InMotion Hosting vs BlueHost – Hvilken hostingleverandør er best?

01.06.2020
Hosting-sammenligning 'InMotion Hosting vs BlueHost – Hvilken hostingleverandør er best?
0 16 мин.

inMotion-hosting-vs-Bluehost


Nettvertsindustrien endres hver dag. Nye selskaper dukker opp og tilbyr spennende nye vertsmuligheter for store ideer som de du planlegger å bygge. Nøkkelen til å sørge for at du velger den rette er å holde deg informert.

Det er en enorm mengde informasjon der ute for alle de forskjellige vertene, og det kan være vanskelig å sile gjennom, så vi kommer til å ta en titt på et par vertsfirmaer og se hvordan de stabler opp side om side. I denne artikkelen skal vi sammenligne to av de beste hostingleverandørene der ute: InMotion og BlueHost.

La oss begynne med en rask oversikt over BlueHost.

BlueHost – Hosting Industry Leader

BlueHost ble grunnlagt i 2003 av Matt Heaton, og de er et av de største navnene innen webhotell i dag. Sammen med søsterbedriftene; Hostmonster, FastDomain og iPage er vertskap for over 2 millioner domener.

Det er mye som kan sies om BlueHost, de er en stor navnefisk i et livlig tjern. Så hvordan finner vi ut om de stemmer for oss? La oss ta en titt på noen ting jeg anser som fordeler og ulemper med å jobbe med BlueHost.

Fordeler med BlueHost

BlueHost tilbyr et respektabelt utvalg av funksjoner med store navn ressurser og supportalternativer for alle kundens behov:

 • I 15 år har BlueHost bygget et navn for seg selv som en pålitelig hosting-tjeneste. De tilbyr et bredt spekter av kvalitetstjenester som de er kjent for. Å ha et stort navn betyr også at det er mye informasjon der ute om hvordan dette selskapet har fungert for andre tidligere. Ta en titt på hva andre sier om BlueHost, og se om du ikke selv kan komme til en konklusjon.
 • Gode ​​læringsressurser. Ombordstigning av nye brukere er en integrert del av et godt vertsfirma, og BlueHost har en skrift med utmerkede læringsressurser for å få nye brukere akklimatisert til tjenesten. BlueHost bruker også industristandard cPanel, og kan lære deg viktige ferdigheter som vil hjelpe deg med å komme videre med nettstedet ditt.
 • Spesialtilbud. Som ethvert godt vertsfirma har BlueHost hyppige spesialtilbud for rabatter på de forskjellige hosting-tjenestene deres. Ta en titt på søsterselskapene deres og se om du ikke kan få noen gode tilbud.
 • Kundeservice. Å sørge for at kundene dine har den støtten de trenger, er en av de viktigste faktorene for et godt webhotellfirma. Spesielt når du nettopp er i gang, kan støtteressursene gjøre eller ødelegge hostingopplevelsen din. BlueHost tilbyr døgnåpen telefonsupport i tillegg til live chat support.
 • Pengene tilbake-garanti. BlueHost tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti for deres tjenester. Hvis du avbryter hosting-tjenesten din innen 30 dager, får du full refusjon på hosting-tjenestene. Det er riktignok noe fintrykk, så det er lurt å sjekke det ut på nettstedet deres.
 • Store navn ressurser. Å være en av de store gutta betyr at BlueHost har ressurser nok til å virkelig fokusere på kundetilfredshet. Et godt webhotellfirma er bare så bra som kundene deres er fornøyde, så dette er en viktig faktor.
 • Som jeg sa tidligere, bruker BlueHost industristandarden cPanel-grensesnittet, og tilbyr et omfattende kunnskapsgrunnlag for nye brukere. CPanel-grensesnittet er viden kjent for brukervennlighet, og disse faktorene kombineres for å gjøre BlueHost veldig brukervennlig. En virkelig attraktiv kvalitet for nyere utviklere av bedriftseiere som ønsker å utvide på nettet.
 • Utmerket service. BlueHost har brukt 15 år på å skjerpe ferdighetene sine for å gi deg de beste webhotellene som mulig. Det har vært noen ujevnheter underveis, men deres rykte som en av de ledende web-vertene ringer. Nettsteder som er vert med BlueHost er veldig raske, og utvalget av tilgjengelige funksjoner er veldig rimelig for prisklasse og struktur.

Ulemper med BlueHost

Det må åpenbart være noe BlueHost ikke gjør bedre. Her er noen få områder der konkurransen har en tendens til å trekke seg litt foran BlueHost:

 • Selv om BlueHost tilbyr utmerkede hastigheter for deres prisklasse og funksjonsstruktur, har en del andre tjenester en tendens til å overgå dem i denne kategorien. BlueHost er imidlertid veldig ærlig om sine tjenester, og gir transparent nøyaktig informasjon om spesifikasjonene til alle serverne og funksjonene.
 • BlueHost har en rimelig prisstruktur som har en tendens til å samle seg gunstig opp mot konkurrentene, men noen ganger kan den komme til kort. Noen planer og utvidede funksjoner er dyrere enn lignende innrømmelser fra konkurransen, og det virker nesten som om du betaler for støtte og merkevare anerkjennelse, heller enn funksjonene.
 • Begrensede lagringsplaner. I motsetning til de fleste andre vertsselskaper, tilbyr BlueHost ikke ubegrenset datalagring med sine hostingplaner. Selv om prisene er veldig rimelige, er dette en skurrende ulempe sammenlignet med noen andre verter med ubegrensede muligheter.
 • Problemer med store navn. Å ha et gjenkjennelig merke kan være en stor fordel for selskapet; det tiltrekker seg virksomhet og bygger tillit til potensielle kunder og investorer. Når det er sagt, er det imidlertid noen problemer forbundet med å være et stort selskap. Å være et stort navn kan gjøre deg et mål for nettangrep, som vi har sett tidligere med BlueHost. Dette kan også utgjøre en enorm forskjell i nivået av kvalitetskontroll og kundeservicekvalitet.

For BlueHost kan noen av ulempene virke som enorme røde flagg, men samlet sett er de et solid vertsfirma hvis robuste modell og et bredt spekter av ressurser og funksjoner gjør dem til et attraktivt alternativ for et bredt spekter av nettsteder.

Så neste på reiseruten vår er å ta en titt på InMotion.

InMotion Hosting – Stabilitet & skalerbarhet

InMotion er et annet stort navnemerke, sammenlignbart med BlueHost. De har utvidet kundebasen til over 300 000 domener siden 2001, og de fremsetter omfattende påstander om å ha den beste ytelsen av alle vertsselskapene..

Når det er sagt, kan mange av disse store navnefirmaene snakke storpraten med sin merkevaregjenkjenning, og deretter falle fra hverandre under alvorlig gransking. La oss se på hva InMotion bringer til bordet før vi ser hvordan de to selskapene sammenligner hverandre.

Pros av InMotion Hosting

 • Kundeservice. InMotion legger stor vekt på kundestøtte for markedsføring. De tilbyr USA-basert støtte via telefon, e-post, billett eller live chat. De fleste av oss har jobbet med kundeservice, og vi vet hvordan det kan virke som om selskaper ikke bryr seg. InMotion ser imidlertid ut til å være heftig dedikert til å fjerne denne ideen, og mange fornøyde kunder rapporterer lykkelig om utmerket service fra deres supportsteder.
 • InMotion har en gjennomsnittlig oppetid på 99,926%. Dette er i den nedre enden av de beste gjennomsnittene, men det er fortsatt et veldig godt gjennomsnitt. Deres faktiske oppetid har også noen ganger prestert bedre enn dette. En annen god standard å dømme etter er Time to First Byte (TTFB). Det vil si hvor lang tid det tar serveren å svare etter en forespørsel fra en besøkende. InMotion er testet med et grunnleggende WordPress-nettsted på en delt hostingplan rundt 0,528 sekunder for TTFB.
 • InMotion tilbyr en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, som er betydelig lengre enn BlueHosts 30-dagers garanti. Dette kan være en make-or-break-faktor for noen kunder, spesielt de som ønsker å slippe gebyret for et helt år på en gang for å spare penger, uten å maksimere risikofaktoren.
 • Spesialtilbud. Som mange selskaper i bransjen, har InMotion en rekke spesialtilbud og gratis funksjoner tilgjengelig. Det er alltid en god idé å undersøke hva hvert selskap tilbyr for øyeblikket, for å se om du ikke kan få et bedre tilbud et annet sted.
 • Gratis sikkerhetskopiering av data. Pålitelige sikkerhetskopier av data er en veldig viktig del av en god hosting-tjeneste, ettersom de fleste ikke er så opptatt av å miste alle dataene sine. Sikkerhetskopiene som er gjort av InMotion er gratis å hente, noe som er attraktivt sammenlignet med noen andre selskaper som tar betalt for å hente sikkerhetskopierte data.
 • Gratis nettsted migrering. Dette er et stort pluss for folk som finner seg selv å hoppe rundt mye, eller som kan finne seg misfornøyd med vertsselskapet de har valgt på nettstedet deres. InMotion tilbyr en gratis nettstedoverføringstjeneste med null nedetid for nettstedet mens de utfører overføringen.
 • Godt støttesamfunn. Som et annet stort navn i bransjen, har InMotion et trofast fellesskap av klienter og følgere som danner en robust kunnskaps- og støttebase for alle som ønsker å komme i gang med InMotion. InMotion er også et av de få virkelig uavhengige merkevarene i bransjen, noe som gjør at de virkelig kan fokusere på deres fellesskap av kunder og deres kundesupporttilfredshet.
 • Som BlueHost bruker InMotion industristandarden cPanel for sitt grensesnitt. Kontrollpanelet er enkelt å bruke, og det er rikelig med informasjon og litteratur der ute om hvordan du bruker det effektivt. InMotion integrerer også cPanel-grensesnittet direkte i dashbordet, noe som betyr at du ikke trenger separate påloggingskontoer for cPanel og fakturering..
 • BBB-akkreditering. I motsetning til BlueHost, har InMotion Hosting, Inc. blitt akkreditert av Better Business Bureau siden 2003. De har en A + -vurdering, noe som betyr at de scoret veldig høyt med tanke på serviceytelse og kundetilfredshet.

Ulemper ved InMotion Hosting

 • Prisstruktur. Å finne den rette tjenesten til riktig pris er navnet på spillet her. Ingen ønsker å betale mer enn de trenger for en tjeneste som kanskje ikke en gang er verdt det. InMotion har veldig lave annonserte priser for sine planer, men dette er årsplaner der du trenger å kjøpe hele året på en gang. De har rimelige planer, men det er omfattende begrensninger som jeg vil diskutere videre nedenfor.
 • Nettstedets begrensninger. Antall databaser som er tillatt på nettstedet ditt, vil avgjøre hvilke apper du kan kjøre og hvordan nettstedet ditt vil utføre generelt. Antall nettsteder du kan ha på et enkelt domene, i tillegg, er et viktig salgsargument for mange hosting-tjenester. InMotion legger dessverre strenge begrensninger på disse mulighetene, og begrenser antall nettsteder og databaser selv med de dyrere planene..
 • Merkefokus. InMotion tilbyr et bredt spekter av tjenester spesialisert for en rekke forskjellige nettsteder. Dette kan være bra hvis du finner noe som passer perfekt til nettstedet ditt, men det kan også være vondt hvis du ikke helt vet hva du vil. Selv om du vet hva du vil, har selskapet spredt sitt fokus på så mange servicemodeller å stave problemer for noen kunder som kan få mer spesialisert oppmerksomhet fra et mer fokusert selskap..
 • Langsom bekreftelse. InMotion passer mye på sikkerheten, og krever telefonbekreftelse for alle nye klienter. Det er ikke noe alternativ å øyeblikkelig få tilgang til kontoen din, og det kan ta lang tid å gå gjennom prosessen med å bekrefte identiteten din. Noen kunder har til og med rapportert at de er pålagt å sende et bilde av IDen sin. Selv om dette er en god ting for sikkerhet, kan det være et avslag for mange potensielle kunder.
 • Problemer med store navn. Akkurat som med BlueHost, er InMotion et kjent selskap med et stort antall etablerte kunder. Selv om dette gir en rekke forskjellige fordeler, kan det gjøre visse aspekter ved å håndtere selskapet til en uberettiget hodepine.

Så som du kan se, det er mye å se på mellom de to selskapene. Begge har tydelige fordeler og ulemper, og deres ytelse og omdømme er veldig sammenlignbare. Så, hvordan velger vi hvilken som passer for oss?

Hvordan stabler de seg?

Det kan være en utfordring å bestemme hvilket hostingfirma som er bedre. Det er mange forskjellige punkter å dekke, og hvert selskap tilbyr et enormt forskjellige tjenester og spesialtilbud. Det avhenger virkelig av hva du leter etter, men hvis vi ønsker å se nærmere på, kan e dele det opp i tre kategorier: funksjonalitet, support, og pris.

funksjonalitet

Begge nettsteder kan skryte av imponerende hastighets- og oppetidstatistikk, ubegrenset diskplass, gratis domenenavn i ett år og pengene tilbake-garantier på tjenesten deres. InMotions garanti er tre ganger så lang som BlueHosts, selv om BlueHost kan skryte av industriledende maskinvare og oppetid.

Totalt sett ser det ut til at BlueHost presterer marginalt bedre, men prisforskjellen og strukturen er det som virkelig vil gjøre eller ødelegge denne faktoren. BlueHost tilbyr et gratis nettstedbyggingsverktøy med maler, sammen med gratis Cloudfare CDN, og et utall av rabatter avhengig av hvem som henviser deg til tjenesten. InMotion tilbyr også en rekke gratis alternativer med sin rabatt hosting plan, inkludert gratis bygningsverktøy og maler, gratis migrasjoner, gratis SSD-lagring, &c.

Den ubegrensede båndbredden selv på rabattplaner for InMotion gjør den attraktiv i den lave prisklassen, selv om BlueHost uten tvil tilbyr høyere ytelse og støttefunksjoner med sine billigere planer.

InMotion begynner å trekke fremover når du ser på de dyrere planene, med ytelser og funksjoner som oppgraderinger har en tendens til å overgå BlueHosts når du går opp i pris.

Brukerstøtte

Kundestøtte- og læringsressursene som tilbys av et vertsfirma er noen av de viktigste faktorene for mange kunder. Selv om du ikke planlegger å noensinne trenger kundestøtte, er kunnskap og kompetanse tilgjengelig i tilfelle du kommer i trøbbel en uvurderlig eiendel.

Begge selskapene har omfattende kunnskapssentre der nye brukere kan lære å bruke hosting-tjenestene sine effektivt, og begge selskapene tilbyr live chat support for sine kunder. Mens begge selskaper tilbyr telefonstøtte, er det bare BlueHost som tilbyr dette døgnet rundt. På den annen side tilbyr InMotion også kundestøtte gjennom et billettsystem eller Skype-anrop.

InMotion er litt mindre enn BlueHost, og det viser i deres dedikasjon til kundetilfredshet. Selv om funksjonene deres kan virke litt mangelfulle til sammenligning, er kundesupportens omdømme fenomenalt. Du vil være hardt presset på å finne noen som konsekvent har blitt skuffet av InMotion sine kundesupportalternativer.

Når det er sagt, kan BlueHosts telefonsupport døgnet rundt være svært nyttig for de kundene som ikke ønsker å gå gjennom et automatisert service- eller billettsystem for å motta support, og BlueHosts team av supporteksperter har også et veldig godt rykte for å løse problemer.

Til slutt vil dette avhenge av hvor mye støtte du trenger, og hva slags. Begge selskapene tilbyr svært pålitelig kundesupport som skal være nok til å holde deg fornøyd med webhotellet ditt.

Pris

Som du ser, tilbyr begge tjenestene et bredt spekter av funksjoner og støtte. Disse forskjellene viser noen åpenbare fordeler og ulemper, en av de viktigste faktorene for de fleste kunder vil være pris. Hvor mye koster hver tjeneste, og hvordan sammenligner prisene?

 • Bluehost tilbyr Delt hosting fra $ 3,95 per måned, VPS-hosting fra $ 19,99 per måned, og Dedikert serververt fra $ 79,99 per måned. Deres utvalg av alternativer virker ganske begrenset, men planene deres er svært allsidige og kan brukes effektivt med et bredt spekter av nettstedsmodeller.
  • For folk som nettopp begynner, er de delte planene dine sannsynligvis det beste alternativet, og de starter på $ 3.95 per måned (normalt $ 7.99) for en grunnleggende plan med begrenset SSD-lagring, underdomener, e-postlagring og ingen spesielle tilbud eller funksjoner. Plussplanen er $ 5,95 per måned (normalt $ 10,99), og tilbyr ubegrensede nettsteder, SSD-lagring, underdomener og e-postlagring. Plussplanen har også $ 200 i markedsføringstilbud tilgjengelig. Valg pluss pakken er også 5,95 dollar per måned for øyeblikket (normalt $ 14,99), og tilbyr alle funksjonene ubegrenset med alle ekstra pakker og tilbud.
 • I bevegelse tilbyr et ekstremt bredt utvalg av forskjellige priser, designet for å være skreddersydd til hva nettstedet ditt måtte måtte være. Planene deres varierer fra $ 3,99 per måned for grunnleggende delt forretningshotell, helt opp til deres dedikerte serverplaner som starter på $ 95 per måned
  • Deres delte forretningshotell, som er 50% avslag for øyeblikket, kommer med gratis SSD-lagring, ett-klikk installasjon med 400+ applikasjoner og et gratis domene.
  • De har spesialisert WordPress hosting som starter på $ 4.99 per måned. Disse planene er designet for å være optimalisert for WordPress-baserte nettsteder og gir utmerket hastighet og pålitelighet. Dette er hva du leter etter hvis du ønsker å starte et WordPress-nettsted.
  • Et annet interessant alternativ de har er forhandlerpakken, som er spesialisert for de som er interessert i å videreselge domener. Disse starter på $ 13,99 per måned, og lar deg være vert for dine egne klienter og videreselge domener med ubegrensede nettsteder.

Så som vi kan se, er prisene for begge tjenestene veldig forskjellige. InMotion har en mye mer allsidig struktur, med spesialiserte planer for WordPress eller videresalg av domener. BlueHost derimot tilbyr uovertruffen ytelse og en enorm mengde ressurser som kundene kan bruke til sin fordel. BlueHost-planene er også en smule billigere.

Til slutt vil det avhenge av hvilken type nettsted du vil lage. Folk som nettopp starter, vil sannsynligvis foretrekke BlueHost for sin enkelhet, mens mer spesialiserte kunder sannsynligvis vil velge InMotion på grunn av dens allsidighet og alternativer.

Dommen: InMotion eller BlueHost?

Begge hosting-tjenestene har tiår med pålitelig service under beltene, og verken har hatt noen enormt store hikke i virksomheten. BlueHost er et større navn, og selv om dette noen ganger kan bety mangelfull kundeservice og tilfredshet, trer BlueHost virkelig opp til tallerkenen når det gjelder å støtte deres kundebase.

Prestasjoner er også ganske jevn, og InMotion blir bare det mer attraktive alternativet hvis du leter etter en spesialisert plan. Kunder som ser på disse to selskapene, vil sannsynligvis ende opp med å bli fornøyde uansett hva de går med, men det er alltid en god idé å ta en informert beslutning i stedet for en hastverk.

Når det er sagt, vil det gjøre en forskjell å tenke hardt på hvilken type nettsted du ønsker å designe, og hvordan du forventer at de forskjellige funksjonene til begge tjenestene fungerer til din fordel. Min anbefaling er å undersøke begge selskaper uavhengig, kanskje til og med snakke med en representant, og se om du ikke kan finne noe som er riktig for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector