øyeblikket. Det laster ikke opp, og nettstedet ditt kan til og med krasje. På den annen side er det dyrt å oppgradere til en kraftigere VPS-plan når bedriften vokser. Det koster ikke bare mer enn den forrige, men noen av de andre spesifikasjonene kan til og med overgå dine krav.

Når det er sagt, er det viktig å abonnere på en ubegrenset VPS-hostingplan for voksende virksomheter. På et tidspunkt vil det alltid være et overløp av kunder som ikke kan besøke nettstedet ditt på grunn av båndbreddebegrensningene dine, noe som fører til en enorm nedgang av potensielle kunder og inntekter.

Begrenset båndbredde betyr noen ganger også lav ytelse hvis det er stor trafikkmengde. Du må senke kvaliteten på innhold som bilder, designelementer eller videoer på nettstedet ditt for å komprimere det.

Jo mindre data besøkende trenger å laste ned, desto raskere kan nettstedet og flere av dem bli med samtidig. Ved å velge VPS-alternativet for ubegrenset båndbredde er det imidlertid ingen grunn til å bekymre deg for det.

Beste VPS Hosting-leverandører med ubegrenset båndbredde

Nedenfor finner du en oversikt over topp 3 VPS-hostingleverandører som tilbyr ubegrenset båndbredde.

1. BlueHost

Bluehost-best ubegrenset båndbredde VPS-hostingBlueHost er et av de største navnene når det gjelder Linux-hosting-tjenester. Deres Linux VPS-planer er tilgjengelige siden 2013 og fikk mange positive tilbakemeldinger gjennom årene. Hos BlueHost kan du bare finne hosting-pakker som er basert på de nyeste skyteknologiene som KVM og OpenStack.

Siden alle planene deres er fullverdige og rimelige, er de favorittvalget av alle slags virksomheter. BlueHost vet at nettstedet ditt må være oppe og gå så raskt som mulig, så de konfigurerte den ubegrensede VPS-serveren i det øyeblikket du abonnerte. De forbedret cPanel-admingrensesnittet med nyttige verktøy for WHM-kontroll, serveradministrasjon og CentOS-tilgang.

BlueHost tilbyr bare fullt administrerte VPS-tjenester, noe som betyr at de er ansvarlige for serveradministrasjon. Teamet deres tar seg av alt som serveroppdateringer, oppetid og sikkerhet. På toppen av det er de klare til å svare på alle dine tekniske spørsmål gratis. Uansett hvilken vertsplan du velger, vil dataene dine være beskyttet mot DDoS-angrep og spam.

I tilfelle trafikken begynner å vokse på nettstedet ditt, kan du oppgradere spesifikasjonene til VPS-planen din, og den vil ikke forårsake driftsstans. BlueHost har et kraftig kundesupportteam som kan hjelpe til i alt relatert til serveradministrasjon og Linux. Du kan kontakte dem når som helst via e-post, live chat og telefon.

De har tre VPS-planer tilgjengelig med garantert SSD-lagring for økt kraft. Standardplanen deres koster 19,99 dollar i måneden med en 30 GB lagring, 2 GB RAM og en IP-adresse. Så er det den forbedrede planen som er den mest anbefalte planen for $ 29.99 med spesifikasjonene på 60 GB lagring, 4 GB RAM og to IP-adresser.

Den tredje for 59,99 dollar oppgraderer CPU-kjernene dine til 4 og gir deg 120 GB lagring, 8 GB RAM og 2 IP-adresser. Med hver ubegrenset VPS-plan får du et enkelt domene og deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

2. GoDaddy

GoDaddy-best-ubegrenset båndbredde VPS-hostingGoDaddy er sannsynligvis det mest populære selskapet der ute blant domenenavnregistratorene, men det ble også et enormt navn som leverandør av webhotell. De tilbyr webhotell av høy kvalitet, spesielt når det gjelder VPS-pakker. Nå skal vi vise deg hvorfor GoDaddy er en av de største leverandørene hvis du trenger ubegrenset båndbredde.

Ved å abonnere på en av planene deres, vil du kunne bruke mange operativsystemer inkludert CentOS 6 og 7, Fedora, Windows og Ubuntu. Siden ikke alle eiere av nettsteder slutter seg til de samme tekniske ferdighetene, kan du administrere VPS-en på tre forskjellige måter:

 • Hvis du er en ekspert på serveradministrasjon, kan du velge deres selvstyrte tjeneste som gir deg kommandolinje og RDP-tilgang (Remote Desktop Protocol)
 • For de som ikke er så erfarne, er det den administrerte tjenesten der brukere kan jobbe i et admin-kontrollpanel (enten cPanel eller Plesk) mens de tar seg av all overvåking, oppdatering og sikkerhetskopi
 • Den fullstendig administrerte tjenesten deres betyr at du ikke har noen forpliktelser i det hele tatt, serveradministratorene på GoDaddy vil ta seg av alle oppgaver

GoDaddy investerte mye i premium maskinvare, så hvert nettsted på serverne deres laster raskt. For tiden er det 9 datasentre tilgjengelig over hele verden. Kundesupportteamet deres er veldig hjelpsomme, og de er klare 24/7 for å løse dine problemer og svare på spørsmål.

De tilbyr ubegrensede ubegrensede VPS-hostingplaner med priser fra $ 27,99 per måned helt opp til $ 49,99. Selv den første er ganske kraftig med 2 GB RAM og 40 GB diskplass. Dette kan skaleres opp til en enorm 8 GB RAM og 240 GB lagring. Du får også et 1-års SSL-sertifikat og 3 dedikerte IP-er med VPS-planene deres.

3. eUKHost

eUKhost-best ubegrenset båndbredde VPS-hostingeUKHost begynte å tilby webhotellstjenester tilbake i 2001, og nå har den en enorm kundebase på over 40 000 webmastere og mer enn 160 000 domener. I Storbritannia er de blant de beste leverandørene i bransjen med enestående ubegrensede VPS-planer.

Disse VPS-planene er alle fullstyrt, noe som betyr at eUKHost tar seg av oppdateringer, konfigurasjon, programvare og applikasjonsinstallasjoner og sikkerhet på serverne. Etter å ha tegnet abonnementet på en av planene deres, kan du velge mellom et Plesk- eller cPanel-grensesnitt som administrator-kontrollpanelet. Når de har mottatt betalingen, vil VPS-kontoen din være i gang i løpet av de neste 3-4 timene i gjennomsnitt.

Med din ubegrensede VPS får du også et hjelpsom kundesupportteam som er tilgjengelig døgnet rundt via chat, telefon og e-post. Hos eUKHost garanterer de å svare på e-posten din om 15-20 minutter. De gir deg full administratoradgang som lar deg bruke tilpassede applikasjoner på VPS-en din.

Det er ikke nødvendig å kjøpe deres ubegrensede VPS-plan øyeblikkelig, du kan også prøve den i 30 dager og deretter be om pengene tilbake. eUKHost garanterer 100% oppetid, og selv om det oppstår en serverfeil, tar de øyeblikkelig handling. La oss nå se prisene og spesifikasjonene til deres ubegrensede VPS-planer.

De har 4 forskjellige VPS-planer. Startplanen koster £ 12,99 per måned med 2 CPU-kjerner, 3 GB RAM og 60 GB lagring. Deres mest solgte plan er Standard VPS med 4 CPU-kjerner, 6 GB RAM, 120 GB lagring og et gratis domene SSL for £ 19.99 månedlig. Den kraftigste planen er Enterprise med 6 CPU-kjerner, 16 GB RAM, 480 GB diskplass og Domain Wildcard SSL for £ 33.99 per måned.

Du får to gratis dedikerte IP-er med alle planer. Alle fire planene er basert på avansert maskinvare, inkludert de nyeste Intel Xeon-prosessorene, SSD-stasjoner og DDR4-minne.

Konklusjon

Nå som du vet mer om tre av de største leverandørene av VPS-webhotell, bør det være lettere å velge en som mest passer for din virksomhet. Hvis du vil ha en kraftigere løsning, men selskapet ikke er klar for en skybasert plan eller en dedikert server, kan du ikke gå galt med en ubegrenset VPS-plan.

VPS ligner veldig på en dedikert server med sin fleksibilitet, men den krever ikke et så stort budsjett. På den annen side er delte hostingplaner bra for startere. Men når virksomheten begynner å vokse, kan du raskt nå de øvre grensene og finne deg selv i behovet for å oppgradere til en webhotellplan med mer ressurser. Siden en ubegrenset VPS-hostingplan kan takle mye trafikk i lang tid, er det det mest populære valget for de fleste brukere.

Når du søker etter den perfekte VPS-leverandøren, er det første du bør se på ytelsesfunksjonene. Så anbefales det å ta en titt på HDD, båndbredde, CPU og RAM levert av både dedikerte og VPS-planene, slik at du kan gjøre en sammenligning og bestemme hvilken som er bedre for målet ditt..

Ved å velge en ubegrenset VPS-plan som for det meste passer til nettstedet ditt, sikrer du en sømløs surfeopplevelse for de besøkende, samtidig som du får en kraftig webhotell til en rimelig pris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector