Prednosti in slabosti BlueHost – Ali je BlueHost še vedno dobra izbira?

bluehost prednosti slabosti


Če letos iščete spletno gostovanje, bo BlueHost zagotovo postal spletni strežnik, ki ga priporočajo številni strokovnjaki, blogerji in recenzenti spletnega gostovanja. Dejansko je BlueHost priljubljen spletni gostitelj, ki delno zasluži svoje žepne prijazne načrte za skupno gostovanje in WordPress optimizirane pakete gostovanja.

Priporočena s strani WordPressa kot gostujočega gostovanja za WordPress spletna mesta, BlueHost si je v industriji prislužil ime. Vendar WordPress gostovanje ni njihova edina trditev, da slava, saj BlueHost ponuja gostovanje paketov po celotnem spektru gostovanja, da bi se pritožili na večjo bazo strank.

V našem spodnjem pregledu BlueHost analiziramo, ali je BlueHost še vedno dobra izbira za leto 2018 ali pa se namesto tega odločite za druge spletne gostitelje.

Pregled BlueHost

pregled prednosti bluehost 2018

BlueHost je izbran za več kot 2 milijona strank po vsem svetu za svoje dobro zgrajene pakete gostovanja, ekipo lastnih strokovnjakov in raznovrstne rešitve gostovanja. Njihovi načrti v celoti upravljanih gostovanj so všeč širšemu občinstvu, ki pokrivajo potrebe prvih uporabnikov in strokovnjakov.

Gostovalne storitve BlueHosta vključujejo začetno prijazno skupno gostovanje, fleksibilne načrte gostovanja v oblaku, programe za gostovanje, specifične za aplikacije, kot so WordPress ali WooCommerce, ter močnejše VPS in namenske pakete gostovanja.

Nato pa si poglejmo, kaj lahko pričakujete od teh načrtov, kako so cene in ali so dobra možnost, da razmislite v letu 2018.

Gostovalni načrti BlueHost

BlueHost ima tri pakete za skupno rabo v cenovnem razponu od 3,45 do 5,95 dolarja na mesec, vendar so te cene uporabne le, če se zavežete za 36 mesecev. Najkrajše obdobje zavezovanja je 12 mesecev, kar poviša izhodiščno ceno z 3,45 USD na mesec na 5,45 USD na mesec za paket Basic.

bluehost deli gostovanje prednosti slabosti

Vsak deljeni načrt ima brezplačno ime domene in neomejeno pasovno širino, medtem ko načrti gostovanja v višjih ravneh vključujejo neomejeno gostovanje spletnih strani in neomejeno prostora na disku, poleg brezplačnih trženjskih kreditov pa so na voljo tudi neomejena e-poštna sporočila z nekaterimi načrti, SpamExperts, Zasebnost domene, in SiteBackup Pro.

Vsak od teh načrtov je standardno na voljo izboljšan cPanel, vgrajen CDN in samodejno varnostno kopiranje.

Če želite izkoristiti moč in razširljivost gostovanja v oblaku, BlueHost ponuja tudi tri cenovno ugodne načrte v tej kategoriji. Cene se začnejo pri 6,99 USD / mesec, če se zavežete za daljše obdobje. Vsi načrti v oblaku vključujejo neomejeno pasovno širino, brezplačno domeno, zrcaljenje podatkov, skaliranje virov z enim klikom, nekateri načrti pa bodo vključevali dodatne funkcije, kot so SSL potrdilo, SpamExperts, namenski IP, zasebnost domene, SiteBackup + obnovi itd.

Optimizirano gostovanje BlueHosta za WordPress je zasnovano na tehnologiji VPS in si prizadeva izpolniti zahteve glede zmogljivosti, hitrosti in varnosti spletnih strani WordPress. V tej kategoriji boste našli štiri načrte gostovanja WordPress v cenovnem razredu 19,99 USD / mesec – 49,99 USD / mesec.

bluehost wordpress optimizirano gostovanje prednosti

V vse načrte je vključena brezplačna domena, izboljšan cPanel, podpora 24/7, 30-dnevna garancija za vračilo denarja, SiteLock CDN / WAF Pro, SiteLock Pro in brezplačen SSL.

Če želite na spletno mesto WordPress dodati komponento e-trgovine, vas BlueHost pokriva v zvezi z gostovanjem e-trgovine z njihovimi načrti gostovanja WooCommerce, ki se začnejo pri 6,95 USD / mesec. Namenski IP, brezplačno ime domene in pozitivno /Comodo SSL pri teh načrtih naj bodo standard.

bluehost woocommerce gostovanje prednosti

V BlueHostu je VPS gostovanje zgrajeno z vsemi SSD pomnilnikom. Ti načrti se osredotočajo na zagotavljanje več moči, več nadzora in prilagodljivosti za vaše spletno mesto. Cene se začnejo pri 19,99 USD / mesec, če se zavežete za 36 mesecev, vendar imate tudi možnost obnavljanja načrta iz meseca v mesec, vendar boste morali uvesti dodatnih 10 USD na mesec.

Načrti BlueHost VPS vključujejo neomejeno pasovno širino, brezplačno ime domene, brezplačne naslove IP, 24/7 upravljanje strežnika in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

BlueHost namenski gostovalni načrti ponujajo obilico virov in najboljše v smislu nadzora, uspešnosti in varnosti za vaše spletno mesto. Cene se začnejo že od 79,99 USD / mesec s 36-mesečno obveznostjo ali 149,99 USD / mesec z mesečnim obračunavanjem. S temi načrti so na voljo tudi brezplačna domena, brezplačni naslovi IP, podpora 24/7 in 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

Ne glede na potrebe vašega spletnega mesta (blog, trgovina e-trgovine itd.) In potrebe po virih, se BlueHost trudi pokriti najpogostejše potrebe po gostovanju in vam ponuditi storitve gostovanja, ki omogočajo, da se vaše spletno mesto izvaja in širi..

Podpora za stranke BlueHost

Ker je upravljanje strežnikov 24/7 standardno pri načrtih gostovanja BlueHosta, je na voljo ekipa lastnih strokovnjakov za gostovanje, ki vam pomagajo rešiti vse težave s gostovanjem, na katere lahko naletite..

prednosti spletnega naslova bluehost

Skupino za podporo strankam BlueHost lahko dosežete s klepetom v živo, telefonom ali sistemom vozovnic ali manj perečih vprašanj poiščite v razdelku s pogostimi vprašanji in bazo znanja na spletnem mestu podjetja..

Preden predstavimo svojo razsodbo o primernosti BlueHosta, da v letu 2018 postanete vaš izbrani spletni strežnik, je tukaj pregled najboljših argumentov za pridružitev BlueHostu in nekaj stvari, ki jih morate upoštevati, preden se prijavite z njimi:

Prednosti & Slabosti BlueHosta

Pros – Zakaj izbrati BlueHost?

Tu je nekaj glavnih razlogov, zakaj BlueHost v 2018 ostane pomembna izbira:

 • Načrti gostovanja, zgrajeni za hitrost in zmogljivost;
 • Brezplačna domena vključena v vse načrte;
 • Gostovanje, usmerjeno v WordPress;
 • Brezplačni marketinški kredit, namenski IP-ji in SSL z nekaj načrti;
 • Gostovanje z več domenami;
 • Izboljšani cPanel.

Slabosti – kaj je s BlueHostom??

Tukaj je razlog, da BlueHost v letu 2018 morda ne bo na vrhu svojega seznama:

 • Brez Windows gostovanja ali možnosti izbire želenega OS-a;
 • Ugodne izhodiščne cene, vendar visoke obveze (12 do 36 mesecev) in visoke stopnje obnove;
 • Pomanjkanje brezplačnih migracijskih storitev.

Končne misli o BlueHostu

Praksa BlueHost, da uporablja najnovejše tehnologije za doseganje najboljšega učinka na svojih spletnih mestih, je močan razlog, da bo BlueHost ostal v rokah številnih lastnikov spletnih strani, še posebej, da sta uporabniška izkušnja in uspešnost spletnih strani v letu 2018 še naprej močna dejavnika SEO razvrstitve. Tako bodo mnogi iskali ponudnike gostovanja, kot je BlueHost, ki ponujajo različna orodja in tehnologije za optimizacijo hitrosti spletnega mesta, vgrajene v svoje načrte gostovanja (npr. CDN, orodja za predpomnjenje, shranjevanje SSD itd.).

Nedvomno BlueHost ostaja pomembna izbira spletnega gostovanja tudi v letu 2018. Njena stalna podpora za odprtokodno programsko opremo, kot je WordPress, in njen dolgoletni položaj kot vrhunska platforma WordPress sta BlueHost najboljša izbira za številne WordPress spletne strani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map