InMotion Hosting vs Hostinger – Hvilken hostingleverandør er best?

inMotion-vs-hostinger


Hostinger og InMotion Hosting er de to selskapene vi ønsket å sammenligne over lang tid. Nå er tiden endelig inne, og vi kan legge ut denne detaljerte gjennomgangen om fordeler og ulemper ved de to. Vi er imidlertid ikke her for å fortelle deg hvilket selskap som er bedre.

Siden hver hostingleverandør er forskjellig, kan vi ikke tydelig erklære en vinner her. I stedet er vi her for å hjelpe deg med å finne ut hvilken leverandør som er bedre for dine egne formål. Mot slutten av denne artikkelen vil du enkelt kunne gjøre valget basert på detaljene vi skal dele.

Vi vil snakke om priser, oppetid, kundesupport, maskinvare og gratisfunksjonene du kan få ved å abonnere. Til tross for at det er et mindre selskap i feltet, gir InMotion utmerket kundestøtte og ytelse basert på den nyeste maskinvaren.

Hostinger har derimot stort rykte for å tilby tjenester som er enkle å bruke som uerfarne brukere kan registrere seg på. De er nybegynnervennlige, men deres tjenester er også pålitelige og raske sammenlignet med bransjestandarder. Uten videre, la oss gå inn i detaljene!

Om InMotion Hosting

Det er vanligvis en betydelig forskjell i mening fra eldre brukere og nykommere når det gjelder webhotellfirmaer. Dette er definitivt ikke tilfelle med InMotion, da de gir ganske overbevisende hostingpakker for begge kundegruppene.

De var alltid flinke til å undersøke kundenes behov nøye. Selskapet var veldig lite i begynnelsen. I 2001 bestemte to karer seg for å vie tiden til å jobbe på et lite kontor. Alt de hadde var en dedikert server og en telefon.

De to av dem tok seg av vedlikeholdet mens de ga støtte til kundene sine og tok seg av hele virksomheten. Mens de bare hadde en håndfull brukere på serveren i begynnelsen, ble selskapet så populært at tusenvis av brukere registrerer seg på hostingpakkene sine i dag.

InMotion tilbyr utmerket kundeservice, avansert maskinvare og mange nyttige funksjoner i form av online programvare og applikasjoner. Etter nesten to tiår i bransjen har de klart å bli et av de beste vertsselskapene. La oss se hva som gjør InMotion til en så stor konkurrent i markedet for webhotell.

Fordeler og ulemper med InMotion Hosting

Fordeler med InMotion

Ingen forpliktelse – Hos InMotion trenger du ikke å forplikte deg til hostingpakken din umiddelbart. Hvis du ikke liker det, kan du få pengene tilbake så lenge du sier opp abonnementet ditt innen 90 dager. Sammenlignet med andre hostingleverandører, kan vi si at deres 90-dagers garanti er et ganske sjenerøst tilbud. De fleste andre selskaper gir deg 60 dager, men 30 og 15 dagers garantier er heller ikke sjeldne.

Verdifulle hostingpakker – InMotion skiller seg fra konkurransen ved å tilby et par ubegrensede funksjoner i hver av sine pakker. Disse inkluderer ubegrenset overføring og ubegrenset lagring. Begge disse funksjonene er svært nyttige for forskjellige typer nettsteder.

Hvis dataoverføring og diskplass er spesielt viktig for nettstedet ditt, vil du være fornøyd med en InMotion-hostingplan helt sikkert. Tilbyderen inkluderer disse funksjonene selv i sin mest grunnleggende plan, slik at du kan begynne med et stramt budsjett.

Nyttige freebies – Tilbyderen er villig til å gi brukerne mange ting gratis. For det første får du et gratis domenenavn uansett hvilken hostingpakke du velger. Dette domenet kan fås under registreringen eller overføring av nettstedet.

Dette er gode nyheter, ettersom domenet ditt vil være grunnlaget for nettstedet ditt. For det andre får du gratis kreditter som kan brukes til å markedsføre nettstedet ditt på nettet. InMotion gir deg kreditter for Bing, Yahoo og Google AdWords, slik at du kan føre til ekstra trafikk fra disse kildene.

Men det er ikke alt! InMotion beskytter også dataene dine med automatiserte sikkerhetskopier gratis. Når ting går galt, kan du enkelt gå tilbake til en eldre versjon av nettstedets data.

Kompetent støtte – Du trenger ikke å være ekspert for å kjøpe en hostingpakke og bygge opp et nettmerke. Imidlertid trenger du absolutt et dyktig kundesupportteam som har ryggen. Selv om InMotion gir enestående service, kan ting i den tekniske verdenen til tider være ganske uforutsigbar.

Kundesupporten deres er klar til å svare på om du trenger råd eller en rask løsning på et problem du har støtt på. Du kan nå dem gjennom forskjellige kanaler, inkludert telefon, live chat og e-post eller ved å fylle ut skjemaet på deres hjemmeside.

InMotion er kanskje mindre enn de andre toppselskapene, men de vet helt sikkert hvordan de kan tilby fremragende kundesupport. På toppen av det kan du besøke deres omfattende kunnskapsbase. Mange nyttige guider, vanlige spørsmål, videoopplæringer og artikler er tilgjengelige for brukere som trenger en rask løsning.

Avansert maskinvare – Hvis leverandøren av webhotell bruker den nyeste teknologien til serverne sine, vil nettstedet ditt sikkert laste i lynhastighet. InMotion er et av selskapene som ikke la unna investeringer i avansert maskinvare.

Det handler om hastigheten på kommunikasjonen mellom serveren og nettstedet ditt. Det er et par flere faktorer som bestemmer lastehastigheten, men hvis maskinvaren ikke er kraftig nok, vil ingenting annet være i stand til å hjelpe situasjonen.

InMotion har bare to datasentre, som kanskje ikke høres så overbevisende ut, men i det minste disse to er fullverdige og fullt pålitelige.

99% oppetid – Serverne på InMotion har mer enn 99% av tiden. Dette er en avgjørende faktor for bedrifter, da selv en times driftstime kan føre til betydelig inntektstap for dem. Faktisk er ‘høy oppetid’ eller ‘pålitelig oppetid’ blant de mest søkte begrepene når bedrifter ønsker å finne et webhotellalternativ for nettstedet sitt.

Serverne deres er basert på avansert teknologi. De bruker Dell-servere med Linux-operativsystem som kjører på dem og Cisco-komponenter installert. Disse tre navnene taler for seg selv, da det ville være synd for disse avanserte teknologiene å svikte serverne.

Til tross for et så pålitelig sett med maskinvare, sysselsetter InMotion også en gruppe eksperter. De sikrer kontinuerlig driftstid for serverne og fikser alle problemer muligens før de til og med blir synlige for brukeren.

Sikkerhetsprogramvare – InMotion gir deg et spamfilter, som er et enkelt, men likevel svært effektivt verktøy som kan spare deg for mye tid. I stedet for å velge de viktige e-postene manuelt blant mange spam, filtrerer verktøyet dem ut for deg slik at du tydelig kan se hva som er viktig i innboksen..

I tillegg får du to svært populære sikkerhetsplattformer inkludert Patchman og Sucuri. Patchman holder som sitt navn alt oppdatert, og forhindrer dermed nettstedet ditt fra å være sårbart for angrep. Hovedmålet med begge disse programvarene er å beskytte dataene dine mot skadelig programvare og DDoS-angrep, på en slags måte å supplere hverandre i disse oppgavene..

Miljøvennlig – Det er ikke rart at datasentre trenger mye energi for å fungere ordentlig. Dette betyr vanligvis at slike selskaper etterlater seg et betydelig karbonavtrykk, og skader miljøet.

Dagens teknologi gjør det mulig for oss å generere energi fra fornybare kilder og dermed bruke den i vårt daglige liv mens vi beskytter kloden mot forurensning. Det ble stadig mer populært blant vertsbedrifter å bruke grønn energi.

InMotion, som var et av de mest høyteknologiske selskapene i bransjen, begynte også å bruke grønn energi, slik at du kan redusere skaden som er gjort på planeten ved å registrere deg i en av deres vertsplaner..

Ulemper ved InMotion

Over gjennomsnittlige priser – Vi vil råde deg til nøye tilgang til prisene hos InMotion Hosting. Selvfølgelig kan deres grunnleggende planer virke rimelige, mens de gradvis skalerer prisene opp til de dyreste dedikerte serverne. Stort sett alle leverandører følger den samme ordningen.

Imidlertid viser det seg at prisene på InMotion samlet sett er høyere enn gjennomsnittet hvis du sammenligner dem med lignende pakker som andre selskaper tilbyr. En annen skuffende faktor er at du ikke kan betale månedlig, de vil at du skal forplikte deg i minst et helt år.

Deres 90-dagers pengene-tilbake-garanti er din eneste sjanse til smertefritt å kansellere abonnementet. Tallene sier at potensielle kunder bestemmer seg for å forlate seg etter å ha sett på prisene til tross for den generøse garantien.

Unødvendige begrensninger – Grunnleggende hostingplaner er ganske kraftige hos InMotion Hosting, men det er noen strenge begrensninger. Lanseringsplanen gir deg den mest ubehagelige ved å begrense mengden nettsteder du kan ha til 2.

Selv om det er andre fine funksjoner inkludert, er det fortsatt mange brukere som ikke kan vokse videre bare på grunn av denne begrensningen. InMotion tvinger dem i utgangspunktet til å oppgradere til en dyrere plan, som kanskje ikke er i samsvar med budsjettet ennå. For ikke å nevne at du raskt kan finne en leverandør som lar deg kjøre ubegrensede nettsteder med en grunnleggende pakke.

Lange oppsett og aktivering – InMotion har en uvanlig policy når det gjelder oppsett og verifisering av nettsteder. Disse oppgavene krever unødvendig lang tid å fullføre, mens andre leverandører lar deg aktivere kontoen og nettstedet ditt mye raskere.

Strenge retningslinjer for sikkerhetskopiering – Den automatiske sikkerhetskopitjenesten som tilbys av selskapet er en flott ting i begynnelsen, men det kan bli en ekstra kostnad hvis du ikke er forsiktig. Når størrelsen på nettstedets data overskrider 10 GB-grensen, må du betale for sikkerhetskopiene i stedet for å få dem gratis.

På toppen av det er ikke sikkerhetskopier tilgjengelig for alltid. Fra det tidspunktet sikkerhetskopien opprettes, er den tilgjengelig i 4 måneder før den blir slettet. Du kan rett og slett ikke gå lenger tilbake i tid.

Om Hostinger

Tusenvis av mennesker melder seg på Hostinger-planene hver dag, og legger til sammen totalt 29 millioner kontoer så langt. Tallene lyver ikke; denne leverandøren gir sikkert en over gjennomsnittet tjeneste for sin målgruppe. Nå er det eneste du trenger for å finne ut om du faller inn i den gruppen mennesker eller ikke.

Vi kan hjelpe deg ved å samle alle fordeler og ulemper ved leverandøren. I følge nettstedet deres, får du en helt brukervennlig, rask og pålitelig service fra dem med førsteklasses sikkerhet, dyktig kundestøttepersonell og mange freebies.

Høres bra ut, ikke sant? Imidlertid må du alltid være litt skeptisk til disse leverandørene. Mange ganger er disse tjenestene ikke så gode som de påstår at de er. Først av alt, la oss se noen av de beste funksjonene levert av Hostinger. Så skal vi vise deg noen av de potensielle deal-breakers.

Fordeler og ulemper med Hostinger

Pros av Hostinger

Kraftige servere – I dag, hvis du vil at nettstedet ditt skal være vellykket, må du sørge for rask sideinnlastingstid. Hvis det tar mer enn et par sekunder å laste inn nettstedet ditt, kan du ta farvel med de fleste besøkende.

Heldigvis sikrer Hostinger rask forbindelse med high-end-servere og infrastruktur. De har etablert datasentre i Europa, USA og Asia, noe som gjør tjenestene deres tilgjengelige over hele verden. Utstyret deres kan garantere en 1000 Mbps tilkobling til brukerne.

Selv om du bruker et krevende tema på nettstedet ditt, vil det sannsynligvis ikke ta mer enn ett sekund å laste inn. Hvis hastighet er en av prioriteringene dine, kan du ikke gå galt med Hostinger.

Brukervennlig – Hosting-tjenester kan være ganske kompliserte til tider, spesielt for den uerfarne brukeren. Hovedfokuset til Hostinger er å gjøre det mindre frustrerende for nybegynnere å bruke en hosting-tjeneste. De har sørget for at mangelen på erfaring ikke vil være noe problem for alle som ønsker å registrere seg på tjenestene sine.

Kontrollpanelet på Hostinger er litt annerledes. Den bruker en minimalistisk, fargerik design med en layout som er lett å navigere. Hvert alternativ har en liten beskrivelse skrevet på det i tilfelle du ikke umiddelbart forstår hva det gjør.

I dette smarte kontrollpanelet kan du finne alle verktøyene og alternativene du trenger for å administrere nettstedet og hostingkontoen din. Det er ingenting skjult eller vanskelig å finne, du kan nå alt med et par klikk.

Sikkerhet og personvern utover SSL – Det er ikke så stort tilbud lenger når en vertsleverandør tilbyr gratis SSL sammen med planene sine. Det er så viktig å ha en SSL installert på nettstedet ditt at du ikke en gang bør vurdere å starte en uten den.

Du trenger mer enn en SSL for å være helt trygg på Internett. Hostinger sørger for at det er noen ekstra sikkerhetstiltak i handling som beskytter nettstedets data. Uansett hvilken plan du velger, får du en sikkerhetsplattform som heter Bitninja som gir deg mange nyttige funksjoner.

Den beskytter deg hele tiden mot DDoS-angrep, malware, brute force og alle slags andre angrep du kan få fra hackere. I tillegg får du SpamAssassin, et spamfilter som fjerner e-postmeldinger du uansett ville flyttet til søpla. En annen ting som beviser at Hostinger tar sikkerhet på alvor er deres gratis sikkerhetskopitjeneste.

Gratis nettstedbygger – Hostinger har en stor fordel i forhold til mange andre leverandører med sin nettstedsbygger. Du får ikke bare en pålitelig og kraftig webhotellplan, men du kan også sømløst bygge opp nettstedet ditt. Ikke et grunnleggende slurvete nettsted, men et som ser virkelig profesjonelt ut.

Sluttresultatet vil være et unikt nettsted, ikke en av dem som folk produserer masse sammen med andre plattformer. Det er et bredt utvalg av nettstedsmaler å velge mellom med en mengde tilpasningsmuligheter i hver av dem.

Når du er ferdig med det splitter nye nettstedet, vil Hostinger tilby deg muligheten til å registrere et domenenavn gratis. Du må velge forretnings- eller premiumplan for å få det gratis domenet.

Imponerende kunnskapsbase – Hostinger er ivrige etter å dele kunnskap og gi brukerne sine hurtigkorrigeringer og forklaringer relatert til nettsteder og hosting generelt. Dette er grunnen til at de opprettet en egen kunnskapsbase hvor du enkelt kan finne emnene du er interessert i ved å bruke søkefeltet.

Tallrike videoopplæringer, guider og nyttige artikler er tilgjengelige der for alle brukere. Det er en fin mulighet for de som ikke har erfaring med webhotell å lære ting raskt. Du kan til og med bruke live chat deres som kunnskapsbase. Deres støttepersonell er opplært til å kommunisere med kundene som lærere.

Rimelige planer – Hos Hostinger kan du finne ganske kraftige hostingplaner selv om du har et stramt budsjett. Hvis du sammenligner det med noen av de andre toppleverandørene i spillet, viser det seg at prisene er ganske lave. I tillegg får du mange gratisfunksjoner med alle planene deres.

Nå er vi klar over det faktum at det er noen få taktikker i handlingen som vil føre til at du betaler litt mer, men det er stort sett tilfelle for hvert selskap. De vil vise minst mulig informasjon om pakkene sine, slik at folk melder seg mer ivrig.

Nyttige e-postverktøy – Dette kan virke som en liten bonus, men en pakke med e-postverktøy kan være svært nyttig for online virksomheter. Enhver Hostinger-plan, bortsett fra den mest grunnleggende, gir deg ubegrensede e-postkontoer uten å kreve at du betaler ekstra.

Ved å opprette en Hostinger-konto, vil du kunne logge på og administrere e-postkontoen din når du er. Hvis du jobber med et team, kan du også gi tilgang til hvert av medlemmene. Du får svært nyttige verktøy sammen med e-postkontoer inkludert autosvar, spamfilter og programvare for videresending av e-post.

Eksepsjonell oppetid – Noe av det en vertsleverandør skal være veldig god på, er å holde nettstedet online uten forstyrrelser. I webhotell er det mange ting som kan gå galt både innen maskinvare og programvare.

Hostinger har en god oppetidspost takket være avansert maskinvare og dens evne til å forhindre problemer før de blir synlige for brukere. De garanterer at nettstedet ditt ikke vil oppleve mer enn et par timer nedetid hver måned, noe som er mer enn 99,9% oppetid.

Ulemper med Hostinger

For opptatt kundesupport – Hostinger krever at du logger deg på kontoen din hvis du vil koble deg til kundesupporten deres via live chat. Noen ganger kan dette være ganske irriterende. Støtteteamet deres består av eksperter som er svært erfarne innen sitt felt. De er også veldig flinke til å fikse problemer og gi råd.

Ulempen her er at du må vente en betydelig mengde tid til du får den høykvalitetsstøtten. Når de endelig kommer til deg, kan de be deg om å vente litt til de finner et teammedlem eller ressurs som er helt egnet for din nåværende situasjon.

Ingen cPanel – De ville ha noe enkelt, noe som førte dem til beslutningen om å bli kvitt cPanel og tilby sitt eget kontrollpanel. Dette kan være dårlige nyheter for de brukerne som allerede har vant seg til cPanel og nå trenger å lære seg på nytt hvordan du navigerer gjennom den nye plattformen.

Alt i alt er deres versjon ganske grei og selvforklarende, men likevel er det en grunn til at cPanel er så populær blant hostingleverandører. Det er også mer erfarne brukere som er vant til kompliserte oppgaver, og det kan være irriterende for dem å operere med et så forenklet kontrollpanel.

Ubehagelige prissvingninger – Det er vanlig blant leverandørene å implementere noen få triks og overbevise klienter om at de har billige priser og så til slutt ber om mer. Hostinger er definitivt ikke et unntak, så du bør være forberedt på ekstrautgifter hvis du vil være med.

Det vil være fornyelseskostnader, men du kan få en anstendig pris hvis du melder deg på et helt år eller mer. Tross alt er prisene ganske rimelige hvis du bestemmer deg for å være vertskap der på lang sikt. En annen ulempe er at det ikke er planer fra måned til måned.

Konklusjon: Hostinger eller InMotion Hosting?

InMotion er kanskje et av de mindre selskapene på toppen av rangeringen, men det er definitivt et raskt voksende selskap. De tar alle problemer på alvor og streber etter å tilfredsstille kundene sine så godt de kan. Denne holdningen er, dessverre, ikke så vanlig blant webhotellleverandører. Videre får du massevis av gratis ting uansett hvilken vertsplan du melder deg på.

Selskapet gir deg en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, som er mye tid til å prøve ut tjenestene deres og avgjøre om du er fornøyd eller ikke. InMotion begynte å tilby tjenester med en dedikert server tilbake på dagen. I dag er det et helt uavhengig selskap som forbedrer seg dag for dag.

Hostinger er sterkt anbefalt for nybegynnere som ønsker å etablere en online tilstedeværelse og bygge opp et sterkt merke. Tjenestene deres er brukervennlige, raske, og du får et bredt spekter av ekstrautstyr med hver pakke. Hvis du er forberedt på ekstrautgiftene som kan komme opp underveis, er Hostinger et enestående valg. Nå er det bare opp til deg å bestemme hvilken som gir deg mer verdi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map