Pregled gostovanja BlueHost Joomla – Je dober spletni strežnik Joomla?

01.06.2020
Brez kategorije 'Pregled gostovanja BlueHost Joomla – Je dober spletni strežnik Joomla?
0 9 мин.

bluehost-joomla-hosting-pregled


BlueHost posluje od leta 1996, saj služi mnogim strankam in gostuje na milijone spletnih strani po vsem svetu. Očitno je, da BlueHost je eden izmed uveljavljenih in največjih ponudnikov spletnih gostovanj, ki si jih lahko omislite danes. Ta gostitelj ima vrsto načrtov gostovanja, kot so virtualni strežniki, skupno gostovanje, gostovanje preprodajalcev, namenski strežniki in gostovanje, optimizirano za WordPress, med drugimi.

Čeprav je BlueHost priljubljen in najprimernejši ponudnik spletnega gostovanja, je tudi cenovno dostopen in zanesljiv, saj ponuja najvišjo kakovost gostovalnih storitev. Poleg tega se BlueHost ponaša z neverjetno najnižjimi načrti cen, preprostim vmesnikom in namestitvijo programske opreme z enim klikom danes na trgu.

Kot da to ni dovolj, je znano, da BlueHost uporabnikom nižjega razreda ponuja najsodobnejše funkcije in odlično uporabniško podporo za vse uporabnike. Najpomembneje je, da vam BlueHost z oglaševanjem lahko pomaga najbolje izkoristiti Google in Bing, poleg tega pa ponuja lastne storitve prek lastnih podatkovnih centrov, povezav z vlakni in jedra Linux na strežnikih po meri.

Pri uporabi spletnega ponudnika spletnega gostovanja BlueHost je več kot oči v oči, ta pregled pa vas bo popeljal skozi uspešnost in čas delovanja BlueHosta, podporo strankam, načrte in cene, kako deluje Joomla in na koncu poudaril njegove prednosti in pomanjkljivosti. Poiščimo več.

Pregled gostovanja BlueHost Joomla

V nadaljevanju vam bom pokazal nekaj razlogov, zakaj bi za svoje projekte Joomla izbrali BlueHost. Pri izbiri spletnega gostitelja za vaše spletno mesto Joomla je pomembno upoštevati naslednje dejavnike: čas delovanja, uspešnost, spletna podpora, načrti in cene. Spodaj boste našli obsežen pregled vsakega:

Performance in Uptime BlueHost

Pri izbiri ponudnika gostovanja boste zagotovo iskali podjetje za hitro spletno gostovanje. In BlueHost je eno takšnih podjetij, ki vam bo dalo tisto, kar iščete. Bluehost ima odlične zmogljivosti pri vsakem svojem načrtu gostovanja zahvaljujoč 99,99-odstotnemu podaljšanju, kar je precej nad standardiziranih 99,94%. Poleg tega ta gostiteljska platforma prikazuje vrtoglavih 9 minut premora med našim 400-dnevnim prijavljenim obdobjem.

S hitrim nalaganjem strani v višini 424 milijonov Bluehost prihaja na drugo mesto med deseterico najbolj uspešnih ponudnikov spletnega gostovanja Joomla in nenehno izboljšuje čas nalaganja za skoraj 300%. Ta podvig je bil dosežen, ko je BlueHost Company sprejel drastične ukrepe za nadgradnjo svojega strežniškega parka Bluerock, da bi izboljšal svojo uporabniško izkušnjo. Zaradi tega sta BlueHost uspešnost in uptime dva glavna dejavnika, zaradi katerih je ta ponudnik spletnega gostovanja postajal vse bolj priljubljen, saj vse več ljudi odkriva njegov obstoj.

Podpora za stranke BlueHost

spletna podpora za bluehost

BlueHost – spletna podpora strankam

Kot stranka je vaša pravica, da poiščete pomoč in podporo, kadar je to potrebno. Zato je dobro izbrati ponudnika spletnega gostovanja, ki vam bo sposoben kadar koli in ko ga potrebujete. In eno od gostiteljskih podjetij, ki se zavzema za to, da svojim strankam zagotovijo najboljše pri podpornih storitvah, je BlueHost.

Očitno BlueHost vzdržuje veliko knjižnico priročnikov po korakih, člankov in video vadnic, bogatih z obsežnim znanjem o spletnem gostovanju. To je precej plemenit korak, ki ga je vzela družba, zlasti za začetnike. Z vsemi temi uporabnimi materiali, ki so vam na voljo, lahko preprosto rešite običajne težave s preprostimi raziskavami.

Če to ni koristno, se lahko obrnete tudi neposredno na strokovnjaka, če želite dobiti prvo pomoč. Zaradi tega BlueHost ponuja sistem za podporo strankam 24/7/365, ki omogoča pogovor z ustreznim predstavnikom za podporo strankam prek telefonskih klicev ali klepetov v živo. To je pomembno, zlasti pri iskanju pomoči tehničnega osebja.

Na žalost se je BlueHost znebil sistema za podporo strankam na vozovnicah in se osredotočil predvsem na osebni pristop prek telefonske podpore in podpore na klepetu v živo. Čeprav je bilo to storjeno zaradi prihranka časa, je bil sistem za podporo strankam na osnovi vozovnic dokaj zanesljiv, zlasti za vprašanja, ki jih ni mogoče rešiti s telefonskimi sestanki ali klepetanjem v živo.

Načrti in cene BlueHost

bluehost-joomla-hosting-načrti

BlueHost – Joomla gostovanje načrti & Cenitev

Ko gre za gostovanje načrtov in oblikovanje cen, BlueHost ponuja številne načrte za vse velikosti in proračune. Načrti vključujejo VPS, skupno gostovanje, namenski strežnik, gostovanje v WooCommerce, gostovanje v oblaku, gostovanje v WordPress-u in tako naprej. Oglejmo si posamezne načrte spletnega gostovanja BlueHost in njihove funkcije:

Skupno gostovanje: To je popoln način za zagon novega spletnega mesta z majhnim obsegom internetnega prometa. Običajno okolje gostovanja pomeni, da spletna mesta medsebojno delijo strežniške vire.

Gostovanje v oblaku: To je najbolj zanesljiva nadgradnja načrta spletnega gostovanja v skupni rabi, saj omogoča uporabo več strežnikov v oblaku in omogoča, da se vaša spletna mesta samodejno preklopijo na drug strežnik v primeru velikega prometa ali okvare strojne opreme.

WordPress gostovanje: Zasnovan je predvsem za spletna mesta, ki jih poganja WordPress. Z drugimi besedami, ta načrt gostovanja je optimiziran za zagon WordPressa, hkrati pa ščiti spletno mesto pred kakršnimi koli grožnjami.

Gostovanje v WooCommerce: To je najbolj priljubljen in najpogosteje uporabljan vtičnik za e-trgovino za WordPress, ki omogoča tako enostavno zagon spletne trgovine z WordPressom. Ponuja bistvene funkcije, ki vam bodo pomagale brez težav začeti s trgovino e-trgovine

VPS ali gostovanje navideznega zasebnega strežnika: je nadgradnja skupnega gostovanja WordPress in omogoča dostop do virtualnih namenskih virov znotraj skupnega okolja.

Namensko gostovanje strežnikov: Ta načrt vam omogoča, da imate vse potrebne vire strežnika pri sebi. Edina pomanjkljivost tega načrta gostovanja je, da boste morali sami upravljati strežnike.

Na splošno imajo vsi načrti za gostovanje v BlueHostu enostaven za uporabo nadzorne plošče za spletno gostovanje, ki vam omogoča popoln nadzor nad svojim gostovanjem, razvijanje baz podatkov in še veliko več.

Vsak načrt gostovanja ima naslednje lastnosti:

 • Osnovno: omogoča le gostovanje le enega spletnega mesta. Poleg tega gosti 1 domeno in 25 poddomene, 5 e-poštnih računov (vsak ima 100 MB pomnilnika) in 50 GB prostora za shranjevanje. Za prve časovnike plačilo znaša 3,95 USD na mesec, pri podaljšanju pa plačilo znaša 7,99 USD na mesec.
 • Plus: Ta načrt ima neomejeno spletno mesto in neomejen spletni prostor, vključno s pasovno širino. Poleg tega boste imeli tudi neomejene e-poštne račune. Za začetek je cena 5,95 USD na mesec, pri obnovi pa pride do 10,99 USD na mesec.
 • Prime: Vključuje vse funkcije v načrtu Plus, poleg tega pa boste imeli zasebnost domene z Site Backup Pro v vrednosti več kot 80 USD na leto. Pri plačilu prvega termina je cena 5,95 dolarja na mesec in 14,99 USD pri podaljšanju.

Teče Joomla na BlueHostu

BlueHost se ponaša s ponudbo optimiziranega gostovanja za WordPress, žal pa ta ponudnik spletnega gostovanja nima nobenega načrta gostovanja, namenjenega zlasti Joomli. Vendar ta izjava ne bi vas smela odvrniti, saj je na koncu tunela vsaj nekaj luči za tiste, ki želijo Joomlo uporabljati zdaj in v bližnji prihodnosti.

Če torej nameravate gostovati na svojih spletnih straneh Joomla z BlueHostom, je dobra novica, da imate še vedno več možnosti za dosego svojih ciljev. To je posledica dejstva, da vam bo orodje za namestitev skripta gostitelja omogočilo, da namestite Joomla 2.5 ali 3.x različico hitreje in lažje kot prej. Tako boste uživali v uporabi Joomla na BlueHost hosting načrtih.

Na tej stopnji je pomembno vedeti, da Joomla v primerjavi z drugo programsko opremo, kot je WordPress, porabi veliko več virov. To pomeni, da če ste povsem prepričani, da bo vaše spletno mesto dnevno ustvarjalo internetni promet, ki presega 500 obiskovalcev, je pametno, da razmislite o tem, ali bi se namenili skupnemu načrtu gostovanja VPS..

Prednosti in slabosti BlueHosta

Kolikor je bilo veliko povedanega o BlueHostu, se morate zavedati, da obstajajo pozitivni in negativni atributi, ki se pojavijo pri uporabi te platforme za spletno gostovanje. Prav tako je pomembno poznati negativne strani tega gostitelja, tako da se boste lahko vedno primerno pripravili na vse morebitne primere. Tu so prednosti in slabosti uporabe BlueHosta, ki bi ga morali imeti vedno na dosegu roke:

Pros – Zakaj bi izbrali BlueHost?

 • BlueHost ima načrte za spletno gostovanje, ki so narejeni tako za hitrost kot za odlične zmogljivosti
 • Vsak načrt gostovanja v okviru BlueHosta je na voljo z brezplačno domeno
 • Obstaja brezplačen kredit za trženje, SSL z več načrti in namenskimi IP-ji
 • BlueHost vam omogoča gostovanje več domen
 • Ima izboljšan cPanel z vsemi potrebnimi industrijskimi standardi
 • Cenovno dostopen ponudnik spletnega gostovanja v oblaku s solidnimi zmogljivostmi in zanesljivostjo
 • Obstaja neomejeno shranjevanje in pasovna širina
 • Uživali boste v brezplačnih dodatkih, ko boste uporabljali BlueHost
 • Odlična podpora strankam
 • Garancija za vračilo denarja
 • Različne možnosti za gostovanje storitev
 • Zagotovljeno neplačilo
 • Dober ugled

Slabosti – Kakšna je negativna stran uporabe BlueHosta?

 • Gostovanja Windows ali možnosti izbire želenega operacijskega sistema ni
 • Čeprav so cenovne izhodiščne cene dostopne, obstajajo dolga obdobja zavezanosti in visoke stopnje obnove
 • Osnovni načrt spletnega gostovanja vam omogoča le gostovanje le enega spletnega mesta
 • Omejena uporaba procesorja
 • Računi prodajalca imajo počasna spletna mesta
 • Obstaja en sam niz za privzeti DNS
 • Za migracijo spletnega mesta obstajajo stroški

Zaključek

Ali boste izbrali BlueHost za svoje spletne strani Joomla? Vaš odgovor bi moral biti “da” zdaj, ko imate informacije iz prve roke o uporabi BlueHosta za gostovanje vaših Joomla spletnih strani. Vsaj veste, kako deluje ta ponudnik gostovanja, njegove gostovalne načrte in cene, kako ga lahko uporabljate za zagon Joomle in njegove pozitivne lastnosti na dolgi rok. V tem primeru je zelo nesporno dejstvo, da boste spletna mesta BlueHost za Joomla priporočali svojim prijateljem in strankam. In če tam gradite svoj blog Joomla ali postavljate svoje spletno mesto, ste lahko precej prepričani, da vas BlueHost ne bo izneveril.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector