Je HostGator primeren za zagone? – 10 razlogov za izbiro HostGatorja za zagonska spletna mesta

hostgator-startupi


Nameravate ustanoviti novo zagonsko podjetje? Če je tako, potem morate imeti eno stvar, da lahko z njo dosežete svoj cilj: spletno mesto. Da, skoraj vsako podjetje ima te dni spletno stran.

Ključnega pomena je, ker lahko na spletnem mestu začnete tržiti svoj zagon in kar najbolje izkoristite. Pravzaprav ni druge tako učinkovite metode kot spletna stran, s katero bi dosegli toliko ljudi po vsem svetu.

Če pa sami ustvarite spletno mesto, morate iskati spletno gostovanje, ki vam bo omogočilo, da kar najbolje izkoristite zagon. Na srečo ste prispeli do pravega članka.

Tukaj bomo govorili o podjetju za spletno gostovanje z imenom HostGator in zakaj je eden najboljših kandidatov za uporabo s startupi. Navedel vam bom 10 razlogov za to. Na koncu tega članka bi morali imeti precej dobro predstavo o tem, kaj lahko počne HostGator in zakaj je najboljša stava za uspeh.

HostGator za zagone

HostGator je ameriško podjetje, ki ga je leta 2002 prvič ustanovil Brent Oxley. Zdaj, več kot 16 let pozneje, je HostGator eden vodilnih ponudnikov spletnega gostovanja na svetu.

Po vsem svetu imajo na stotine tisoč strank, na njih pa gosti več sto tisoč imen spletnih strani in domen. Če so tako uspešni, mora biti veliko razlogov, da se ljudje odločijo za HostGator.

Prav o tem bomo govorili od zdaj naprej. Vedeti morate, da vas verjetno ne bo vsak razlog posebej prepričal. Ker pa jih bom naštela 10, boste zagotovo našli vsaj nekaj, zaradi katerih boste resneje razmišljali o storitvah HostGatorja za svoj nov zagon.

Zakaj izbrati HostGator za zagonska spletna mesta?

1. To je cenovno ugodno

hostgator-poceni-web-hosting-načrti

Tu je prvi razlog za izbiro HostGatorja za vaše zagonsko spletno mesto: poceni je. Ni mi treba povedati, kako pomembna bi lahko bila cena za večino ljudi.

Ker za zagon potrebujete spletno mesto, bi bilo dobro, da je gostovanje poceni, zato vam ni treba porabiti veliko denarja za storitev. Konec koncev, zagon potrebuje nekaj časa, da se ustanovi in ​​zasluži veliko denarja.

Z poceni gostiteljsko storitvijo, ki vam bo pomagala, lahko prihranite nekaj denarja, ki ga boste pozneje lahko uporabili za svoje podjetje. Tu je primer, kako poceni je HostGator v resnici:

Najdražji načrt med deljenim gostovanjem stane le 5,95 USD / mesec. Upoštevajte, da obstajajo 3 ločeni načrti v kategoriji skupnih gostovanj in tisti, ki sem ga pravkar omenil, je najdražji, ki ga ponujajo (ja, res).

Seveda, če so poceni, pomeni, da je treba vse njihove storitve cenovno zmerno plačati. In to je točno to: tudi VPS Hosting in Dedicated Server Hosting staneta bistveno manj, kot tisto, kar zaračunavajo druge družbe.

2. Množica storitev

Drugi razlog za izbiro HostGatorja je množica storitev, ki jih ponujajo. Zakaj je ta vidik tako pomemben, da ga omenim posebej? Ker bo startup sčasoma prerasel v dobro znano podjetje, kajne? Vsaj to nameravate storiti.

Ko se vaše podjetje poveča, boste morda morali razširiti tudi svoje spletno mesto. In bolj zapleteno spletno mesto bo za pravilno delovanje potrebovalo več virov. Zato je HostGator dober za vsak zagon: ko prerastete načrt, na katerega ste se prijavili, samo nadgradite na boljšega.

Na primer, če se sprva prijavite za prvovrstni načrt skupnega gostovanja (omenjen zgoraj) in vaše spletno mesto narašča zelo priljubljeno, lahko nadgradite na načrt gostovanja VPS. Takšen paket vam bo zagotovil več sredstev za učinkovito delovanje.

3. Velika podpora strankam

hostgator-velika podpora strankam

Pomoč strankam. Da, to je naš tretji razlog, zakaj bi morali izbrati HostGator pred drugimi podjetji. Ko ustvarjate svoje spletno mesto ali ga pozneje upravljate, se lahko pojavijo težave, tudi če imate najboljšo storitev gostovanja.

Tukaj pride na vrsto podpora za stranke. Podpora HostGatorja je nagrajena. To piše na njihovi uradni spletni strani. To ni izmišljena ideja.

Ekipa za HostGator je res tako zanesljiva. Na primer vam odgovorijo v nekaj minutah ali celo sekundah. Obstajajo celo časi, ko vam sploh ni treba čakati, da se z nekom pogovarjate.

Vsak član ekipe dobro in temeljito ve, za kaj gre pri spletnem gostovanju. Zaradi tega bodo v vsakem trenutku rešili vašo morebitno težavo. Rešitev je vedno tam s takšno ekipo, da vam pomaga.

4. Zelo varno

Ker boste ustvarili spletno mesto za svoje podjetje, je pomembno, da je čim bolj varno. Tudi osebna spletna mesta morajo biti varna. Torej, poslovno mesto potrebuje še boljše varnostne ukrepe.

Na srečo HostGator podarja brezplačne SSL certifikate za vsak načrt gostovanja v svoji ponudbi. SSL certifikat je standard za katero koli spletno mesto v teh dneh. Ko ste na spletnem mestu, ki nima nameščenega takega potrdila, brskalnik pokaže, da bodite previdni, saj stran, ki jo obiščete, ni varna.

Omeniti velja tudi, da mnoga druga podjetja posebej plačujejo SSL certifikat. Dobro je vedeti, da HostGator to funkcijo ponuja brezplačno.

5. Brezplačni graditelj spletnih strani

hostgator-builder spletnega mesta

Če še niste ustvarili svojega spletnega mesta, boste veseli, da HostGator ponuja tudi brezplačno platformo za gradnjo spletnih strani, ki je vključena v vsak posamezen gostovalni načrt.

S tem orodjem boste ustvarili spletno mesto za zagon. Izbirate lahko med desetinami brezplačnih predlog, ki so privzeto odzivne (videti bodo dobro na vseh vrstah naprav / zaslonov).

Uporaba tega orodja je tudi zelo preprosta. V bistvu je ta platforma ustvarjalec spletnih mest s povleci in spusti. Ideja je, da lahko izbirate med številnimi vnaprej sestavljenimi elementi in razdelki ter jih preprosto povlečete na postavitev svojega spletnega mesta. Prilagoditev spletnega mesta bo hitra in preprosta.

6. Brezplačen prenos od drugega ponudnika

Kaj pa, če že imate spletno mesto, ki ga gosti nekdo drug, in ga želite prenesti v HostGator? Naš šesti razlog na tem seznamu vas bo v tem primeru razveselil.

Vsak plan gostovanja od HostGator vam omogoča, da že sestavljeno spletno mesto prenesete od svojega starega ponudnika, na nov načrt, ki ste ga pravkar kupili pri HostGatorju. In veste, kaj je najboljši del?

Postopek je popolnoma brezplačen. HostGator vam omogoča brezplačno prenašanje starega spletnega mesta. Drugi zaračunajo za to možnost kar nekaj denarja.

7. Partnerski program

Drug razlog, zakaj morate kot lastnik zagona izbrati HostGator za svojega novega ponudnika gostovanja, je partnerski program, ki ga ponuja podjetje. Res je, da obstajajo tudi druge korporacije, ki svojim strankam ponujajo priložnosti trženja podružnic.

Toda HostGator na tem področju izstopa. V kakšnem vidiku? Količina denarja, ki vam jo bodo plačali za novo stranko, ki jo prinesete, je precej opazna.

Na primer, če jih prejmete od 1 do 5 novih prijav na mesec, boste prejeli 50 USD za vsako novo stranko. Ko število strank, ki jih dobite, raste, se poveča tudi prihodek, ki ga dobite. Če boste presegli 21 novih strank na mesec, boste prejeli plačilo v višini 125 USD / prijavo. Za 21 strank, to je skupno 2.625 dolarjev.

8. Zelo dobre vaje

Uporaba HostGatorja kot vašega novega ponudnika gostovanja za zagonsko spletno mesto pomeni, da boste dobili veliko vadnic, ki jih je ustvarilo podjetje samo. Te vadnice vam bodo pomagale hitreje in učinkoviteje iti.

Ne boste delali enakih napak kot drugi, ki niso vadili teh vaj.

Omeniti velja, da ne boste smeli samo brati prispevke, ampak tudi gledati video vaje. Dobro je vedeti, da vam HostGator pomaga tudi v tej situaciji.

9. Gostovanje preprodajalcev

gostovanje gostitelja-denar-preprodajalec gostovanje

Če samo načrtujete ustvariti svoje podjetje, vendar ne veste natančno, kaj bi moral zagnati, vam lahko HostGator dobro predstavi za to.

Ponujajo nekaj, kar se imenuje Reseller Hosting. Če se prijavite v enega od teh načrtov, boste lahko ustvarili svoje lastno spletno gostovanje s pomočjo virov, ki vam jih ponujajo.

Kako super je to? Vaš novi zagon bi lahko bilo novo podjetje za gostovanje, ki uporablja sredstva HostGatorja. Vse kar morate storiti je, da izberete načrt, v katerem se počutite udobno, in poskusite.

10. 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Zadnji razlog za izbiro HostGatorja je funkcija, ki jo ponujajo pri vseh svojih storitvah: 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. To obdobje vam bo dalo dovolj časa, da preizkusite vse funkcije, ki ste jih dobili z določenim načrtom.

Ne glede na paket gostovanja, na katerega ste se prijavili, če menite, da nekaj ne deluje, kot ste pričakovali, ali ste se odločili, da v celoti naredite nekaj drugega, vam bo HostGator denar vrnil, če ste še v prvih 45 dneh odkar ste kupili načrt.

Zaključek

Torej, ali je vredno izbrati HostGator za svoj nov zagonski projekt?

Odgovor je: Da, vsekakor je. Iz vseh zgoraj naštetih razlogov ste zagotovo našli vsaj 1 ali 2 (upajmo, da več), ki sta dovolj prepričljiva, da lahko gostitelja poskusite. Ne boste razočarani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map