Ali je A2Hosting dober za gostovanje spletnih strani WordPress?

01.06.2020
Brez kategorije 'Ali je A2Hosting dober za gostovanje spletnih strani WordPress?
0 8 мин.

gostovanje a2hosting-wordpress


Imate spletno mesto WordPress, vendar ne veste, katera storitev gostovanja bi bila najbolje uporabiti pri njej? V tem primeru ste prišli na pravo spletno stran.

Kot lahko razberete iz naslova, bomo razpravljali o gostilniški družbi, imenovani A2Hosting. Glavna tema bo, če je A2Hosting dober za gostovanje spletnih mest WordPress. Kasneje v članku bom govoril o posebni storitvi gostovanja WordPress, ki jo lahko ponudi to podjetje.

Pred tem pa bi morali videti, kakšna vrsta storitve gostovanja najbolje ustreza spletnemu mestu, ki kot osnovni sistem uporablja WordPress.

Različne vrste načrtov gostovanja WordPress

Spletno mesto WordPress lahko deluje na kateri koli vrsti storitve gostovanja, vendar obstaja storitev, ki deluje bolje kot katera koli druga: upravljano WordPress gostovanje.

a2hosting-poceni gostovanje v wordpressu

A2Hosting – Gostovanje WordPress

Skupno gostovanje, VPS gostovanje ali druge storitve lahko urejajo WordPress, toda upravljana storitev gostovanja WordPress je bila posebej izdelana za izvajanje WordPressa na spletnem mestu. Kaj je ta storitev najboljša izbira za tiste, ki želijo zanesljivo gostovanje WP? Pa poglejmo!

Upravljano gostovanje je bilo ustvarjeno tako, da vam (lastnik spletnega mesta) ni treba skrbeti za zagon CMS na svojem spletnem mestu. Vse, kar je povezano z delovanjem spletnega mesta, obravnava ekipa, ki stoji za izbrano storitev gostovanja.

Če na primer izide nova posodobitev programa WordPress, vam ni treba sam posodabljati sistema. Samodejno bo to opravila vaša skupina za podporo. Vse, kar morate storiti, je poskrbeti za samo spletno mesto. Kaj mislim s tem?

Prilagoditev in upravljanje vsebine je odvisno od vas. Očitno se tega ne ukvarja ekipa.

Kaj je še en vidik upravljane storitve gostovanja? Ker načrt upravlja back-end ekipa, bi morali imeti možnost, da WordPress enostavno namestite na svoje spletno mesto, kajne? Ravno to vam omogoča upravljan načrt.

Prva metoda, ki jo uporablja večina podjetij, je, da kupcu omogočijo namestitveno funkcijo z enim klikom. Za kaj gre? Kot lahko verjetno razberete iz njegovega imena, je namestitev izvedena s samo enim klikom.

Ta funkcija običajno vključuje tudi druge brezplačne spletne aplikacije, ki jih je mogoče enostavno namestiti. Torej, postopek namestitve je ta: WordPress najdete na seznamu razpoložljivih aplikacij. Običajno ga najdete na vrhu, ker je glavna programska oprema, do katere gostitelj ponuja dostop.

Ko ga najdete, morate samo klikniti gumb za namestitev. To je dobesedno vse. Vse ostalo bo urejal gostitelj.

Obstaja drugi način, ki ga številni ponudniki enostavno namestijo WordPress za svoje uporabnike. Če menite, da je bila prejšnja metoda povsem osnovna, počakajte, da slišite za to.

Ideja je, da vam za namestitev CMS v sistem ni treba niti enega klika. Ko se prijavite za izbrani načrt gostovanja, bo WordPress samodejno nameščen na ime vaše domene (izbirali boste, če jih imate več).

Obe metodi podjetja pogosto uporabljajo. Prva je sicer bolj priljubljena. Zgodi se celo, da sta oba na voljo. Kako? Najprej se prijavite in WordPress se namesti. Potem je na voljo tudi funkcija z enim klikom, da lahko namestite druge programe, če želite.

Zdaj, ko veste, kakšen je upravljan WordPress načrt, bomo nadaljevali in govorili o A2Hostingu.

Zakaj izbrati A2Hosting za WordPress?

gostovanje z upravljanjem besedil a2hosting

Gostovanje z A2Hosting – Upravljani WordPress

A2Hosting je ameriško podjetje, ki ponuja tehnološke storitve, kot so spletno gostovanje in imena domen. V primeru spletnega gostovanja imajo na voljo vse, kar bi sodobni ponudnik gostovanja lahko ponudil:

 1. Standardno skupno gostovanje
 2. Gostovanje WordPress
 3. VPS gostovanje (virtualni zasebni strežnik)
 4. Gostovanje preprodajalcev
 5. Namensko gostovanje (namenski strežniki)

Kot lahko vidite, A2Hosting prihaja tudi z določenimi zmogljivostmi WordPress gostovanja. So dovolj dobri? Kratek odgovor je da, vsekakor. Vendar bi morali to razpravljati tako, da se pogovorimo o tem, kaj lahko podjetje ponuja v svojih paketih gostovanja WordPress.

Za začetek naj omenim, da A2Hosting ponuja 2 različni vrsti WordPress gostovanja: prvi je deljeno WP gostovanje, drugi pa upravljano gostovanje v WordPressu. Od zdaj naprej bomo na A2Hosting govorili o upravljanih načrtih gostovanja.

Ti so nekoliko dražji od običajnih načrtov gostovanja v skupni rabi. Kljub temu jih je vredno pogledati. Verjetno že veste, da večina ponudnikov gostovanja svoje storitve razdeli na več različnih načrtov. Prav to počne tudi A2Hosting. Vse tri načrte v tem razdelku bom obravnaval ločeno.

1-SITE

Kot nakazuje načrt načrta, lahko tudi s tem paketom gostuje eno samo spletno mesto. Za shranjevanje vseh podatkov na strežniku vam daje 10 GB prostora za shranjevanje. To je več kot dovolj za posamezno spletno mesto.

Kaj uporabljajo za shranjevanje informacij vašega spletnega mesta? SSD pogoni zadnje generacije. To je odlična novica, saj SSD naloži vaše spletno mesto veliko hitreje kot običajni pogon HDD. Vaši obiskovalci bodo vsebino v brskalniku prikazali celo 20x hitreje od tistega, kar bi jim ponudil HDD.

V načrtu je tudi brezplačno SSL potrdilo za vaše spletno mesto. Ta funkcija je zelo pomembna, saj daje vaši spletni strani varnost, ki jo potrebuje. V rezultatih iskanja se boste uvrstili tudi višje, saj Google (in tudi drugi iskalniki) dajejo prednost tistim spletnim mestom, ki imajo nameščene SSL certifikate.

Za upravljanje spletnega mesta potrebujete tudi nadzorno ploščo. A2Hosting ima eno najboljših orodij za to delo. Imenuje se Plesk. Z njim lahko na enem mestu upravljate spletno mesto in vse razpoložljive funkcije. Za to vam ni treba imeti veliko tehničnega znanja.

V načrtu so vključeni tudi naslednji bonusi: neomejen prenos podatkov, brezplačen CDN za hitrejše hitrosti nalaganja, urejanje spletnega mesta, brezplačna licenca Jetpack, brezplačen prenos spletnega mesta, kadarkoli garancija za vračilo denarja in brezplačne varnostne kopije, ki se redno samodejno (drugi zaračunajo posebej za to možnost).

Vse to pride za mesečno ceno 11,99 USD. Upoštevajte, da je ta načrt upravljana storitev WordPress. Za take funkcije bodo številna podjetja zaračunavala višje cene.

3 MESTA

Kot drugi načrt je na voljo 18,99 USD na mesec. Ali je vredno nadgradnje? Če imate več kot eno spletno mesto ali nameravate svoje delo razširiti, to zagotovo je.

To je zato, ker načrt podpira 3 gostujoča spletna mesta v enem računu. Prostor za shranjevanje seveda narašča. Na SSD diskih dobite 25 GB prostora. Potrebujete več, saj vam omogočajo, da gostite več spletnih mest z uporabo tega načrta.

V tem so vključene tudi vse druge značilnosti iz prejšnjega načrta. Poglejmo, kaj vam bo dal zadnji načrt:

Neomejeno

Ta načrt je res neomejen, kot pove ime. Zakaj? Največji razlog za to je, da vam omogoča gostovanje neomejenega števila spletnih strani v enem načrtu. To je lahko koristno za številne lastnike spletnih mest.

Na primer, če želite razviti podjetje ali nameravate odpreti več novih spletnih mest, da bi zaslužili, je ta načrt kot nalašč za vas. Lahko imate postavljene vse vrste spletnih mest, ki vse izvajajo WordPress.

In veste, kaj je najboljše pri tem? Nič ne smete skrbeti. Vsa spletna mesta, ne glede na to, koliko jih bo, bo skrbela skupina za podporo. Torej, če se s katerim od njih kaj zgodi, ga bodo odpravili v nobenem trenutku.

Zamislite si samo, če ta perk ne bi bil prisoten v načrtu. Gostovanje in spletna mesta morate sami urejati. Ni najboljši način za gostovanje spletnega mesta.

Za shranjevanje podatkov ima načrt 40 GB prostora za shranjevanje SSD. Cena za neomejeno število WordPress spletnih mest, ki so na voljo v enem paketu, je mesečno 36,98 USD.

Zaključek

V tem članku smo govorili o storitvah gostovanja WordPress. Sprva sem vam povedal, kakšna je najboljša storitev gostovanja, za upravljanje spletnega mesta WordPress in kakšni so nekateri dodatki pri uporabi takšne storitve.

Bistvo je, da če se odločite za prijavo na storitev upravljanega gostovanja WP, bo vaše življenje veliko bolj preprosto. Konec koncev bo vse zadeve, povezane s storitvijo gostovanja in učinkovito izvajanjem WordPress-a, upravljala s strani back-end ekipe.

Govoril sem tudi o 3 upravljanih načrtih gostovanja WordPressa iz A2Hosting. Vključujejo vse, kar je potrebno za enostavno in učinkovito gostovanje spletnega mesta WordPress.

Naslednji korak je tvoj. Če želite pravilno sprejeti odločitev, samo pomislite, kaj pričakujete od zanesljive storitve gostovanja. Ne pozabite tudi na to, kaj potrebuje vaše spletno mesto WordPress, če želite doseči vrhunsko učinkovitost.

Vsi 3 načrti vam bodo dali najboljše številke, toda 1. je boljši za začetek, 2. in 3. načrt pa za tiste, ki že imate 2 ali 3 spletna mesta ali se načrtujete, da se razširite na še več.

Upoštevajoč vse to boste vedeli, kateri načrt je najboljši za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector