BlueHost-kupongkode – Opptil 70% rabatt + GRATIS domene

01.06.2020
BlueHost-kuponger 'BlueHost-kupongkode – Opptil 70% rabatt + GRATIS domene
0 10 мин.

bluehost kupongkode


I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du aktiverer den beste BlueHost-kupongkoden for å få maksimal tilgjengelig rabatt. Du trenger ikke å kopiere og lime inn og promo kode, bare klikk på lenken nedenfor for å få opptil 70% rabatt og et gratis domenenavn.

Hvis du vil lære mer om BlueHost, anbefaler jeg å lese vår BlueHost-anmeldelse, der du finner informasjon om deres service, oppetid, ytelse og anmeldelser fra BlueHost-kunder.

BlueHost Black Friday-salg 2018

Bluehost-black-fredag-salg-2018

60% OFF
SalgBlueHost Black Friday-salg: i en begrenset periode tilbyr bare BlueHost opptil 60% AVSLAG på alle delte hostingplaner!

Bluehost-black-fredag-2018-60-off

BlueHost Black Friday 2018

Utgåtte BlueHost-kuponger / rabatter

Happy Birthday BlueHost

60% OFF
SalgBlueHost-bursdagssalg!!! BlueHost tilbyr opptil 60% AVSLAG på alle delte hostingplaner! Happy Birthday BlueHost! Få en hosting-konto i dag!

Host-60-off

Bluehost-bursdag-salg-2018

BlueHost nyttårssalg – 50% Rabatt

50% AV
SaleBlueHost ønsker deg godt nyttår 2018 med 50% rabatt på deres delte hostingplaner. Tidsbegrenset tilbud! handle nå!

bluehost godt nyttår 2018 rabatt

BlueHost Cyber ​​Monday Deal – Over 60% avslag på delt hosting

60% OFF
SaleBlueHost Cyber ​​Monday Deal – Få over 60% avslag på delt hosting først 27. november. Registrer deg nå!

bluehost cyber mandag 2017

BlueHost Black Friday-avtale – Opptil 60% rabatt

60% OFF
SaleBlueHost Black Friday Sale – Få opptil 60% avslag på delt hosting, 50% avslag på VPS-hosting, 40% avslag på netthosting. Dette er et tidsbegrenset tilbud! Handle nå!

bluehost svart fredag ​​2017

Happy Birthday BlueHost! – Få 60% avslag

BlueHost feirer bursdagen sin med enorme rabatter. Nye kunder kan få opptil 60% rabatt på alle hostingplaner inkludert delte, sky, WooCommerce, VPS og dedikerte servere. Hvis du ønsker å kjøpe webhotell til en nedsatt pris, er det nå din sjanse til å få god kvalitet på webhotell fra BlueHost.

gratulasjonskurs med blåhost-kupongkode

60% OFF
SaleBlueHosts bursdagssalg gir deg opptil 60% rabatt på hvilken som helst vertsplan du velger. Dette er et tidsbegrenset tilbud, så ta tak i hostingplanen din så lenge salget fortsatt er aktivt.

Opptil 60% rabatt på BlueHost – få timer igjen

Det er slutten av juni 2017, og det er på tide med enorme besparelser! Få denne fantastiske sommersalgsrabatten på BlueHost:

bluehost sommer salgskampanje 2017

60% OFF
SalgMed sommerens flash-salg hos BlueHost vil du få opptil 60% avslag på hver delt hostingplan du kjøper. Handle raskt, fordi kampanjen utløper om få timer!

BlueHost Cyber ​​Monday-salg – Opptil 70% AVSLAG

bluehost cyber monday deal 2016

70% OFF
SalgFå opptil 70% rabatt på ALLE nye planer for delt delt hosting – bare i dag! Cyber ​​Mandag Salg starter så lavt som $ 2,40 / måned. Ikke gå glipp av denne store sjansen for å ha pålitelig hosting til en så lav pris. Registrer deg nå!

Black Friday Super Savings hos BlueHost

bluehost svart fredag ​​avtaler 2016

60% OFF
Salg Bare i dag (Black Friday) kan du spare mer enn 60% på alle nye delte hostingplaner hos BlueHost. Fra kun 2,65 dollar per måned.

Den grunnleggende planen starter på $ 2.65 månedlig og tillater hosting 1 nettsted. Hvis du ønsker å opprette og være vert for flere nettsteder, bør du velge plussplanen, som starter på $ 3,65 per måned. Prime Plan er perfekt for mindre e-handelsnettsteder. For øyeblikket tilbyr denne planen den beste verdien, og starter bare på $ 4,95 per måned.

bluehost black fredag ​​delte planer 2016

Flash-salg hos BlueHost – Begrenset tid!

bluehost kupong 60 av begrenset tid

60% OFF
Salg På veldig kort tid kan du kjøpe delte planer fra BlueHost med stor rabatt. Få over 60% rabatt på nye delte hostingplaner.

Slik bruker du denne BlueHost-kupongkoden?

Trinn 1: Klikk på kampanjelinken nedenfor for å aktivere rabatten.

Steg 2: Velg vertsplanen som passer dine behov.

bluehost rabattkode planer

Trinn 3: Fyll ut dine personlige detaljer og velg et betalingsalternativ for å fullføre bestillingen.

BlueHost-kuponger – Hvordan få det beste tilbudet?

Ved å aktivere BlueHost-kupongen ved hjelp av ovennevnte knapp, vil du få forskjellige rabatter på forskjellige hostingplaner. Hvis du ønsker å kjøpe en av de delte planene, vil du kunne få følgende rabatter:

 • Månedsprisen for Basic-planen vil bare være $ 3,49 i stedet for $ 7,99, dette er 56% rabatt.
 • Månedsprisen for Plus-planen vil koste 5,95 dollar i stedet for 10,99 dollar, det er 45% rabatt.
 • Månedsprisen på Pro-planen vil være $ 13,95 i stedet $ 23,99, noe som sparer mer enn 41%.

Alle de ovennevnte rabattene er tilgjengelige med de 3 års abonnementsplanene.

Ved spesielle anledninger som Black Friday, Cyber ​​Monday, Independence Day eller andre helligdager kan du spare enda mer, noen ganger 90% av ordinær pris. Vi sikrer at du får maksimal rabatt når du besøker BlueHost gjennom denne linken.

For å få best mulig tilbud anbefaler jeg å kjøpe en vertsplan for 36 måneder. På denne måten får du ikke bare maksimal rabatt, men vil også være trygg mot prisendringer. Hosting selskaper øker noen ganger prisene, men disse endringene vil ikke påvirke eksisterende konto, vil bare bli brukt for nye kunder.

Om BlueHost – Er det en god webhotellleverandør?

BlueHost er en av de beste leverandørene av små bedrifter. Selskapet ble grunnlagt i 1996 av Matt Heaton. Våre tester og personlige erfaringer finner du i denne BlueHost-gjennomgangen.

Jeg har brukt BlueHost siden 2009 for å være vert for personlig som liten bedrift for venner og kunder. Jeg har alltid anbefalt BlueHost, fordi de gir god service, ekspertstøtte og god oppetid. De vet virkelig hvordan de skal sette opp serverne sine, hvordan de skal være sikre og hvordan de skal ta vare på kundene. Dette er bevist av det faktum at BlueHost er i virksomhet i mer enn 20 år nå. BlueHost eies nå av Atten, et selskap som også eier andre store vertsmerker.

BlueHost har blitt omtalt på mange andre hostingsomtaler og er blitt anbefalt av WordPress.org som den beste webhotellet for denne flotte CMS- og bloggplattformen. Selskapet er vertskap for over 2 millioner nettsteder, hvorav halvparten bygges med WordPress. Hvis du aldri har hørt om dette verktøyet før, foreslår jeg at du leser guiden vår som inneholder en trinnvis veiledning om hvordan du bygger en webside med WordPress.

Fordeler du får med BlueHost

Uansett hvilken hostingplan du velger, vil BlueHost gi deg utmerket service og støtte. Hvis du er ute etter en pålitelig delt hostingtjeneste, bør BlueHost være blant de beste valgene dine. De tre delte hostingplanene er rimelige (ved å bruke kampanjekoden vår) og inneholder mange flotte funksjoner.

Alle delte kontoer inkluderer et gratis domene etter eget valg. Ingen av disse delte kontoene har en grense for overførte månedlige data.

Grunnleggende plan er den billigste, og den er designet for å være vert for et enkelt nettsted. Denne planen tillater parkering av opptil 5 domener og oppretting av opptil 25 underdomener. E-postkontoer er begrenset til 5 med maksimal e-postlagring på 100 MB per konto.

Plus-planen er den mest populære delte planen som er ideell for en liten bedrift. Det tillater hosting av opptil 10 nettsteder og 100 e-postkontoer på 500 MB e-postlagring hver. Denne planen inkluderer en $ 150 markedsføringskupong som kan brukes til å annonsere nettstedet ditt på Google og Bing. Global CDN er også inkludert, noe som hjelper med å få fart på nettstedet ditt (CDN = Innholdsleveringsnettverk).

Business Pro-planen er utmerket for å arrangere en liten nettbutikk. Denne planen gir en høyere ytelse og har ikke antall begrensninger på hostede nettsteder og e-postkonto. Global CDN er også inkludert i denne planen, og en markedsføringskreditt på $ 300 også. Som du kanskje vet, trenger et netthandelnettsted SSL for å behandle betaling online. SSL-sertifikater kan bare installeres på nettsteder som har en dedikert IP-adresse. Med Pro-planen vil du få et SSL-sertifikat og dedikert IP gratis.

Hvis du ønsker å kjøpe en virtuell privat server eller dedikert hosting, har BlueHost også løsninger for deg. Ved å bruke vår BlueHost-kampanjekode vil du kunne få 50% avslag på den første månedens betaling og 16% hvis du velger å betale forskuddsvis i ett år.

Hvis nettstedet ditt er rettet mot et globalt publikum og trenger en løsning for å gi den samme surferevisningen for alle brukerne dine, er netthosting ditt beste alternativ. Hos BlueHost vil du kunne velge mellom 3 skyhostingsplaner. Rabatten som er tilgjengelig via vår hjemmeside, gjør det mulig for deg å spare opptil 36% på netthosting.

Hvorfor skal du bruke BlueHost?

BlueHost har en lang og sporbar historie i hostingbransjen. Toppomtaler og kupongsider, bloggere, IT-fagfolk og kunder anbefaler dette selskapet; her er et par fordeler med hvorfor du bør vurdere å velge BlueHost for nettstedet ditt:

 • BlueHost bruker cPanel til å administrere hosting-konto. Dette er et brukervennlig kontrollpanel som har mange funksjoner for å administrere e-postmeldinger, domener, nettsteder, CMS-installasjoner og mer. Med cPanel kan du enkelt installere CMS du ønsker til domenet ditt. Du kan velge mellom et bredt spekter av programvare som WordPress, Drupal, Joomla, Magento eCommerce, PrestaShop og andre.
 • Med BlueHost kan du sikre virksomhetsveksten. Mens andre hostingleverandører bare vil tilby deg delte hostingplaner, hos BlueHost kan du enkelt oppgradere eller nedgradere planene. Oppgrader til VPS eller dedikert hvis du trenger mer hostingkraft med bare noen få klikk.
 • Det høyt trente og kundeorienterte supportteamet sikrer at problemet ditt blir løst i tide. De er tilgjengelige 24/7 via telefon, chat og e-postbilletter. Velg støttekanalen som er mer behagelig for deg, så får du den samme beste responsen. Hvis du liker å finne ut av ting på egen hånd, foreslår jeg at du tar en titt på kunnskapsbasen deres. Denne delen inneholder mange artikler og videoopplæringer om hvordan du bruker kontrollpanelet og hvordan du setter opp et nettsted.
 • Selv om du ikke kan få en prøvekonto med BlueHost, men du vil få en 30 dagers pengene tilbake-garanti. Dette betyr at hvis du får refusjon innen 30 dager hvis du bestemmer deg for å kansellere hostingkontoen din. Vennligst sjekk BlueHosts refusjonspolicy før du kjøper.

Mange nettsteder unngår å snakke om negative aspekter når du vurderer en tjeneste eller et produkt. Ingenting er perfekt, så BlueHost har også sine egne ulemper.

 • Som ulempe kan jeg imidlertid nevne bare en ting. BlueHost er ikke den billigste leverandøren av hosting. Det er andre selskaper som eHost eller iPage der du kan kjøpe en delt hostingplan for under $ 2 per måned. Men kvalitet kommer til en pris, og sannsynligvis er dette grunnen til at BlueHost koster mer enn konkurransen.

Konklusjon – Er BlueHost riktig for deg?

Vår erfaring med BlueHost er veldig positiv. Hvis du er ute etter et pålitelig og kostnadseffektivt vertsfirma som kan gi en jevn service for bedriften din, er BlueHost et veldig godt valg. Med BlueHost kan også nettstedet ditt vokse. Bruk vår BlueHost-kupong for å få den beste prisen.

Utgåtte BlueHost-kuponkoder

Nedenfor vises alle utløpte BlueHost-kuponger:

Tilbake til skolen – BlueHost spesialrabatt

Dette er et tidsbegrenset tilbud som gir deg enorme rabatter på BlueHosts delte hostingplaner!

bluehost tilbake til skolens rabattkupongkode

For å få denne rabatten, klikker du bare på bildet eller kupongknappen nedenfor. Denne rabatten krever ingen kupongkode, bare følg lenkene nedenfor for å aktivere rabatten og spare på ditt BlueHost-kjøp.

bluehost tilbake til skolens spesialrabatt

Memorial Day Begrenset tid BlueHost-rabatt – 60% Rabatt

60% OFF
SalgMemorial Day Weekend Sale! Dette tilbudet er bare tilgjengelig i en begrenset periode: fra 27. mai til 31. mai *

* Memorial Day Discount: fra 12:00 (fredag) 27. mai til 23:59 (MT) tirsdag 31. mai.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector