Prednosti in slabosti HostGator – Ali je HostGator še vedno dobra izbira?

prednosti in slabosti hostgatorja


HostGator je eden najbolj prepoznavnih svetovnih ponudnikov spletnega gostovanja in sorodnih storitev v industriji. HostGator je cenil zaradi svoje široke ponudbe izdelkov in cenovno ugodnih načrtov za več kot 2 milijona strank. Njihove večkrat nagrajene storitve gostovanja so prinesle priznanje tako strokovnjakom iz industrije, podjetjem kot posameznikom.

HostGatorjevi načrti za gostovanje vključujejo skupno gostovanje s sistemom Linux in Windows, namenske strežnike z izbiro operacijskega sistema Windows ali Linux, gostovanje v optimiziranem programu WordPress, gostovanje v oblaku, gostovanje VPS in gostovanje preprodajalcev z enostavno belim označevanjem.

Če ste na tej spletni strani za gostovanje, preberite naš pregled HostGator, kjer vam pomagamo, da dobite pregled funkcij gostovanja, prednosti in slabosti tega priljubljenega proračunskega gostitelja, da se boste lahko odločili, ali morate gostovati pri HostGator v letu 2018.

Pregled gostovanja HostGatorja

prednosti in slabosti pregledate hostgator

Pridobite najvišji popust z našimi kodami kuponov HostGator!

HostGator izstopa po svojih večnamenskih načrtih, ki ponujajo brezplačno orodje za izdelavo spletnih strani, brezplačne predloge, namestitev aplikacije z enim klikom, širok izbor tem in predlog, brezplačen prenos spletnega mesta, brezplačne tržne ponudbe, 99,9-odstotno jamstvo za čas, 45-dnevni denar – povratna garancija, najnovejša nadzorna plošča cPanel, podpora 24/7 in samodejne varnostne kopije.

Vsak nivo gostovanja vključuje vsaj tri načrte gostovanja, kar omogoča, da se vaše spletno mesto poveča, ko se spletno mesto širi, ali pa se zmanjša, če ne potrebujete več toliko virov. Na voljo sta možnosti upravljanih in pol upravljanih strežnikov, nekateri napredni paketi pa celo omogočajo izbiro vašega OS-ja ali izbiro med SSD in HDD storage.

Kar zadeva konfiguracijo in cene HostGatorjevih načrtov za gostovanje, je naslednje:

Začnite z HostGatorjem zdaj!

Nastavite prvo spletno mesto ali uporabite brezplačno storitev HostGator za prenos vašega obstoječega spletnega mesta na njihov strežnik. Njihova storitev je podprta z odlično podporo strankam, 99,9% uptime in 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Prijavite se zdaj »

HostGator načrti gostovanja

hostgator je delil prednosti in slabosti gostovanja

Če iščete cenovno ugodno možnost gostovanja za svoje majhno spletno mesto, priporočamo HostGator’s paketi za skupno gostovanje. Če se prijavite 36 mesecev, lahko uživate v znižanih cenah za vse pakete v skupni rabi. Najcenejši načrt je hatchling, ki stane 3,95 dolarja na mesec.

Druga dva načrta v tej kategoriji (Baby plan in Business plan) sta po ceni 5,95 USD / mesec. Oba načrta ponujata neomejeno gostovanje domen in neomejeno pasovno širino, vendar poslovni načrt vključuje tudi brezplačen pozitiven SSL, brezplačen namenski IP in brezplačno telefonsko storitev VOIP. Na voljo so tudi možnosti gostovanja v skupni rabi Windows, ki se začnejo že od 4,76 USD na mesec.

hostgator oblak gostovanje prednosti in slabosti

Če potrebujete hitrejše gostovanje in več virov, se lahko odločite za eno od treh načrti gostovanja v oblaku ponujajo že od 4,95 USD na mesec. Prednosti teh načrtov so hitrejši časi nalaganja, razširljivost, zrcaljenje podatkov, integrirano predpomnjenje in zaščita pred prekinitvijo. Načrt z največ sredstvi v tej kategoriji ima 6 GB RAM-a, 6 jedrnih CPU-jev, brezplačen pozitiven SSL in brezplačno namenski IP, stroški pa znašajo le 9,95 USD / mesec.

hostgator worpdress optimiziran hosting in slabosti

HostGator’s WordPress optimizirani načrti temeljijo tudi na arhitekturi oblakov, kar tem načrtom prinaša dodaten zagon glede hitrosti. Hitrejše hitrosti zagotavljajo strežniki nizke gostote HostGator, več predpomnilnih slojev in integrirani CDN. Načrti se začnejo že pri 5,95 USD na mesec.

hostgator vps, ki gosti prednosti in slabosti

Za namenski nadzor in skalabilnost priporočamo HostGator’s VPS načrti, ki se začnejo pri 19,99 USD / mesec. S popolnim dostopom do korenov, namenskimi viri, popolno zbirko orodij za razvijalce, napredno funkcionalnostjo in vljudnimi varnostnimi kopijami so ti načrti VPS zanesljiva izbira za profesionalce ali poslovne uporabnike.

prednosti in slabosti namenjene strežniku hostgator

Od 119 dolarjev na mesec, namenski strežniki so najbolj robustna in z viri pakirana možnost gostovanja, ki je na voljo v HostGatorju. Izbirate lahko med HDD ali SSD, ali Windows in Linux OS. Glede na raven izkušenj se lahko odločite za upravljane ali pol upravljane strežnike.

Načrt z največ sredstvi v tej kategoriji je strežnik Enterprise, ki pakira 8 Core / 16 Thread Intel Xeon-D CPU, 30 GB RAM-a, 1 TB SSD pomnilnika in neomejeno pasovno širino.

preprodajalec hostinggatorjev, ki gosti prednosti in slabosti

Če želite ustanoviti svoje malo podjetje za gostovanje ali želite ponuditi spletno gostovanje kot dopolnilno storitev na vašem spletnem mestu, HostGator ponuja prodajni načrti začenši z 19,95 USD / mesec z enostavnim belim označevanjem, cPanel, 99,9% garancijo za uptime in 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Podpora strankam HostGator

prednosti in slabosti podpore za hostgator

Nagrajena podpora za stranke HostGator je pripravljena reševati kakršno koli težavo 24/7 po telefonu, klepetu in e-pošti.

Poleg teh možnosti lahko začetniki ali tisti, ki manj poznajo določene vidike spletnega gostovanja, brskajo po zbirki znanja HostGator, ki vključuje več video vadnic, vodnikov in člankov. Na voljo je tudi forum HostGator, kjer se lahko povežete z drugimi uporabniki HostGatorja in razpravljate o predprodajnih vprašanjih ali drugih težavah, ki jih morda imate.

Prednosti & Slabosti HostGatorja

Pros – Zakaj izbrati HostGator?

Tu so glavni razlogi, zakaj je HostGator v letu 2018 še vedno odlična izbira:

 • Načrti, ki temeljijo na operacijskem sistemu Linux in Windows, so na voljo s skupnimi in namenskimi strežniki;
 • 99,9-odstotno jamstvo za čas;
 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Plesk & cPanel nadzorne plošče;
 • Brezplačna storitev migracije;
 • Vljudno varnostno kopiranje zunaj kraja;
 • Brezplačne oglaševalske ponudbe;
 • 24/7 podpora.

Raznolikost HostGatorjevega načrta gostovanja v kombinaciji z zmogljivimi orodji in funkcijami je odlična izbira za leto 2018. Njihove nizke uvodne cene in uporabnikom prijazne funkcije so všeč začetnikom in podjetjem, ki zajemajo majhen proračun.

Slabosti – Kaj je s HostGatorjem??

HostGator je vsestranski spletni gostitelj z načrti gostovanja po celotnem spektru gostovanja, vendar je treba upoštevati nekaj manjših pomanjkljivosti:

 • Dolga obdobja obveznosti – znižane cene so na voljo samo, če se za nekaj let zavežete s HostGatorjem;
 • Brez VPS gostovanja z Windows;
 • Brez brezplačne registracije domen.

Čeprav večina gostiteljev proračuna ponuja brezplačno registracijo domen za eno leto, se je HostGator odločil, da bo odpustil brezplačno registracijo domen v prid ponujanja drugih pomembnih brezplačnih ponudb, kot sta brezplačen prenos spletnega mesta ali brezplačne tedenske varnostne kopije.

Sklep o HostGatorju

HostGator je dobra možnost za spletno gostovanje, če razmišljate o vzpostavitvi spletnega mesta v letu 2018 ali če niste zadovoljni s trenutnim gostiteljem in razmišljate o selitvi na drugega spletnega gostitelja. V HostGatorju so vse vrste gostovanja zastopane skozi različne pakete, zasnovane za različne potrebe po gostovanju.

HostGator ima velikodušno ponudbo gostovanja, polno veliko brezplačnih ponudb ter zmogljiva orodja za gradnjo spletnih mest in razvijalce. Dejstvo, da HostGator ponuja tudi nekaj programov gostovanja, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows, je velik plus.

HostGator je še posebej primeren za novince in majhna podjetja, ki se še vedno učijo o tem, kakšna sta spletnega gostovanja. Skupni načrti HostGator-ja so zasnovani tako, da vam pomagajo, da začnete močan začetek in preprosto rastete svoje spletno podjetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map