Kateri načrt HostGator je najboljši za vas?

01.06.2020
Brez kategorije 'Kateri načrt HostGator je najboljši za vas?
0 12 мин.

načrti hostgator-spletno gostovanje


HostGator je močan spletni gostitelj, katerega storitve vključujejo načrte gostovanja za vse vrste spletnih strani od malih podjetij do podjetij. Načrti HostGator so cenovno dostopni in enostavni za uporabo, zaradi česar so odlična izbira tako za novince kot za uporabnike. V tem pregledu načrtov HostGator naredimo obsežno analizo funkcij gostovanja, konfiguracije, cen in primerov uporabe storitev spletnega gostovanja HostGatorja.

Kratek pregled podjetja

HostGator deluje že od leta 2002, ko ga je ustanovil Brent Oxley v spalnici na Floridi. Do leta 2009 je imel HostGator 200.000 strank in je preraslo v gostiteljsko podjetje z mednarodnimi pisarnami, ki strežejo strankam po vsem svetu. Leta 2012 je HostGator kupila Endurance International Group, matična družba drugih proračunskih gostiteljev, kot sta BlueHost ali iPage.

Čeprav se HostGator trži predvsem kot gostitelj proračuna za posameznike in mala podjetja, so njihovi načrti gostovanja primerni tudi za večje spletne strani z velikim prometom..

Pregled gostovalnih načrtov HostGator

Storitve spletnega gostovanja HostGator sestavljajo naslednje vrste gostovanja:

 • Skupno gostovanje;
 • Gostovanje v oblaku;
 • WordPress gostovanje;
 • Gostovanje VPS;
 • Namensko gostovanje;
 • Gostovanje preprodajalcev.

Windows in Linux, ki gostujeta, sta med načrti HostGator s cPanel / WHM & Licence nadzorne plošče WHMCS in Plesk so vključene brezplačno. Za razliko od številnih konkurentov, HostGator ne ponuja brezplačnih domenskih imen z nobenim od svojih paketov.

HostGator načrti gostovanja v skupni rabi

Linux načrti za gostovanje v HostGatorju so na voljo v treh konfiguracijah:

 • Hatchling načrt, ki se začne z 2,78 USD / mesec;
 • Načrt za dojenčke, ki se začne pri 3,98 USD / mesec;
 • Poslovni načrt se začne s 5,98 USD / mesec.

Hatchling načrt je primeren za gostovanje enega samega spletnega mesta in ima neomejeno pasovno širino, neomejen prostor na disku, neomejeno bazo podatkov MySQL, neomejeno gostovanje e-pošte in cPanel. Če želite neomejeno gostovanje spletnih strani, se odločite za Baby načrt, ki je opremljen z neomejenim diskovnim prostorom, pasovno širino in neomejenim gostovanjem domen, ali pa poslovni načrt, ki je priložen vsem tem funkcijam ter brezplačnim namenskim IP in brezplačnim SSL.

Vsi načrti gostovanja v skupni rabi so podprti s 45-dnevno garancijo vračila denarja in 99,9-odstotno garancijo. Poleg tega ti načrti vključujejo tudi brezplačne kreditne dobropise za Google AdWords in Bing, takojšnje varnostno kopiranje, podporo 24/7, neomejeno računov FTP, podpirajo številne programske jezike (Ruby on Rails, Python, Perl itd.), Dostop do SSH, pretakanje avdio / video posnetkov, ubiralnik neželene pošte, zaščita pred vročimi povezavami, skrbnik za zavrnitev IP in številne druge funkcije.

Načrti gostovanja v HostGator-ju v skupni rabi Windows so na voljo v dveh konfiguracijah:

 • Osebni načrt se začne s 4,76 USD na mesec;
 • Podjetniški načrt se začne s 14,36 USD na mesec;

Osebni načrt bo gostil eno domeno, ponuja neomejen diskovni prostor in pasovno širino ter skupni certifikat SSL, medtem ko Enterprise načrt ponuja gostovanje za 5 domen, vključuje neomejeno pasovno širino in prostor na disku ter brezplačen zasebni SSL in IP.

V obeh načrtih je Plesk kot nadzorna plošča, poleg tega pa vključujejo brezplačna orodja za izdelavo spletnih strani, 4.000+ brezplačnih predlog spletnega mesta, namestitve priljubljenih skriptov z enim klikom in različna druga programska orodja, orodja za baze podatkov itd..

Poleg pasovne širine in prostora na disku so še druge neomejene funkcije obeh načrtov neomejeni e-poštni računi, poddomene in računi FTP.

Tako kot Linux deljeni gostovalni načrti tudi pri sistemih Windows v skupni rabi gostovanja podpirajo 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja in 99,9-odstotno jamstvo za produkcijo.

HostGator Cloud gostovanje

Če potrebujete fleksibilno in razširljivo gostovanje za svoje spletne projekte, HostGatorjevo gostovanje v oblaku prinaša 2x hitrejše čase nalaganja zaradi svojih strežnikov z nizko gostoto, več plasti predpomnjenja in vrhunske strojne opreme. Načrti gostovanja v oblaku so na voljo v treh konfiguracijah:

 • Hatchling Cloud od 3,58 USD / mesec;
 • Baby Cloud od 4,78 dolarja na mesec;
 • Poslovni oblak se začne s 7,18 USD / mesec.

HostGatorjevo gostovanje v oblaku samodejno razdeli tri zrcalne kopije vaših podatkov, da se zagotovi odvečnost in varnost. Še več, zahvaljujoč zaščiti pred preklapljanjem in integriranim predpomnjenjem lahko vaše spletno mesto uživa povečano zmogljivost in brez izpadov.

Načrt Hatchling Cloud je zasnovan za gostovanje posamezne domene, vključuje 2 jedra CPU, 2 GB pomnilnika, neomejeno pasovno širino in neomejen diskovni prostor. Načrt Baby Cloud lahko uporabljate za gostovanje neomejenih domen, na voljo je s 4 jedri CPU, 4 GB pomnilnika, neomejenim diskovnim prostorom in neomejeno pasovno širino.

Poslovni načrt je primeren tudi za gostovanje neomejenih domen, ponuja 6 jeder CPU, 6 GB pomnilnika in namenski IP in zasebni SSL brezplačno. Medtem ko namenski IP ni na voljo za Hatchling načrt, ga je mogoče kupiti za 2 USD / mesec za Baby načrt.

Z vsakim načrtom gostovanja v oblaku lahko preprosto spremljate in dodelite vire. Za nakup je na voljo več dodatkov s temi načrti, kot je CodeGuard, ki ponuja vsakodnevno samodejno varnostno kopiranje, shranjevanje 1 GB, neomejeno število podatkovnih baz; SiteLock, ki vaše spletno mesto pregleda z zlonamernimi sredstvi, napadi botov in ranljivostmi; G Suite, ki vključuje priljubljene Googlove aplikacije; in zasebnost domene, ki ščiti pred krajo identitete in nezaželeno e-pošto.

Gostovanje WordPress HostGator

WordPress načrti HostGator temeljijo na oblačni arhitekturi, ki nudijo enake prednosti glede hitrosti, zmogljivosti in varnosti kot HostGatorjevi načrti gostovanja v oblaku. Tudi v tej kategoriji obstajajo trije načrti:

 • Začetni načrt, ki se začne pri 3,98 USD / mesec;
 • Standardni načrt, ki se začne s 6,38 USD / mesec;
 • Poslovni načrt se začne z 9,18 USD / mesec.

Starterjev načrt bo gostil 1 spletno mesto, ki bo upravljal 100.000 povprečnega mesečnega prometa na spletnem mestu, vključeval bo 1 GB avtomatiziranih dnevnih varnostnih kopij baz podatkov, samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, neomejeno število e-poštnih računov, neomejeno prostora za shranjevanje in 100 USD Google AdWords dobroimetja.

S standardnim načrtom lahko gostujete na dveh mestih, lahko prenese 200.000 povprečnega mesečnega prometa na spletnem mestu, vključuje 2 GB avtomatizirane dnevne varnostne kopije baz podatkov, odstranjevanje zlonamerne programske opreme, neomejene e-poštne račune, neomejeno shranjevanje in 100 USD v programu Google AdWords.

Poslovni načrt lahko sprejme 3 spletna mesta, do 500.000 povprečnega mesečnega prometa, ponuja pomoč za razvijalce WPPro (30-minutno posvetovanje na enem mestu za WordPress v vrednosti 100 dolarjev), 5 GB avtomatske dnevne varnostne kopije baz podatkov, samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, neomejeno prostora za shranjevanje, in 100 USD dobropisa v programu Google AdWords.

Z vsakim WordPressovim načrtom so brezplačno vključeni CodeGuard, SiteLock, SSL potrdilo in zasebnost domene.

WordPress načrti HostGator-ja so optimizirani za hitrost in varnost. Lahko spremljate in dodelite dodatne vire, uživate v neverjetno hitrih hitrostih, ne da bi morali konfigurirati predpomnjenje ali CDN.

Vsak načrt vključuje brezplačne prenose na spletna mesta, strokovna podpora za WordPress pa je na voljo ves čas.

Gostovanje VPS HostGator

Načrti HostGator VPS ponujajo popoln korenski dostop, tako da lahko uživate popoln nadzor nad svojim gostiteljskim okoljem. VPS načrti so opremljeni z avtonomnim virtualnim strežnikom, ki je v celoti namenjen vašemu spletnemu mestu, kar vam omogoča, da uživate v prednostih namenskega strežnika, vendar brez večjih stroškov, povezanih z njim.

HostGator ponuja tri načrte VPS:

 • Snappy 2000, ki se začne pri 19,95 USD / mesec;
 • Snappy 4000 od 29,95 USD / mesec;
 • Snappy 8000 od 39,95 USD / mesec.

Snappy 2000 je konfiguriran tako, da vključuje 2 jedra CPU, 2 GB RAM-a, 120 GB prostora na disku, 1,5 TB pasovne širine in 2 naslova IP. Snappy 4000 ima 2 jedra CPU, 4 GB RAM-a, 165 GB prostora na disku, 2 TB pasovne širine in 2 naslova IP. Snappy 8000 vključuje 4 jedra CPU, 8 GB RAM-a, 240 GB diskovnega prostora, 3 TB pasovne širine in 2 naslova IP.

cPanel je izbirno na voljo z vsemi načrti Snappy VPS, poleg tega pa so na voljo tudi tedenske varnostne kopije na prostem, da bodo vaši podatki varni. Vsak paket vsebuje tudi celoten nabor orodij za razvoj spletnih strani, na tisoče brezplačnih predlog spletnega mesta, namestitveni program skripta. Podpora je na voljo prek klepeta v živo, telefona in e-pošte 24/7 za pomoč pri morebitnih težavah.

Namenski strežniki HostGator

Če želite najboljše rezultate, nadzor in varnost, so namenski strežniki HostGator zgrajeni za napredno upravljanje, največjo zmogljivost in takojšnjo razširljivost. Izberete lahko Windows s Pleskom ali Linux s strežniki cPanel, pa tudi upravljane in na pol upravljane možnosti. Kupci HostGator lahko izbirajo med tremi namenskimi strežniki:

 • Strežnik vrednosti od 119 USD / mesec;
 • Power Server z začetkom pri 139 USD / mesec;
 • Enterprise Server, ki se začne pri 149 USD / mesec.

Vsi namenski strežniki vključujejo 4 IPv4 IP, konfiguracijo RAID-1, popoln korenski dostop, zaščito DDoS, neomejeno bazo podatkov, popolnoma odvečno omrežje in 24/7 živo podporo.

Vrednostni strežniki se ponašajo s procesorjem Intel Xeon-D s 4 Core / 8 Thread, 8 GB RAM-a, 1 TB HDD, neomejeno pasovno širino, Linuxom ali Windows OS. Power Server ima 8 Core / 16 Thread Intel Xeon-D CPU, 16 GB RAM, 2 TB HDD ali SSD 512 GB, neomejeno pasovno širino in izbiro Linuxa ali Windows OS. Enterprise Server ima 8 Core / 16 Thread Intel Xeon-D CPU, 32 GB RAM-a, 1 TB SSD, neomejeno pasovno širino, Linux ali Windows OS.

Načrti preprodajalcev HostGator

Če želite ustanoviti svoje majhno podjetje za spletno gostovanje ali v storitve spletnega oblikovanja dodati gostovanje kot pomožno storitev, ima HostGator tri prodajne ravni:

 • Aluminij se začne pri 19,95 USD / mesec;
 • Baker od 24,95 USD / mesec;
 • Srebro se začne pri 24,95 USD / mesec.

Vsi načrti imajo neomejeno gostovanje domen, neomejene poddomene, e-poštne račune, baze podatkov MySQL, FTP račune. Aluminijast načrt vsebuje 60 GB diskovnega prostora, pasovno širino 600 GB. Copper načrt ima 90 GB prostora na disku in 900 GB pasovne širine. Silver načrt se ponaša s 140 GB diskovnega prostora in 1400 GB pasovne širine.

Druge funkcije gostovanja preprodajalcev vključujejo:

 • Prilagodljiv, enostaven za uporabo cPanel;
 • Zasebni strežniki imen, ki temeljijo na vaši domeni;
 • 99,9-odstotno jamstvo za čas;
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Brezplačni prenosi spletnih strani za do 30 spletnih strani;
 • Brezplačni klubski račun prodajalca;
 • Avtomatske tedenske varnostne kopije zunaj kraja;
 • WHM & WHMCS;
 • Dostop do SSH;
 • Preprečevanje neželene pošte in še več.

Načrti prodajalcev HostGator vam omogočajo vodenje vašega gostovanja na poljuben način, od dodeljevanja virov do prilagajanja cPanela in ponujanja dodatnih storitev (ime domene, SSL potrdila itd.).

Kateri načrt HostGator izbrati?

Če zaženete prvo spletno mesto ali osebni projekt, je malo verjetno, da bi dobili toliko prometa, da bi potrebovali sredstva celotnega strežnika, namenjenega projektu. Običajno pri zagonu zadostuje načrt skupnega gostovanja. Vedno lahko nadgradite, kdaj in če se vaše zahteve za gostovanje spremenijo.

Če začnete s HostGatorjevim načrtom za dojenčke, boste lahko gostili več kot eno domeno in se udobno opremili s cPanelom, orodjem za gradnjo spletnih mest HostGator in orodjem QuickInstaller. Ustvarite lahko praktično katero koli vrsto spletnega mesta (blog, forum, galerija fotografij itd.) In dostopate do širokega izbora tem in predlog.

Načrti HostGatorja so obsežni, lahko preprosto dodate več virov ali preklopite na višje ravni načrtov gostovanja, če bo to potrebno.

Če ste strokovnjak, ki zažene spletni projekt in potrebujete popoln nadzor nad svojim gostiteljskim okoljem, skupaj z možnostjo nameščanja programske opreme po meri ali zaganjanja aplikacij po meri, vam HostGatorjevi VPS načrti ponujajo svobodo za to.

Samo, če uspešnost vašega spletnega mesta poslabša sistem VPS, preučite možnost preklopa na namenski strežnik. Ponavadi je potreba po namenskem strežniku pogostejša za spletna mesta z e-trgovino z visokim prometom, podjetja, ki obdelujejo plačila in shranjujejo občutljive podatke itd..

Če imate spletno mesto WordPress, boste morda želeli razmisliti o upravljanem računu za gostovanje WordPress-a, preden nadgradite na VPS. Ti načrti, optimizirani za WordPress, prihajajo z več sredstvi kot načrti skupnega gostovanja in upoštevajo posebnosti WordPress spletnih mest, kot so zmogljivost, varnost in posodobitve.

HostGator ponuja večino mesečnih obračunov za večino svojih načrtov gostovanja, a za izkoriščanje njihovih promocijskih cen se boste morda morali prijaviti vsaj 12 mesecev. Na primer, načrt za dojenčke stane 11,95 USD / mesec, če se prijavite le mesec, če pa se odločite za eno leto, mesečna cena pade s 60% na le 4,78 USD / mesec.

45-dnevno vračilo denarja, ki ga ponuja HostGator, zagotavlja, da se lahko odpoveste od katerega koli dolgoročnega načrta, če niste zadovoljni z njihovimi storitvami. To je velikodušno jamstvo za vračilo denarja, ki je nad industrijskim standardom.

Zaključek

HostGator je priljubljena izbira v konkurenčni industriji gostovanja. So zanesljiv gostiteljski partner, ne glede na to, ali potrebujete gostovanje v Linuxu ali Windows, oblak ali VPS ali želite postati preprodajalec gostovanja. Ta spletni gostitelj lahko zadovolji potrebe posameznikov, IT strokovnjakov, malih in srednje velikih podjetij, njihova izbira namenskih ponudnikov pa lahko celo izpolni zahteve po gostiteljskem podjetju..

Upamo, da vam je pregled naših načrtov HostGator pomagal pri odločitvi, ali je HostGator lahko za vas ustrezen in katere HostGatorjeve načrte za gostovanje naj izberete za svoje spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector