Bluehost vs HostGator – Hvilken webhotell er best?

01.06.2020
Hosting-sammenligning 'Bluehost vs HostGator – Hvilken webhotell er best?
0 16 мин.

hostgator-vs-Bluehost


Verden av webhotell kan være vanskelig å navigere for noen, med nye alternativer som er tilgjengelige hver dag. Å sammenligne alle de forskjellige selskapene og alle de forskjellige tjenestene de tilbyr, kan være en ganske skremmende oppgave.

For å holde deg oppdatert på hva som er best for nettstedet ditt, er det lurt å sammenligne forskjellige selskaper side om side, for å få en mer fokusert idé om hva tjenestene deres kan tilby deg.

I dag skal vi se på BlueHost og HostGator, to selskaper med mange års pålitelig service under beltene. Vi vil sammenligne noen av fordelene deres, i tillegg til å motvirke ulempene, og gjøre noen vurderinger om hvilke som er best.

La oss begynne med BlueHost.

Om BlueHost

BlueHost har pålitelig tilbudt rimelige webhotellstjenester siden grunnleggelsen av Matt Heaton i 2003. Siden oppkjøpet av Endurance International Group, har BlueHost blitt solidisert som et stort navn i vertsindustrien.

Totalt sett har BlueHost mange ressurser til rådighet, og har stort fokus på kundeservice og brukervennlighet. Planene deres er enkle, og ytelsen de tilbyr er konkurransedyktig.

For å gjøre ting litt lettere for oss selv, la oss dele det opp til fordeler og ulemper:

Fordeler med BlueHost

 • Varemerkets omdømme. BlueHost har tilbudt pålitelig webhotell i 15 år. Deres tjeneste rapporteres mye om, og det er en stor mengde informasjon tilgjengelig om hvordan tjenesten deres har fungert for andre tidligere. For ikke å snakke om ressursene de har til rådighet.
 • Utmerkede ressurser ombord. BlueHost har en enorm kunnskapskunnskap for nybegynnere som lærer å bruke tjenesten deres. De bruker også cPanel, som er industristandard, slik at du kan bli kjent med verktøy som kan komme til nytte for fremtidige webdesignprosjekter..
 • Rabatter og spesialtilbud. BlueHost tilbyr alltid et utall spesialtilbud med pakker med deres hosting-tjenester, som kan være et stort pluss for brukere som ønsker å spare penger, eller få tilgang til et bredt spekter av funksjoner for en lavere pris.
 • Kundeservice. BlueHost tilbyr kundesupport via telefon 24/7, så vel som gjennom live chat, slik at du kan motta den støtten du trenger når du trenger det.
 • Pengene tilbake-garanti. Det er alltid hyggelig å få refusjon når noe ikke går riktig. BlueHost tilbyr en pengene tilbake-garanti hvis du avbryter hosting-tjenesten din innen 30 dager. Du kan sjekke detaljene i garantien på deres hjemmeside.
 • BlueHost er et selskap med store navn, noe som betyr at de har ressurser til å vie oppmerksomheten mot kundenes tilfredshet. Omdømmet BlueHost har bygget for seg som en brukervennlig og rimelig plattform med pålitelig service taler for seg selv.
 • Brukervennlighet. Bransjestandarden cPanel-grensesnittet som styrer BlueHosts administrasjonsverktøy er enkelt å bruke, med mye informasjon til din disposisjon. Kombinert med onboarding-ressursene som er tilgjengelige gjennom BlueHost, kan denne faktoren være veldig attraktiv for nybegynnere som bare begynner.
 • Utmerket service. Selv om BlueHost har hatt noen av de samme hikke typisk for andre selskaper, utgjør utvalget av tjenester og rimelige priser mer enn det. Resultatstatistikken for deres hosting er heller ikke noe å lure på. Disse faktorene gjør BlueHost veldig konkurransedyktig når det gjelder kostnadseffektivitet.
 • Fleksible faktureringsplaner. Bluehost tilbyr både årlige og månedlige planer, med rabatter for lengre planer tilgjengelig. Dette gir kundene et incitament til å være sammen med selskapet for å lenger utvikle et godt forhold til hosting-tjenesten og bygge tillit til påliteligheten til nettstedet deres.
 • Spesialtilbud. BlueHost tilbyr ofte spesielle rabatter og avtaler på pakkene deres, så det er bra å følge med og se om du kan spare penger. Dette kan være et attraktivt alternativ for folk som ønsker å bruke mindre, eller nybegynnere som ønsker å minimere risikofaktoren.

Ulemper med BlueHost

Ingen tjenester er uten feil, og BlueHost er dessverre ikke annerledes. Det er noen få områder der BlueHost har en tendens til å henge etter konkurransen:

 • BlueHost har både pålitelige og konkurransedyktige tjenester, men det er noen der ute som er bedre. Selv om BlueHost kanskje ikke har de høyeste hastighetene i byen, er de i front med dette faktum, og legger ut spesifikasjonene for serverne og funksjonene deres.
 • BlueHosts prisstruktur kan være veldig rimelig med spesielle tilbud og tilbud, men samlet sett er prisene litt vanvittige sammenlignet med konkurransen. Dette gjenspeiles i stor grad i det faktum at mange av BlueHosts planer er svært begrensede med hensyn til lagring og visse andre funksjoner.
 • Lagringsgrenser. En av de mest skarpe funksjonene som mange brukere vil legge merke til om BlueHosts serviceplaner, er grensen som mange av planene har på ting som lagring og parkerte domener. Selv om BlueHosts faktiske priser og tjenester er veldig konkurransedyktige, er det lurt å se opp og vite nøyaktig hva du får, og om det virkelig passer til planen du har for nettstedet ditt eller ikke..
 • Stort selskap. Selv om BlueHosts ressurser og merkevare anerkjennelse gjør det attraktivt på mange måter, er det mange måter et større selskap også kan komme til å komme til kort. Med sitt enorme fokus på å informere og betjene brukere, kan noen nisjemarkeder bli utelatt, og noen tjenester kan bli ignorert eller glemt. Å være et stort selskap gjør også BlueHost til et mål for nettangrep, noe som er et viktig poeng å vurdere.
 • Ingen BBB-akkreditering. BlueHost er ikke akkreditert av Better Business Bureau, til tross for at hun er et stort navnebedrift i bransjen i over 15 år. Dette kan være et rødt flagg for noen som er vant til å bli beroliget av organisasjoner som BBB.

Noen av disse ulempene kan virke ganske store, men det er egentlig et spørsmål om hvordan BlueHost stabler opp til konkurrentene. Det er mange fordeler som tilbys av BlueHost som enkelt avbryter mange av ulempene vi har nevnt her.

Så nå som vi har sett på BlueHost, la oss se på HostGator.

Om HostGator

HostGator er en webhotellleverandør basert i Houston, Texas, som også har spredd seg litt til Austin, Texas. De ble grunnlagt i oktober 2002 av daværende student Brent Oxley.

Selskapet passerte 200.000 registrerte domener i 2006, og ble vist på Inc. Magazines liste over raskest voksende selskaper i 2008. I likhet med BlueHost har de et anerkjent rykte for kvalitetstjeneste som de har bygget opp over lang tid..

Så, hva er de forskjellige fordeler og ulemper med HostGator?

Fordeler med HostGator

 • HostGator tilbyr en garantert oppetid på 99,9%, og har et rykte for å opprettholde den garantien. En pålitelig vert er utrolig viktig, og for noen nettsteder kan noen minutter bety et enormt tap av trafikk og inntekt. Det er et stort pluss å vite at hosting-tjenesten har ryggen.
 • Pengene tilbake-garanti. HostGator tilbyr en 45 dagers pengene tilbake-garanti på sine tjenester. Hvis du ikke er fornøyd og kansellerer innen 45 dager, vil du motta full refusjon. Det er verdt å merke seg at denne garantien dekker en lengre periode enn 30 dager garanti fra BlueHost.
 • Brukervennlighet. HostGator er basert på industristandarden cPanel, som er kjent for sitt brukervennlige grensesnitt, samt Plesk-grensesnittet. Den skybaserte Plesk-tjenesten og den komfortable cPanel gjør HostGator veldig vennlig for både nye og avanserte brukere.
 • Linux & Windows-planer. HostGator tilbyr både Linux- og Windows-baserte planer for deres delte og dedikerte servere. Dette kan være en mer attraktiv funksjon for noen mer avanserte brukere, men nyere eller mindre kyndige brukere vil bry seg mindre om denne faktoren.
 • Gratis migrering av nettsteder. HostGator tilbyr en gratis migrasjonstjeneste for å flytte nettstedet ditt til deres hosting. Dette er et stort pluss for folk som ønsker å bytte leverandørleverandører, eller folk som har kjøpt et brukt domene og ønsker å pusse opp det på HostGator.
 • 24/7 kundestøtte. I likhet med BlueHost tilbyr HostGator kundeservice døgnet rundt via telefon. Det er alltid viktig å kunne få tak i litt støtte i tilfelle tjenesten din opplever driftsstans, eller hvis du har spørsmål angående tjenesten din. Å holde nettstedet ditt kjører problemfritt er navnet på spillet, og en god støttelinje er en god måte å sikre at du gjør.
 • Fleksible faktureringsplaner. I likhet med BlueHost tilbyr HostGator både årlige og månedlige planer, med rabatter for lengre planer. HostGator tilbyr et mye større utvalg av planer med et mer komplekst utvalg av funksjoner, slik at denne faktoren kan være litt mer innvirkning sammenlignet med BlueHost.
 • Gratis SEO-konsultasjon. HostGator tilbyr gratis konsultasjon om søkemotoroptimalisering for nettstedet ditt. Dette er et stort pluss for brukere som ønsker å maksimere trafikken eller få innholdet sitt sett av så mange mennesker som mulig. Dette er en god måte for folk som bare begynner å drepe to fugler med en stein, da SEO vil være et hovedfokus for mange nye nettsteder som nettopp begynner, og profesjonelle konsultasjoner kan være kostbare.
 • Spesialisert WordPress Hosting. Noe andre selskaper konsekvent tilbyr som BlueHost ikke er spesialisert WordPress hosting. Denne tjenesten er bygget for å maksimere brukervennligheten med WordPress, og har gratis migrasjoner og andre spesialiserte funksjoner.

Som du kan se, har HostGator noen imponerende koteletter når det gjelder deres funksjoner og fordeler. Noen av tilbudene overgår BlueHost! Begge selskapene er ganske sammenlignbare, og vi vil se nærmere på hvordan de sammenligner seg på et sekund.

Men før vi gjør det, la oss se på noen av ulempene forbundet med HostGator.

Ulemper ved HostGator

 • Ingen gratis domenenavn. Hostgator tilbyr ikke et gratis domenenavn med planene sine, og du må tømme ut deigen til et domene. Dette er ikke et så stort problem for mennesker som migrerer eller som allerede betaler for sitt eget domene, men det kan være en faktor for noen som ønsker å spare penger.
 • Aggressiv markedsføring. HostGator prøver virkelig hardt for å selge ekstra funksjoner og dyrere planer, og de er ikke sjenerte over det. Mens planene deres tilbyr gode funksjoner til fornuftige priser, er ikke den aggressive markedsføringen av salgene den mest attraktive egenskapen til tjenesten.
 • Ingen Windows VPN Hosting. Dessverre tilbyr HostGator ikke Windows-basert VPN-hosting. Dette kan utgjøre en stor forskjell for folk som pleide å jobbe på plattformen, men det pleier ikke å være en stor sak for folk flest. Det kan imidlertid gjøre en forskjell for brukere som har større behov for sikkerhet enn andre. Sikkerhet er alltid viktig, men visse tjenester kan kreve mer, og å komme til kort i denne kategorien kan være et automatisk spill-over.
 • Ikke akkreditert av BBB. Som BlueHost har HostGator ingen BBB-akkreditering til tross for at han har vært i virksomhet i over et tiår. Igjen, dette gjør ikke virkelig en forskjell med nettstedet selv, det betyr ganske enkelt at påliteligheten til tjenestene og konkurransedyktigheten i prisstrukturen ikke har blitt undersøkt av en pålitelig organisasjon som BBB. Dette er egentlig bare en stor sak hvis slik akkreditering betyr mye for deg, men det er mange andre vertsselskaper som har akkreditering fra BBB.
 • Lange forpliktelser for beste rabatter. For å få de beste rabattene fra HostGator, må du forplikte deg til år om gangen, noe som kan være upraktisk for noen mennesker. Dette vil spesielt gjøre en forskjell hvis du vil minimere risikoen, eller hvis du er i tvil om HostGators tjenester. Med mindre du forventer å skifte vertskap snart, eller virkelig trenger å spare penger, vil dette sannsynligvis ikke være en stor sak.

Så nå som vi har sett på hva begge selskaper har å tilby, la oss se på hvordan de stabler seg side om side for å se hvilken som kommer ut på toppen.

Funksjonalitet, støtte og pris

For å få et fokusert blikk på hvilket selskap som tilbyr mer enn det andre, deler vi sammenligningen vår i tre kategorier: funksjonalitet, support og pris. Å finne en åpenbar leder i disse kategoriene vil gi oss en endelig ide om hvilket firma som er best for å være vert for nettstedet ditt.

funksjonalitet

Begge nettsteder har en ganske pålitelig garanti for deres tjeneste. BlueHosts tjeneste er også i stand til å matche HostGators når det gjelder hastighet og oppetid. Pengene tilbake-garantien for HostGator er lengre, 45 dager mot 30 dager for BlueHosts tjeneste.

HostGator har et mye større utvalg av planer, som samlet sett har færre begrensninger enn BlueHost. HostGator har spesialisert WordPress-hosting som BlueHost ikke gjør. I den nedre enden av prisklassen samsvarer begrensningene med lagring og domener faktisk BlueHost, så det er mulig vi kan se BlueHost trekke fremover her.

HostGator har også et innebygd nettstedbyggingsverktøy, som kan være en enorm bonus for folk som ikke vil løpe rundt og sammenligne et annet sett med programvare for å finne det de leter etter. De kan ganske enkelt bruke byggherren som fungerer best integrert med vertsplattformen deres.

Totalt sett vil jeg kalle det en uavgjort i denne kategorien, siden begge nettsteder gir gode resultater og har sammenlignbare funksjonssett til lave prisklasser. HostGator kan trekke fremover for mer erfarne brukere eller folk som er villige til å gaffle litt mer penger.

Brukerstøtte

Begge selskapene tilbyr kundestøtte døgnet rundt via telefon. BlueHost tilbyr støtte via live chat, men HostGator gjør det også, og det er også tilgjengelig 24/7. HostGator tilbyr også støtte gjennom et billettsystem.

Begge selskapene har et rykte for pålitelig kundesupport, og det virker ganske enkelt å kontakte et menneske for å motta støtte, noe som kan være viktig for noen mennesker. HostGator tilbyr flere alternativer for å kontakte support, mens BlueHost tilbyr et større kunnskapsgrunnlag for sine brukere.

Totalt sett blir jeg nødt til å kalle denne også for uavgjort. Det er tøft å bedømme kundesupport uten å bruke den, så vi må dømme ut fra hva som er der. Begge selskapene tilbyr tilsvarende pålitelige tjenester, så det er ingen klar frontløper her.

Pris

For mange brukere kommer dette til å være det perfekte øyeblikket for denne konkurransen. Prisstrukturen avgjør hvor effektiv funksjonssettet til en vertstjeneste vil være for deg. Hvis du betaler dobbelt så mye som du burde være, hvem bryr seg om nettstedet ditt er raskest?

Bluehost tilbyr Delt hosting fra $ 3.95 per måned, VPS-hosting fra $ 19.99 per måned, og Dedikert serververt som starter på $ 79.99 per måned. Deres utvalg av alternativer er litt begrenset ved første øyekast, men planene de tilbyr har mye allsidighet, og BlueHost kan brukes effektivt på et bredt utvalg av forskjellige nettsteder.

 • For nybegynnere er sannsynligvis de delte planene en god idé. De starter på $ 3.95 per måned (normalt $ 7.99) for en grunnleggende plan med begrenset SSD-lagring, underdomener, e-postlagring og ingen spesielle tilbud eller funksjoner. Plussplanen er $ 5,95 per måned (normalt $ 10,99), og tilbyr ubegrensede nettsteder, SSD-lagring, underdomener og e-postlagring. Plussplanen har også $ 200 i markedsføringstilbud tilgjengelig. Valg pluss pakken er også $ 5,95 per måned for øyeblikket (normalt $ 14.99), og tilbyr alle funksjonene ubegrenset med alle ekstra pakker og tilbud.
 • BlueHost tilbyr VPS Hosting for $ 19.99 per måned med 2 kjerner, 30 GB SSD, 2 GB RAM, 1 TB båndbredde, 1 domene / adresse og gratis SSL. Den forbedrede VPS-pakken for $ 29.99 gir deg 2 kjerner, 60 GB SSD, 4 GB RAM, 2 TB båndbredde, 1 domene og to adresser. Den ultimate VPS-pakken for $ 59,99 per måned gir deg 4 kjerner, 120 GB SSD, 8 GB Ram, 3 TB båndbredde, 1 domene og 2 adresser. Totalt sett mangler disse prisene og funksjonene sammenlignet med Host Gators, selv om prisene er sammenlignbare i de lavere områdene.

HostGator tilbyr netthosting fra $ 4,95 per måned, spesialisert WordPress-hosting fra $ 5,95 per måned, VPS-hosting fra $ 29,95 per måned, og dedikert hosting fra $ 119 per måned.

 • Cloud-verten ligner BlueHosts delte plan, med “Hatchling” -pakken som tilbyr et enkelt domene, 2 GB minne, 2 Core CPU og gratis SSL-sertifikat for $ 4,95 per måned. Dette går opp til $ 7,95 per måned med “Baby” -pakken, som dobler minne og CPU og kaster inn ubegrensede domener. Den dyreste her er “Business” skypakken, for $ 9,95 per måned, som gir deg 6 GB minne, 6-kjerne CPU, gratis oppgradering til Positive SSL, gratis dedikert IP og gratis SEO-verktøy.
 • De andre planene som er verdt å merke seg, er WordPress-hostingplanene. For $ 5,95 per måned får du ett nettsted, med 100 000 besøk per måned, 1 GB i sikkerhetskopier og et gratis SSL-sertifikat. For $ 7,95 per måned får du 2 nettsteder, 200 000 besøk og 2 GB sikkerhetskopier. Det høyeste er $ 9,95 per måned med 3 nettsteder, 500 000 besøk og 3 GB sikkerhetskopier. Dette er en ganske grei prisstruktur, andre WordPress-hostingplaner med andre tjenester tilbyr vanligvis et bredere spekter, men dette er fortsatt et veldig godt alternativ hvis du vil ha påliteligheten og andre fordelene ved HostGator med et WordPress-basert nettsted.
 • HostGators VPS-hosting starter på $ 29,95 per måned og tilbyr 2 GB RAM, 2 kjerner, 120 GB plass og 1,5 TB båndbredde. Alternativet $ 39,95 per måned gir deg 4 GB RAM, 2 kjerner, 165 GB plass og 2 TB båndbredde. Det dyreste er alternativet 49,95 dollar, som gir deg 8 GB RAM, 4 kjerner, 240 GB plass og 3 TB båndbredde. Totalt sett er disse planene sammenlignbare med BlueHost, men HostGator tilbyr enormt overlegne lagringsalternativer med VPS-planene.

Dommen: HostGator eller BlueHost?

Som vi har sett, tilbyr begge selskapene et bredt spekter av funksjonalitet til konkurransedyktige priser. Disse to selskapene kommer veldig nærme i mange aspekter, og hver har en tendens til å komme til kort der den andre har fordelen.

Totalt sett, på grunn av de mye sterkere prisalternativene, må jeg gi denne til HostGator. Funksjonaliteten de tilbyr for prisklasser de bare overgår noen av de andre områdene som BlueHost kan trekke fremover.

Men ikke ta mitt ord for det, gjør noen undersøkelser på egen hånd og se om du ikke kan finne noe som skiller seg ut for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector