HostGator vs InMotion Hosting – Hvilken hostingleverandør er best?

hostgator-vs-inMotion-hosting


InMotion Hosting og HostGator er begge blant de beste navnene akkurat nå i webhotellbransjen, som er hovedgrunnen til at vi ønsker å sammenligne dem i denne artikkelen. Tross alt må du være i stand til å bestemme hvilken som er bedre for nettstedets behov. Det er mange sterke tilbydere der ute, men det betyr ikke nødvendigvis at hver og en av dem er perfekte.

Faktisk har hver leverandør sine egne ulemper og mangler. Vi er her for å avdekke dem for deg, og dermed gi deg et innblikk i hvordan det er å bruke tjenestene deres som klient. Det er en grunn til at disse selskapene styrer mange av topplistene på Internett. De vet hvordan de kan tjene hovedpublikummet sitt godt, og gi dem de nøyaktige verktøyene og funksjonene de trenger for nettstedene sine.

Hvor pålitelige er de? Passer prisene deres til budsjettet ditt? Hva er de vanlige tilbakemeldingene fra kundene deres? Vi kommer til å svare på disse spørsmålene for deg og mange flere. For det første skal vi gjennomgå de viktigste fordelene og ulempene med InMotion Hosting, og deretter skal vi fortsette med HostGator.

Når du kommer til slutten av artikkelen vår, vil du kunne bestemme hvilken som fungerer bedre for deg. Det vi kan fortelle deg med en gang, er at InMotion får mye ros for sin vennlige og hjelpsomme kundestøtte, mens HostGator er firmaet hvis du vil sikre et bredt spekter av nyttige funksjoner for bedriften din. La oss se hva annet disse leverandørene har å tilby for sine kunder!

InMotion Hosting – Omtent webhotell

I henhold til deres prestasjoner har dette selskapet satt seg noen strenge mål for sikker. De har et bemerkelsesverdig antall brukere som har brukt tjenestene sine i mange år, og de skriver fortsatt positive anmeldelser om leverandøren. På den annen side er nykommerne også svært fornøyde. I følge brukerbasen kan dette selskapet knapt gjøre noe galt.

Vi snakker om et selskap som har en lang historie. InMotion Hosting startet sin reise tilbake i 2001, da to karer slo på sin ene og eneste server på et lite kontor. De to av dem var i utgangspunktet lederne, kundeservicen og vedlikeholdspersonalet i selskapet i begynnelsen. Hvem hadde trodd at det vil bli en så stor sak?

De leide ut servere i mange år, og forbedret stadig tjenestene sine, og de anses fortsatt som et raskt voksende selskap. De tilbyr delt hosting for bloggere, dedikerte servere for bedrifter og VPS for mellomstore selskaper. Alt i alt har de et bredt spekter av webhotellpakker å tilby. La oss se de viktigste fordelene!

Pros & Ulemper ved InMotion Hosting

Pros av InMotion Hosting

 • Ikke noe press – Med deres generøse 90-dagers pengene-tilbake-garanti vil du ikke bli presset overhodet. Du kan si opp abonnementet når du vil, og InMotion gir deg full refusjon uten spørsmål. Dette er en av de lengste refusjonstidene på markedet akkurat nå, med de fleste selskaper som tilbyr 15, 30 eller 60 dagers garantier. En så lang tid viser bare at leverandøren er trygg på kvaliteten på sine egne tjenester.
 • Beste ubegrensede alternativer – Den vanlige praksisen blant hostingleverandører er å inkludere et par ubegrensede funksjoner i pakkene sine, og deretter tilby noen andre funksjoner som du må betale for. InMotion Hosting er ikke et unntak. Det virkelige spørsmålet er om du virkelig kan benytte deg av de bestemte ubegrensede funksjonene. InMotion bestemte seg for å velge dataoverføring og diskplass som deres ubegrensede funksjoner. Du trenger ikke engang å betale ekstra for at disse skal inkluderes i pakken, fordi du kan få dem selv med den mest grunnleggende planen. Hvis du vil kjøre den typen nettsted som krever mye plass og dataoverføring, bør du absolutt registrere deg for en av planene deres. Ellers får du ikke så mye verdi for pengene.
 • Gratis domene, promotering og sikkerhetskopi – Med InMotion er det ingen grunn til å bekymre deg for registrering av domenenavn. Du trenger ikke å finne en domeneregistrator, da de lar deg registrere en på nettstedet deres. Hvis du er en nykommer på InMotion, får du et domene gratis. Når du registrerer deg, gir de deg muligheten til å velge en til nettstedet ditt. Du vil kunne begynne å markedsføre nettstedet ditt med en gang takket være gratis kreditter du får med hver plan. Plattformene der du kan annonsere inkluderer Google AdWords, Yahoo og Bing. De tre nettstedene som virkelig betyr noe for de som vil promotere. Og til slutt, men ikke minst, vil InMotion lage gratis sikkerhetskopier av nettstedets data automatisk. Dette kan være svært nyttig i tilfelle du får problemer og vil ha dataene dine i god form igjen.
 • All-round kundesupport – Dette er en av de første tingene du bør se etter hos en leverandør. Uten god kundestøtte, hvem vet hva som kommer til å skje hvis ting går galt på nettstedet ditt. Det er leverandørens jobb å være teknisk erfaren og å løse problemer så raskt som mulig. Kundestøtte er en av de sterke draktene til InMotion Hosting. De er alltid klare til å gi deg råd og til å løse ethvert problem som dukker opp. Du kan se selskaper som sier at deres supportteam er tilgjengelig 24/7, men det er ikke alltid det er sant. I følge anmeldelsene er personalet på InMotion faktisk tilgjengelig døgnet rundt via live chat, e-post, nettstedsfora og telefon. Husk at vi snakker om et relativt lite selskap. Når du sammenligner det med de andre store navnene i markedet, viser det seg at denne ikke er nesten like stor. Dette er grunnen til at det er en så stor sak at de til enhver tid fortsetter det gode arbeidet og gir profesjonell støtte. For de som ikke ønsker å kontakte supportteamet ennå, er det en kunnskapsbase tilgjengelig med mange guider, videoopplæringer, vanlige spørsmål og artikler. De fleste vanlige problemene er dokumentert der, slik at brukere kan finne en rask løsning.
 • 2 høyteknologiske datasentre – En av grunnene til at folk kaller InMotion for et lite selskap, er fordi det bare har to datasentre, begge i USA. Serverne deres er utstyrt med den nyeste maskinvaren, som garanterer høy ytelse. Hvis du ikke er for langt fra USA, vil nettstedet ditt sikkert laste i lynhastighet. Selv om selskapet ikke har utvidet seg lenger enn to datasentre, unngår de definitivt ikke å investere i den nyeste teknologien. De ønsker å sikre den beste brukeropplevelsen for alle som bruker tjenestene sine.
 • Servere jobber 99% av tiden – I tillegg til kundestøtte, er oppetid det andre du trenger å sjekke ut før du velger leverandør. Det er klart at jo mindre nedetid en bestemt hostingleverandør har, jo bedre er det for bedriften din. Det er faktisk bra for alle typer nettsteder, da seere hater det når de ikke kan få tilgang til nettstedet de ønsker. Hos InMotion har serverne 99% av tiden. De ansatte overvåker dem kontinuerlig, og sørger for at hver server gir maksimal ytelse og også forhindrer problemer. De maksimerer oppetiden ved å bruke de mest holdbare Cisco-komponentene, Linux-operativsystemet og Dell-servere. Disse navnene snakker for seg, ettersom de har en lang historie med å produsere avanserte maskiner og komponenter.
 • Beskyttelse mot spam og malware – Med InMotion blir det ikke flere spam-e-poster. Takket være gratis spamfilterprogramvare vil du enkelt finne meldingene som betyr noe. I tillegg inkluderer de kjent sikkerhetsprogramvare i sine pakker: Patchman og Sucuri. Patchman finner og fjerner skadelig programvare, og den sørger også for at alt oppdateres pent på serveren. Sucuri er derimot ansvarlig for sikkerhetsvarsler, sikkerhetskopieringer, hastighet på nettstedet og DDoS-angrep.
 • Hosting med grønn energi – Datasentre trenger mye energi, spesielt hvis du vil at topp maskinvare skal kjøre med maksimal ytelse. Dette betyr vanligvis mye forurensning for miljøet. Imidlertid genererer dette selskapet sin energi fra fornybare kilder, og sikrer at det ikke etterlater et karbonavtrykk som det meste av konkurransen. Ved å være vert for nettstedet ditt på InMotion, kan du redusere skadene på miljøet.

Ulemper ved InMotion Hosting

 • Dyrt vertskap – Hvis du besøker det offisielle nettstedet til InMotion Hosting, kan du se forskjellige priser. Det virker som det er billige planer og dyrere, akkurat som hos enhver annen leverandør. Hvis du sammenligner prisene i markedet, viser det seg imidlertid at InMotion ikke er billig. Prisene deres er klart over gjennomsnittet, og de lar deg ikke engang betale måned for måned. Det eneste positive med det er at de gir deg 90 dager til å si opp abonnementet. Du starter planen, prøver ut alle funksjonene, test kundestøtte osv. Hvis du føler at du ikke får nok for pengene, kan du ganske enkelt si farvel og få tilbake alle pengene; så enkelt som det. Dessverre er prisene allerede dårlig markedsføring for seerne på nettstedet deres fordi de fleste av dem drar rett etter å ha sett dem.
 • Store prisgap – Startplanen deres er så begrenset at den tvinger deg til å oppgradere til neste plan etter kort tid. Hvis du vil vokse på nettet, vil det ikke tjene deg på lenge. Funksjonene kan være kraftige, men planen er begrenset til maksimalt 2 nettsteder og 2 databaser. I dette tilfellet vil oppgraderingen være praktisk hvis den bare koster litt mer enn din nåværende plan. Dessverre er det et ganske stort gap mellom prisene. For å oppgradere, må du gjøre rede for et betydelig høyere budsjett enn før. Andre leverandører gir deg mye mer frihet selv med de mest grunnleggende planene.
 • Det tar lang tid å starte – InMotion er ganske grundig når det gjelder sikkerhet. Kanskje det er grunnen til at det tar så lang tid å sette opp en ny konto og til slutt en webside. Du må gå gjennom utallige sider og skjemaer til du når punktet når du endelig kan starte nettstedet ditt. Hvis du bestemmer deg for å registrere deg, gjør deg klar for en lang manuell aktiveringsprosess.
 • Backup ulemper – Gratis sikkerhetskopi hos InMotion er en flott gratisfunksjon, og brukere med små nettsteder er helt fornøyde med det. Problemet er at når nettstedet ditt vokser, kan du nå en grense der du må betale hvis du vil at de skal fortsette å sikkerhetskopiere nettstedet ditt. Hvis du vil ha gratis sikkerhetskopi, kan du holde størrelsen på nettstedet ditt under 10 GB. Ellers blir det betraktet som en premiumtjeneste. Forvent ikke å få tilbake data som er eldre enn 4 måneder. InMotion sletter automatisk sikkerhetskopier som er eldre enn det.

HostGator – Kraftig forretningshotell

HostGator er leverandøren som tilbyr en av de mest forskjellige repertoarene til hostingplaner. Deres pakker er ikke bare forskjellige, men veldig kraftige og billige. De garanterer at du får en enorm verdi for prisen, noe som gjør tjenestene deres absolutt verdt det for alle.

De gjør hele tiden en god jobb med å holde serverne oppe og kjører 99% av tiden. Jo høyere dette tallet er, jo mindre er sjansen for online virksomheter til å miste potensielle kunder. De blir betraktet som eksperter på mange forskjellige typer hostingpakker, inkludert delt, sky, VPS og dedikert hosting.

Delt hosting er mye brukt av små nettsteder. Det er basert på servere som er delt inn i mange mindre deler. Hver del er en konto der brukeren kan være vert for nettstedet sitt. Med delt hosting er kontoen bundet til en enkelt server, mens skyhosting lar deg utvide ved å bruke deler av mer enn en server.

Disse delene er praktisk talt limt sammen, noe som betyr at nettstedets data lagres på mange servere samtidig. HostGator tilbyr fremragende vertsalternativer for online virksomheter. Dette er hovedsakelig fordi de inkluderer spesielle løsninger i sine pakker som holder dem foran i konkurransen. La oss se hva disse spesialtilbudene er!

Pros & Ulemper ved HostGator

Fordeler med HostGator

 • Billig, fullverdige planer – HostGator har et stort rykte akkurat nå som en billig vertsleverandør. Hver eneste en av planene deres er helt verdt pengene. De vil ikke tvinge deg til å velge en dyrere plan. Bare se på en av deres mest grunnleggende planer, Baby-planen. Med denne billige planen får du allerede ubegrenset båndbredde, ubegrenset domener og mange installasjoner med ett klikk. Dette er mer enn nok hvis du vil starte et nettsted og etablere en solid online tilstedeværelse. Hvis du går et skritt videre, viser det seg at forretningsplanen deres har noen premiumplaner inkludert at andre leverandører selger til en mye høyere pris. Du må også passe på rabatter siden de tilbyr noen ganske store med jevne mellomrom. Prisene er allerede tiltalende, men her er tingen: nykommere får pakken sin for en lavere pris det første året av abonnementet. HostGator gir deg frihet til betaling, noe som betyr at du betaler måned for måned i stedet for årlig.
 • Nyttig kundesupport – Å sette opp et nettsted på en ny hostingkonto er kanskje ikke så enkelt som du tror; spesielt hvis du gjør det første gang. Du kan imidlertid være trygg på at HostGator ikke lar deg rote det. De er klare til å guide deg gjennom hele prosessen ved å gi profesjonell støtte. Selvfølgelig kan du gjøre det selv, men det er det ikke nødvendig. De er mer enn ivrige etter å hjelpe med raske responstider. Du kan til og med stole på dem med påloggingsinformasjon. Når du har sendt den, begynner de umiddelbart å jobbe og konfigurerer hele saken for deg. Vil du ikke at kundestøtten skal være med? Ikke noe problem. Hvis du vil gjøre det selv, er det nyttige videoopplæringer tilgjengelig på nettstedet deres. Du trenger bare å følge dem trinn for trinn, og du vil fullføre oppgavene dine på kort tid.
 • Pålitelig oppetid – Som vi nevnte tidligere, er oppetid av servere en av de sterke draktene til HostGator. Oppetid er en av de viktigste aspektene ved webhotell, men mange store leverandører sliter med å holde oppetiden over de ønskede 99%. Serverovervåking og infrastruktur er så bra på HostGator at det er ganske enkelt for dem å tilfredsstille kundene sine med en god oppetidspost. De minimerer sjansen for at serverne deres går ned ved å forhindre problemer før de til og med får virkning på serverne. Med 99% oppetid vil den estimerte driftsstansen for nettstedene dine være rundt 6 timer per år, noe som egentlig ikke er noe. På toppen av det var det til og med en nedgang i mengden rapportert driftsstans de siste årene.
 • cPanel klar – Vertsleverandører kan ikke benekte at cPanel er det mest populære kontrollpanelet akkurat nå. Det er brukervennlig og praktisk for brukere som bytter fra en leverandør til en annen. De trenger ikke å lære en ny plattform, i stedet kan de fortsette å jobbe i samme miljø, og det er en stor fordel. cPanel sikrer at du enkelt kan administrere backend på nettstedet ditt. Takket være populariteten dukker det opp mange nyttige opplæringsprogrammer på internett dag for dag, og gir hjelp til de som ikke har noen erfaring med å bruke det. HostGator er alltid klar for nykommere som ønsker å overføre nettstedets data fra sin forrige leverandør. Når du har registrert deg, er det en FTP som venter på at du skal starte.
 • Miljøvern – Grønn energi er en populær ting akkurat nå blant leverandørene, men den reduserer ikke viktigheten av det enda. Det er alltid mer å foretrekke å registrere seg hos en leverandør som driver serverne sine med grønn energi. HostGator er en av spillerne i spillet som verdsetter denne ideen. De er enorme bidragsytere når det gjelder å beskytte miljøet mot forurensning. Ved å bruke tjenesten deres kan du også bidra til et bedre og renere miljø. I stedet for tradisjonelle datasentre, eier HostGator mange naturlige kraftverk som genererer fornybar energi. Det er uendelig mye bedre å generere energi ved bruk av vindparker i stedet for kullanlegg.
 • Utrolig kunnskapsbase – Selskapet ønsker uerfarne brukere velkommen og gir dem sjansen til å utdanne seg. De har en enorm kunnskapsbase hvor du kan finne veiledninger om forskjellige forhold relatert til nettstedsbygging, hosting og online virksomhet. Du får materiale av høy kvalitet som andre selskaper vanligvis selger for mye penger. Alt du trenger er å opprette en HostGator-konto, og du kan begynne å lære nye ting gratis.

Ulemper ved HostGator

 • Forvirrende oppsett – Registreringsprosessen hos HostGator er ganske enkel, men det er mye vanskeligere å sette opp nettstedet ditt. Det er ganske forvirrende å komme til et punkt der alle nettstedets data er på serveren deres, klare til å rulle. Du vil ha det vanskelig selv om du utnytter det nyttige materialet på kunnskapsbasen deres.
 • Mangel på sikkerhet – Ja, HostGator er ganske støttende hvis du trenger hjelp med migrering av nettsteder eller noe annet under konfigureringen. Dette betyr imidlertid ikke at du ikke har problemer. Faktum er at du vil støte på problemer ganske ofte med dette selskapet som vil kaste bort ganske mye tid. Selv om de ansatte løser de fleste problemene, vil mange av dem dukke opp igjen og igjen. På den annen side får du bare ukentlige sikkerhetskopier i stedet for den vanlige daglige rutinen som andre leverandører tilbyr. De søker sjelden etter malwares, så dataene dine blir ikke så beskyttet som du skulle tro. Hvis et virus rammer nettstedet ditt til rett tid, vil det uunngåelig forårsake skade.
 • Minst antall freebies – De inkluderer noen statister i hostingpakkene, men det er mange andre selskaper som gir deg mye mer. HostGator fokuserer på å gi deg en pålitelig server og en førsteklasses hostingopplevelse, men ikke så mye på å gi ekstra hjelp. Resonnementet bak det er sannsynligvis deres billige priser. Hvis du vil ha rimelig hosting, får du ikke så mange verdifulle freebies. I det minste gir de deg noen få enkle verktøy som kan øke din online tilstedeværelse litt. Disse inkluderer kreditter for Google AdWords som du kan bruke til å markedsføre nettstedet ditt på søkemotoren. De er mer generøse med pengene-tilbake-garantien enn den vanlige hostingleverandøren, slik at du kan få pengene tilbake hvis du sier opp abonnementet innen 45 dager.

HostGator eller InMotion – som bør du velge?

Vi kan konkludere med at HostGator er en leverandør som du absolutt kan stole på hvis du vil ha kontinuerlig oppetid, støtte av høy kvalitet og høy ytelse. De tilbyr rimelige planer for bloggere og andre personer som ønsker å drive små nettsteder, mens det også er skreddersydde pakker for bedrifter i alle størrelser. Stort sett alle kan finne den planen som passer deres behov.

Årsaken til at vi vil anbefale planene deres for virksomheter er fordi det er noen kraftige funksjoner som er tilgjengelige i planene med høyere budsjett. Dette er funksjoner som kan hjelpe deg med å vokse på nettet og tiltrekke flere besøkende til nettstedet ditt på kort tid. Bare se på listen over funksjoner på nettstedet deres, og det vil være åpenbart hvorfor denne leverandøren er så anbefalt for bedrifter.

Det er mange seniorkunder som fremdeles er fornøyd med tjenesten etter å ha brukt den i årevis, og har lagt ut positive anmeldelser på forskjellige nettfora. La oss snakke om InMotion Hosting for en sammenligning. Vi anbefaler InMotion for de som trenger en raskt voksende, pålitelig hostingleverandør som stadig investerer i å forbedre tjenestene sine. Det er et uavhengig selskap som har bygget opp fra bunnen av over mange år og stadig fått omdømme.

Uansett hva andre selskaper gjør, har de en annen tilnærming og tar saken mer alvorlig. Du kan legge merke til dette ved å se på funksjonslisten deres. De tilbyr mange freebies som hjelper deg å løse komplekse problemer på en enkel måte. Tross alt, InMotion vil ikke at du skal sitte fast og kaste bort tiden din. Du kan fokusere på din online virksomhet i stedet mens verktøyene deres tar vare på resten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map