BlueHost anmeldelser

01.06.2020
BlueHost anmeldelser 'BlueHost anmeldelser
0 19 мин.

BlueHost er en av de største delte hostingleverandørene som i dag er vertskap for over to millioner nettsteder på serverne sine. Selskapet er så trygg på kvaliteten på tjenesten deres, at de implementerte 30 dager full refusjon og en pengene tilbake-policy som helst. Den allerede gode hostingopplevelsen du får fra BlueHost, toppes med det tilgjengelige, veltrente, interne supportteamet som er tilgjengelig hele døgnet..


Matt Heaton, grunnleggeren av BlueHost, som har etablert selskapet allerede i 1996. I dag eies det av Endurance Group (eieren av andre store merker).

Selskapet er veldig stolt av sitt interne ekspertteam og hevder at ingenting er outsourcet. BlueHost har sine egne fiberoptiske tilkoblinger, sitt eget 20.000 kvadratmeter datasenter, og på serverne deres blir drevet av det tilpassede utviklede Linux-kjernen-operativsystemet.

BlueHost er for tiden vertskap for mer enn 2 millioner nettsider, fordi det er en av de mest populære og rimelige hostingleverandørene der ute. Men er det virkelig så bra, eller er alle anbefalingene og annonsene du ser full av varm luft? Vel, det er derfor vi er her, for å se på fakta og finne ut hvor bra et alternativ dette er for alle som ønsker å starte og drive et nettsted.

Hva er bra med BlueHost?

Rimelige startplaner: uansett hva du er nybegynner eller en avansert bruker, hos BlueHost vil du finne den rette planen for dine behov. Deres mest grunnleggende, “start” -delte hostingplan starter på $ 3,95 per måned rate; Dette gjør det mulig å være vert for ett nettsted. Kunder, som trenger mer “rom”, kan velge den ubegrensede “pluss” -planen for bare $ 5,95 per måned startpris. Denne planen gjør det mulig å arrangere så mange nettsteder du ønsker.

Pålitelig og pålitelig: selskapet har en veldig lang historie på nesten to tiår, noe som beviser det faktum at de har gjort en veldig god jobb hvis de klarte å holde seg på toppen i så lang tid i denne vertsindustrien i stadig endring. BlueHost hevder at de i dag driver over 2 millioner nettsider over hele verden, noe som er et veldig positivt aspekt ved et vertsfirma.

Bruker den nyeste teknologien: var alltid høyt prioritert hos BlueHost. For eksempel kjører deres delte hostingkontoer på servere med 16-kjerne ADM Opteron-prosessorer, 256 GB DDR3 SDRAM, 64 TB SSD-database lagring, flere Gigabit LAN-porter og nyeste programvareversjon for å sikre best ytelse og høyere sikkerhet for de vertshusene.

Støtte for Open Source: BlueHost er en stor fan av åpen kildekode-programvare. Kontrollpanelet tilbyr installasjon med ett klikk for et bredt spekter av skript som Joomla, Drupal, WordPress og andre. Siden 2005 er BlueHost en stor tilhenger av WordPress.org prosjekt; nylig har de lansert administrerte WordPress-hosting-tjenester som ble opprettet, optimalisert og tilpasset spesielt for denne programvaren.

Alternativ for å utvide: i starten, når du bygger ditt første nettsted, er det ikke behov for mer enn en delt hostingplan, og du kan ikke tenke på hvor gunstig det er å kunne oppgradere hostingplanen din senere. BlueHost tilbyr muligheten til å oppgradere din nåværende hostingplan til et høyere nivå uten å gå gjennom alt bryet som kan komme med denne prosessen. Selskapet tilbyr flere virtuelle og dedikerte serverplaner, du kan velge mellom.

WordPress Hosting: BlueHost tilbyr optimalisert WordPress-hosting i tillegg til forskjellige pakker for WooCommerce-hosting.

Hva er dårlig med BlueHost?

Migrasjonstjeneste: Selv om andre hostingleverandører som InMotion tilbyr opptil 3 nettstedoverføringer gratis, belaster BlueHost $ 99 for migrasjonstjenesten som inkluderer opptil 5 nettsteder og ikke mer enn 20 e-postkontoer. Overføringen tilbys bare for delte planer.

Lang abonnementsperiode: For å få den laveste prisen for delte planer hos BlueHost, må du kjøpe tjenesten deres i 3 år. Ingen månedlig abonnement er tilgjengelig for delt hosting.

BlueHost-oversikt

Startfasen til enhver bedrift, blogg eller nettsted kan være ganske skremmende. Det er mye penger å investere foran, og du vil kutte hjørnene der det er mulig. BlueHost hjelper deg å gjøre nettopp det, om ikke annet perfekt. Det gir en jevn hostingløsning som fungerer godt i alle kjerneaspektene, men den er ikke perfekt. Det er mange tjenester som betales for, mens andre tilbydere gir det gratis. Kanskje du ikke engang ville bruke dem, men ting som disse kan være avkjøringer.

Skjønt, BlueHost gjør opp for det med den håndholdte den gir til nybegynnere og WordPress-brukere. Tjenestene deres er billige, la nettsteder kjøre jevnt og effektivt, mens kundesupporten deres gir all den hjelpen du måtte trenge for å komme i gang. Men det mangler riktignok et par funksjoner som kan bli funnet hos konkurrerende selskaper.

BlueHost-planer & Priser

BlueHost tilbyr fire typer hostingplaner som du kan velge mellom i henhold til nettstedets krav og budsjett.

Delt hosting

Det er her BlueHost virkelig skinner med deres kvalitet og lave priser. De delte hostingplanene deres er det som tiltrekker de fleste av kundene deres uansett, fordi de er billige og får gode anmeldelser rundt hele internett. Basispakken deres, som er den mest populære delte hostingplanen starter på $ 2,95 per måned, noe som er veldig attraktivt. Du avregner utgiftene dine for webhotell med 35,4 $ i året. Men det er en fangst. Du må registrere deg for tre års tjeneste og holde deg med dem i løpet av den tiden. Det kan fortsatt være rimelig, fordi du vil ende opp med å betale 106,2 $ for tre års kvalitetstjenestetjeneste.

Hvis du trenger noe med ubegrenset lagringsplass og ekstra reklamekreditt, kan du gå med deres Plus-plan for $ 5,45 per måned eller deres viktigste plan for også $ 5,45 per måned. Jeg kan ikke virkelig forstå forskjellen mellom disse to, men selv om grunnleggende plan ($ 2.95 / mo) kommer med begrensninger som 50 GB lagringsplass, er disse helt ubegrensede. Du får også $ 200 annonsekreditter som du kan bruke på markedsføring av nettstedet ditt.

Cloud Hosting

Hvis du har et nettsted som trenger mer av serverens ressurser, og du er villig til å bruke litt ekstra penger, enn du kan utnytte BlueHosts skyhostingstjenester. De er mye raskere, og du vil ha dedikerte ressurser som du ikke trenger å dele med noen andre på serveren. For $ 6,95 per måned vil du ha Starter Cloud Service, som tilbyr 2 GB RAM, 100 GB lagringsplass, 2 CPU-kjerner og uovervåket båndbredde. Du vil også få et enkelt domene, 100 e-postkontoer med 500 MB e-postlagring og $ 50 i markedsføringskreditter. Resultatene og Business Pro-planene kommer på $ 8,95 og $ 15,95 per måned. De kommer med dobbelt og tredobler ressursene, så det er virkelig verdt å investere i dem hvis du trenger det.

WordPress Hosting

Som jeg nevnte, BlueHosts spesialitet er WordPress og de kjenner virkelig hver knute og støt i systemet. Ikke alle føler for å gjøre alt vedlikeholdet som kreves for å drive et nettsted. Hvis du driver en WordPress-blogg, vil du bruke nok tid på å vedlikeholde den og holde den oppdatert og beskyttet til enhver tid. Med BlueHosts administrerte WordPress-hostingplaner, trenger du ikke å stille opp med det, men det koster ganske mye penger.

Bluehost-optimalisert-wordpress-hosting-planer

WP Standard koster $ 19.99 per måned, og den vil gi deg 30 GB lagringsplass, 30 GB sikkerhetskopi, 2 GB RAM, et domenenavn og masse tilleggsprogramvare, for eksempel en gratis SSL, for å holde nettstedet ditt kjørt. Du vil stadig ha eksperter som sørger for at den alltid fungerer med topp hastighet og effektivitet. Det er tre andre planer som koster fra $ 29.99 til $ 49.99, som kommer med mye mer ressurser. Kort sagt, disse pakkene lar deg ha et topp nettsted, uten å måtte bevege en finger. Alt du trenger å gjøre er å kontakte supportteamet når du har lyst.

VPS Hosting

BlueHost tilbyr en VPS-hosting-tjeneste for de som trenger full kontroll over serverens ressurser. Selv om det er viktig å nevne at du trenger å være kunnskapsrik i serveradministrasjon for å faktisk benytte deg av det. Du må installere kontrollpanelet og all annen programvare du ønsker å bruke.

VPS-hostingplaner har en pris som ligner på administrerte hostingplaner, med standardplanen som koster $ 19.99 per måned. Den tilbyr standard 2 GB RAM, 2 CPU-kjerner 30 GB SSD-lagring, ubegrenset båndbredde sammen med ett domene og en IP-adresse. De to andre pakkene koster $ 29.99 og $ 59.99, og tilbyr dobbelt og fire ganger ressursene som standardpakke. Hvis du trenger mer kontroll og mer kraft for en webapp eller en mer kompleks online tjeneste og har ferdighetene til å administrere den, er dette den for deg.

Dedikert hosting

Hvis du leter etter det ypperste når det gjelder ytelse og vil dele ressurser med ingen andre, er dedikert hosting det du bør velge. Skjønt, det går definitivt tungt på den gode gamle lommeboken, så du bør ha en solid forretningsplan intakt. Du kan få en virkelig kraftig server med 4 CPU-kjerner og 8 tråder, 4 GB RAM, 500 GB lagringsplass og 5 TB premium båndbredde for $ 79,99 per måned. Denne pakken inkluderer også 3 IP-adresser og ett domene. De to andre pakkene, Enhanced ($ 99,99 per måned) og Premium ($ 119,99) tilbyr mer RAM, lagringsplass, båndbredde og flere IP-adresser du kan bruke.

Så hvis du virkelig trenger å gå ut med en online tjeneste, vil BlueHosts dedikerte hosting-tjeneste vise seg å være en av de mest kostnadseffektive løsningene dine.

BlueHost-funksjoner

BlueHost tilbyr mange flotte funksjoner som gjør abonnementet ditt til en verdig avtale. Det er noen få avkjørsler å nevne også, men jeg vil gå nærmere inn på de i neste avsnitt.

 • Gode ​​sikkerhetsalternativer – BlueHost gjør det bra med tanke på sikkerhetsalternativer og tilbyr verktøy som kan bekjempe nettstedets vanligste trusler. Du kan forhindre spam med verktøy som SpamAssassin, Spam Experts og SpamHammer. Du vil også ha CloudFlare, som forhindrer DDoS-angrep som vil overvelde nettstedet ditt med trafikk. Eventuelle problematiske individer og nettkriminelle vil bli blokkert fra nettstedet ditt, takket være svartelisten for IP-adresser. Du kan også lage filtre selv.
 • Du vil også ha koblingsbeskyttelse som hindrer folk i å stjele bildene dine eller noe av innholdet ditt. Hvis du vil forsikre deg om at absolutt ingen andre har tilgang til serveren din, kan du bruke en tofaktorautentisering. Så du har i grunnen alt for å holde nettstedet og dataene dine trygge og til enhver tid.
 • Gratis dra og slipp nettstedsbygger – Hvis du ikke ønsker å snakke med WordPress og vil ha den billigste og enkleste løsningen for å bygge et grunnleggende nettsted, enn du har verktøyene for det. Dette dra- og slippverktøyet lar deg sette sammen elementene på et nettsted i et brukervennlig grensesnitt. Selv en 5-åring kan bruke den!
 • Et gratis domenenavn – Nesten hver eneste av BlueHosts planer kommer med et gratis domenenavn, noe som betyr at det vil skåne deg mellom $ 10 til $ 50 ved lanseringen av nettstedet ditt. Det er selvfølgelig en grense for det, fordi du sannsynligvis ikke vil kunne bruke et domene som ellers vil koste 500 dollar per år.
 • Nyttige apper og integrasjoner – BlueHost tilbyr et dashbord med mange integrasjoner, for eksempel Google Apps og mange e-handelsfunksjoner. Du vil også få et gratis SSL-sikkerhetssertifikat for nettstedet ditt og OpenPGP / GPG-kryptering for å gjøre nettstedet ditt enda tryggere. Alt du trenger å gjøre er å installere en betalingsgateway gjennom en trinnvis prosess og bruke MOJO Marketplace til å installere en handlekurvprogramvare, og du vil ha et fullt funksjonelt nettsted for e-handel.
 • Brukervennlighet – Kontrollpanelet til BlueHost er et av de enkleste jeg noensinne har sett. Det er utrolig enkelt å bruke for en nybegynner fordi det er så omfattende.
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti – Du har en måned til å prøve ut BlueHosts tjenester og få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med det. Selv om noen selskaper tilbyr 90 dager, forblir BlueHost med standarden 30.

BlueHost kundesupport

bluehost kundesupport på nettet

BlueHosts kundesupport er ikke den raskeste, men du vil definitivt få et svar innen en time. Selv om noen hostingleverandører tar mindre enn 5 minutter å svare på en klients spørsmål, tar BlueHost omtrent 45 minutter å gi et svar. Lange forsinkelser som dette gjør støtten ganske mye ubrukelig hvis du sovner foran datamaskinen mens du venter.

Selv om det er positivt at de har mange ressurser på nettet, for eksempel YouTube-kanalen, har det mange nyttige videoer.

Opptreden & Oppetid for nettsteder som er vert hos BlueHost

For å sikre at BlueHost-tjenesten yter godt overtid, overvåker vi kontinuerlig deres tjeneste ved å spore oppetid. Vi bruker UptimeRobot til dette formålet og fungerer veldig bra. Vi liker å gi oppdateringer av og til, slik at brukere kan ha en oppdatert informasjon om selskapene vi gjennomgår. Her er den siste oppetid og resultatrapporten:

BlueHost Uptime & Prestasjonstest for 2018:

I dag er det 12. september 2018, og jeg har bestemt meg for å ta en titt på testnettstedet vårt som kjører på BlueHost. Det første jeg la merke til når UptimeRobot sjekket, er at den viste 100% oppetid de siste to månedene. Vel, dette er gode nyheter!

Bluehost-oppetid-2018

Testnettstedet vårt er ikke en standard WordPress-installasjon. Det er et produksjonsnettsted, lastet med mye bilder og innhold. Har Google Analytics installert og mange plugins. Når det er sagt, laster den i løpet av bare 3 sekunder i gjennomsnitt ifølge UptimeRobot.

Jeg har gått videre med testene mine og sjekket nettstedet med Pingdom hastighetstestverktøy. Pingdom viser også en lastetid på 3,55 sekunder, men nettstedet fikk bare en C-ytelsesgrad. Dette skyldes den store sidestørrelsen (nesten 4MB) og flere eksterne filer som er lastet på nettstedet (jQuery, Google Analytics, ShareThis, AddThis, etc …). Dette nettstedet kan være optimalisert for hastighet, men la oss være ærlige, hvis et nettsted virker raskt nok for brukeren, hvem bryr seg om å bruke mye tid og krefter på å få det opp med 1-2 sekunder? Etter min mening laster dette nettstedet raskt nok.

Bluehost-ytelsestest-Pingdom-2018

Jeg stoppet ikke der. Jeg gjorde en test med LoadImpact for å se hvordan nettstedet fungerer når flere brukere får tilgang til det. I gjennomsnitt lastet nettstedet under 1 sekund. I veldig kort tid, med 18 virtuelle brukere, var lastetiden rundt 7 sekunder. Etter dette gikk det tilbake til 1 sekund og var stabilt til slutten av stresstesten med 25 virtuelle brukere. Etter min mening er dette et flott resultat, med tanke på at testnettstedet vårt fremdeles kjører på delt hosting.

Bluehost-loadimpact ytelse-status-2018

Igjen har BlueHost vist verdien på vår tilfeldige test. Jeg anbefaler fortsatt BlueHost på det sterkeste!

Eldre oppetid & Resultatrapporter:

Vi har overvåket en av BlueHosts delte server i over seks måneder nå (mars 2016), og bestemte oss for å dele resultatene våre med deg. Vi brukte UptimeRobot for å spore oppetid og responstid. Her er et skjermbilde hentet fra UptimeRobot som viser den totale oppetiden de siste 30 dagene også for de siste 7 dagene:

bluehost uptime mars 2016

BlueHost Uptime – mars 2016

Den siste driftsstansen ble registrert til å være på ett minutt. I midten av februar 2016 var det testede nettstedet nede i omtrent 37 minutter i henhold til UptimeRobot, noe som resulterte av 99,95% oppetid for de siste 30 dagers perioden. Noe som er flott for en delt plan. Gjennomsnittlig responstid for denne perioden var 714 millisekunder, noe som også er veldig godt resultat. Som du kan se fra skjermbildet ovenfor, er det tidvis til svingninger i ytelsen, men disse kommer veldig raskt tilbake til det normale.

For å se hvor raskt nettsteder som er vert for med BlueHost faktisk belastes, utførte vi et par tester med nettstedets hastighetsverktøy fra Pingdom. Her er resultatene:

prestashop nettsted som er vert hos bluehost

Denne nettsiden er faktisk en nettbutikk, og den er bygget med Prestashop. Det er en butikk med mindre enn hundre produkter lagt til den. Størrelsen på hjemmesiden er ganske stor, mest på grunn av høykvalitetsbilder. I følge Pingdom tar dette nettstedet 2,6 sekunder å laste fullstendig, noe som ikke føles treg i det hele tatt når du besøker nettstedet for første gang. Dette nettstedet bruker ikke hurtigbuffer, og filer er heller ikke optimalisert. Så med litt ekstra arbeid kan det forbedres til å laste under to sekunder.

wordpress nettsted med bluehost

BlueHost er et av de største WordPress-vertsfirmaene (som er vert for over en million WordPress-nettsteder på deres servere). Vi ønsket å se hvordan et WordPress-nettsted presterer hos BlueHost. Skjermbildet ovenfor er også hentet fra Pingdom, og viser forespørsler, lastetid og sidestørrelse på det testede WordPress-nettstedet. Selv om størrelsen på hjemmesiden er større enn nettstedet testet før, og det også er flere forespørsler, lastes WordPress-nettstedet raskere. Den bedre ytelsen og raskere lastehastighet skyldes W3 Total Cache-plugin som brukes på dette nettstedet. Hvis du vil lære mer om hvordan du kan fremskynde ditt WordPress-nettsted, kan du sjekke den koblede opplæringen vår.

Bekreft BlueHost-kontoen din

Fordi BlueHost tar sikkerhet på alvor, må hver nye kunde verifisere sin webhotellkonto. Etter at du har kjøpt den første hostingplanen din hos BlueHost, må du bekrefte den før full tilgang blir gitt til kontoen din. Det er flere alternativer for å bekrefte kjøpet, men den enkleste og raskeste måten er å ringe dem i løpet av kontortiden.

Hvis du er utenfor USA og foretrekker å ikke ringe, kan du bruke e-postverifisering som alternativ. Mer informasjon om bekreftelse av kontoen, besøk BlueHost.com

Pros & Ulemper ved å bruke BlueHost

Vi fikk blandet følelse overfor BlueHost, for på den ene siden er det en veldig kostnadseffektiv og solid løsning for alle som ønsker å starte et nettsted. Men på den annen side mangler det mange ting vi har likt hos noen av deres rivaliserende selskaper (InMotion Hosting), for eksempel gratis migrasjoner og et prisbelønnet kundesupportteam. Ikke alle vertsselskaper er like. La oss se hvordan fordeler og ulemper legger seg opp.

Proffene – Hvorfor velge BlueHost

 • Sterk oppetid– Kjernen i BlueHosts tjeneste er veldig høy kvalitet, spesielt hvis du tar hvor billig den er i betraktning. Oppetiden deres er intet mindre enn fantastisk med servere som er online 99,98% av året. Dette betyr at nettsidene dine alltid lastes uten spørsmål, mens de med andre hostingleverandører kan være nede.
 • Rask sidebelastning – Nettsider er også utrolig raske å laste, og det tar ikke mer enn 520 millisekunder å laste. Det er ganske utrolig, fordi 1200 millisekunder er bransjestandarden. Du får intet mindre enn lynraske sider.
 • Lav introduksjonspris – BlueHost har massiv popularitet på grunn av dette enkle faktum. Du kan få en kvalitetstjenestetjeneste for $ 2,95 per måned. Du kan spare mye penger ved å velge dem.
 • De er en av WordPress.orgs toppanbefalinger – WordPress anbefaler tre hostingfirmaer hvis du leter etter et sted å være vert for WordPress-nettstedet ditt, SiteGround, DreamHost og BlueHost. Derfor er det mange menneskers favoritt også.
 • Brukervennlighet – Kontrollpanelet er laget slik at alle uten teknisk bakgrunn kan bruke det og få alt gjennomført.

Ulempene – Hvorfor ikke velge BlueHost

 • Kundestøtte tar tid å svare – Du vil ha kundestøtte døgnet rundt med alle planene du kjøper, men de er ikke alltid like lette å nå. Mange mennesker har rapportert at de måtte vente mer enn en time på å få svar fra en av representantene fra BlueHost, noe som gjør å løse problemer til en mer langvarig prosess.
 • Lav introduksjonspris leveres bare med et 3-års abonnement – Det er ingen overraskelse her, fordi hvert vertsfirma bruker prissettingstriks for å lokke inn nye kunder. De fleste selskaper krever imidlertid et 2-årig abonnement. Men BlueHost er billigere enn de fleste av dem, så du ender faktisk opp med mer penger i hendene på lang sikt.
 • Ingen gratis nettstedmigrasjoner – Dette er en stor bummer, siden nesten hver hostingleverandør tilbyr gratis migrasjoner. Det er bra for brukeren og selskapet også. Brukeren får en gratis tjeneste og selskapet får en ny klient med et allerede etablert nettsted og et behov for hosting. Men BlueHost ser det ikke slik og krever $ 149.99 for en migrasjon. De migrerer heller ikke mer enn fem nettsteder og 20 e-postkontoer. Du må også betale 79,99 dollar hvis du vil ha et introduksjonskurs på mindre enn en time som hjelper deg med å forstå alle tjenestene deres. Disse tingene er viktige avslag for meg, fordi de kommer gratis hos de fleste hostingleverandører.
 • Ikke alt er virkelig “Ubegrenset” – De fleste hostingleverandører bruker dette trikset også. De annonserer “ubegrenset” hosting som faktisk ikke er ubegrenset. Hvis du bare ser på deres vilkår for bruk, vil det avsløre den stygge sannheten. Du bør sjekke det hvis du er interessert i detaljene. Kort sagt kan du bare bruke 3 GB databaser og ikke overskride 1000 databaser, fordi de avslutter kontoen din. Kanskje til og med uten varsel.

Konklusjon – Er BlueHost et godt vertsfirma?

BlueHost har vært i virksomhet i over to tiår, noe som beviser at de gjør noe riktig. Våre tester og erfaring indikerer også at BlueHost er et pålitelig hostingfirma. De har blitt anbefalt av WordPress.org og andre anerkjente nettsteder, som den største hosting-leverandøren for WordPress. BlueHost er definitivt et godt valg for nye og godt voksende nettsteder. Det er utviklervennlig, støtter mange programmeringsspråk og er også bra for nybegynnere.

BlueHost er kanskje ikke for alle, for de er ikke billige og funksjonene på deres delte planer er begrenset. Hvis du er ute etter en budsjettvert som tillater å være vert for flere domener, bør du sjekke HostGator eller iPage. Vi anbefaler BlueHost på WordPress-nettsteder!

Selv om ulempene ikke er så fine, er BlueHost fremdeles en veldig anstendig hostingleverandør, og vi kan anbefale dem. Selv om det er mye bedre tilbud der ute for de som ønsker å drive et allerede etablert nettsted, er BlueHost utmerket for nybegynnere. Å drive en enkel webside eller blogg er like billig som det blir med dette selskapet. Totalt sett er BlueHost blant de beste, og du vil ikke gå galt ved å bli med dem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector