Je BlueHost dobra izbira za WooCommerce?

01.06.2020
Brez kategorije 'Je BlueHost dobra izbira za WooCommerce?
0 11 мин.

bluehost-woocommerce


WooCommerce je najbolj uporabljana platforma za e-trgovino, ki se pogosto uporablja na internetu. Njegova največja prednost je, da lahko svojo e-trgovino naredite le v nekaj klikih, in sicer na podlagi odlične internetne programske opreme, imenovane WordPress.

Prva različica WooCommerce je bila predstavljena leta 2011, izdelek pa je leta 2015 kupil Automattic, lastnik WordPress.com. Od takrat WooCommerce dobi več razvoja in druge vire, ki so še bolj uporabni.

Če se sprašujete, ali je WooCommerce dober ali ne za vaše namene, tukaj so tri številke, ki vam bodo pomagale pri odločitvi:

 • Po podatkih Bultwith.com WooCommerce deluje preko 3,3 milijona spletnih mest
 • 4,9% najboljših 1 milijona spletnih strani uporablja to programsko opremo
 • Do zdaj je bilo WooCommerce preneseno več kot 51 milijonov

Vsekakor je lahko vaša programska oprema, če želite predstaviti svojo novo trgovino. Če potrebujete še več dejstev o WooCommerce, preberite našo povezano vadnico.

Ključne značilnosti WooCommerce

woocommerce-logo-bluehostWooCommerce ima veliko odličnih funkcij ali, če sem iskren, vse njegove lastnosti so odlične. V programski opremi ni pakiranih šibkih sredstev, vendar najverjetneje vseh ne boste uporabili. Obstajajo ključne značilnosti, ki jih moramo omeniti pri WooCommerce, so največja moč in skoraj vsi uporabniki jih lahko izkoristijo.

Hitra namestitev in nastavitev

Ker je WooCommerce vtičnik WordPress, ga je mogoče namestiti le z nekaj kliki. Če ga aktivirate z drugim klikom, vtičnik oživite.

Postopek namestitve je čarovnik, ki vas vodi do nastavitev osnovnih nastavitev in nastavitve spletne trgovine. Ker je v sami programski opremi veliko možnosti za prilagajanje, je Čarovnik za namestitev odlično orodje, ki vam pomaga pri prvih korakih.

Napredna uporaba valut, davkov in prehodov za plačila

Če ste kdaj ravnali s plačilnimi sredstvi v spletni trgovini, veste, da je to ena najtežjih nalog v življenju e-trgovine. Govorimo o plačilih in denarju ljudi, zato ni mesta, da bi naredili kaj narobe. Na drugi strani ponudniki plačil zahtevajo standardizirane metode za delo z vašim spletnim mestom in upoštevajte merila.

WooCommerce vam pomaga, da svoje plačilne prehode in rešitve dodate veliko lažje in lahko ste prepričani, da bodo delovale. Plačila vaših strank bodo varna in celoten postopek bo avtomatiziran.

Če govorimo o denarju, bi morali omeniti tudi davke in valute. V WooCommerce lahko nastavite neomejeno število davkov, primerov uporabe in valut. Lahko prodajate domače ali mednarodne, cene bodo natančne in vam ne bo treba skrbeti glede natančnih cen za različne stranke.

Varstvo podatkov

Zaščita lastnih podatkov, podatkov trgovin in podatkov vaših strank je danes še pomembnejša. Nova pravila GDPR v EU, nacionalni zakoni o varstvu podatkov v vseh državah vas prisilijo, da s svojimi podatki ravnate previdno in jih hranite v varnih.

WooCommerce uporablja standardno zaščito in meritve, zato vam ne bo treba skrbeti zaradi uhajanja podatkov. Prav tako se lahko odločite, ali bodo vaše stranke registrirale uporabniški račun ali dovolili odjava gosta. V zadnjem primeru boste morda dobili več naročil; z registracijo uporabnika pa lahko za svoje stranke, ki se vračajo, ustvarite kupone ali druge popuste. WooCommerce podpira tudi takšne prednosti za stranke.

Ravnanje z izdelkom

Ključ vaše spletne trgovine je ravnanje z izdelki, saj morate svoje izdelke naložiti in pokazati svojim strankam. WooCommerce ima vsestransko uporabnost za podporo teh nalog, vključno z zelo podrobnimi stranmi s profili izdelkov, naprednimi metodami prilagajanja, z uporabo različnih vrst pošiljanja, trženja in drugih orodij za upravljanje itd..

Podpora strokovnjakom in industriji

Ko je nekaj tako velikega, kot je WooCommerce, na njem temelji celovita industrija. Tako lahko preprosto najdete brezplačne ali vrhunske predloge WooCommerce za WordPress, razvijalce, marketinške guruse ali celo zaposlene, ki poznajo to programsko opremo.

WooCommerce ima lastno tematsko trgovino in trgovino z razširitvami, kjer lahko brezplačno ali nekaj denarja dobite uradne dodatke. Seveda lahko po svetu najdete tudi na desetine znanih, a neodvisnih trgovin.

Prispevek uporabnika

Uporabnikom lahko dovolite, da ocenijo in pregledajo izdelke, nanje pa lahko tudi odgovorite. Tako bo vaša trgovina videti bolj profesionalna, uporabniško ustvarjena vsebina pa pomeni brezplačno vsebino in večjo prodajo!

Optimizacija iskalnikov

SEO in SEO podpirajo vse vsebine ali strani izdelkov in to popolnoma podpira. Če se boste potrudili za pisanje SEO delov, bo vaša trgovina uspešnejša in drugačna kot ducat drugih trgovin na internetu.

Skupinsko delo

WooCommerce vam omogoča, da v trgovino dodate člane svoje ekipe. Ni vam treba, da jih naredite za skrbnike, vendar bodo lahko ravnali s poročanjem ali nakupi. Vključenih je bilo tudi veliko orodij za statistiko in analitiko, tako da lahko spremljate svoje cilje.

Zahteve strežnika WooCommerce

Če nameravate uporabljati WooCommerce, morate vedeti o njegovih strežniških zahtevah, da bi našli najboljšega gostitelja. Ker gre za vtičnik WordPress-a, najprej poznajte zahteve strežnika tega CMS-a.

Kaj boste potrebovali za WordPress:

 • PHP vsaj različica 7.2 ali novejša
 • MySQL vsaj različica 5.6 ali novejša; ALI MariaDB, različica 10.0 ali novejša
 • podpira HTTPS
 • priporoča se Apache ali Nginx, vendar lahko uporabite kateri koli spletni strežnik, ki podpira zgoraj omenjene različice

Kaj boste potrebovali za WooCommerce:

 • zgoraj navedeni viri
 • najmanj 128 MB nastavitev omejitve pomnilnika v WordPressu (wp-config.php)

Za posebne naloge je lahko potrebnih tudi nekaj dodatnih storitev, na primer CURL ali fsockop podpora; več o njih lahko preberete na uradna spletna stran WooCommerce.

Toda v bistvu so zgoraj navedeni strežniški viri potrebni za nemoten potek WordPressa in WooCommerce. Prosimo, bodite obveščeni, da večina ponudnikov spletnih gostovanj še vedno izvaja PHP 5 na svojih strežnikih, ki od 31. decembra 2016 ni aktivno podprt, kar pomeni večjo ranljivost in kramp možnosti kot PHP 7.

Za zanesljivega in dobro delujočega ponudnika spletnega gostovanja vam priporočamo BlueHost. Preberite nadalje, če želite izvedeti več, zakaj priporočamo to podjetje in katere posebne storitve WooCommerce lahko izkoristite.

Zakaj izbrati BlueHost za WooCommerce

BlueHost je podjetje za spletno gostovanje, ustanovljeno leta 2003 in je splošno znano kot eno najbolj zanesljivih podjetij v panogi. Številke kažejo isto, približno dva milijona domenskih imen vzdržujeta BlueHost in njegova sestrska podjetja, zaradi česar je BlueHost eden največjih spletnih gostiteljev na svetu. Preberite naš podroben pregled BlueHost, če želite izvedeti več o tem podjetju.

Podjetje ima različne vrste paketov gostovanja, vključno z vstopnim skupnim gostovanjem in naprednejšim VPS gostovanjem ali Dedicated Server hosting. Prav tako je naredil posebno linijo izdelkov paketov gostovanja WooCommerce, ki so določeni za izvajanje te programske opreme za e-trgovino.

značilnosti načrta bluehost-woocommerce-plan

Ključne prednosti paketov BlueHost WooCommerce:

 • Brezplačno ime domene: Ime domene za vaše spletno mesto lahko dobite brezplačno.
 • Samodejna namestitev WooCommerce: Programska oprema je takih načrtov samodejno nameščena, tako da lahko takoj uporabite svoj primerek.
 • Brezplačno šifriranje SSL: Vaše spletno mesto bo samodejno dobilo brezplačno zaščito SSL, zato bodo podatki o vaši stranki in spletnem mestu šifrirani na internetu. Velik plus je, da bodo sodobni brskalniki, kot so Chrome, Firefox in več, svojim strankam pokazali, da je vaše spletno mesto varno.
 • Brezplačni namenski naslov IP: V nasprotju s skupnim IP, kjer imajo vaši sosedje na strežniku in imate isti IP, boste imeli edinstven IP naslov, namenjen samo vam. Če nekdo od sosedov na internetu naredi nezakonite stvari, vam ne bo škodoval.
 • Krediti PPC: Kot darilo boste prejeli PPC dobropise, s katerimi lahko brezplačno oglašujete svojo spletno stran.
 • 24/7 podpora za stranke: Če ste že imeli pokvarjeno spletno mesto in ste morali čakati na pomoč, ker vaš bivši ponudnik gostovanja ni nudil podpore ob večerih ali vikendih, veste, zakaj je podpora 7/24 ključnega pomena. Podpora BlueHosta je dosegljiva prek e-pošte, telefona, klepeta v živo in sistema izdaje vozovnic. Na spletnem mestu je tudi izčrpna baza znanja, ki zajema vse možne teme.
 • Neomejena pasovna širina: Vsi obiski spletnega mesta kažejo porabo pasovne širine, saj se vaši podatki prenašajo s strežnika ponudnika gostovanja do doma obiskovalca. Ko bo dosežena omejitev pasovne širine, bo vaše spletno mesto nedosegljivo, razen če plačate več. Načrti WooCommerce vključujejo neomejeno uporabo pasovne širine, tako da vaše spletno mesto ne bo nikoli izključeno.
 • Prijazna politika vračila: BlueHost ponuja 30-dnevno jamstvo vračila denarja za gostovanje načrtov WooCommerce. V 30 dneh lahko brezplačno zahtevate vračilo za paket gostovanja, dodatnih nakupov, na primer imen domen, ni mogoče povrniti. Če dobite brezplačno ime domene in zahtevate vračilo za ceno vašega gostiteljskega načrta, vam bomo zaračunali 15,99 USD za ime domene, vendar ga lahko obdržite. Po 60-dnevnem obdobju registracije ga lahko brez vprašanj premaknete v drugega registrarja.

Načrti BlueHost WooCommerce

BlueHost ima 3 vrste načrtov WooCommerce, tako da lahko uporabite najprimernejšega za svoje namene. Vsi ti so bili razviti za WooCommerce in vam zagotavljajo drugačen nivo virov. Začnete lahko s prvim načrtom, vendar imajo naprednejši načrti zmogljivejša sredstva.

bluehost-woocommerce-hosting-načrti-cene

Začetni načrt

V tem načrtu boste prejeli 100 GB prostora za shranjevanje podatkov. Dodate lahko 1 parkirno domeno, 5 poddomena in ustvarite 5 e-poštnih računov. Krediti PPC so prav tako vključeni v vrednost 50 USD.

Redna cena: 13,99 USD / mesec, posebna znižana cena se začne pri 6,95 USD / mesec.

Kdaj ga izberete: za zagon trgovine po najboljši ceni.

Plus načrt

V tem načrtu gostovanja boste dobili neomejeno prostora za shranjevanje in tudi ni omejitev, koliko parkirnih domen, poddomena ali e-poštnih računov dodate. Vključena je tudi zaščita pred neželeno pošto za 1 ime domene in 100 USD PPC kreditov.

Redna cena: 17,99 USD / mesec, posebna znižana cena se začne pri 8,95 USD / mesec.

Kdaj ga izberete: Ko želite uporabiti večjo količino Krediti PPC in vaša trgovina začne rasti.

Pro načrt

Najnaprednejši načrt gostovanja ponuja vse funkcije, ki jih ima Plus načrt, poleg tega pa boste dobili tudi nekaj dodatkov. Vključujejo dnevne varnostne kopije spletnih strani, orodje za zasebnost domene, zaščito pred neželeno pošto za 2 imena domen in 200 USD v PPC dobropisih.

Redna cena: 31,99 USD / mesec, posebna znižana cena se začne pri 12,95 USD / mesec.

Kdaj jo izberete: Če ima vaša trgovina velik promet in / ali želite storiti največ, da se izognete neželeni pošti, heksom in drugim motečim stvarem v zvezi s svojim podjetjem.

Poleg zgoraj naštetih načrtov WooCommerce BlueHost ponuja še veliko drugih načrtov za različne potrebe. Preberite naš podroben članek, v katerem pregledamo vsak načrt gostovanja, ki ga ponuja BlueHost.

Kako zagnati trgovino WooCommerce na BlueHostu

Ko izberete želeni načrt gostovanja zgoraj omenjenih, lahko hitro začnete svoje podjetje. Samo sledite tem korakom:

 1. Kliknite zeleni gumb IZBERI na načrtu gostovanja, ki vam je najbolj všeč.
 2. Kot naslednji korak dodajte novo registrirano ali že obstoječe ime domene.
 3. Ustvarite svoj uporabniški račun in navedite svoje plačilne podatke.
 4. Počakajte, da se WooCommerce samodejno namesti.
 5. Izberite temo trgovine.
 6. Dodajte svoje izdelke, davke in podatke o plačilu.

To je vse. Vaše novo spletno mesto je mogoče narediti lažje kot kdajkoli prej. Kupite lahko tudi dodatne storitve, kot so dodatna imena domen, vrhunsko SSL potrdilo, filtriranje SpamExperts za e-pošto, dodatna zasebnost domene, orodja za SEO in še več.

Preden zaključimo, si oglejte prednosti in slabosti BlueHosta.

Zaključek

V naslovu tega članka je bilo postavljeno vprašanje – Ali je BlueHost dobra izbira za WooCommerce? Lahko rečemo: vsekakor DA. Posebni paketi za gostovanje WooCommerce so bili določeni za izvajanje WooCommerce, zato izberite samo najprimernejše za vas in sledite zgornjim korakom. Le v nekaj minutah boste v živo zaživeli s svojim delujočim spletnim mestom za e-trgovino!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector