5 najboljših možnosti HostGator – spletno gostovanje in registracija domen

01.06.2020
Brez kategorije '5 najboljših možnosti HostGator – spletno gostovanje in registracija domen
0 6 мин.

najboljše alternative hostgatorja


HostGator je priljubljeno ime v gostiteljski industriji, ki deluje že od leta 2002. Njihova trditev o slavi je bila vedno njihova poceni spletna ponudba gostovanja, vendar so se njihove storitve skozi leta širile, da so vključevale tudi vrhunske možnosti gostovanja.

Če imate oči nameščene v enem od HostGatorjevih načrtov gostovanja, vendar se niste pripravljeni prijaviti, dokler ne upoštevate vseh drugih možnosti, preberite naš članek, če želite izvedeti o 5 najboljših alternativah HostGator, ki ponujajo podobne ali boljše gostovanje paketov kot HostGator.

Preden si ogledamo nekaj alternativ HostGator, je vredno opozoriti, da načrti za gostovanje HostGator vključujejo možnosti Linux in Windows za gostovanje z njihovimi skupnimi in namenskimi strežniškimi paketi. Najnovejše in najboljše kupone HostGator si oglejte v povezanem članku.

Kar zadeva druge možnosti HostGator, o katerih bomo razpravljali spodaj, si oglejmo, kaj jih izpostavlja med množico:

BlueHost

bluehost najboljša alternativa hostgatorjuBlueHost, predstavljen leta 2003, je sodobni spletni gostitelj z HostGatorjem. Obe družbi delujeta pod večjim okriljem skupine Endurance International, ene največjih gostiteljskih podjetij na svetu.

BlueHost je z izjemno priljubljenostjo pridobil z odobritvijo WordPress.org in postal gostujoče gostovanje za WordPress spletna mesta. Na BlueHostu se WordPress načrti za gostovanje začnejo pri 19,99 USD / mesec. Ti načrti so zasnovani na tehnologiji VPS, vključujejo izboljšan cPanel, namestitve z enim klikom s tržnice MOJO, vgrajen CDN, SecurityLock Security in SiteLock WAF.

Skupno gostovanje je še ena priljubljena možnost pri BlueHostu, cene pa se začnejo že pri 3,95 USD / mesec. Brezplačno ime domene je vključeno v vsak načrt gostovanja, ne samo v skupnih paketih gostovanja. Poleg WordPress-a in skupnega gostovanja BlueHost ponuja tudi gostovanje v oblaku, VPS gostovanje, gostovanje WooCommerce, namenske strežnike in celo prodajalce.

Druge pomembne funkcije gostovanja, ki jih lahko najdete pri BlueHostu, vključujejo podporo 24/7, zrcalne pogone za izjemno varstvo podatkov, cPanel kot standard pri vsakem načrtu gostovanja, dostop do korenike, nadgradnje shranjevanja z enim klikom, takojšnje skaliranje, integrirano predpomnjenje in samodejno preklapljanje za največjo možno čas.

Gostovanje InMotion

inmotionhosting najboljša alternativa hostgatorNaslednji na seznamu najboljših možnosti HostGator je InMotion Hosting, odličen ponudnik gostovanja za podjetja, ki ponuja napredna gostovalna orodja za večinoma napredne uporabnike, čeprav so nekateri njihovi načrti skupnega gostovanja zasnovani za vse stopnje znanja.

Ena največjih prednosti InMotion-a je, da nudijo gostovanje na celotnem SSD-ju, kar pomeni boljšo zmogljivost vašega spletnega mesta. Tudi tukaj lahko dobite brezplačno ime domene z vsemi vrstami gostovanja, čeprav se boste za nekaj brezplačnih domen morda morali prijaviti vsaj 6 mesecev..

InMotion ponuja tudi eno od najzahtevnejših rokov garancije za vračilo denarja – 90 dni v primerjavi s samo 30 dnevi, ki jih ponujajo druga podjetja. Brezplačne varnostne kopije podatkov so na voljo tudi brezplačno, vsi načrti pa vključujejo brezplačno licenco cPanel. Večina načrtov je vključena tudi zlonamerna programska oprema in zaščita pred nezaželeno pošto.

Cene za načrte skupnega gostovanja in načrte, optimizirane za WordPress, začnejo pri 5,99 USD / mesec, medtem ko se VPS gostovanje in namenski gostovalni načrti začnejo pri 29,99 USD / mesec oziroma 99,99 USD / mesec. Čeprav je InMotion Hosting nekoliko dražji od konkurence, izstopa po hitrem gostovanju SSD, odlični podpori strankam in kategoriji A, PCI združljiv podatkovni centri.

Gostovanje iPage

ipage najboljša alternativa hostgatorDel Endurance International Group, iPage je skupaj z BlueHostom in HostGatorjem eden najdaljših gostiteljev na tem seznamu. Ustanovljena je bila leta 1998 in od takrat ponuja svoje storitve gostovanja.

iPageov najbolj priljubljen načrt je njihov neomejen (shramba, e-pošta, pasovna širina, gostovanje domen ipd.) skupni načrt gostovanja, ki ima eno najnižjih izhodiščnih cen v panogi. iPageov skupni načrt gostovanja stane 1,99 USD / mesec za začetno obdobje in se podaljša na 7,99 USD / mesec. Paket gostovanja vključuje več varnostnih orodij (SiteLock), brezplačne trženjske kredite (Google AdWords & Bing) in komplet brezplačnih orodij za gradnjo spletnih mest. Poleg teh so vključena tudi orodja za e-trgovino in brezplačno ime domene.

Medtem ko iPage ne oglašuje toliko svojih drugih gostovalnih načrtov, ponujajo več dobro zaokroženih VPS, namenskih in WordPressovih gostovalnih načrtov, kar omogoča, da se vaša stran poveča.

Spletno gostovanje ni edina spletna storitev, ki jo ponuja iPage, njihove storitve vključujejo tudi registracijo domen, spletno trženje in storitve e-trgovine.

GoDaddy

godaddy najboljša alternativa hostgatorjuZ več kot dve desetletji zgodovine je GoDaddy priljubljen velikanski gostinski velikan, ki ponuja vse vrste gostovalnih storitev, ki pokrivajo celoten spekter gostovanja. Registracija domen, spletni marketing in spletna varnost so tudi med storitvami GoDaddyja.

Načrti za skupno gostovanje se začnejo pri 3,49 USD / mesec za gospodarski načrt, ki je na voljo s 100 GB prostora za shranjevanje. Vsi drugi načrti v tej kategoriji so opremljeni z neomejenim pomnilnikom, pasovno širino in gostovanjem domen. V letne načrte je vključena brezplačna domena, del pa je tudi paket Microsoft Office 356 Business. WordPress optimizirani gostovalni načrti se prav tako začnejo že pri samo 3,49 USD / mesec.

VPS in namenski strežniki so na voljo z operacijskim sistemom Linux ali Windows, pri čemer Windows stane več. Linux VPS načrti se začnejo pri 16,99 USD / mesec, medtem ko se možnosti Windows začnejo pri 26,99 USD. Enak premik cen velja tudi za namenske strežnike, pri čemer namenski strežniki za Linux začnejo pri 69,99 USD / mesec, za namenske strežnike Windows pa od 99,99 USD / mesec.

Kar zadeva funkcije gostovanja, GoDaddy zagotovo ne razočara, saj ponuja popoln dostop do korenov, cPanel, brez nadgradnje, upravljane storitve kot standard, možnost izbire ravni upravljanja, brezplačno potrdilo SSL, podporo 24/7 in obilico viri.

NameCheap

namecheap najboljša alternativa hostgatorPridobivanje priljubljenosti zaradi dostopnih storitev registracije domen je NameCheap postalo gospodinjsko ime za poceni spletne storitve. Podjetje ponuja različne pakete gostovanja in več orodij za spletno varnost (SSL certifikat, WhoisGuard, PremiumDNS itd.).

Gostovalni načrti so na voljo v več kategorijah gostovanja, od skupnega gostovanja do namenskih strežnikov. Deljeno gostovanje se začne od 9,88 dolarja na leto, medtem ko se WordPress gostovanje začne s samo 8,88 dolarja na leto.

Gostovalne funkcije podjetja NameCheap vključujejo možnost izbire med podatkovnimi centri v Veliki Britaniji in ZDA s skupnimi načrti in preprodajalci, brezplačno domeno .website na voljo z vsemi načrti, 100% uptime SLA z večino načrtov, samostojno upravljanje, upravljanje in popolnoma upravljane možnosti strežnika , cPanel in WHM za brezplačne, brezplačne namenske IP z nekaj načrti in še več.

Največ načrtov ponuja kategorija namenskih strežnikov, ki sestavlja impresivnih 14 namenskih gostovalnih načrtov s cenami od 58,88 dolarja / mesec do 379 dolarjev na mesec.

NameCheap je pravi proračunski gostitelj z dobrimi predstavami, dobro poliranimi načrti gostovanja in zanesljivimi storitvami, zaradi česar so odlična alternativa HostGatorju.

Zaključek

Ne glede na to, ali želite zamenjati gostitelje, postati gostiteljski prodajalec ali preprosto ocenjujete svoje druge možnosti, upamo, da bo naš 5 najboljše alternative HostGator vam je ponudila nekaj vpogleda v različne ugodne proračunske možnosti gostovanja, ki so na voljo v industriji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector