BlueHost: Je to dobra izbira za WordPress gostovanje?

bluehost wordpress gostovanje pregled


Torej načrtujete izdelavo spletnega mesta z WordPressom in želite vedeti, ali bi bil BlueHost dobra izbira ali ne. V tem članku vam bom predstavil prednosti in slabosti gostovanja vaše spletne strani s programom BlueHost in če bi to podjetje želeli izbrati in zaupati, da gostuje vaše spletno mesto WordPress.

BlueHost ponuja enostavno namestitev WordPress-a na njihove skupne načrte, poleg tega pa imajo urejene tudi posebne načrte za spletna mesta WordPress. Toda kateri načrt bi izbrali? Kateri načrt ponuja najboljšo vrednost za vaš denar? Bi morali sploh razpravljati o gostovanju spletnega mesta z BlueHostom? Vse odgovore boste našli spodaj, jaz pa bom pregledoval načrte gostovanja BlueHosta WordPress.

Kratek pregled BlueHost-a

pregled pregled gostitelja bluehost wordpressBlueHost je eden izmed najbolj priljubljenih ponudnikov gostovanja za proračun. Njihovi strežniki napajajo več kot 2 milijona spletnih strani. Podjetje posluje že 20 let. Imajo zelo dober ugled, zahvaljujoč veliki storitvi in ​​izjemni podpori. Za podrobnejši pregled preberite naš poglobljen pregled BlueHost.

BlueHost ponuja široko paleto gostovalnih načrtov: več skupnih načrtov (odlični so za spletna mesta z majhnim in srednje velikim prometom), upravljano WordPress gostovanje (idealno za izdelavo spletnih mest s tem cms), VPS gostovanje (za e-trgovino in spletna mesta z velikim prometom) in namenski načrti (za podjetja), v zadnjem času pa je na voljo tudi gostovanje v oblaku. Za več informacij o razpoložljivem načrtu si oglejte uradno spletno mesto BlueHost.

Uvod v BlueHost in WordPress

Pred nekaj dnevi sem v 15 minutah objavil vadnico o tem, kako ustvariti blog. Kot primer sem uporabil BlueHost, samo zato, ker sem se zelo enostavno prijavil in vzpostavil WordPress spletno mesto.

WordPress izberite domenski blog

Z BlueHostom lahko preprosto namestite WordPress v samo nekaj klikih: poiščite in kliknite na logotip WordPressa na nadzorni plošči gostovanja, to vas bo popeljalo do MojoMarketplace (orodja, ki bo WordPress samodejno namestilo na vaš račun BlueHost) in se odločil za namestitev programsko opremo, izberite domeno, za katero želite, da je sistem nastavljen, nastavite naslov in podatke o prijavi za svoje spletno mesto in potrdite namestitev.

Če želite izbrati BlueHost kot ponudnika gostovanja, je zelo enostavno začeti z WordPressom. Je začetnikom prijazen in naravnost naprej.

Kateri načrt gostovanja bi morali izbrati?

Če WordPress nastavljate prvič in šele začenjate, morate izbrati skupni načrt. Vedno priporočam uporabo “plus” načrta, ker to omogoča gostovanje toliko spletnih mest, ki jih želite. Načrt “zaganjalnik” omogoča samo eno spletno mesto. Ne bi smeli iti za “poslovni pro” načrt, ker ne splača dodatnih stroškov.

bluehost deli načrte gostovanja v wordpressu

Namesto tega, če potrebujete dodatne funkcije, si oglejte načrte gostovanja programa WordPress, ki jih upravlja BlueHost. Tu boste lahko izbirali med 4 načrti.

Če imate zaseden blog, ki prejme manj kot 100 milijonov ogledov strani na mesec, bo načrt za bloggerje dovolj. Ta načrt vam omogoča gostovanje do 5 WordPress spletnih mest in vključuje 1 namenski IP, CDN, 2 GB RAM-a, 30 GB pomnilnika in varnostne kopije..

pregled gostovanja wordhosta z upravljanjem bluehosta

Če se odločite za nakup upravljanega načrta WordPress, bo za vašo spletno stran skrbela posebna skupina strokovnjakov za WordPress.

Če povzamem, če izberete začetnika, morate izbrati skupni načrt (in ga kasneje, ko raste vaš blog / spletno mesto, enostavno nadgraditi); če iščete zanesljivo storitev za upravljanje gostovanja, bodo BluHostovi WordPress optimizirani načrti zagotovili najboljšo uspešnost in podporo.

BlueHost je zavezan WordPressu

bluehost priporoča bluehost od leta 2005Če niste prepričani, da boste izbrali BlueHost za gostovanje vašega spletnega mesta WordPress, bi verjetno imeli več zaupanja, če bi vedeli, da WordPress.org priporoča BlueHost kot najboljšega ponudnika gostovanja WordPress od leta 2005.

Poleg tega ima BlueHost več kot milijon WordPress spletnih mest, ki jih gosti. Podjetje podpira projekt WordPress s prispevanjem k razvoju jedra in sponzoriranju dogodkov WordCamps. Zelo se zavzemajo za gostovanje v WordPressu.

Blog podjetja (bluehost.com/blog) poganja tudi WordPress.

WordPress spletna mesta, ki gostijo BlueHost

Naključno sem izbral 10 WordPress spletnih mest, ki gostijo BlueHost, in opravil več testov s hitrostnim testom Pingdom. Preizkusil sem odzivni čas vsakega spletnega mesta z uporabo različnih lokacij strežnika. Tu so rezultati ali povprečni čas nalaganja:

 • ZDA – 655 ms
 • EU – 1,96 s
 • AUS – 2,18 s

Kot vidite, je v ZDA (kjer se nahajajo strežniki BlueHosta) povezava zelo hitra, medtem ko je iz Evrope in Avstralije povprečen čas nalaganja približno 2 sekundi. Ti rezultati so zelo obetavni, medtem ko se mora spletno mesto naložiti manj kot 3 sekunde, da se zagotovi dobra uporabniška izkušnja.

Zaključek – Ali je BlueHost primeren za WordPress?

BlueHost je odličen za gostovanje tako osebnih kot tudi poslovnih spletnih strani. Njihova raznolikost načrtov za gostovanje omogoča uporabnikom, da najdejo ustrezen paket gostovanja in ga enostavno nadgradijo (ali znižajo), ko promet spletnih strani raste in potrebujejo več strežniških virov. Iz osebnih izkušenj vem, da je BlueHost dober za WordPress, saj z njimi gostim dva majhna spletna bloga od leta 2011. Nikoli z njimi nisem imel težav..

Od tod tudi jaz toplo priporočam BlueHost za gostovanje katere koli strani mesta WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map