5 najboljših možnosti BlueHost – spletno gostovanje in registracija domen

01.06.2020
Brez kategorije '5 najboljših možnosti BlueHost – spletno gostovanje in registracija domen
0 7 мин.

najboljše možnosti za bluehost


BlueHost je brez dvoma eden največjih igralcev v industriji gostovanja s priljubljenimi načrti gostovanja in gostovanja WordPress, ki so na voljo po žepnih cenah. Če pa vas zanima, kaj vse ponuja industrija ali pa BlueHost preprosto ne doseže vaše ocene, smo zbrali 5 najboljših možnosti BlueHost, ki ponujajo gostovanje po podobnih cenah.

BlueHost je že dolgo zasidran zaradi svojih načrtov gostovanja, optimiziranih za WordPress, in to toliko, da je postal ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WordPress. Poleg gostovanja v WordPress-u je BlueHost znan tudi po gostovanju v oblaku, deljenem gostovanju, VPS in namenskih strežnikih. Vgrajeno omrežje za pošiljanje vsebin, izboljšan cPanel, brezplačne varnostne kopije, brezplačna imena domen in orodja za izdelavo spletnih mest so le nekateri od brezplačnih ponudb, ki so vključeni v paketov gostovanja BlueHost.

Za tiste, ki ste radovedni o alternativah BlueHostu, si oglejmo 5 najboljših možnosti BlueHost:

Spletni gostitelj
Promotivna cena

hostgator najboljša možnost bluehost3,95 USD / mesec
inmotion najboljša možnost bluehost2,95 USD / mesec
ipage najboljša alternativa bluehost1,99 USD / mesečno
namecheap najboljša alternativa bluehost0,82 USD / mesečno
godaddy najboljša alternativa bluehost2,99 USD / mesečno

Zdaj si podrobneje oglejmo vsako spletno gostovanje in poglejmo, zakaj so morda dobra alternativa BlueHostu.

HostGator

hostgator najboljša možnost bluehostHostGator ponuja raznolik nabor storitev gostovanja, ki vključujejo cenovno dostopne, vse vključujoče načrte za skupno gostovanje in vrhunske možnosti gostovanja. HostGator je del gostujočega konglomerata EIG v industriji od leta 2002.

Njihova največja prodajna točka je bila nekoč dostopno skupno gostovanje, in čeprav to še vedno velja, je HostGator danes postal celovit ponudnik gostovanja, ki ponuja vse, od Linuxa in Windows, ki temelji na gostovanju do aplikacijskih gostovalnih paketov (Joomla hosting, Drupal gostovanje , Gostovanje v WordPress-u itd.) In napredne pakete gostovanja.

Skupno gostovanje se začne s 3,95 USD na mesec, saj ponuja brezplačne tedenske varnostne kopije zunaj spletnega mesta, neomejeno pasovno širino, neomejeno e-poštnih računov, neomejeno shranjevanje, namestitve v enem kliku, 99,9-odstotno jamstvo za čas, 45-dnevno vračilo denarja in druga brezplačna orodja za izgradnjo in rast vašega spletnega mesta.

Za tiste, ki iščejo več virov in neodvisnosti, ima HostGator več naprav v oblaku, VPS in namenske gostovalne načrte, zasnovane za razširljivost, ki so na voljo s celotnim naborom razvojnih orodij, fleksibilnih programskih možnosti, zmogljive strojne opreme in napredne funkcionalnosti.

Poleg spletnega gostovanja se HostGator ukvarja tudi s storitvami registracije domen.

Gostovanje InMotion

inmotionhosting najboljša alternativa bluehostInMotion Hosting je ponudnik gostovanja, neodvisno v lastni lasti, uspešnosti in poslovno naravnanih podatkovnih centrov kategorije A, PCI. InMotion Hosting se močno zavezuje odprtokodnemu programu, ima enostavno razširljive gostovalne načrte in odlično podporo strankam.

Načrte skupnega gostovanja v InMotionu najdete pod imenom Poslovno gostovanje, cene pa se začnejo pri 5,99 USD / mesec. To je nekoliko višja izhodiščna cena, kot jo ponujajo drugi ponudniki gostovanja, vendar lahko InMotionovi načrti za skupno gostovanje izstrelijo tekmece iz vode s funkcijami, ki jih ponujajo: vse SSD gostovanje, brezplačno ime domene, brezplačne varnostne kopije podatkov, SSH dostop , neomejeno prostora na disku in mesečnih prenosov, brezplačnih prenosov spletnih strani, brezplačnega ustvarjalca spletnih strani in kredita, poslovne strojne opreme, cPanel in zaščite pred zlonamerno programsko opremo.

Napredne možnosti gostovanja vključujejo optimizacijo e-trgovine, brezplačne naslove IP, brezplačen SSL, samodejne posodobitve & Zaščita Corero DDoS, odklenjena jedra CPU-ja in zmogljive varnostne kopije.

Spletni dizajn in registracija domen sta tudi med storitvami, ki jih ponuja InMotionHosting.

iPage

ipage najboljša alternativa bluehostiPage deluje od leta 1998, pri čemer preizkuša čas v industriji, ki je vedno bolj konkurenčna. Njihov najbolj oglaševani načrt gostovanja je njihova edina možnost gostovanja v skupni rabi, ki je neomejen načrt, poln številnih uporabnih funkcij. Poleg deljenega gostovanja storitve iPage vključujejo tudi več načrtov VPS, namenskih programov in WordPress gostovanja.

Neomejen načrt gostovanja v iPageu se začne pri 1,99 USD / mesec, kar je veliko pri načrtu, ki redno stane 7,99 USD / mesec. V ta načrt so vključene brezplačna domena, ustvarjalec spletnih mest za povleci in spusti, brezplačna orodja za trženje, brezplačen e-poštni naslov, brezplačne predloge, kreditni oglasi, brezplačna orodja za e-trgovino in številne druge funkcije.

Drugi paketi gostovanja v iPageu so opremljeni s cPanel, korenskim dostopom, zrcaljenjem z visoko hitrostjo SAN shranjevanje, razširljivi viri, popolno upravljanje strežnika in podpora 24 × 7.

WordPress optimizirani gostovalni načrti so na voljo tudi v iPageu v dveh konfiguracijah, cene pa se začnejo pri 3,75 USD / mesec.

Storitve iPage segajo izven spletnega gostovanja in vključujejo marketinške storitve, e-poštne storitve, registracijo domen in orodja za e-trgovino.

NameCheap

namecheap najboljša alternativa bluehostNajbolj znan kot an ICANN pooblaščeni registrator domene, NameCheap ponuja tako storitve registracije domen kot storitve spletnega gostovanja. Storitve spletnega gostovanja podjetja NameCheap vključujejo več načrtov gostovanja v skupni rabi, ki se začnejo pri 9,88 USD / leto, načrte za prodajalce, ki se začnejo od 14,06 USD / mesec, VPS načrte za gostovanje od 16,95 USD / mesec in namenske strežnike, ki se začnejo od 58,88 USD / mesec.

Vsakemu paketu gostovanja je priloženo brezplačno domensko ime domene. V načrtu je cPanel kot standard. Druge funkcije vključujejo pospešen diskovni prostor s SSD, 100% uptime SLA, 24 × 7 podporo za stranke, varnost strojne in programske opreme, na voljo tri vrste strežniškega upravljanja: popolnoma upravljano, samoopravljeno in upravljano itd..

Namenski strežniki so na voljo v konfiguracijah enega CPU, več jeder (Intel Xeon E3) in konfiguracije z več CPU, več jedri (Intel Xeon E5).

NameCheap je lahko dobra alternativa BlueHost za stranke, ki iščejo bolj namenske možnosti strežnika od tistih, ki jih ponuja BlueHost, ali imajo svoje ime domene registrirano pri NameCheap in želijo svoje spletno mesto gostiti pri istem ponudniku.

GoDaddy

godaddy najboljša alternativa bluehostNaš seznam 5 najboljših možnosti BlueHost se zaključi z GoDaddyjem, ki je najbolj znan tudi kot registrator domene. GoDaddy je vodilni registrator domen s 17 milijoni strank in 71 milijoni domen pod upravljanjem. GoDaddy je znan tudi kot ponudnik spletnega gostovanja, katerega storitve gostovanja vključujejo skupno gostovanje, VPS, upravljan WordPress in namenske strežnike.

GoDaddy dobro razloži razliko med različnimi vrstami gostovanja, ki jih ponuja, s poudarkom na potrebni ravni spretnosti in vrstah spletnih mest, za katere so priporočljivi njihovi paketi.

Glede cen so njihove ponudbe primerljive cene z drugimi spletnimi gostitelji, navedenimi v tem članku, zato se možnosti skupnega gostovanja začnejo od 3,95 dolarja na mesec, upravljana WordPress možnost se začne s 3,99 USD / mesec, načrti VPS gostovanja pa stanejo le 16,99 USD / mesec, medtem ko se namenski strežniki začnejo pri 69,99 USD / mesec.

Kar zadeva funkcije, tudi GoDaddy ne razočara, saj ponuja obilico virov in obloge, kot so brezplačno ime domene, cPanel z načrti gostovanja v Linuxu, namestitve z enim klikom, spremljanje varnosti 24/7 in zaščita DDoS, vir z enim klikom skaliranje, varnostno kopiranje baz podatkov & obnovitev, brezplačni SSL certifikati, brezplačno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, brezplačni namenski IP-ji, upravljane storitve, popoln dostop do korenin in drugi.

Zaviti

Ne glede na to, ali se želite preseliti iz BlueHosta ali zaženete svoje prvo spletno mesto in iščete zanesljivega spletnega gostitelja, naše 5 najboljših BlueHost alternativ zbira najboljše ponudnike gostovanja, ki ponujajo cenovno ugodne gostovalne načrte po celotnem spektralnem gostovanju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector