Pregled gostovanja HostGator Joomla – Je dober spletni strežnik Joomla?

hostgator-joomla-hosting-pregled


HostGator je res dober ponudnik gostovanja za Joomla spletna mesta in takole: Za začetek HostGator posluje od leta 2002, kjer gostuje osupljivih 8 milijonov domen in še vedno šteje. Je eden tistih priljubljenih gostiteljev spletnih strani, ki jim ne morete pomagati, ampak si jih želite imeti. Ta ponudnik spletnega gostovanja je prevzel svet z nevihto, začenši s svojo zmožnostjo ponuditi več gostovalnih načrtov, saj ima odlično uptime in povprečno hitrost nalaganja strani ter ne pozabi peščice načrtov gostovanja, kot so WordPress, Joomla in mnogi drugi, o katerih si lahko mislite od.

HostGator je preizkusila čas, ki je zaslužil spoštovanje svojega ogromnega števila strežnikov in neprekosljive zanesljivosti med drugimi dejavniki. Vsakdo, ki uporablja to platformo za gostovanje, bo potrdil svoje dostojne namenske in tudi VPS možnosti, ki so pripomogle k spreminjanju spletnih mest na trenutno stanje.

Pri uporabi HostGatorja kot vašega ponudnika gostovanja je več kot videti oči in v tem pregledu vas bomo popeljali po poti, da vam pokažemo, zakaj je ta platforma idealna za spletnega gostitelja Joomla. Od zmogljivosti in uptime do podpore strankam in gostovanja načrtov s cenami vse do vodenja Joomle, ne bomo pustili nobenega kamna, če bi vam dali izčrpen pregled tega najbolj priljubljenega spletnega gostitelja v industriji danes. Preberite več in ugotovite, zakaj bi morali preiti na HostGator za svoja Joomla spletna mesta.

Gostiteljski pregled HostGator Joomla

V nadaljevanju vam bom predstavil nekaj poglobljenih informacij o uspešnosti, vzdržljivosti, tehnični podpori, lastnostih in ceni HostGatorja. Če želite gostovati na spletnem mestu Joomla s HostGatorjem, nadaljujte z branjem in se odločite, ali je to podjetje dobra izbira za vas ali ne.

Uspešnost HostGatorja in Uptime

Pri izbiri ponudnika spletnega gostovanja je prvi dejavnik, ki ga je treba upoštevati, njegova uspešnost. Uspešnost spletnega gostitelja je v veliki meri odvisna od hitrosti, saj je hitrejše spletno mesto dodatna spodbuda za vaše uporabnike in poveča tudi vašo SEO lestvico. Po raziskavah lahko en sekundni zamik pri nalaganju strani stane skoraj 7 odstotkov manj pogovorov, 11 odstotkov manj ogledov strani in 16-odstotno zmanjšanje zadovoljstva uporabnikov. Ker želite imeti najboljše za vaše spletno mesto, vaša želja ni, da bi se srečali z omenjenimi težavami in zato uspešnost podjetja, ki gostuje spletno gostovanje po vaši izbiri.

S svojim 99,9-odstotnim upodabljanjem vam HostGator daje razlog za nasmeh. To kaže, da so njegove zmogljivosti izjemno vrhunske, še posebej, če gre za zanesljivost. Dejansko je ta raven storitve spletnega gostovanja dejansko industrijski standard. Njegova hitrost je le 984 ms, kar je povprečje v primerjavi z drugimi gostitelji, čeprav vas to ne bi smelo več skrbeti, saj je treba upoštevati več pozitivnih lastnosti. Čeprav obstajajo številni ponudniki spletnega gostovanja z višjimi cenami uptime, je spodnja točka, da so nekoliko dražji od HostGatorja. Ker ta gostitelj deluje dlje časa, si lahko vsaj olajšate, saj veste, da to ni prevara in da ima obetavno prihodnost z izboljšanimi storitvami spletnega gostovanja.

Podpora strankam HostGator

gostiteljska spletna podpora za stranke

HostGator – spletna tehnična podpora

HostGator ponuja storitev za pomoč strankam, ki v celotni panogi ne ustreza vsem. Storitev vključuje 24/7/365 klepet v živo, podporo telefonu in e-poštnim sporočilom. Na nadzorni plošči gostovanja je podporni portal podjetja, ki vam bo pomagal najti hitre odgovore na podlagi znanja o osupljivih člankih 680 plus in več kot 500 video vadnic. Poleg tega ima vsak račun ponudnika spletnega gostovanja HostGator popolno jamstvo generalnega direktorja podjetja, ki se običajno osebno odzove na vsako težavo, ki je predstavljena pred njim. Če imate še vedno težave, ki jih redna podporna ekipa ne zmore, lahko prosto zahtevate, da se vaša vozovnica dodeli neposredno generalnemu direktorju za boljše rešitve.

Načrti in cene HostGator

načrti hostgator-joomla-hosting-hosting

HostGator Joomla načrti gostovanja

HostGator ponuja različne načrte za spletno gostovanje, ki jih lahko izbirate glede na vaše potrebe. Ti načrti za gostovanje vključujejo skupno gostovanje, gostovanje VPS, gostovanje v oblaku, gostovanje v WordPressu in namenske programe gostovanja. Vsi ti načrti gostovanja HostGator imajo bogate funkcije, ki so primerne za različne proračune in različne zahteve po gostovanju. Oglejte si naslednje gostovalne načrte, ki jih ponuja ponudnik spletnega gostovanja HostGator:

Skupno gostovanje: To je najboljši način za začetek na povsem novem spletnem mestu, ki ima nizek internetni promet. Načrt daje vašemu spletnemu mestu okolje za izmenjavo virov s katerim koli drugim spletnim mestom, ki gostuje na istem strežniku.

V gostovanju v oblaku: za razliko od skupnega gostovanja, ki je omejeno le na en strežnik, načrt gostovanja v oblaku uporablja več strežnikov. Zato je ta načrt odlična izbira za vas, če vaše spletno mesto dobiva pogost internetni promet.

WordPress gostovanje: To je skupni načrt gostovanja, ki je popolnoma optimiziran za spletna mesta, ki podpirajo WordPress. Pravzaprav optimizira uspešnost in hkrati varuje vaše spletno mesto pred običajnimi napadi WordPressa.

Virtual Private Server (VPS): Ta načrt gostovanja vam omogoča, da upravljate vse svoje virtualne vire na gostovalni platformi v oblaku in je primeren za rast spletnih mest, ki imajo pogoste trke v prometu.

Namenski strežnik: Namenski načrt gostovanja daje možnost, da dobite strežnik, ki gosti samo vaša spletna mesta. Edina pomanjkljivost v zvezi s tem je, da ima ta načrt nekaj velike odgovornosti, ki zahteva, da ga vzdržujete sami.

Za načrte skupnega gostovanja obstajajo tri različne ravni. Vsak načrt ima neomejeno pasovno širino in shranjevanje, vendar se glavne razlike pojavijo v številu spletnih mest, ki jih lahko gosti vsak načrt gostovanja. Takole gre:

Hatchling: Ta skupni načrt vam daje možnost gostovanja samo enega spletnega mesta. Načrt vključuje namestitveni program Joomla z enim klikom in je v pomoč s standardnim naborom funkcij. Celoten načrt stane 2,75 USD na mesec in podpira eno ime domene, neomejene poddomene in neomejeno prostora za shranjevanje in disk..

Načrt za dojenčke: Načrt za dojenčke vam ponuja možnost gostovanja neomejenih spletnih mest in vključuje vse funkcije v Hatchling načrtu. V tem načrtu lahko uporabite tudi dodatke, kot je zasebni SSL. Načrt stane 3,95 USD na mesec in podpira neomejeno pasovno širino, shranjevanje in imena domen.

Poslovni načrt: Primeren je za vsa spletna mesta za mala podjetja in vključuje brezplačen SSL certifikat in namenski IP, ki je potreben za izdelavo spletnega mesta o e-trgovini. Ta načrt stane 5,95 dolarja na mesec in lahko podpira neomejeno pasovno širino, neomejeno količino pomnilnika in domenskih imen. Poleg tega ima načrt brezplačen namenski IP in brezplačno številko.

Teče Joomla na HostGatorju

Joomla je svetovno priznani sistem za upravljanje vsebin (CMS) za gradnjo spletnih strani in aplikacij. Pomaga vam spremljati vse informacije in vsebine na vašem spletnem mestu. To vključuje slike, besedila, dokumente, glasbo, videoposnetke in vse pomembne stvari na vašem spletnem mestu.

Vendar pa ponudnik spletnega gostovanja HostGator in Joomla brez težav parita, da bi vam zagotovili najboljšo izkušnjo spletnega mesta doslej. Z drugimi besedami, HostGator prihaja z združljivimi storitvami gostovanja Joomla za veliko število spletnih strani in to je popolno ujemanje za vaše spletno mesto Joomla. V resničnem smislu je HostGator med najboljšimi ponudniki spletnega gostovanja Joomla v industriji danes.

Namestitev na vaš HostGator platformo je zelo enostavna. S samodejnim namestitvenim programom Joomla lahko Joomlo preprosto namestite s samo enim klikom. V to namestitev so vključene trenutne različice MySQL, Apache in PHP. PHP deluje v obliki suPHP, še ena različica PHP-a z dodatnimi plastmi varnostnih funkcij na strežnikih. Pri izvajanju Joomle na HostGatorju suPHP Joomla CMS naredi veliko bolj prijaznega do uporabnika. Skratka, če iščete preprost način upravljanja spletne vsebine s pomočjo fantastičnega ponudnika gostovanja, je HostGator Joomla najboljša rešitev za vas.

Prednosti in slabosti HostGator Joomla gostovanja

Kljub vsemu hype in lastnosti, ki so priložene HostGator, še vedno obstajata dve strani kovanca in preučili bomo prednosti in slabosti, da bomo dobili jasno sliko, kaj morate pričakovati. Tu so prednosti in pomanjkljivosti uporabe HostGatorja kot vašega ponudnika storitev spletnega gostovanja:

Prednosti HostGatorja

 • Na voljo je z enostavno nadzorno ploščo
 • Na vsakem načrtu je neomejeno prostora na disku, pasovne širine in neomejenih e-poštnih sporočil
 • Prva tri leta boste uživali 62 odstotkov
 • Brezplačen gradnik spletnega mesta povleci in spusti
 • Preden začnete, pogodba ni potrebna
 • Zagotovljeni ste za 45-dnevno garancijo vračila denarja
 • Odlična podpora 99,98 odstotka
 • Dobro podporo strankam
 • Izboljšana varnost pred DDoS napadi
 • Brezplačna selitev obstoječega spletnega mesta
 • Širok izbor možnosti gostovanja
 • Zanesljivo spletno gostovanje
 • Prožna obračunska obdobja

Slabosti HostGatorja

 • Ni dovolj hitro
 • Za “prave” varnostne kopije obstajajo doplačila
 • Standardni triki s cenami
 • Brez brezplačne migracije domene
 • Agresivna nadgradnja

Zaključek

Ali boste razmislili o izbiri HostGatorja za spletna mesta Joomla? Seveda bi moral biti vaš odgovor „da“, saj je HostGator iz številnih razlogov eno najboljših gostujočih industrij in največje imenik spletnih strani gospodinjstev. Učinkovitost gostitelja je nekaj, kar lahko občudujemo, kaj šele njegova zanesljivost, odlična podpora strankam, številni skupni načrti gostovanja in še veliko več. Ni treba posebej poudarjati, da se je to podjetje v zadnjih nekaj letih zelo izboljšalo, zato je odlična izbira za tiste, ki želijo do zdaj imeti izjemno dobrega gostitelja v panogi. V tem trenutku in HostGator lahko zanesljivo priporočite gostovanje spletnih strani Joomla za vas in vaše prijatelje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map