InMotion Hosting vs SiteGround – Hvilken webhotell er best?

01.06.2020
Hosting-sammenligning 'InMotion Hosting vs SiteGround – Hvilken webhotell er best?
0 18 мин.

inMotion-vs-Siteground


I denne artikkelen skal vi sammenligne to helt forskjellige, men likevel veldig sterke navn i webhotellbransjen: InMotion Hosting og SiteGround. For det første kommer vi til å dele noen viktige detaljer om InMotion, inkludert de viktigste fordelene og ulempene med deres tjenester. Vi vil undersøke det når det gjelder kundesupport, pålitelighet, gratis verktøy og funksjoner, priser og tilbakemeldinger fra brukerne.

Folk roser stadig InMotion for sitt sterke kundesupportteam. Dette er definitivt en av deres sterke dresser med enorm kunnskap og raske responstider. På den annen side har vi SiteGround, som er et ganske lite selskap hvis du sammenligner det med de store navnene i bransjen akkurat nå. Årsaken til at den får så mange positive tilbakemeldinger er imidlertid på grunn av sine klientorienterte løsninger.

Hos SiteGround har du en bedre sjanse til å finne en hostingplan som perfekt passer nettstedets behov og gir god valuta for pengene. Mot slutten av denne artikkelen vil det være krystallklart for deg hva du kan forvente av disse leverandørene. Dette vil gjøre det lettere for deg å bestemme hvilken som fungerer best for deg. La oss begynne uten videre!

Pros & Ulemper ved InMotion Hosting

InMotion er selskapet som har funnet den perfekte balansen. Vanligvis er det to forskjellige typer kundegrunnlag som berømmer et selskap. Det blir enten rost av de som har blitt med for et par måneder siden, eller av de mer erfarne, lojale brukere som har en lang historie som vert der. InMotion er den typen svært populært selskap som stadig blir rost av begge sider.

Deres mange års erfaring i virksomheten bidro sterkt til deres suksess. Det hele startet i 2001 med to karer, en enkelt server og en ruter. Kundeservicen, fakturering, vedlikehold og alle oppgavene knyttet til virksomheten ble håndtert av disse to personene. Ingen investorer, ingen budsjett til å begynne med. De begynte å vokse litt etter litt, og det utviklet seg til slutt til et stort selskap.

Hvis du starter noe fra bunnen av, har du virkelig tid til å forstå alle de forskjellige delene av det. Dette er grunnen til at de frem til dette vet nøyaktig hvordan de kan tilfredsstille behovene til mange forskjellige målgrupper som erfarne nettstedseiere, bedriftseiere, bloggere, utviklere og mer. I dag tilbyr InMotion forskjellige dedikerte hostingplaner. Hvis du anser dem for dyre, er det ulike delte og VPS-planer å velge mellom.

Akkurat nå er selskapet blant de største navnene i bransjen. Folk kjenner det som en stabil, pålitelig og rimelig løsning. Uten videre, la oss gå gjennom de beste funksjonene denne leverandøren har å tilby!

Pros av InMotion Hosting

 • 90-dagers pengene-tilbake-garanti – InMotion Hosting har stor tillit til sine tjenester. De tilbyr en 90-dagers garanti for brukere som ikke er fornøyd med planen. Med en så lang periode vil det overhode ikke være noe press på deg. Du kan starte serveren din og ganske mye prøve ut alt som følger med deres vertstjeneste. Hvis du ikke liker det, kan du ganske enkelt la være med pengene dine.
 • Generøse hostingplaner – Det du vanligvis forventer av en webhotellleverandør er å tilby noen få ubegrensede funksjoner og deretter overraske deg med et uventet gebyr. Folk velger vanligvis leverandøren basert på om de ubegrensede funksjonene som er inkludert i pakken passer til deres behov på nettstedet. InMotion har en ganske god avtale for sine brukere. Planene deres inkluderer ubegrenset lagring og ubegrenset dataoverføring. Du kan få disse statene selv ved å registrere deg på den billigste planen. Hvor bra er det? Det er spesielt flott hvis lagring og dataoverføring er de to funksjonene du spesielt trenger for nettstedet ditt. Hvis du ikke gjør det, vil det ikke gjøre stor forskjell for deg.
 • Masse ekstra inkludert – InMotion gir deg et domenenavn rett utenfor flaggermusen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å finne en domeneregistrator og kjøpe et domene der. Du kan få det gratis bare ved å registrere deg i en av planene deres. Utenom det, kan du begynne å annonsere nettstedet ditt på de mest populære søkemotorene inkludert Bing, Google og Yahoo med gratis kreditter som InMotion gir deg. Automatiserte sikkerhetskopier er også inkludert i pakken med freebies, og garanterer at nettstedets data aldri blir skadet eller mistet. I dag kan du ikke virkelig vokse en online virksomhet uten sikkerhet for sikkerhetskopier.
 • Teknisk kunnskapsrik kundestøtte – Nettsteder og servere er så komplekse enheter at du uventet kan oppstå problemer når som helst. I disse tilfellene er det bra å ha et kundestøttet personale du kan stole på. Med InMotion kan du få profesjonell hjelp 24/7; du trenger bare å spørre ved å bruke de tilgjengelige kanalene. Personalet deres kan kontaktes via e-post, kontaktskjema, live chat og telefon med raske responstider. Når det gjelder størrelsen, regnes InMotion fremdeles som et av de mindre selskapene i spillet. Imidlertid er de definitivt mer profesjonelle enn mange av de andre, større. Dette gjelder spesielt når det kommer til kundesupport. Hvis du ikke trenger direkte hjelp, kan du selvfølgelig løse mange problemer bare ved å bla gjennom guidene, vanlige spørsmålene og videoopplæringen på deres kunnskapsbase. Mange vanlige problemer er dokumentert der som kan løses i løpet av et par minutter. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn nøkkelordene i søkefeltet og klikke Søk.
 • Kraftige servere – InMotion Hosting investerte mye i maskinvaren for å sikre lynets hastighet for brukerne. Tilbyderne kan alltid noe optimalisere hastigheten til serverne sine med programvare, men dette er alltid hovedsakelig basert på de forskjellige maskinvaredeler serveren består av. Med den nyeste maskinvaren kan de opprette en rask og stabil forbindelse mellom nettstedene og serveren. Som vi nevnte, er InMotion et noe mindre selskap enn mange av de andre store navnene i webhotell. De har bare etablert to datasentre, og de er begge lokalisert i USA. De er ikke tilgjengelige på noe annet kontinent, men selskapet har sikkert en sterk tilstedeværelse i områdene rundt Ashburn og Los Angeles.
 • Overbevisende oppetid – Serverne deres er online mer enn 99% av tiden. Dette er informasjonen nettstedseiere stort sett er interessert i før de velger en webhotellleverandør. Og det er fornuftig, da ingen ønsker å skuffe besøkende (eller kunder) med et offline nettsted. På den annen side kan nedetid på servere føre til et betydelig inntektstap. InMotion Hosting kjører Linux på sine Dell-servere, og infrastrukturen er basert på Cisco-komponenter. Det er en ganske sterk kombinasjon, og resultatet taler for seg selv. Du kan knapt stoppe disse maskinene fra å fungere, og de overvåkes hele tiden. Foruten programvare, er det den menneskelige komponenten også. Selskapet sysselsetter et team av eksperter som ikke bare er i stand til å løse problemer, men også for å forhindre at de forårsaker serverne til å krasje.
 • Sikker hosting – Tilbyderen inkluderer noen sterke verktøy i sine pakker for sikkerhet. Du får et spamfilter, som sikrer at bare ekte e-post blir akseptert i innboksen din. Uansett hvilken type nettsted du vil opprette, vil du etter hvert begynne å motta vanlige spam-meldinger, så det er egentlig ingen annen vei rundt det. I tillegg får du Sucuri og Patchman. Sucuri er en populær nettsted for sikkerhetsplattform som beskytter nettstedet ditt mot skadelig programvare. Det garanterer at du kan fortsette å bygge ditt nettmerke uten å måtte bekymre deg for trusler. Patchman på sin side sørger for at alt på nettstedet ditt er ordentlig oppdatert, og forhindrer sårbarheter. Det gjør også vanlige malware skanninger og fjerner dem hvis det oppdages. Det er i utgangspunktet en annen livvakt for serveren din.
 • Miljøvennlig – Siden det krever mye energi å kjøre en server, er datasentre ekstremt forurensende. Heldigvis kan karbonavtrykket reduseres kraftig ved å bruke grønn energi. Webhotellleverandører investerer vanligvis i vindenergi og bidrar dermed til et bedre miljø. Dette blir stadig mer populært blant vertsbedrifter, og selv InMotion Hosting følger disse fotsporene. Ved å registrere deg på hostingplanene deres, kan du også bidra til å redusere forurensningen.

Ulemper ved InMotion Hosting

 • Dyrt skalering – En ulempe med InMotion Hosting er at de har dyre og billige planer i repertoaret sitt, men ingenting imellom. Dette kan være et problem hvis du begynner å gå tom for ressurser og vil oppgradere til neste plan, da det vil kreve at du investerer et betydelig høyere budsjett. Vi sammenlignet selskapet med de andre populære i vertsindustrien, og det viser seg at prisene deres er høyere enn gjennomsnittet. Du må imidlertid ta hensyn til at du får høy kvalitet for prisen. Det eneste alternativet ditt er i utgangspunktet å registrere deg for minst en årlig kontrakt, noe som ikke er praktisk for nettsteder som trenger tjenesten bare et par måneder. De har i det minste en ganske lang pengene-tilbake-garantiperiode på 90 dager. I løpet av 90 dager kan du bestemme om det er aktuelt for deg å kjøre nettstedet ditt på serveren deres på lang sikt. Dette er god tid til å tenke, men ifølge anmeldelsene er prisene allerede et stort nok avslag for potensielle kunder å forlate.
 • Begrensede grunnleggende planer – Startplanen deres er kanskje ikke nok for alle, da den begrenser brukeren til maksimalt 2 nettsteder og to databaser. Du må kanskje oppgradere til neste plan bare for å få lov til å være vert for flere nettsteder, selv om du ikke trenger så mange ressurser ennå. Hva dette betyr er at planene hos InMotion ikke egentlig er balansert for dagligdagse brukere, og tvinger dem til å bruke på unødvendige oppgraderinger. Hvis du vil etablere en solid tilstedeværelse på nettet, vil grunnleggende plan helt sikkert ikke være nok på lenge. Andre leverandører tilbyr grunnleggende planer der du jevnlig kan bygge opp onlineinntektene dine til det punktet hvor du føler deg komfortabel med å oppgradere. Dette er definitivt ikke tilfelle med InMotion Hosting.
 • Det tar for lang tid å starte – Du må gå gjennom en unødvendig lang rekke sider og skjemaer til kontoen og nettstedet ditt er klare til å rulle. Dette kan ta bort en stor del av tiden din, mens kontoer hos noen av de andre leverandørene kan settes opp i løpet av et par minutter. InMotion kompliserte disse tingene uten noen åpenbar grunn.
 • Gratis sikkerhetskopi er begrenset – Det er ganske sjenerøst av leverandøren å lage vanlige sikkerhetskopier av nettstedets data, selv om dette også har en grense. Og dessverre er denne grensen ganske lav. Hvis du vil ha vanlige sikkerhetskopieringer, må du holde størrelsen på nettstedet ditt under 10 GB. Ellers er det eneste alternativet å begynne å betale for sikkerhetskopiene. Sikkerhetskopier over 4 måneder blir også automatisk slettet, så ikke forvent å gå lenger tilbake enn i tid. Alle de andre tjenestene relatert til sikkerhetskopiering anses som ekstra betalte tjenester.

Pros & Ulemper ved SiteGround

Det SiteGround prøver å bevise mest, er at de kan gi nøyaktig det de lover på nettstedet deres. Det er mange titalls vertsleverandører som ganske enkelt ikke er i stand til å oppfylle løftene. Når du har registrert planen din, oppdager du vanligvis at det ligger forskjellige salg og uventede avgifter som venter på deg bak avtalen.

På SiteGround kan du finne alle typer webhotellpakker som fungerer som beskrevet. Det finnes løsninger for brukere av WordPress, Joomla, Magento, Drupal, PrestaShop og WooCommerce. På toppen av det er det delte, forhandler, sky og dedikerte hostingplaner. De kan tilby alt som hjelper nettstedet ditt å bli online og vokse. La oss se noen av hovedaspektene ved dette selskapet som vi anser som fordeler uten videre!

Fordeler med SiteGround

Høyhastighets hosting – Det de fleste nettstedseiere ser etter i en webhotellleverandør er rask sidehastighetshastighet. Siden Internett er fullt av svært konkurransedyktige nettsteder, ble det viktig å sikre høy hastighet for alle som ønsker å etablere en solid online tilstedeværelse. Det er ingen annen vei rundt det. Besøkende må kunne bla sømløst gjennom innholdet ditt til de finner det de vil ha. Hvis du bremser ned denne prosessen ved å velge en treg tjeneste, vil de ganske enkelt bestemme seg for å forlate og finne den et annet sted. SiteGround er en av hostingleverandørene som holder en høy standard når det gjelder hastighet. Dette er hovedsakelig takket være de mange datasentrene som er etablert på strategiske steder over hele verden. Når du har registrert deg, trenger du bare å velge det nærmeste stedet og du er innstilt.

Mange freebies – Foruten en sterk hostingplan, gir SiteGround deg også et bredt utvalg av gratis verktøy og funksjoner som hjelper deg med å vokse. For eksempel lar de deg opprette så mange e-postkontoer og databaser du vil. Selskapet holder dataene dine trygge ved å opprette daglige sikkerhetskopier. Hvis nettstedet ditt krasjer og du ikke vet hvorfor, er det alltid muligheten til å gå tilbake til en tidligere versjon. At SiteGround gir en cPanel-lisens, fremhever bare at de ønsker å holde ting enkelt og brukervennlig. Folk bytter leverandører fra tid til annen, og cPanel er kontrollpanelet de mest sannsynlig har vant seg til. Det kan være en enorm fordel for dem å fortsette å bruke den. Videre hjelper de deg med å kickstarte nettstedet ditt ved å inkludere et gratis domene og nettstedbygger i pakken. Det er mye verdi for prisen.

Ubestridelig sikkerhet – SiteGround gir ikke unødvendige løfter når det gjelder sikkerhet. De gjør det bare, og du vil ikke ha noe å klage på. Nettstedet ditt vil bli overvåket mot skadelig programvare og alle slags hackerangrep døgnet rundt. De brukte de siste sikkerhetstiltakene på maskinvare- og programvareinfrastrukturen til alle deres datasentre på 6 forskjellige steder. Med høy ytelse kommer sikkerhet på høyt nivå, ikke rart de har så mange fornøyde kunder. Serverne deres er fysisk og tilnærmet uberørbare.

Effektiv og nyttig støtte – Å drive en online virksomhet har ansvaret for å holde nettstedet oppe og fungere 24/7. Hvis det dukker opp et problem midt på natten og får det til å krasje, må du være oppmerksom på det og handle så snart som mulig. Det samme forventes fra leverandøren. De må raskt komme til problemet og begynne å jobbe med det, hvert minutt teller. Heldigvis tilbyr SiteGround et høyt nivå av støtte med sitt team av eksperter. De kan løse tekniske problemer raskt og effektivt, slik at du kan lene deg tilbake og slappe av i stedet for å oppdatere det offline nettstedet ditt om og om igjen etter midnatt. Når du har rapportert problemet, får du om kort tid et vennlig svar, og det vil ikke ta mye tid før det blir løst. Hvis du har et Joomla-, Drupal- eller WordPress-basert nettsted, kan du også få hjelp for disse plattformene.

Tilgjengelig i mange land – SiteGround er et stort selskap akkurat nå, så hvem hadde trodd at det hele startet i det lille landet Bulgaria? Ettersom tjenestene deres fikk popularitet, gjorde de dem tilgjengelige over hele verden. Siden hovedkvarteret deres ligger i Bulgaria, høres det allerede lovende ut for europeiske brukere, da det er ganske nært alle landene der. Deres andre datasentre og kontorer er lokalisert i Singapore, London, Milan, Chicago og Amsterdam. Det viser seg at de kan tilby høyhastighets hosting-tjenester, uansett hvor du er på planeten. De lar deg til og med bytte til valutaen som er den mest praktiske for deg å betale med. Alt i alt er SiteGround et praktisk alternativ for mennesker både geografisk og økonomisk.

Optimalisert for WordPress – Hvis du foretrekker å kjøre nettstedene dine på WordPress, vil det være veldig gunstig for deg å registrere deg på en SiteGround-hostingplan. Du vil kunne installere CMS med et enkelt klikk og begynne å jobbe med en gang. Du trenger ingen erfaring overhodet, og du kan spare mye mer tid med de ekstra ett-klikk-installasjonsskriptene som tilbys av SiteGround også. De har gjort WordPress og WooCommerce mye enklere for brukere på deres delte, sky og dedikerte serverpakker.

Ulemper ved SiteGround

 • Liten diskplass for prisen – Selskapet er ganske sjenerøst med de gratis domenenavnene og databasene de inkluderer i hver delte plan. De lar deg også kjøre en rekke nettsteder på hver plan og installere masse nyttig programvare. Men som det viser seg, er diskplassene de gir deg med en delt hostingplan ikke helt nok på lang sikt. De andre spesifikasjonene er gode, men du kan ikke forvente at nettstedet ditt overlever lenge med en grunnleggende plan som gir deg bare 10 GB lagringsplass. Det er en streng grense som bare kan overgås hvis du oppgraderer til neste plan. For ikke å nevne at det er flere andre hostingleverandører som gir deg ubegrenset lagring i minst en av deres grunnleggende planer.
 • Prisene stiger for høyt – Vi kan si at SiteGround tilbyr noen fantastiske rabatter fra tid til annen, og at deres normale priser heller ikke er for høye. Dette gjelder imidlertid bare for det første året av abonnement. Etter at 12-måneders abonnement utløper, øker de prisene betydelig, og krever at du investerer mye mer i webhotell. Planene deres er gode for den perioden, og da anbefaler vi deg bare å fornye abonnementet ditt hvis du virkelig er fornøyd med tjenestene deres. Prisøkningen er ofte ganger så smertefull for bedrifter og enkeltpersoner at det i utgangspunktet tvinger dem til å bytte til en annen leverandør. Takket være faktureringsmetoden deres, kan du møte noen uventede avgifter mens du betaler for din hostingplan fra måned til måned. Fordelen med fakturering fra måned til måned er at du kan stoppe når du vil. Siden kontrakten varer bare 30 dager, trenger du ikke å bekymre deg for ekstrautgifter i tilfelle ting ikke går bra med nettstedet ditt. Dessverre belaster SiteGround $ 14,95 hvis du bestemmer deg for å reise. Selvfølgelig vil du bare finne ut av dette etter at du har forlatt leverandøren.
 • Fordeler mest virksomheter – Tjenestene som tilbys av leverandøren er mer egnet for bedrifter enn for enkeltprosjekter. Til tross for dette annonserer SiteGround seg fremdeles som en allround-løsning som er anbefalt for alle. Vi vil si at planene deres er ganske kostbare for en blogger eller noen som ønsker et nettsted for andre personlige formål. Ja, det er fullverdig, og du vil sannsynligvis ikke ha noen problemer, men det er mange andre rimelige alternativer som tilbys av andre selskaper. SiteGround er ikke den leverandøren som gir deg en pakke med funksjoner og lar deg være i fred. De er også villige til å gi deg støtte og hjelpe virksomheten din til å vokse.

SiteGround vs InMotion – Hvilken er bedre?

Siden InMotion ble etablert av to karer i 2001, har selskapet vokst mye. Nå regnes det som et av de raskest voksende selskapene blant hostingleverandører. De vil ikke bare utvide, de vil også forbedre. For å oppnå målet sitt, tar de en annen tilnærming og konfronterer alle de komplekse elementene som gjør tjenesten deres til en god del for kundene.

Dette er grunnen til at de inkluderer et så spesifikt og allsidig sett med funksjoner i hver eneste av planene deres. I tillegg er deres lange pengene-tilbake-garanti og fullstendige uavhengighet som selskap de tingene som tilfredsstiller folk mest. SiteGround er også en sterk konkurrent når det kommer til gratis verktøy og funksjoner.

De er dedikert til å tilby høyhastighetsservere som sikrer en enestående brukeropplevelse for besøkende på nettstedet. SiteGround er tilgjengelig i flere regioner enn InMotion, ettersom de fokuserer på å nå et bredere publikum. Mens de utvider, klarer de også å tilby tjenester av topp kvalitet. En god kundeservice er en annen ting du vil ha tilgang til mens du er vert for nettstedet ditt der.

Som du ser er både SiteGround og InMotion ganske sterke alternativer når det gjelder webhotell. Det du trenger å gjøre her er å ta med hver minste detalj og velge den vertsplanen som passer til nettstedet ditt trenger mest.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector