BlueHost vs SiteGround – Hvilken hostingleverandør er best?

01.06.2020
Hosting-sammenligning 'BlueHost vs SiteGround – Hvilken hostingleverandør er best?
0 16 мин.

Bluehost-vs-Siteground


Å bla gjennom alle de forskjellige webvertene med alle sine prangende nettsteder og spesialtilbud kan bli slitsom, spesielt for folk som ønsker å komme i gang med sin første webside. Uten å ha spesiell kunnskap og forske på hver enkelt webvert, kan det være vanskelig å få en virkelig solid ide om hvordan de alle sammen stapler side om side.

Det er derfor det kan være en god idé å slå sammen et par webhotell om gangen for å sammenligne deres sterke poeng og svakheter. Å gjøre dette gir oss en fokusert idé om hva vi har å gjøre med, og lar oss virkelig komme i kontakt med hva hvert selskap kan tilby oss når vi bygger våre nettsteder..

For i dag skal vi se på BlueHost og SiteGround. Disse to selskapene er store navn i webhotellbransjen, og har henholdsvis over 2 millioner og 1,7 millioner domener. Hvert selskap går i forskjellige lengder med ressursene de har til rådighet, og begge har sine egne styrker og svakheter.

Om BlueHost

BlueHost ble grunnlagt i 2003 av Matt Heaton, og er et av de mest pålitelige navnene i webhotellbransjen i dag. Planene deres tilbyr et kostnadseffektivt og effektivt oppsett for nybegynnere og erfarne webdesignere, og de har også et godt fokus på kundesupport, som kommer gjennom i kundeanmeldelsene..

De er et godt tilkoblet navn i en verden av webverter, og de opererer med en rekke søstersider som Hostmonster, Fastdomain og iPage. Selv om de har hatt noen hikke i det siste når de har utvidet seg som selskap, har de et veletablert rykte for kvalitetstjenester og konkurransedyktige priser.

Det er noen ting, for eksempel pris eller datagrenser, som kan påvirke beslutningen din, så det er viktig å ta et godt, fokusert blikk på fordeler og ulemper.

Fordeler med BlueHost

 • BlueHost har et rykte som et av de mest pålitelige navnene i bransjen. De tjener over 2 millioner domener, og de har en interesse av å opprettholde dette omdømmet. Dette kommer gjennom mange aspekter av deres tjeneste, spesielt deres kundesupport og brukervennlighet. Folk som ønsker å bruke et velprøvd og ekte selskap, vil ikke gå galt med BlueHost.
 • Læringsressurser. Selv om du nettopp begynner, har BlueHost et omfattende bibliotek med læringsressurser designet for å få nye brukere ombord og glade. Disse ressursene, sammen med BlueHosts generelle brukervennlighet og utmerkede kundeservice, gjør det til et utmerket valg for folk som leter etter enkelhet.
 • Spesialtilbud. Som enhver god webvert har BlueHost hyppige tilbud og tilbud som lar kundene sine spare penger på hosting-tjenestene sine. Disse endres hele tiden, og det kan være vanskelig å følge med på dem og sammenligne dem med alle de forskjellige tilbudene som andre verter har, så det kan være en god idé å undersøke noen av disse tilbudene selv.
 • Kundeservice. BlueHost tilbyr 24/7 live kundesupport via telefon, i tillegg til begrenset support for live chat. Selv om bare deres telefonsupport er tilgjengelig 24/7, har kundesupportlinjen gode anmeldelser, og kundesupportteamet er klare til å hjelpe deg gjennom hva det måtte være som kan plage opplevelsen din med deres service.
 • Pengene tilbake-garanti. BlueHost tilbyr en pengene tilbake-garanti hvis du avbryter tjenesten deres innen 30 dager. Garantien deres er litt kort sammenlignet med noen andre verter, men dette er fremdeles et pluss for de som er flinke til å forplikte seg til en tjeneste.
 • Store selskapets ressurser. BlueHost er et stort selskap, og de har en stor mengde ressurser til rådighet for å imøtekomme kundenes behov. Dette utgjør en enorm forskjell i kundesupport og generell servicekvalitet.
 • BlueHost bruker industristandarden cPanel-grensesnittet, og er designet for å enkelt læres sammen med de omfattende onboarding-ressursene de tilbyr. Selve cPanel-grensesnittet er kjent for sin enkelhet og brukervennlighet.
 • Utmerket service. BlueHost har vært et anerkjent navn i bransjen i over 15 år, og de har et dyktig team av mennesker som er opplært i å gi deg den beste hosting-tjenesten som mulig. Nettsteder som er vert med BlueHost har konkurransedyktige resultater, og har sett som er veldig rimelige for prisklassen.

Dette er de fleste av BlueHosts mest fremtredende fordeler. Det er andre ting de også kan tilby, så det kan være en god ide å se på planene deres for deg selv.

Når det er sagt, er ingen selskaper perfekte, så la oss ta en titt på områdene der BlueHost har rom for forbedring.

Ulemper med BlueHost

 • BlueHosts ytelse er konkurransedyktig for prisstrukturen, men det er andre hostingtjenester der ute med bedre hastighet. BlueHost har imidlertid mye åpenhet rundt dette, og de legger spesifikasjonene for serverne sine direkte på hjemmesiden deres.
 • BlueHosts prisstruktur er rimelig designet, og har mange alternativer for folk som ønsker å starte i det små, skalere opp eller gå med noe spesifikt som WordPress-hosting. Når det er sagt, tilbyr mange andre nettsteder med lignende funksjoner og ytelse sine planer om lavere priser.
 • BlueHost legger mye grenser for data og andre ting som parkerte domener, spesielt på billigere planer. Dette er typisk for de fleste vertsselskaper, men BlueHosts begrensninger har en tendens til å være litt strengere enn andre selskaper på alle prispunkter.
 • Problemer med store selskaper. Selv om BlueHost’s store navnressurser lar dem plassere mange av disse ressursene til din disposisjon, er det problemer forbundet med å være et stort selskap også. Kundesupportlinjen deres kan noen ganger ha lange ventetider, og det å være et stort selskap gjør deg til et potensielt mål for nettangrep.

Som du ser, er ikke disse problemene så store, og dreier seg hovedsakelig om å sammenligne BlueHost med andre selskaper som trekker frem i bestemte kategorier. Hvis du er ute etter enkelhet, konkurransedyktig ytelse og fornuftig pris, er BlueHost sannsynligvis fortsatt et godt alternativ for deg.

Om SiteGround

SiteGround ble grunnlagt av noen få universitetsvenner i 2004. De tjener over 1,7 millioner domener over hele verden, og de har et rykte på seg for å være en av de raskeste og best-presterende webvertene på markedet. Selskapet deres sysselsetter i dag over 400 personer.

Planene deres er på samme måte strukturert som BlueHost, og de er også et stort navnfirma med et rykte for utmerket service som spenner over nesten like mye tid som BlueHost.

For å få et godt inntrykk av hvordan du sammenligner disse to selskapene, vil vi først se på fordeler og ulemper med SiteGround.

Fordeler med SiteGround

 • Kundeservice. Få en god ide
 • Det er mange variabler som påvirker hastigheten på et nettsted. SiteGround kan skryte av mye kraftig statistikk for serverne deres på nettstedet deres, og det ser ut til at tjenesten deres lever opp til hypen. SiteGround er kjent som en av de bedre vertene der ute når det gjelder ytelse, så dette kommer ikke som noen overraskelse.
 • Ubegrenset e-postkontoer og databaser. Siteground tilbyr ubegrensede databaser og e-postkontoer for planene sine. Dette kan være en veldig attraktiv funksjon hvis du planlegger å bruke funksjoner som krever flere databaser, eller du er interessert i å ha flere e-postkontoer tilknyttet domenet..
 • cPanel-grensesnitt. Som BlueHost bruker SiteGround cPanel-grensesnittet. Dette kommer med alle fordelene ved enkelhet og brukervennlighet som cPanel er kjent for. Dette er også en god faktor hvis du planlegger å bruke en annen vert i fremtiden, siden grensesnittet er mye brukt.
 • Gratis PCI-overholdelse gjennom GoGeek-plan. SiteGreunds GoGeek-plan tilbyr gratis PCI-samsvar, samt gratis Git & iscenesettelsesområder. Dette er fine funksjoner å ha hvis du er fokusert på enkelhet, da det frigjør litt av tiden din til å fokusere på viktigere områder.
 • åpenhet & samfunnet. SiteGround har et rykte for åpenhet, og støtter et blomstrende fellesskap av brukere som kan gi et vell av informasjon. Å ha et stort fellesskap av brukere gir deg mange ressurser å hente fra når du leter etter svar utenfor SiteGrounds støttetjeneste.

Totalt sett er SiteGrounds sterkeste fordel ytelsen. Prisene og andre funksjoner er også på nivå med andre selskaper som BlueHost.

Når det er sagt, må vi ta en titt på ulempene også hvis vi ønsker å få et godt inntrykk av hva vi har å gjøre med.

Ulemper ved SiteGround

 • Selv om SiteGround ofte tilbyr betydelige rabatter på planene sine, er prisene litt høyere enn konkurransen om de samme funksjonssettene. Dette er egentlig ikke noe særlig når du vurderer økningen i ytelsen, men det kan fremdeles være en faktor hvis prisen er det største problemet.
 • Som BlueHost har SiteGround omfattende begrensninger på mange planer, spesielt de billigere. Hvis du begynner i det små, kan det hende at det ikke er en stor faktor for deg, men folk som leter etter høyere planer kan synes at dette er et problem.
 • Utviklerorientert tjeneste. Mange funksjoner og spesialiteter fra SiteGround er fokusert på profesjonelle utviklere som bygger nettsteder profesjonelt. Selv om dette ikke egentlig er en ulempe i og for seg selv, kan det ha innflytelse på beslutningen din hvis du nettopp begynner. Folk som fremdeles lærer å bygge og drive et nettsted, eller bedrifter med minimal tilstedeværelse på nettet vil fremdeles finne en tjeneste som BlueHost å foretrekke.

Det er en ganske kort liste med noen ganske generelle ulemper. I det store og hele, selv om du går med en billigere plan, er funksjonene veldig sammenlignbare med lignende prisede planer fra andre verter, og ytelsen er verdt den ekstra kostnaden eller noen få begrensninger.

Mennesker som ønsker å skalere opp sin tilstedeværelse på nettet eller utvikle nettsteder profesjonelt, vil finne SiteGround som et godt valg, mens folk som vil ha mer enkelhet og allmenn støtte sannsynligvis vil gå med BlueHost.

Imidlertid bør vi fortsatt ta en side-ved-side titt på de to selskapene og se hvordan deres forskjellige funksjoner sammenlignes spesielt. For dette vil vi fokusere på tre områder: Funksjonalitet, støtte, og Pris.

funksjonalitet

Når det gjelder rå kraft, vinner SiteGround hands-down. BlueHost er oppdatert om spesifikasjonene sine, og selv om tjenestene deres er ganske konkurransedyktige, kan de ikke helt samsvare med hastighetene til SiteGround. Du vil ende opp med å betale litt ekstra, som vi vil se om et øyeblikk, men ytelsen er vel verdt prisen hvis det er det nettstedet krever.

Det er også faktoren for utviklerorienteringen. SiteGround-funksjonene er i stor grad skreddersydd til profesjonelle utviklere, noe som betyr at hosting-tjenesten deres er godt utstyrt for å oppfylle kravene til en profesjonell nettsteddesigner. Hvis dette er den typen klient du anser deg for å være, vil trolig SiteGround være ditt valg.

Fallet i funksjonalitet er imidlertid ikke så ekstremt at sammenligningen blir urettferdig. BlueHost tilbyr som sagt et veldig konkurransedyktig sett med funksjoner, med mange læringsressurser og et godt gjennomgått kundesupportsystem som kan tiltrekkes av nyere eller småbrukere.

Alt i alt vil det sannsynligvis avhenge av hvilken type nettsted du ønsker å utvikle, men vi overlater gullet her til SiteGround basert på ytelsen.

Brukerstøtte

BlueHost tilbyr 24-timers live telefonstøtte, med gode anmeldelser og et rykte for å være oppmerksomme og hjelpsomme med kundene sine. De tilbyr også live chat support, selv om den ikke er tilgjengelig hele tiden. Selv om deres kundestøtte er godt gjennomgått, gjør mangelen på forskjellige muligheter for støtte, for eksempel e-post eller billettsystem, denne fordelen slags kjedelig. Støtte er bare veldig viktig hvis du tross alt trenger hjelp.

Det er likevel viktig å vurdere hva du trenger mest når du utvikler nettstedet ditt. Hvis du er ny på nettutvikling, eller tjenesten din er veldig følsom for ytelse eller problemer kundesupport kan trenge å bli involvert i, forblir BlueHost en veldig sterk konkurrent. Dette gjelder spesielt når du vurderer mengden av læringsressurser BlueHost tilbyr for sine brukere.

Når det er sagt, er SiteGround ikke helt kastrert i kundesupportavdelingen. Støttetjenesten deres er også veldig gjennomgått, og selv om tjenestene deres er mer komplekse, har de mye god presse om kundesupporten på nettet. Støtten deres er også tilgjengelig gjennom forskjellige veier sammenlignet med BlueHost, for eksempel et billettsystem. Chatstøtten deres er også tilgjengelig 24/7.

Selv om BlueHost totalt sett er et enklere nettsted å bruke, tipser mangelen på forskjellige veier for kundeservice skalaene igjen mot SiteGround.

Pris

Beløpet du betaler for hosting-tjenesten, er ofte en make-or-break-faktor for de fleste brukere. Et fantastisk sett med funksjoner er ikke veldig nyttig hvis du må slå deg konkurs for å ha råd til det, eller hvis du ganske enkelt kan få et bedre tilbud et annet sted.

Det er her det kan bli vanskelig. Som jeg sa før, kan det være en enorm smerte i nakken å holde oversikt over alle tilbud og spesialtilbud som er tilgjengelig. Dette er grunnen til at vi ganske enkelt skal sammenstille noen av BlueHosts planer side om side med SiteGround for å se hvordan hver av planene deres sammenlikner med tanke på funksjoner og kostnader.

Bluehost tilbyr Delt hosting fra $ 3.95 per måned, VPS-hosting fra $ 19.99 per måned, og Dedikert serververt som starter på $ 79.99 per måned. Deres utvalg av alternativer er litt begrenset ved første øyekast, men planene de tilbyr har mye allsidighet, og BlueHost kan brukes effektivt på et bredt utvalg av forskjellige nettsteder.

 • For nybegynnere er sannsynligvis de delte planene en god idé. De starter på $ 3.95 per måned (normalt $ 7.99) for en grunnleggende plan med begrenset SSD-lagring, underdomener, e-postlagring og ingen spesielle tilbud eller funksjoner. Plussplanen er $ 5,95 per måned (normalt $ 10,99), og tilbyr ubegrensede nettsteder, SSD-lagring, underdomener og e-postlagring. Plussplanen har også $ 200 i markedsføringstilbud tilgjengelig. Valg pluss pakken er også $ 5,95 per måned for øyeblikket (normalt $ 14.99), og tilbyr alle funksjonene ubegrenset med alle ekstra pakker og tilbud.
 • De tilbyr også spesialiserte WordPress-hostingplaner som starter på $ 3,95 per måned for et enkelt nettsted med 50 GB plass, og et gratis domene i ett år. Deres plussplan støter dette opp til $ 5,95 per måned, og kaster inn ubegrensede nettsteder, ubegrenset nettstedplass og noen viktige funksjoner. Det dyreste alternativet er Choice Plus-planen, som tilbyr ubegrensede nettsteder, ubegrenset nettstedplass, gratis domene i ett år, 1 domenes personvern og automatisert sikkerhetskopi for $ 5,95 per måned (normalt $ 14,99).
 • Det er også VPS Hosting for 19,99 dollar per måned med 2 kjerner, 30 GB SSD, 2 GB RAM, 1 TB båndbredde, 1 domene / adresse og gratis SSL. Den forbedrede VPS-pakken for $ 29.99 gir deg 2 kjerner, 60 GB SSD, 4 GB RAM, 2 TB båndbredde, 1 domene og to adresser. Den ultimate VPS-pakken for $ 59,99 per måned gir deg 4 kjerner, 120 GB SSD, 8 GB Ram, 3 TB båndbredde, 1 domene og 2 adresser.

Siteground tilbyr tre planer: Oppstart, for $ 3,95 per måned, inkluderer ett nettsted, 10 GB plass, 10 000 månedlige besøk, og alle viktige funksjoner. GrowBig-planen deres er $ 5,95 per måned, og tilbyr flere nettsteder, 20 GB plass og 25 000 månedlige besøk. Denne planen inneholder også alle viktige funksjoner og premiumfunksjoner. Deres dyreste plan er GoGeek-planen, for $ 11,95 per måned, som tilbyr flere nettsteder, 30 GB per måned, 100 000 månedlige besøk, og alle viktige, premium og Geeky Advanced-funksjoner.

Totalt sett er disse to prisstrukturene veldig sammenlignbare, selv om BlueHost’s tilbyr litt mer tilpasning. Planene for SiteGround er litt strømlinjeformede, men alle funksjonene er fremdeles der. Rabattene deres gjør prisen veldig rimelig, selv om deres vanlige priser er mye høyere.

Det er vanskelig å sammenligne de to tjenestene når det gjelder pris, siden deres funksjoner er sammenlignbare og likevel forskjellige. Som jeg sa før, hvis du trenger mer krefter og er villig til å betale litt mer, vil SiteGround sannsynligvis være det beste alternativet. Funksjonene det tilbyr er skreddersydd til høyere krav, og prisstrukturen deres er fremdeles meget konkurransedyktig sammenlignet med BlueHost.

Nyere brukere og mennesker som fremdeles lærer, finner derimot ikke den ekstra kraften eller funksjonene som er nødvendige. Prisene for BlueHost fungerer billigere til slutt, så det kan være en god ide å gå den ruten hvis du ikke trenger så mye strøm.

Kundestøtte er også en god ting å ta i betraktning som en del av BlueHosts priser, siden de til syvende og sist er ganske sammenlignbare med SiteGround. Begge nettsteder har veldig god kundeservice, men BlueHosts fokus på nyere webutviklere og mindre erfarne kunder vil til slutt gjøre kundestøtten mer pålitelig for de som trenger det.

Dommen: BlueHost eller SiteGround?

Nå som vi har brutt ned begge disse vertene side om side, kan vi se at tjenestene deres er veldig sammenlignbare, men at SiteGround har en tendens til å trekke fremover når det gjelder ytelse. Vi har også sett hvordan BlueHosts omfattende læringsressurser, ombordprogrammer og generelle brukervennlighet er veldig attraktive for brukere som fortsatt lærer. Dette fungerer bra med de lavere spesifikasjonene og fortsatt konkurransedyktige funksjoner som BlueHost.

Den utviklerorienterte naturen til SiteGround gjør det imidlertid veldig attraktivt for et helt annet sett med kunder. Hvis du er en profesjonell utvikler eller en person som krever større hastighet og tilpasning for nettstedet ditt, vil de ekstra pengene bli brukt godt på å velge SiteGround.

Begge nettsteder har en lang historie, og et etablert rykte med et omfattende kundegrunnlag. Det er vanskelig å velge en definitiv vinner her, men siden vi sannsynligvis ønsker å starte i det små, med mye støtte, får BlueHost vår ultimate anbefaling. Igjen, hvis du har høyere standarder, vil du sannsynligvis synes SiteGround er veldig attraktiv, det samme.

Det er mange funksjoner jeg ikke dekket for begge selskaper, og et omfattende fellesskap av etablerte brukere som kanskje er villige til å dele sine egne historier med deg. Gjør noe av din egen forskning og se om du ikke kan finne noe jeg har savnet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector