BlueHost-kupongkod – Upp till 70% rabatt + GRATIS domän

01.06.2020
BlueHost-kuponger 'BlueHost-kupongkod – Upp till 70% rabatt + GRATIS domän
0 11 мин.

bluehost kuponkod


I den här artikeln kommer jag att visa dig hur du aktiverar den bästa BlueHost-kupongkoden för att få den maximala rabatten som finns tillgänglig. Du behöver inte kopiera och klistra in och marknadsföra koden, bara klicka på länken nedan för att få upp till 70% rabatt och ett gratis domännamn.

Om du vill lära dig mer om BlueHost rekommenderar jag att du läser vår BlueHost-recension, där du hittar information om deras service, drifttid, prestanda och recensioner från BlueHost-kunder.

BlueHost Black Friday Sale 2018

Bluehost-black-fredag-sale-2018

60% REA
FörsäljningBlueHost Black Friday-försäljning: under en begränsad tid erbjuder endast BlueHost upp till 60% RABATT på alla delade värdplaner!

Bluehost-black-fredag-2018-60-off

BlueHost Black Friday 2018

Förfallna BlueHost-kuponger / rabatter

Grattis på födelsedagen BlueHost

60% REA
FörsäljningBlueHost födelsedagsförsäljning!!! BlueHost erbjuder upp till 60% RABATT på alla delade värdplaner! Grattis på födelsedagen BlueHost! Skaffa ett värdkonto idag!

Bluehost-60-off

Bluehost-födelsedag-sale-2018

BlueHost nyårsförsäljning – 50% RABATT

50% RABATT
SaleBlueHost önskar dig gott nytt år 2018 med 50% rabatt på deras delade värdplaner. Tidsbegränsat erbjudande! agera nu!

bluehost gott nytt år 2018 rabatt

BlueHost Cyber ​​Monday Deal – Mer än 60% rabatt på Shared Hosting

60% REA
SaleBlueHost Cyber ​​Monday Deal – Få över 60% rabatt på delad hosting först den 27 november. Anmäl dig nu!

bluehost cyber måndag 2017

BlueHost Black Friday Deal – Upp till 60% rabatt

60% REA
SaleBlueHost Black Friday Sale – Få upp till 60% rabatt på delad hosting, 50% rabatt på VPS-värd, 40% rabatt på molnhosting. Detta är ett begränsat tidserbjudande! Agera nu!

bluehost svart fredag ​​2017

Grattis på födelsedagen BlueHost! – Få 60% rabatt

BlueHost firar födelsedagen med enorma rabatter. Nya kunder kan få upp till 60% rabatt på alla värdplaner inklusive delade, moln, WooCommerce, VPS och dedikerade servrar. Om du vill köpa webbhotell till ett rabatterat pris är det nu din chans att få webbhotell av hög kvalitet från BlueHost.

Grattis på födelsedagen bluehost kuponkod

60% REA
SaleBlueHosts födelsedagsförsäljning ger dig upp till 60% rabatt på alla värdplaner du väljer. Detta är ett begränsat tidserbjudande, så ta tag i din värdplan så länge denna försäljning fortfarande är aktiv.

Upp till 60% rabatter på BlueHost – några timmar kvar

Det är i slutet av juni 2017 och det är dags för stora besparingar! Få denna fantastiska sommarförsäljningsrabatt på BlueHost:

bluehost sommarförsäljning 2017

60% REA
Försäljning Med denna sommarblixtsäljning på BlueHost får du upp till 60% rabatt på varje delad webbhotellplan du köper. Handla snabbt, eftersom kampanjen går ut på bara några timmar!

BlueHost Cyber ​​Monday Sale – Upp till 70% RABATT

bluehost cyber Monday 2016

70% REA
SaleFå upp till 70% rabatt på ALLA nya planer för delad värd – bara idag! Cyber ​​måndag Försäljning som börjar så lågt som $ 2,40 / månad. Missa inte den här stora chansen att ha tillförlitlig värd för ett så lågt pris. Anmäl dig nu!

Black Friday Super Savings på BlueHost

bluehost Black Friday fredag ​​2016

60% REA
Försäljning Endast idag (Black Friday) kan du spara mer än 60% på alla nya delade värdplaner på BlueHost. Börjar på endast $ 2,65 / månad.

Grundplanen börjar på $ 2,65 varje månad och tillåter värd 1 webbplats. Om du vill skapa och vara värd för flera webbplatser bör du välja Plus-planen, som börjar på $ 3,65 per månad. Prime Plan är perfekt för mindre e-handelssajter. För närvarande erbjuder denna plan det bästa värdet och börjar på endast $ 4,95 per månad.

bluehost black fredag ​​delade planer 2016

Flash-försäljning på BlueHost – Begränsad tid!

bluehost-kupong 60 av begränsad tid

60% REA
Försäljning På mycket kort tid kan du köpa BlueHost-delade planer med stor rabatt. Få över 60% rabatt på nya delade värdplaner.

Så här använder du BlueHost-kupongkoden?

Steg 1: Klicka på kampanjlänken nedan för att aktivera rabatten.

Steg 2: Välj den värdplan som passar dina behov.

bluehost rabattkod planer

Steg 3: Fyll i dina personuppgifter och välj ett betalningsalternativ för att slutföra din beställning.

BlueHost-kuponger – Hur man får det bästa erbjudandet?

Genom att aktivera BlueHost-kupongen med ovanstående knapp får du olika rabatter på olika värdplaner. Om du vill köpa en av de delade planerna kan du få följande rabatter:

 • Månadspriset för basplanen är endast $ 3,49 istället $ 7,99, detta är 56% rabatt.
 • Månadspriset för Plus-planen kommer att kosta $ 5,95 istället $ 10,99, det är 45% rabatt.
 • Månadspriset för Pro-planen är $ 13,95 istället $ 23,99, vilket sparar mer än 41%.

Alla ovan nämnda rabatter finns tillgängliga med de 3-åriga prenumerationsplanerna.

Vid speciella tillfällen som Black Friday, Cyber ​​Monday, Independence Day eller andra helgdagar kan du spara ännu mer, ibland 90% rabatt på ordinarie pris. Vi ser till att du får den maximala rabatten när du besöker BlueHost via denna länk.

För att få bästa möjliga erbjudande rekommenderar jag att du köper en värdplan under en period av 36 månader. På så sätt får du inte bara maximal rabatt, utan kommer också att vara säker mot prisförändringar. Hostingföretag höjer ibland sina priser, men dessa ändringar påverkar inte befintligt konto, de kommer bara att tillämpas för nya kunder.

Om BlueHost – Är det en bra webbhotellleverantör?

BlueHost är en av de bästa webbhotellleverantörerna. Företaget grundades 1996 av Matt Heaton. Våra tester och personliga erfarenheter kan hittas i denna BlueHost-granskning.

Jag har använt BlueHost sedan 2009 för att vara värd för personliga som små företag för vänner och klienter. Jag har alltid rekommenderat BlueHost, eftersom de ger bra service, expertsupport och bra drifttid. De vet verkligen hur man ställer in sina servrar, hur man håller dem säkra och hur man tar hand om sina kunder. Detta bevisas av det faktum att BlueHost är verksamt i mer än 20 år nu. BlueHost ägs nu av EIG, ett företag som också äger andra stora värdvarumärken.

BlueHost har visats på många andra webbplatser för webbgranskningar och har rekommenderats av WordPress.org som bästa webbhotell för denna fantastiska CMS- och bloggplattform. Företaget är värd för över 2 miljoner webbplatser, varav hälften byggs med WordPress. Om du aldrig har hört talas om det här verktyget föreslår jag att du läser vår guide som innehåller en steg-för-steg handledning om hur du bygger en webbplats med WordPress.

Fördelar du kommer att få med BlueHost

Oavsett vilken värdplan du väljer, kommer BlueHost att ge dig utmärkt service och support. Om du letar efter en pålitlig delad webbhotell bör BlueHost vara bland dina bästa val. De tre delade värdplanerna är prisvärda (med vår kampanjkod) och innehåller många fantastiska funktioner.

Alla delade konton har en gratis domän som du väljer. Inget av dessa delade konton har en gräns för den överförda månadsdata.

Grundplanen är den billigaste och den är utformad för att vara värd för en enda webbplats. Denna plan gör det möjligt att parkera upp till 5 domäner och skapa upp till 25 underdomäner. E-postkonton är begränsade till 5 med maximal e-postlagring på 100 MB per konto.

Plusplanen är den mest populära delade planen som är idealisk för ett litet företag. Det tillåter värd för upp till 10 webbplatser och 100 e-postkonton med 500 MB e-postlagring vardera. Denna plan innehåller en $ 150 marknadsföringskupong som kan användas för att marknadsföra din webbplats på Google och Bing. Global CDN ingår också, vilket hjälper till att påskynda din webbplats (CDN = Content Delivery Network).

Business Pro-planen är utmärkt för värd för en liten webbutik. Den här planen ger högre prestanda och begränsar inte antalet värdar för webbplatser och e-postkonto. Global CDN ingår också i denna plan och en marknadskredit på 300 $. Som du kanske behöver en e-handelswebbplats SSL för att behandla betalningar online. SSL-certifikat kan bara installeras på webbplatser som har en dedikerad IP-adress. Med Pro-planen får du ett SSL-certifikat och dedicerad IP gratis.

Om du vill köpa en virtuell privat server eller dedikerad hosting, har BlueHost också lösningar för dig. Genom att använda vår BlueHost-kampanjkod kommer du att kunna få 50% rabatt på din första månadsbetalning och 16% om du väljer att betala i förväg för ett år.

Om din webbplats riktar sig mot en global publik och behöver en lösning för att ge samma surfupplevelse för alla dina användare, är molnhotell ditt bästa alternativ. Hos BlueHost kan du välja mellan 3 molnhotellplaner. Rabatten som finns tillgänglig via vår webbplats gör att du kan spara upp till 36% på molnhotell.

Varför ska du använda BlueHost??

BlueHost har en lång och spårbar historia inom värdverksamheten. Toppgranskning och kupongsajter, bloggare, IT-proffs och kunder rekommenderar detta företag; här är några fördelar varför du bör överväga att välja BlueHost för din webbplats:

 • BlueHost använder cPanel för att hantera värdkonto. Detta är en lättanvänd kontrollpanel som har många funktioner för att hantera dina e-postmeddelanden, domäner, webbplatser, CMS-installationer och mer. Med cPanel kan du enkelt installera det CMS du vill ha på din domän. Du kan välja mellan ett brett utbud av programvara som WordPress, Drupal, Joomla, Magento eCommerce, PrestaShop och andra.
 • Med BlueHost kan du säkerställa din verksamhetstillväxt. Medan andra värdleverantörer bara erbjuder dig delade värdplaner, på BlueHost kan du enkelt uppgradera eller nedgradera planerna. Uppgradera till VPS eller dedikerad om du behöver mer värdkraft med bara några klick.
 • Det högt utbildade och kundorienterade supportteamet ser till att din fråga kommer att åtgärdas i tid. De finns tillgängliga dygnet runt via telefon-, chat- och e-postbiljetter. Välj den supportkanal som är bekvämare för dig, du får samma bästa svar. Om du vill ta reda på saker på egen hand föreslår jag att du tittar på deras kunskapsbas. Det här avsnittet innehåller massor av artiklar och videohandledning för hur man använder kontrollpanelen och hur man sätter upp en webbplats.
 • Även om du inte kan få ett testkonto hos BlueHost, men du får en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Detta innebär att om du får återbetalning inom 30 dagar om du väljer att avbryta ditt värdkonto. Kontrollera BlueHosts återbetalningspolicy innan du köper.

Många webbplatser undviker att prata om negativa aspekter när man granskar en tjänst eller en produkt. Ingenting är perfekt, så BlueHost har också sina egna nackdelar.

 • Som nackdel kan jag dock bara nämna en sak. BlueHost är inte den billigaste webbleverantören. Det finns andra företag som eHost eller iPage där du kan köpa en delad värdplan för under $ 2 per månad. Men kvalitet kommer till ett pris, och förmodligen är detta orsaken till att BlueHost kostar mer än konkurrensen.

Slutsats – Är BlueHost rätt för dig?

Vår erfarenhet med BlueHost är mycket positiv. Om du letar efter ett pålitligt och kostnadseffektivt webbhotell som kan ge en konsekvent tjänst för ditt företag är BlueHost ett mycket bra val. Med BlueHost så kommer din webbplats också att kunna växa. Använd vår BlueHost-kupong för att få bästa pris.

Förfallna BlueHost-kuponkoder

Nedan listas alla de giltiga BlueHost-kupongerna:

Tillbaka till skolan – BlueHost specialrabatt

Detta är ett begränsat tidserbjudande som ger dig enorma rabatter på BlueHosts delade värdplaner!

bluehost tillbaka till skolans rabattkupongkod

För att få denna rabatt klickar du bara på bilden eller kupongknappen nedan. Denna rabatt kräver ingen kuponkod, följ bara länkarna nedan för att aktivera rabatten och spara på ditt BlueHost-köp.

bluehost tillbaka till skolans specialrabatt

Memorial Day Begränsad tid BlueHost-rabatt – 60% RABATT

60% REA
FörsäljningMemorial Day Weekend Sale! Detta erbjudande är endast tillgängligt under en begränsad tid: från 27 maj till 31 maj *

* Memorial Day Rabatt: från 12:00 på fredag ​​27 maj, till 23:59 (MT) på tisdagen den 31 maj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector