Beste vertskap for WordPress nettsteder med 5000 daglige besøkende

01.06.2020
Beste vertskap 'Beste vertskap for WordPress nettsteder med 5000 daglige besøkende
0 8 мин.

best wordpress-hosting-5000-daglige-besøkende


Leter du etter en god hostingplan som passer til nettstedets behov? Hvis du eier et nettsted, et som bruker WordPress, leser du riktig artikkel. Her inne vil vi snakke om 3 av de beste hostingplanene for WordPress-nettsteder som har rundt 5000 besøkende hver dag.

Som du ser, er ikke denne artikkelen ment for startnettsteder som har langt mindre besøkende. Hvis du bare begynner, er det best hvis du sjekker andre kilder for hostingplaner som passer bra med mindre nettsteder.

Det første vi trenger å vite, er hva slags hosting som passer best med et nettsted som har rundt 5000 besøkende daglig?

 1. I bevegelse – VPS 1000HA-S
 2. HostGator – Snappy 4000 VPS
 3. BlueHost – Forbedret VPS

Ideell hostingtjeneste for et WordPress-nettsted med høy trafikk

Det er mange hostingsmuligheter på nettet som du kan velge mellom. Her er for eksempel bare noen av dem: delt hosting, VPS hosting, dedikert hosting, Managed WP hosting, Reseller hosting og andre versjoner også.

Den mest populære hostingtjenesten som de fleste liker, kalles Delt hosting. Hvert vertsfirma tilbyr denne tjenesten. Men er det bra for dine behov? Det korte svaret er NEI. Les videre for å vite hvorfor er det tilfelle.

Delt hosting er bra for mindre nettsteder som ikke har for mange daglige besøkende. Hvis du har rundt 5000 daglige besøk på nettstedet ditt, vil delt hosting neppe klare å håndtere det. Årsaken bak dette er prosessen som blir brukt av delt hosting for å administrere et nettsted.

I utgangspunktet bruker alle nettsteder som bruker delt hosting, begrensede ressurser. Det er fordi, en delt vert nettsted er dele de tilgjengelige ressursene med andre nettsteder på samme webserver. Enkelt sagt: de tilgjengelige ressursene blir delt opp blant brukerne av en enkelt webserver. Og på grunn av dette er det vanskelig å administrere 5000 besøkende hver dag på et nettsted.

Men nå som du vet hvorfor delt hosting ikke er bra for deg (for et større nettsted), hvilken hostingtjeneste bør du velge? Det kan være mange valg, men det beste kalles VPS hosting. Nå får vi se hvorfor:

hva-er-vps-hosting-wordpress

Hva er VPS Hosting?

VPS står for Virtual Private Server. Navnet taler for seg selv: i utgangspunktet har du din egen private virtuelle server som bare skal brukes på nettstedet ditt. Du trenger ikke å dele ressursene med andre som forrige hostingversjon.

Men betyr dette at du har en hel server bare for deg selv? Nei, det fungerer ikke sånn. Med VPS-hosting, du i utgangspunktet leie en del av serveren bare for deg selv. For et WP-nettsted som har rundt 5000 besøkende hver dag, er det alt du trenger.

Dedikert hosting er det som gir deg en hel server bare for personlig bruk. Men på dette tidspunktet trenger du ikke slike ressurser. VPS er akkurat nok. Senere vil du se hvorfor.

Jeg nevnte at vi skal snakke om 3 av de beste vertsplanene for WP-nettsteder med 5000 daglige besøkende. Alle disse tre planene vil bli administrert VPS-hosting-tjenester. Vi dekker 1 for tre forskjellige selskaper, for å gi deg en god sjanse til å velge riktig kandidat med tanke på dine behov.

Det er viktig at de er det fikk til planlegger, fordi på denne måten utføres all serveradministrasjon (backendarbeid) av selskapet. På denne måten trenger du ikke å ha mye teknisk kunnskap for å kunne være vert for nettstedet ditt.

Uten noe annet å påpeke, la oss gå videre og snakke om vår første kandidat som heter InMotion Hosting:

1. InMotion Hosting

inMotion-beste-hosting-wordpress-5000-besøkende

InMotion Hosting

InMotion er et ledende webhotellfirma som tilbyr mange hostingfunksjoner. Men i denne artikkelen får vi se bare hva slags VPS-hosting den tilbyr.

Akkurat som de fleste andre selskaper, gjør InMotion også tilgjengelig 3 forskjellige administrerte VPS-hostingplaner. Først vil jeg liste opp noen av funksjonene som er inkludert uansett hvilken plan du velger:

 • cPanel – dette er industristandarden kontrollpanel som brukes til å være vert for et nettsted. Det er godt å vite at InMotion jobber med det, slik at du ikke trenger å bekymre deg for komplisert nettstedadministrasjon.
 • Støtte for mange webapplikasjoner som WordPress og Magento. Dette er gode nyheter, fordi du eier et WP-basert nettsted.
 • Ingen driftsstans under overføring av nettstedet. Siden du har et nettsted med tusenvis av besøkende, er dette viktig å se etter.
 • SSD-stasjoner for alle servere. Dette er av største betydning når vi snakker om webhotell, uansett type. SSD-lagring er til og med 10 og 20 ganger raskere enn tradisjonell HDD-lagring. Hvis du vil ha raske lastetider, må du se etter en webvert som tilbyr denne funksjonen.
 • Optimaliserte WordPress-konfigurasjoner for mer trafikk og bedre ytelse på nettstedet.

La oss ta en titt på en av VPS-planene de tilbyr:

VPS – 1000HA-S: Dette er den første og rimeligste VPS-hostingplanen fra InMotion. Prisen er $ 27,99 / måned, hvis du betaler for 2 år på forhånd. På månedlig basis koster det 39,99 dollar. Hva vil du få for denne prisen? La meg fortelle deg at mange funksjoner og ressurser er inkludert i denne pakken. Men la oss utdype litt:

 • Først mottar du 75 GB SSD-lagring bare for nettstedet ditt.
 • For å få det til å løpe raskt og effektivt, gir de deg 4 GB RAM og 4 TB båndbredde. Denne båndbredden lar deg enkelt jobbe med 5000 besøkende daglig.
 • Et gratis SSL-sertifikat er også inkludert av sikkerhetsmessige årsaker.
 • Gratis domenenavn, hvis du betaler for minst 6 måneder fremover.
 • Ubegrenset e-postkontoer.
 • 3 dedikerte IP-adresser.
 • Støtte for ubegrensede nettsteder.

Den andre og tredje planen vil gi deg enda flere ressurser, men for 5000 besøkende hver dag er dette mer enn nok.

2. HostGator

hostgator-beste-wordpress-hosting-high-trafikk-5000

HostGator

HostGator er et amerikansk selskap som er kjent for sine hostingtjenester i internasjonal skala. De markedsfører seg som en billig hostingleverandør med gode tjenester. Og det er helt sant. De har veldig konkurransedyktige priser for mange hostingplaner (spesielt delt hosting), som har nyttige funksjoner.

Nå skal vi se på VPS-hosting de gjør tilgjengelig. Akkurat som vår forrige kandidat, InMotion, kommer HostGator også med 3 separate planer for VPS-hosting. Men i dette selskapets tilfelle vil vi dekke hva sekund plan har å tilby (ikke den første). Den andre planen er den beste hvis du ser på priser og funksjoner, med andre ord er den den mest fornuftige av de 3 planene.

Denne planen heter Snappy 4000 og det er den som er anbefalt av HostGator selv. Du kan kjøpe den for en månedlig avgift på 39,95 dollar. Hva gir det deg for denne prisen? Vi ser rett nedenfor:

 • For å lagre alle dataene på nettstedene dine gir de deg 165 GB SSD-lagring.
 • For å behandle enhver forespørsel raskt og effektivt, er også 2 CPU-kjerner og 4 GB RAM inkludert i pakken.
 • For 5000 daglige besøkende trenger du også en stor båndbredde, som denne planen gir deg: 2 TB for båndbredde.
 • 2 IP-adresser legges også inn her.
 • Full root-tilgang med støtte for MySQL, PHP, Perl, Python og Ruby.
 • VPS-brannmur og DDoS-beskyttelse.
 • Full tilpassbarhet ved bruk av cPanel for administrasjon av nettsteder.
 • 1-klikk installasjoner for forskjellige webapper, for eksempel WordPress og andre Content Management Systems (CMS). Dette er et nyttig alternativ, siden du bruker WordPress for nettstedet ditt.
 • Automatiske ukentlige sikkerhetskopier gjort av verten for å sikre at nettstedet ditt er trygt hvis noe skjer.

Som jeg sa, denne VPS-planen er den mest populære i HostGators tilbud. Du kan se på de andre 2 hvis du vil, men Snappy 4000 bør ta seg av alle dine behov.

3. BlueHost

Bluehost-beste-hosting-wordpress-site-stor-trafikk

Bluehost

Bluehost er en av de mest bemerkelsesverdige aktørene i webhotellvirksomheten. Millioner av nettsteder er vert for ved hjelp av en av tjenestene deres. Akkurat som mange av konkurrentene, gjør Bluehost også mange typer webhotell tilgjengelig, hvor den mest populære er delt hosting.

Men VPS-hosting fra Bluehost er også veldig populært. For å vite hvorfor, tar vi en titt på hva de tilbyr. Akkurat som våre 2 andre valg på denne listen, kommer Bluehost også med 3 forskjellige planer for VPS-hosting. Den vi skal sjekke ut, er den andre som heter Forbedret.

Denne planen koster $ 29.99 / måned og lar deg bruke alt som trengs for å administrere et nettsted med rundt 5000 besøkende daglig. For eksempel får du alle følgende fordeler:

 • 60 GB SSD lagringsplass.
 • 2 CPU-kjerner med 4 GB tilgjengelig RAM for å behandle alle forespørsler på serveren.
 • De gir deg 2 TB båndbredde for å jobbe med 5000 besøkende hver dag.
 • 1 gratis domene i et helt år legges også til i pakken.
 • 2 IP-adresser.
 • Gratis SSL-sertifikat for sikring av nettstedet ditt.
 • 24/7 support. Støtten fra Bluehost er kjent for sin effektivitet og hurtighet. Hvis dette er noe du må ha, vil ikke Bluehost skuffe.
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Konklusjon

Nå som vi kom til slutten av artikkelen, bør du ha en god ide om hvilken type hosting som er best egnet til å jobbe med 5000 daglige besøkende på et WP-nettsted.

Det eneste trinnet som gjenstår er at du velger en VPS-hostingplan fra listen vår. Uansett hvilken du velger, bør du ikke feile. Alle 3 av kandidatene våre er førsteklasses VPS-verter som brukes av millioner av mennesker over hele verden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector