BlueHost vs A2Hosting – Hvilken webhotell er best?

01.06.2020
Hosting-sammenligning 'BlueHost vs A2Hosting – Hvilken webhotell er best?
0 17 мин.

Bluehost-vs-A2Hosting


Webhotell er en raskt voksende bransje som utgjør en enorm hjørnestein i dagens bedriftsøkonomi. En online tilstedeværelse er brød og smør fra mange forretningsmodeller i disse dager, og selv utenfor forretningsverdenen kjøper uavhengige hobbysportører og bloggere også opp domener med rekordhastighet.

Med et sunt marked kommer sunne alternativer. Det finnes et utall av hosting-tjenester både gode og dårlige til rådighet som webdesignere. Hvordan kan vi gjøre for å velge det perfekte nettstedet vårt? Å velge gjennom alle de forskjellige rabattene og tilbudene kan være vondt, spesielt for noen nyere.

Så vi skal ta en fokusert titt på to selskaper side om side og sammenligne dem direkte. Dette vil hjelpe oss å få en mer nøyaktig idé om hvordan de to selskapene sammenligner seg med hverandre og deres andre konkurrenter. Forhåpentligvis ender vi opp med en ide om hvilken som vil være bedre egnet til å være vertskap for nettstedet vårt.

I dag skal vi se på BlueHost og A2Hosting. Begge selskapene er velkjente i bransjen, og tilbyr et ekspansivt utvalg av konkurrerende funksjoner. Når det er sagt, er det noen viktige forskjeller mellom de to, så la oss dykke rett inn og begynne med et generelt blikk på Bluehost.

Hva er BlueHost?

Bluehost er et kjent hostingfirma som ble grunnlagt i 2003 av Mike Heaton. Etter oppstarten ble de raskt et av de mest pålitelige navnene i bransjen, og i dag er de vertskap for godt over 2 millioner nettsteder sammen med sine søstersider Hostmonster, FastDomain og iPage.

Totalt sett er Bluehost kjent for pålitelighet, brukervennlighet og utmerket kundeservice. Noen av deres tekniske spesifikasjoner eller mer avanserte funksjoner kan ha en tendens til å henge etter sammenlignet med noen av konkurrentene, men de er et veldig attraktivt alternativ for nyere brukere eller folk som leter etter noe i mindre skala.

Planene deres er rimelige, men har en tendens til å ha strenge begrensninger på de lavere prispunktene. Vi skal gå over dette om et øyeblikk, for nå skal vi bare se på fordeler og ulemper ved Bluehost.

Fordeler med BlueHost

 • Bluehost har levert konkurransedyktig webhotell i over 15 år. De har bygget opp et rykte for seg selv som en pålitelig vert med gode læringsressurser. Dette er et rykte de vil ønske å beskytte. Det har vært noen hikke i løpet av årene (mer om dette senere), men ingenting så viktig som å sverte navnet deres.
 • Læringsressurser. Bluehost har en utmerket rekke kunnskap som de stiller til din disposisjon. Å lære hvordan du bruker plattformen deres er en lek, og alle mulige spørsmål du har kan besvares; enten ved deres gode ombord- og læringsressurser, eller av en av de fantastiske kundeservicerepresentantene.
 • Spesialtilbud. Som enhver god webhotell tilbyr Bluehost alltid spesialtilbud og rabatter på mange av funksjonene og planene. Dette er kanskje ikke en stor sak for deg, med mindre du først og fremst er interessert i å spare penger. Disse tilbudene har en tendens til å endres ofte, så det er viktig å gjøre egen forskning.
 • Kundeservice. Som jeg sa før, Bluehost er viden kjent for å ha et utmerket kundesupportteam. De tilbyr support 24/7 per telefon og også via live chat, selv om chatten er begrenset. Selv om de kan ha færre muligheter for støtte enn andre selskaper, blir deres faktiske supportteam og tjenester veldig gjennomgått av kunder. Totalt sett kan det være vanskelig å bedømme støtte hvis du ikke er den typen som trenger mye av det, men for folk som liker å ha litt støtte på sin side, er dette definitivt en veldig attraktiv funksjon.
 • Pengene tilbake-garanti. Bluehost tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti på sine tjenester. Hvis du ikke liker tjenestene dine, kan du avbryte innen 30 dager for full refusjon. Garantier som dette er ganske standard, og Bluehost’s er faktisk kortere enn mye av konkurransen; men dette er fremdeles en fin touch for de som ønsker å minimere risikoen.
 • Store navn ressurser. Å være et stort navnfirma gir Bluehost noen spesielle privilegier. De har mange ressurser til rådighet å bruke for å sikre at kundene er fornøyde. Brukere har en tendens til å føle seg hjemme med Bluehost, og deres omdømme med store navn viser seg i deres tjenester og pålitelighet.
 • Bluehost er et anerkjent navn i brukervennlighet så langt web-verter går. Grensesnittet deres drives av industristandarden cPanel, som er kjent for sin brukervennlighet og enkelhet. At det også er bransjestandard, betyr at du kan bruke ferdighetene du lærer på det i fremtidige bestrebelser som bruker samme grensesnitt. Kombinert med deres onboard-ressurser og kundeservice, gjør dette Bluehost til en ikke-brainer for nyere brukere eller personer med mindre nettsteder..

Dette er de viktigste fordelene med Bluehost. Selv om det ikke er mye her å wow oss, gir de definitivt et løfte om pålitelighet og enkelhet. Totalt sett pleier Bluehost å være et godt alternativ for mindre nettstedsprosjekter eller personer som fremdeles lærer tauene som webdesigner..

Så nå som vi har sett på proffene til Bluehost, bør vi ta en titt på ulempene.

Ulemper med BlueHost

 • Selv om Bluehost tilbyr svært konkurransedyktige evner sammenlignet med konkurransen, er de faktiske server-spesifikasjonene ikke noe for spesielt i forhold til noen av de raskere vertene. Til syvende og sist betyr dette bare en liten reduksjon i hastighet, så lenge du kjører et relativt lite nettsted. Brukere som ønsker å drive større nettsteder, eller som er avhengige av at nettstedet deres er raskest, vil kanskje se andre steder.
 • Selv om prisene på Bluehost er veldig konkurransedyktige, er noen av prisene litt dyre for funksjonssettene de tilbyr. Dette gjelder spesielt for noen av de billigere planene, tro det eller ikke, siden det er så strenge begrensninger på mange av mulighetene til lavere prisplaner.
 • Som jeg har sagt ovenfor, legger Bluehost mange begrensninger for brukerne sine, spesielt til lavere prispunkter. Deres minst kostbare plan er bare veldig nyttig for et lite nettsted uten spesielle funksjoner. Dette vil ikke være så veldig viktig for deg hvis du planlegger å gå med en høyere plan, eller hvis begrensningene ikke påvirker den type nettsted du har tenkt å lage.
 • Problemer med store navn. Å være et anerkjent navn i bransjen kan ha sine fallgruver. Selv om Bluehosts kundeserviceteam er sterkt anbefalt av brukeranmeldelser, kan deres faktiske støttelinje noen ganger ha lange ventetider. Å være et stort navn gjør også selskapet et mål for nettangrep.

Det er også spørsmålet om noen cybersecurity-bekymringer Bluehost har hatt tidligere. Selv om hendelser som dette kan være et stort rødt flagg for noen kunder, har Bluehost vist seg å være en pålitelig og konkurransedyktig webvert de siste årene, og er fortsatt et attraktivt alternativ for mange brukere.

Så nå som vi har sett på Bluehost, la oss se på A2Hosting.

Hva er A2Hosting?

A2hosting er et uavhengig Linux-vertsfirma som lover kvalitet og rimelighet. De tilbyr VPS, delte, forhandler og dedikerte hostingplaner, og de hevder å være en av de raskest voksende uavhengige vertene i bransjen.

Det er mange ting som skiller seg ut ved A2hosting rett utenfor balltre; men for å få en fokusert idé om hva de kan gjøre for oss, kommer vi til å se på noen av fordeler og ulemper.

Fordeler med A2Hosting

 • Ubegrenset lagring. A2Hosting tilbyr ubegrenset lagring, selv med lavere prisplaner. Dette er et stort pluss sammenlignet med Bluehost, som begrenser lagringsplassen selv på deres dyreste planer. Hvis du ikke har planer om å ha et stort nettsted med mange apper eller andre ting, vil dette ikke være en stor sak for deg, men det er fortsatt et stort pluss sammenlignet med Bluehost.
 • Ubegrenset nettsteder. A2Host tilbyr også ubegrensede nettsteder gjennom sine Swift- og Turbo-planer. Dette er en flott funksjon hvis du trenger flere nettsteder, men det vil være mindre viktig hvis du fremdeles er i gang. Noen Bluehost-planer tilbyr også ubegrensede nettsteder.
 • Ubegrensede databaser. Et annet stort pluss som tilbys med Swift og Turbo-planene er funksjonen ubegrenset databaser. Dette er flott hvis du kjører mange apper eller andre ting som krever mye databaser. Igjen, hvis nettstedet ditt ikke kommer til å trenge all denne ubegrensede godheten, kan det hende du er bedre til å gå med Bluehost.
 • 9% oppetid. Selv om Bluehost har veldig pålitelig statistikk for serverne sine, kan A2Host skryte av en oppetid på 99,9%, og har et rykte på seg for å oppfylle den målestokken. Dette er bare en stor avtale hvis du trenger at nettstedet ditt skal være supersnurt, men de fleste brukere vil finne hastighet som en enorm faktor i nettstedets ytelse.
 • 4x overflødig nettverk. A2Hosting har et firedoblet overflødig nettverk som gir enestående pålitelighet. Det overflødige nettverket betyr at selv om serverne svikter opptil tre ganger, vil den fjerde redundansen holde den i gang. Dette er utmerket for nettsteder som virkelig er følsomme for potensiell driftsstans.
 • cPanel-grensesnitt. Som Bluehost bruker A2Hosting bransjestandarden cPanel. Dette kommer med alle de samme brukervennlige og læringsfordelene du kan forvente. CPanel-grensesnittet er kjent for sin enkelhet og brukervennlighet.
 • En del av A2Hostings “Perpetual Security Initiative”, Hackscan er 24/7 skadelig malware som er inkludert i kontoen din uten omkostninger. Sammen med noen av de andre funksjonene “Perpetual Security”, kan dette være et stort pluss for brukere som er opptatt av sikkerhet.
 • WordPress planer. A2Hosting har optimalisert programvare for håndtering av WordPress, Drupal eller Prestashop. Dette er flott for folk som bruker disse tjenestene i å bygge hjemmesiden sin. Mange verter tilbyr spesialiserte tjenester for WordPress, men A2Hosting har svært optimalisert programvare på plass for å integrere bruken av disse programmene.
 • Staging av nettstedet inkludert. A2Hosting tilbyr et gratis iscenesettingssted for å teste endringer og funksjoner på ditt live nettsted. Dette er en fin touch siden mange verter betaler ekstra for iscenesettelsesfunksjoner. Hvis du allerede har en anstendig QA-strategi på plass, er det ikke sikkert at det er den viktigste funksjonen.
 • Tiltrekk SEO-verktøy. A2Hosting gir tilgang til Atttras kraftige SEO-verktøy. Søkemotoroptimalisering er en stor del av å drive et vellykket nettsted for mange nisjer, så det å ha dette alternativet kan være en stor fordel. Dette er spesielt et godt verktøy hvis du er mindre kjent med SEO og ønsker å lære hvordan du kan bruke det effektivt til å bygge ditt nettsted.
 • Når som helst pengene-tilbake-garanti. Som enhver god webvert tilbyr A2Hosting en pengene tilbake-garanti innen 30 dager. De opp litt før, inkludert en forholdsmessig tilbakebetaling etter 30 dager med ubrukt service. Dette er en stor forbedring i forhold til Bluehosts ganske mangelfulle pengene tilbake-garanti. Selv om garantien deres dekker samme tid, gir den “når som helst” -garantien en enorm mulighet for risikofrie tjenester.

Det er en ganske lang liste, og mange av disse fordelene er veldig attraktive for visse typer nettsteder. Men som vi sier, ingen nettsider er perfekte, og A2Hosting er intet unntak. La oss se på ulempene for å få en balansert idé om hva vi har å gjøre med.

Ulemper med A2Hosting

 • Noen funksjoner krever Swift- eller Turbo-planer. Selv om mange av funksjonene som er oppført over, gjør A2Hosting til et veldig attraktivt alternativ, krever noen av dem dyrere planer for å få full fordel. Disse inkluderer: ubegrensede nettsteder, ubegrensede databaser og serverspoling av sikkerhetskopiering av data.
 • Aggressiv markedsføring. Selv om du ikke trenger å bruke noen ekstra penger med A2Hosting, prøver de absolutt å få deg til å kjøpe flere ting over hele nettstedet deres. Dette vil ikke være en stor sak hvis du ikke blir plaget av aggressive salg, men det kan være litt vondt for noen brukere.
 • A2Hostings pris er veldig rimelig og konkurransedyktig totalt sett, men noen av funksjonene deres virker litt malplassert for prispoengene. Et eksempel på dette vil være høyere fornyelsespriser for årsplaner sammenlignet med 2-årsplaner. Deres billigere planer er også generelt strengt begrenset, omtrent på samme måte som Bluehost.
 • Onboarding-funksjoner mangler. A2Host har rett og slett ikke den samme strømlinjeformede ombordprosessen og skriften med læringsressurser som Bluehost tilbyr. Dette vil ikke være for stort problem hvis du er vant til å lære og bli akklimatisert til ting av deg selv, men for brukere som forventer litt mer støtte under onboarding-prosessen, kan dette være en stor sak.

Som du ser er mange av disse ulempene veldig spesifikke, eller vises bare på bestemte prispunkter. Til tross for disse manglene, er A2Hosting fortsatt et attraktivt og vellykket alternativ. Det er noen få måter det trekker foran Bluehost for hosting av høyere kvalitet, men vi tror at Bluehost sannsynligvis vil være det beste alternativet for mindre tid webdesignere og nybegynnere..

Når det er sagt, gjør det mer avanserte funksjonssettet og litt mer attraktive priser A2Hosting til et godt alternativ for de som ikke gidder å bruke litt mer på litt mer funksjonalitet. Forskjellen er ikke så uttalt som det er med noen sammenligninger av nettsteder, men den er betydelig.

Nå som vi har fått en god ide om hva begge disse selskapene kan tilby oss, la oss legge dem sammen ved siden av hverandre og se hvordan de måler seg. For å få en fokusert sammenligning av de to selskapene, deler vi sammenligningen vår i tre kategorier: Funksjonalitet, støtte, og Pris.

Funksjonell sammenligning

Begge nettstedene tilbyr et meget konkurransedyktig sett med funksjoner. Bluehosts funksjoner sett ser ut til å være fokusert hovedsakelig på brukervennlighet. Selv om begge vertene er veldig brukervennlige, bruker de industristandarden cPanel, og tilbyr garantier til sine kunder for en risikofri prøveversjon av deres tjenester.

Den faktiske ytelsen til A2Hosting er mye mer konsistent enn Bluehost. De gir også flere nettbaserte sikkerhetsalternativer som Hackscan. Hvis du er bekymret for sikkerheten til nettstedet ditt, eller hvis bedriften din er veldig følsom for driftsstans, vil sannsynligvis den ekstra ytelsen og påliteligheten til A2Host være det beste alternativet.

Folk som kjører mindre nettsteder, kan imidlertid fremdeles finne Bluehost som det bedre alternativet, ettersom de har mye mer omfattende læringsressurser for nye brukere. Til slutt er dette litt avveining, siden fordelene og ulempene ved begge nettsteder i denne kategorien er veldig godt balanserte.

Support Sammenligning

En annen stor hjørnestein i en god webvert er kundesupporten. Nye brukere og avanserte brukere vil synes det er vanskelig å bli effektiv med et nytt nettsted hvis de ikke kan få noen støtte for hvordan de skal fungere effektivt. I denne avdelingen er Bluehost den tydelige vinneren, ettersom de har et utmerket rykte for kundeservice, i tillegg til et omfattende bibliotek med onboarding og læringsressurser for å hjelpe nyere brukere å komme i gang med nettstedet sitt.

A2Hosting tilbyr selvfølgelig også god kundestøtte, men de har ikke rykte for utmerket service som Bluehost har. De mangler også det omfattende biblioteket med ressurser. Til syvende og sist, selv om begge nettsteder er veldig balanserte med tanke på kapasitet, er Bluehost definitivt den tydelige frontløperen når det gjelder kundestøtte.

Prissammenligning

Dette er den store faktoren for de fleste brukere. Det er ingen mening å ta tak i den mest effektive og kraftige webhotellet på markedet hvis det ganske enkelt kommer til å slå deg konkurs. Som jeg sa før, kan det være vanskelig å sammenligne de forskjellige prispunktene og rabattene, men vi kommer til å ta en titt på de spesifikke planene som hvert selskap tilbyr, for å se akkurat hvilket alternativ det bedre alternativet med tanke på pris er.

 • Bluehost tilbyr Delt hosting fra $ 3.95 per måned, VPS-hosting fra $ 19.99 per måned, og Dedikert serververt som starter på $ 79.99 per måned. Deres utvalg av alternativer er litt begrenset ved første øyekast, men planene de tilbyr har mye allsidighet, og Bluehost kan brukes effektivt på et bredt utvalg av forskjellige nettsteder.
  • For nybegynnere er sannsynligvis de delte planene en god idé. De starter på $ 3.95 per måned (normalt $ 7.99) for en grunnleggende plan med begrenset SSD-lagring, underdomener, e-postlagring og ingen spesielle tilbud eller funksjoner. Plussplanen er $ 5,95 per måned (normalt $ 10,99), og tilbyr ubegrensede nettsteder, SSD-lagring, underdomener og e-postlagring. Plussplanen har også $ 200 i markedsføringstilbud tilgjengelig. Valg pluss pakken er også $ 5,95 per måned for øyeblikket (normalt $ 14.99), og tilbyr alle funksjonene ubegrenset med alle ekstra pakker og tilbud.
  • De tilbyr også spesialiserte WordPress-hostingplaner som starter på $ 3,95 per måned for et enkelt nettsted med 50 GB plass, og et gratis domene i ett år. Deres plussplan støter dette opp til $ 5,95 per måned, og kaster inn ubegrensede nettsteder, ubegrenset nettstedplass og noen viktige funksjoner. Det dyreste alternativet er Choice Plus-planen, som tilbyr ubegrensede nettsteder, ubegrenset nettstedplass, gratis domene i ett år, 1 domenes personvern og automatisert sikkerhetskopi for $ 5,95 per måned (normalt $ 14,99).
  • Det er også VPS Hosting for 19,99 dollar per måned med 2 kjerner, 30 GB SSD, 2 GB RAM, 1 TB båndbredde, 1 domene / adresse og gratis SSL. Den forbedrede VPS-pakken for $ 29.99 gir deg 2 kjerner, 60 GB SSD, 4 GB RAM, 2 TB båndbredde, 1 domene og to adresser. Den ultimate VPS-pakken for $ 59,99 per måned gir deg 4 kjerner, 120 GB SSD, 8 GB Ram, 3 TB båndbredde, 1 domene og 2 adresser.
 • A2Hosting tilbyr delt hosting fra $ 5,16 per måned, forhandlerhotell starter fra $ 17,39 per måned, VPS-hosting starter fra $ 6,59 per måned, og dedikert hosting starter fra $ 131,24 per måned.
  • Den delte hosting tilbyr WordPress- og Drupal-optimalisering, turbo-servere for opptil 20 ganger hastigheten og stor brukervennlighet. For å få noen av de finere funksjonene, må du betale mer enn grunnprisen.
  • Forhandlerhotellet deres er bra for folk som blar gjennom nettsteder, og tilbyr et enkelt oppsett for individuelle hostingkontoer, så vel som et WHM-kontrollpanel i verdensklasse.
  • For brukere som ønsker mer sikkerhet, tilbyr VPS-hosting deres stor hastighet, mer isolasjon og et dynamisk administrasjonsnivå. Igjen, vil du måtte gå med en høyere pris for noen av de mer luksuriøse funksjonene.

Totalt sett er begge selskapene veldig rimelige. Begrensningene i lavere prisplaner er veldig sammenlignbare, men forskjellen i kundesupport og ressurser er betydelig.

Så hva er dommen?

Selv om begge selskaper tilbyr svært sammenlignbare priser og funksjoner med sine billigere planer, har BlueHost en tendens til å overgå A2Hosting ganske enkelt på grunn av større ressurser og kundestøtteevne. Ved høyere prispunkter begynner A2Hosting å komme videre med sine mer attraktive funksjoner og mindre strenge begrensninger.

Selvfølgelig kan det være noe vi savnet, så gjør noen googler deg selv og se om du ikke kan finne noe for å bevise at jeg er galt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector