Raskeste WordPress Hosting – 5 beste webhotellleverandører

raskest wordpress-hosting


Det er en god ide å bruke WordPress på nettstedet ditt, det er et raskt, pålitelig og open source content management system (CMS), brukt av mer enn 30% av nettstedene. Du trenger ikke noe annet for å starte, bare et domenenavn og en webhost.

Men å ha en god webvert kan være vanskeligere å finne, siden det er ti tusen av vertsbedrifter på internett og mange av dem bruker aggressiv markedsføring for å fange deg. Det er ikke sikkert at du vil finne den mest pålitelige webhotellet ved å klikke på Google- eller Facebook-annonser.

En av de viktigste attribusjonene til hosting er serverhastigheten. Jo raskere server du finner, desto raskere lastes nettstedet ditt. Lastetid ved siden av innholdskvalitet er den mest kritiske faktoren for søkemotoroptimalisering. Nettstedets hastighet er også viktig for Google; den vurderer nettstedet ditt bedre hvis det lastes raskere. Og bedre plasseringer på Googles søkeresultatsider betyr flere gratis besøkende fra søkemotoren.

De besøkende trenger også innhold veldig raskt, og nettstedet ditt har bare noen få sekunder på seg. Hvis nettstedet ditt er tregere, vil besøkende forlate, og du mister dem. Så med få ord: hastighet på nettstedet er mer enn viktig. Det er viktig.

I denne artikkelen skal vi dekke alle trusler som kan bremse nettstedet ditt og gjennomgå få pålitelige WordPress-webhotellleverandører å velge mellom.

5 Best & Rask WordPress vert vurdert

Vi har analysert og testet de beste leverandørene av WordPress-hosting, og her er de 5 beste hosting-selskapene, som vil gi ditt WordPress-nettsted best mulig hastighet og ytelse:

Hosting Company
Pris fra
Hastighet

1hostgator raskeste wordpress hosting$ 2,75 / mo481 ms
2bluehost raskeste wordpress hosting$ 3,95 / mo449 ms
3inmotion raskeste wordpress hosting$ 3,99 / mo476 ms
4sigeround raskeste wordpress hosting$ 3,95 / mo534 ms
5a2hosting raskeste wordpress hosting$ 3,92 / mo603 ms

Du kan bruke de beste WordPress-malene og be de dyktigste programmererne lage nettstedet ditt, men det går ikke raskt uten en god vert. Det er viktig å ha en pålitelig WordPress-webhotell, og det kan være forvirrende å finne de beste fra markedet.

Som vi allerede har nevnt, gjør i de fleste tilfeller de verste selskapene den mest aggressive reklamen for å fange nye kunder. For ikke å lure, bør du også gjøre en kort undersøkelse og lese anmeldelser før du kjøper en pakke. Vi samlet listen over de beste WordPress-webhotellfirmaene, og fremhevet de tjenestene som er viktige for et godt fungerende nettsted.

1. HostGator

hostgator-raskest wordpress-hosting

HostGator

HostGator ble grunnlagt i 2002 og har i dag mer enn 400 000 brukere og har mer enn 9 000 000 domenenavn.

Hvorfor anbefaler vi HostGator?

 • mer enn 16 år i hostingvirksomhet
 • alle hostingpakker har ubegrenset båndbredde
 • du kan legge til ubegrensede underdomener, FTP-kontoer og e-postkontoer
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti
 • 7/24 støtte

HostGator tilbyr 3 typer billige WordPress hosting-pakker:

 1. Hatchling Plan er den minste pakken i selskapet, og den er ideell for et enkelt nettsted. Det er tilgjengelig fra $ 2,75 / måned.
 2. Baby Plan er økonomipakken der du kan legge til ubegrenset antall nettsteder, til en startpris på $ 3,95.
 3. Forretningsplan gir deg mer ekstra enn Hatchling og babyplaner. Det kan tjene ubegrenset antall nettsteder og gir en gratis privat SSL & IP og en gratis dedikert IP-adresse. Det er tilgjengelig fra $ 5,95 per måned.

Ovennevnte planlagte planer er egnet for små WordPress-nettsteder. Imidlertid, hvis du trenger mer hastighet og bedre ytelse, bør du velge en av WordPress Cloud Hosting-planene som tilbys av HostGator:

 • Starter Plan er et godt valg for å være vert for et WordPress-nettsted med opptil 3 300 besøkende daglig (100k / mo). Disse planene inkluderer 1 GB sikkerhetskopierom samt gratis SSL-sertifikat.
 • Standard Plan tillater vert for to WordPress-nettsteder, som summerer et samlet daglig besøk på rundt 6 500 (200k / mo). Det kommer med 2 GB sikkerhetskopiering og gratis SSL, akkurat som i forrige plan.
 • Forretningsplan er lik de to andre, med forskjellen mellom å passe opptil 17 000 daglige (500 000 månedlige) besøkende til 3 hostede nettsteder.

WordPress skyplanene tilbyr 2,5 ganger mer fart enn de delte planene. Hvis du planlegger å flytte nettstedet ditt fra en annen vert til HostGator, vil de hjelpe deg med migreringen, og tilbyr gratis migrasjonstjeneste.

2. BlueHost

Bluehost-raskest wordpress-hosting

Bluehost

BlueHost ble grunnlagt i 2003, og de har mer enn 2 millioner nettsteder. Selskapets eiere er store WordPress-fans, og du kan finne et ekte profesjonelt supportteam for spørsmålene dine.

Hvorfor anbefaler vi BlueHost?

 • mer enn 15 års erfaring med hosting
 • super raske SSD-lagringer i stedet for klassiske harddisker
 • alle WordPress-pakker inneholder et gratis domenenavn og en IP-adresse
 • ingen begrensning i bruken av båndbredde
 • 24/7 support og 30-dagers pengene-tilbake-garanti

BlueHost tilbyr følgende administrerte WordPress-pakker:

 1. WP Standard er ideell for servering av opptil 100 millioner besøk per måned. Det gir deg 30 GB lagring, 2 GB minne og 30 GB lagring for sikkerhetskopiering. Pakken er tilgjengelig fra $ 19.99 / month.
 2. WP Enhanced kan være bra for nettsteder som har opptil 300 millioner besøk per måned. Den leveres med 60 GB nettplass, 60 GB sikkerhetskopiering og 4 GB minne. Startprisen er $ 29.99 i måneden.
 3. WP Premium kan tjene opptil 600 millioner besøk månedlig og tilbyr 120 GB lagring, 120 GB sikkerhetskopiering og 6 GB minne. Det er tilgjengelig fra $ 39.99 / month.
 4. WP Ultimate passer for deg hvis du vil servere ubegrensede visninger med nettsteder. Den største pakken gir deg 240 nettlagring, 240 GB sikkerhetskopi og 8 GB minne. Pakkeprisen starter på $ 49,99 / måned.

BlueHost har også ustyrte WordPress-hostingplaner med følgende spesifikasjoner:

 • Basic er flott for oppstart av de første WordPress-nettstedene. Denne planen gjør det mulig å være vert for et enkelt nettsted, kommer med gratis SSL-sertifikat, 50 GB SSD-lagring og tilbyr en virkelig god hastighet for WordPress nettsteder. Basisplanen koster $ 3,95 per måned med et 3-årig abonnement.
 • Pluss ligner på grunnleggende plan, selv om dette tillater hosting flere domener og har ubegrenset SSD-lagring. Når det gjelder hastighet og ytelse, vil du få de samme resultatene som med forrige plan. Baisc-planen starter på $ 5,95 med en 3-års hostingplan.
 • Choice Plus ligner på Plus-planen når det gjelder hastighet, pålitelighet og ytelse. Denne planen følger med den grunnleggende sikkerhetskopien til CodeGuard, som er veldig nyttig å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt regelmessig på autopilot. Choice Plus-planen er ikke tilgjengelig til nedsatt pris, kun til $ 5,95 per måned (akkurat som Plus-planen) med en 3 års kontrakt..

For et WordPress-nettsted med mye trafikk, kan det hende du må velge den administrerte hostingtjenesten, men for mindre WordPres-nettsteder vil de delte planene gi deg hastighet og ytelse nok til å holde besøkende fornøyde.

3. InMotion Hosting

inMotion-raskest wordpress-hosting

InMotion Hosting

InMotion har vært i virksomhet siden 2001 og startet med delte hostingtjenester. Den innså raskt at det er et stort behov for WordPress-pakker, så de introduserte høyt tilpassede WordPress-hosting-tilbud også.

Hvorfor anbefaler vi InMotion?

 • mer enn 17 år i virksomhet
 • alle WordPress-pakker har et gratis domenenavn
 • ubegrenset båndbreddebruk
 • ubegrenset antall tildelte e-postkontoer
 • super rask SSD-lagring
 • 90-dagers pengene-tilbake-garanti
 • 7/24 støtte

InMotion tilbyr 6 WordPress-hostingpakker:

 1. WP-1000S er den minste pakken, og dermed ideell for et enkelt nettsted med opptil 20 000 månedlige besøkende. Det gir deg 40 GB lagringsplass for $ 4,99 / måned startpris.
 2. WP-2000S kan være et hjem med 2 nettsteder, opptil 50 000 totale månedlige besøkende. Pakken inneholder 80 GB og en Jetpack Personal-lisens til en verdi av $ 39 / år. Du kan kjøpe den fra $ 8.99 / måned.
 3. WP-3000S er ideell for opptil 3 nettsteder, med maksimalt 125 000 besøkende månedlig. Du vil få 120 GB nettlagring og Jetpack Personal-lisensen for en startpris på $ 11.99 / måned.
 4. WP-4000S er enda større; kan du legge til seks nettsteder i denne pakken og tjene opptil 600 000 månedlige besøkende. Lagringsplassen er 160 GB stor, og tilleggene inkluderer også en gratis dedikert IP. I stedet for Jetpack Personal, vil du få en Jetpack Professional-lisens til en verdi av $ 299 / år. Pakkeprisen starter på $ 29,99 / måned.
 5. WP-5000S kan betjene 10 nettsteder med 600 000 besøkende totalt månedlig og gir deg 200 GB lagring. Denne pakken inneholder også gratis IP- og Jetpack Professional-lisensen. Det er tilgjengelig fra $ 59.99 per måned.
 6. WP-6000S er den største WordPress-pakken og kan være et hjem med 20 nettsteder, og serverer opptil 1 200 000 månedlige besøkende. Du får også gratis IP- og Jetpack Professional-lisensen; pakken er tilgjengelig fra $ 114.99 / month.

Du kan sette opp et WordPress-nettsted på InMotion sine forretningshotellplaner. Disse planene vil gi deg virkelig god ytelse også, selv om de ikke administreres WordPress-hostingplaner:

 • Launch er standard webhotellplan som tilbys av InMotion Hosting, som kommer med et gratis domenenavn, ubegrenset diskplass og båndbredde, ubegrenset e-post, gratis SSL og mer. Denne planen tillater vert for to nettsteder. Det koster $ 3,99 / måned med en 2 års kontrakt.
 • Kraft er deres neste nivå delte hosting plan. Det skiller seg betydelig fra lanseringsplanen, fordi den tillater hosting av 6 nettsteder og tilbyr det dobbelte av ytelsen. Kostnaden er også høyere, starter på $ 5,99 per måned med et 2-årig abonnement.
 • PRO blir annonsert som den “beste verdien” -planen. Det ligner på Power-planen, med forskjellen på fire ganger ytelsen og tilgangen til Pro Level Support. Denne planen er tilgjengelig til en høyere pris, starter på $ 13.99 / mo med ett års abonnementsperiode.

InMotion’s forretningsplaner er gode for hosting av mindre WordPress-nettsteder, og holder en god balanse mellom kostnader og ytelse på nettstedet.

4. SiteGround

Siteground-raskest wordpress-hosting

Siteground

SiteGround ble lansert i 2004 og har i dag mer enn 1.600.000 domenenavn. Historien startet i en sovesal og ble en av de største bransjemedlemmene.

Hvorfor anbefaler vi SiteGround?

 • mer enn 14 år i hostingvirksomhet
 • ubegrenset båndbreddebruk
 • ubegrensede underdomener og e-postkontoer
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • supersnelle SSD-lagre
 • over bransjestandarden 99,99% server oppetid
 • 7/24 støtte

SiteGround tilbyr 3 WordPress-pakker:

 1. StartUp er den minste pakken og passer for et enkelt nettsted med opptil 10 000 besøk per måned. Den kommer med 10 GB plass og en WordPress servicepakke for en startpris på 3,95 dollar / måned.
 2. GrowBig er ideell hvis du vil legge til mer enn ett nettsted til hostingpakken. Det tilbyr 20 GB nettlagring og kan tjene opptil 25 000 totale månedlige besøkende. WordPress service-pakken ble utvidet med førsteklasses funksjoner, pakken er tilgjengelig fra $ 5,95 per måned.
 3. GoGeek er den største WordPress-pakken, beregnet på ekte nørder. Det kan også være et hjem for flere nettsteder, med maksimalt 100 000 besøk månedlig. Lagring på 30 GB gir deg mer plass og geeky WordPress-funksjoner betyr andre tillegg til tidligere 2 WordPress servicepakker. Det er tilgjengelig fra $ 11,95 per måned.

5. A2Hosting

A2Hosting-raskest wordpress-hosting

A2Hosting

A2Hosting ble grunnlagt i 2003 og er en stor tilhenger av miljøvernløsninger. Den fokuserer på sterke tjenester og gir det mest oppdaterte servermiljøet, også for utviklere.

Hvorfor anbefaler vi A2Hosting?

 • mer enn 15 år i virksomhet
 • ubegrenset nettplass
 • ubegrenset båndbreddebruk
 • supersnelle SSD-lagre
 • når som helst pengene-tilbake-garanti
 • 7/24 støtte
 • opptil 20x raskere løpemiljø for større pakker

A2Hosting har 4 WordPress-pakker:

 1. Lite er den minste pakken og ideell for et enkelt nettsted. Du kan legge til opptil 5 databaser og nå nettstedet ditt med gratis SSL-tjeneste. Det er tilgjengelig fra $ 3.92 / måned.
 2. Swift-pakken ble designet for å betjene ubegrenset antall nettsteder, og det er ingen grense for antall brukte databaser. De to ganger flere serverressursene gir mer styrke, for bare en startpris på $ 4,90.
 3. Turbo er den største ukontrollerte WordPress-pakken, og den kommer med ubegrensede serverressurser. A2 Site-akseleratoren kan øke nettstedet ditt opptil 20 ganger ved å bruke nettsted, minne og annen type cacher. Det er tilgjengelig fra $ 9,31 per måned.
 4. Administrert pakke betyr administrert WordPress-hosting, og den er tilgjengelig med forskjellige serviceparametere. Lagringsstørrelsen varierer fra 10 GB til ubegrenset, og ekstra tjenester inkluderer også en gratis Jetpack Personal-lisens. Hovedelementet i denne pakken er full WordPress-ledelse. Startprisen er $ 12.97 / måned.

Slik fremskynder du WordPress-nettsteder

Hvis du har valgt din WordPress-leverandør, kan vi gå videre til andre viktige elementer på et raskt nettsted.

Få fart på WordPress med et innholdsleveringsnettverk

Content Delivery Network (CDN) er en teknisk løsning for å øke hastigheten på nettstedets visning for besøkende. Den bruker et fysisk faktum; de kortere avstandene kan tas raskere.

Når nettstedet ditt vokser, vil du ha besøkende over hele verden. Noen av dem vil bo langt borte fra nettstedets serverens fysiske beliggenhet, og dataene fra serveren vil trenge litt tid for å komme frem til de besøkende datamaskinen. Det er sant at elektroniske data beveger seg raskt på Internett, men likevel vil det ta litt tid å komme til måldatamaskinen.

Dette problemet ble løst ved å bruke innholdsleveringsnettverk, der forskjellige servere ble plassert forskjellige steder i verden. Hvis du bruker en CDN, blir serverens innhold kopiert til medlemsservere over hele verden, og nettstedet ditt, eller de statiske delene av det vil være levende i mange tilfeller. Neste gang en besøkende langt borte besøker nettstedet ditt, vil ikke den opprinnelige serveren servere dataene, men den nærmeste CDN-serveren til besøkende. Hvis serveren din for eksempel er i Europa, vil den tjene nettstedet ditt for europeiske besøkende. Hvis CDN-en din har en server i Asia, vil CDN-serveren tjene nettstedet ditt for asiatiske besøkende. Og så videre.

CDN er tilgjengelig for en liten avgift, så det er verdt å bruke det. De fleste av WordPress webhotellleverandører tilbyr deg også CDN-løsninger ved å samarbeide med markedets største nettverk. Du vil ikke ha ekstra oppgaver ved å kjøpe en CDN-tjeneste, siden alt er automatisert. Medlemmens servere i innholdsleveringsnettverket synkroniserer dataene mellom hverandre og den opprinnelige serveren, slik at de besøkende får servert den oppdaterte versjonen av nettstedet ditt.

Bruk bare få, men pålitelige WordPress-plugins

WordPress er en enarmet gigant uten plugins. Disse kodetilleggene gir disse ekstrautstyrene til den originale innholdsstyringsprogramvaren vi liker mest. Det er ti tusen plugins på markedet, så det kan være forvirrende å velge de beste.

Noen WordPress-nettstedseiere installerer dusinvis av plugins til nettstedene sine, men du bør unngå slik oppførsel. Det kan være mange ulemper å bruke mange plugins uten kontroll:

Plugins kan bruke for mye ressurser

Siden plugins er kodestykker, er serverressurser nødvendig for å behandle og utføre dem. PHP-funksjonene skal tolkes, og HTML-output av dem skal brukes på nettstedet. Du ser ikke disse prosessene, men tusenvis av handlinger som foregår i bakgrunnen av serverpakkens CPU og minne.

Hvis du bruker for mange plugins, bruker de mer CPU eller minne enn du har i WordPress-hostingpakken, og serveren vil kaste en feil. Det kan føre til at nettstedet ditt slutter å fungere, og besøkende vil bare se en tom hvit plass eller en feilmelding.

Plugins kan komme i konflikt med hverandre

Plugins bruker samme minne- og diskområde, og prosessene leser kontinuerlig disse delene og skriver tilbake noen data. Hvis du bruker for mange plugins, vil før eller siden noen av dem ønsker å bruke den samme minnestykket eller diskdelen, og de vil komme i konflikt med hverandre.

I slike tilfeller kan de forårsake serverfeil og stoppe et nettsted. Det er også mulig at du ikke kan gjenopprette nettstedet ditt uten leverandørens tekniske support, og det vil trenge litt tid.

Listen over viktige WordPress-plugins

Bruk bare plugins som er avgjørende for å unngå et nettstedstort. Her er en liste over viktige WordPress-plugins, basert på erfaringene våre, og bruk dem hvis de passer til dine formål:

 • W3 Total Cache: Dette er den ultimate WordPress cache-plugin, brukt av millioner
 • jetpack: statistikk, styringsverktøy og andre eiendeler
 • Akismet: for å beskytte nettstedet ditt mot spam
 • Kontaktskjema 7: du kan legge til fine skjemaer med bare noen få klikk
 • WP Smushit: Denne pluginen optimaliserer bildenes størrelse og kvalitet automatisk
 • Yoast SEO: for å kontrollere SEO-arbeidet ditt

Du kan også legge til galleri, gjestebok eller andre spesielle plugins, men de ovennevnte 6 plugins er de som hver WordPress-side skal ha.

Bruk et godt, lett WordPress-tema

Å ha et godt tema er like viktig som å ha godt utførte plugins. Temaet er ansvarlig for å vise et pent utseende for de besøkende, så det er viktig å velge et godt. Men designet er ikke det eneste som blir observert, det skal også være raskt og godt kodet.

Hvis du velger et sakte tema, vil ikke mange av de besøkende vente til nettstedet ditt lastes inn. Vi kan heller ikke si nok ganger, Google gir straff for tregt nettsteder, slik at du risikerer gratis besøkende fra Google med et dårlig tema.

Vi har gjennomgått mange WordPress-temaer så langt, og en av favorittene våre er Divi fra Elegante temaer. Det er et premiumtema, fullpakket med ekstra funksjoner og eiendeler, pluss at det er responsivt og supersnurt. Du kan ikke gå galt ved å velge det.

Hvorfor vi anbefaler Divi?

Vi anbefaler Divi fordi det fungerer pålitelig og det er bra – virkelig bra. Det vil spare deg for mye penger, krefter og tid, siden du ikke trenger å håndtere de kontinuerlige kommende problemene. Du kan fokusere på arbeidet ditt i stedet.

Hvis du er nysgjerrig på hvilke funksjoner som er lagt til i Divi, kan vi fremheve de viktigste for deg:

Avansert Visual Builder

Du kan legge til nye elementer på nettstedet ditt ved å klikke på ønsket område, og du vil se resultatet i sanntid. Divi Builder har nettopp fått en ny versjon, så den er nå enda mer avansert. Du kan enkelt tilpasse hele utseendet, inkludert skrifttype, farger, mellomrom mellom elementene og mer.

Importer og eksporter elementer

Når du har laget din perfekte layout, kan du eksportere den til andre nettsteder. Du kan enkelt importere andre oppsett også, og du kan til og med selge det fine utseendet ditt til andre mennesker. Selvfølgelig er det prodesignere som allerede har laget superoppsettene sine, og du kan kjøpe og importere dem bare med noen få klikk. 20 ekstra oppsett var allerede pakket inn i temaet av utviklerne, slik at du også kan velge dem gratis.

Innholdselementer

46 stykker innholdselementer ble pakket inn i dette temaet som du kan bruke til mange formål. Det er mange brukte, for eksempel blogg, knapp, oppfordring til handling, kontaktskjema, galleri eller forskjellige glidebrytere, men du kan også finne spesielle, for eksempel bardisk eller trekkspill. Typen av elementer viser godt flerfunksjonsbruken av Divi, du kan til og med legge til et prisbord, en portefølje eller et butikkelement i tillegg.

respons

Det sier seg selv at en moderne WordPress-mal skal være fullt responsiv. En annen spesiell funksjon som kan bindes til denne funksjonen; når du redigerer temaet ditt, og du kan se endringene i sanntid; Du ser også den responsive forhåndsvisningen. Som et pluss kan du øyeblikkelig legge til mobile breakpoints til den tilpassede utformingen, midt i redigeringsprosessen.

Ovennevnte dekkede hovedtrekk viser godt hvorfor Divi er et moderne tema. Fordi Divi er en toppselgerartikkel, har programmererne allerede ressurser til å finne ut og kode topp moderne funksjoner. Den avanserte byggherren, sanntidsvisningen under redigering, responsen på verktøyene er noe som ikke mange andre temaer kan gi deg. Før lanseringen av Divi var det bare programmerere som kunne legge slike eiendeler til nettstedet ditt for mye penger.

Endre størrelse på og optimaliser bilder for nettet

Vi har allerede dekket hvorfor nettets hastighet er viktig og ikke gjentar den. Fordi bilder er et av de største objektene på nettstedet ditt, er det viktig å håndtere dem med forsiktighet for ikke å bremse nettstedet ditt. Ved å legge til for mange bilder som ikke ble optimalisert riktig, kan du drepe nettstedets lastetid totalt.

Etter at du valgte en god webhotellleverandør, bruker du et CDN-nettverk, installerer et supersnurt tema og bruker bare de må ha plugins, ikke la store bilder bremse nettstedet ditt.

Når vi henviser til å håndtere bilder med omhu, mener vi noen få grunnleggende målinger som du også kan gjøre:

Velg passende dimensjon for bildene dine

Moderne digitale kameraer lager veldig store bilder, fordi kjøpere i spesielle tilfeller, som plakater eller plakater, trenger dem. Men dette betyr ikke at du bør bruke dem som de er. Moderne enheter bruker bred HD-oppløsning bredde 1920 px bredde, så med mindre du er en kunstner som vil vise mesterverkene i 4K, er det nok å vise bildene dine i maksimalt 1920 piksler.

Og dette betyr allerede hele nettstedets bredde. Hvis du vet at nettstedets del som viser bilder, aldri kommer til å bli større enn halvparten av bredden, kan du ganske enkelt kutte Full HD-bredden til halvparten. De 1000 pk brede bildene vil bety mye mindre data enn 1920 px brede eller større.

Velg passende type for bildene dine

Det er mange bildetyper tilgjengelig på Internett, og alle har forskjellige formål. Når vi snakker om websider, bør du bare bruke .png, .jpg og .gif filer. I noen tilfeller kan du bruke .ico-filer også (for favicons for eksempel), men i utgangspunktet bør du bruke de nevnte 3 typene.

 • JPG-filer (.jpg) er større og ideelle for å vise fine bilder med flotte farger og toner. I utgangspunktet skal alle normale bilder på nettstedet være i JPG.
 • PNG-filer er større hvis du bruker dem i stedet for JPG, men i noen tilfeller er de det ideelle valget. Denne filtypen kan inneholde gjennomsiktig bakgrunn; JPG er ikke gjennomsiktig, så bruk PNG-format når du vil bruke gjennomsiktig bakgrunn. Bruk ellers JPG.
 • GIF-filer kan inneholde bevegelseselementer, så hvis du vil vise animasjoner, velger du dem. Animasjon betyr større filstørrelse; derfor kan mange GIF-bremser nettstedet ditt. Typisk god bruk av GIF-filer: animerte uttrykksikoner, flagg eller lignende små ikonstore elementer på nettstedet.

Litt beslektet emne i bildetyper-delen er CSS. Vi bør nevne at du i mange tilfeller kan bruke CSS-definisjoner i stedet for bilder. Hvis du vil vise en stor blå bakgrunn på nettstedet ditt, kan det være et stort bilde eller to linjer med CSS-kode. Den siste ville være 1000 ganger mindre.

Optimaliser bildene

Når du har klippet bildene dine til den perfekte dimensjonen og valgt den beste filtypen for dem, bør du også gjøre bildeoptimalisering. Det handler om menneskers øyne ufullkommenhet. Våre øyne kan ikke se de små forskjellene mellom et perfekt bilde og litt dårligere kvalitet. Optimalisering betyr prosessen når vi reduserer bildekvaliteten til resultatet fremdeles ser likt ut for leserne. Disse optimaliserte bildene vil være mye mindre filer enn originale bilder.

Du kan optimalisere bildene dine én for én, men det er verktøy som kan gjøre det i stedet for deg, i bulk. For eksempel, TinyJPG er et online verktøy for å optimalisere JPG- eller PNG-bilder, og du kan legge til der opptil 20 bilder med få klikk.

Vi har allerede nevnt WP Smushit plugin under must have plugins-delen i denne artikkelen, kan den automatisk optimalisere bildene dine på WordPress-nettstedet.

Hvis du har brukt de ovennevnte tre bildebehandlingstrinnene, kan du være sikker på at bildene dine ikke bremser nettstedet ditt. La oss gå til hurtigbufring!

Bruk et Cache-WordPress-plugin

Når nettstedet ditt utvikler seg, vil du få mer og mer trafikk, og du må bruke flere serverressurser. Siden det koster penger å legge nyere og nyere ressurser til hostingpakken, bør du bruke hurtigbufring for å redusere serverbelastningen. På denne måten kan du betjene de besøkende bedre, og bør ikke måtte betale mer for hosting.

Det er mange cache-plugins på markedet, men W3 Total Cache er en av de beste for WordPress. Det tilbyr avanserte tilpasningsalternativer og gjør nettstedet ditt raskere:

Sidebuffing

Når nettstedet ditt vises, genereres mange elementer dynamisk. Dette trenger litt tid og serverressurser. W3 Total Cache genererer en statisk versjon av nettstedet ditt og serverer det til besøkende. Den trenger færre ressurser, og når noe endres på nettstedet ditt, oppdaterer W3 Total Cache den statiske versjonen med endringer.

Minimalisering

W3 Total Cache kan redusere CSS-, HTML- og JavaScript-filene dine. Den fjerner hvitfeltene og alle unødvendige elementer fra koden, slik at de kan lastes raskere.

Bufring av databaser

Plugin-en kan også bufret databaseforespørslene, slik at nettstedet ditt vil bruke mindre databaseaksjoner.

Alle de 3 nevnte metodene kan brukes på nettstedet ditt; imidlertid er hurtigbufring det de fleste nettsteder bruker. Kodeminifisering og hurtigbufring av databaser bør brukes med omhu og sørge for alltid å lage sikkerhetskopier av filene og databasene før du gjør noen handlinger med dem.

Last ned W3 Total Cache

Blokker uønskede besøkende

Noen ganger hender det at publikummet ditt bor i bare noen få land, eller i det minste ikke ønsker å godta besøk fra noen deler av verden. Det er også mulig at nettstedet ditt er under et kontinuerlig angrep, og kilden til angrep kan spores til eksakte land eller IP-områder.

Hvis du vil forby uønskede besøkende å spare serverressurser, eller blokkere angrepene som dreper nettstedet ditt, bør du bruke noen blokkeringsmetode. Det er forskjellige løsninger for å gjøre det, for eksempel å redigere .htaccess-filen kan være en god idé. Imidlertid trenger den serverkunnskap og bør tas med forsiktighet for å ikke blokkere målgruppen din også.

Siden du bruker WordPress, kan du bruke en plugin til å lage forbudslisten, en av de beste eiendelene for denne oppgaven er WP-Ban. Med den kan du blokkere brukere etter IP-adresse, eller forby hele IP-serier, land eller speditører.

Last ned WP Ban

Konklusjon

Hvis du kom til konklusjonsdelen, vet du allerede at det er mange ting som kan bremse nettstedet ditt. Vi dekket alle mulige trusler og ga deg løsninger for å unngå dem. Sørg for å bruke de ovennevnte elementene, teknologiene og produktene, og nettstedet ditt vil alltid være sunt og betjene de besøkende raskt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map