WPEngine vs Cloudways – Hvilken administrert WordPress-vert er best?

01.06.2020
Hosting-sammenligning 'WPEngine vs Cloudways – Hvilken administrert WordPress-vert er best?
0 17 мин.

wpengine-vs-cloudways


Når vi ser etter webverter, kan vi ofte bli overveldet med alle tjenestene som finnes der ute. Spesielt når vi bare begynner eller skalerer opp for første gang, kan det være et mareritt å finne ut hvilket firma du vil gå med for webhotellet ditt..

Det er viktig å bli kvitt all den prangende markedsføringen og se et fokusert på hva nettstedet ditt trenger, og hvordan de forskjellige selskapene der ute kan hjelpe deg med å oppfylle disse behovene. For det formål trenger vi en god måte å bryte det grunnleggende og akklimatisere oss til problemet i biter av små størrelse.

For å få denne typen bittestore blikk på hva vi trenger å fokusere på, skal vi i dag se på to vertsfirmaer, og hvordan de stabler opp side om side. Å gå gjennom denne prosessen med forskjellige nettsteder er en utmerket måte å bli kjent med bransjen, og virkelig se hva hvert selskap har å tilby.

For i dag skal vi se på to WordPress-fokuserte hosting-tjenester; WPEngine og Cloudways. Disse to nettstedene tilbyr begge svært godt mottatte og kjente tjenester, begge med en unik tilnærming til akkurat denne nisjen. Selv om begge disse nettstedene har mye å tilby, spesielt med tanke på WordPress-funksjonalitet, har de definitivt begge noen områder som trenger forbedring, i tillegg.

For å starte oss, går vi over WPEngine, hvem de er og hva de handler om.

Hva er WPEngine?

WordPress-programvaren har mange nettsteder i disse dager. Følgelig har mange verter valgt å fokusere sine tjenester på å tilby optimaliserte WordPress-hosting-tjenester, designet for å fungere perfekt med WordPress-installasjoner og plugins. WPEngine er blant en av de ledende WordPress-fokuserte vertene på markedet.

I følge WPEngines nettsted er 30% av alle nettsteder på hele internett bygget ved hjelp av WordPress. På toppen av det drives også 27% av de beste 10 000 nettstedene med trafikk av WordPress. Disse tallene fører virkelig til virkeligheten for WordPress’s levedyktighet som en innholdsplattform, og WordPress-nettsteder som er godt vertskap, kan være en enorm velsignelse for visse typer nettsteder.

WPEngines forskjellige planer tilbyr et bredt utvalg av WordPress-orienterte statistikker og tjenester, og de gir et ekspertnivå av kundestøtte og brukervennlighet, noe som gjør dem til et veldig attraktivt alternativ for nybegynnere, mens de fremdeles har kraften som trengs for å oppfylle behovene. av større nettsteder.

La oss se på noen av de forskjellige fordelene WPEngine har å tilby.

Fordeler med WPEngine

 • WordPress-optimalisering. WordPress er et kraftig verktøy som kan bygge nettsteder med svært god ytelse med mange funksjoner og muligheter for hosting. For å sikre at WordPress-nettstedet fungerer på topp effektivitet, er WPEngines server-maskinvare og funksjonssett designet for å drive selv de mest plugin-tunge WordPress-installasjonene. Alternativene deres til både delte og VPS-baserte planer er også en god ting å huske på, da dette tilfører en stor mengde allsidighet til WPEngines prisstruktur og skaleringsevne.
 • StudioPress-temaer. Det er en rekke premium-temaer, inkludert mobil-responsive temaer, som er tilgjengelige gjennom StudioPress. Å bruke disse temaene på nettstedet ditt vil gi deg en funksjonell og estetisk fordel som er lett å bruke enn andre designere som må lage sine egne temaer eller betale ekstra for premiumtemaer gjennom en annen tjeneste. Mange av disse StudioPress-temaene har innebygd SEO og sikkerhetsfunksjoner.
 • Beredskapsvurderinger. WPEngine har et sprengt team av eksperter som er klare til å utføre vurderinger på nettstedet ditt for å sikre at det er skipets form før du går i live. Dette kan være en stor attraksjon for folk som nettopp begynner, eller som har en tendens til å gjøre mye eksperimentering med nettsteddesign og funksjoner. Testene i seg selv blir utført gjennom kodekompatibilitetstesting og iscenesettelse av nettsteder.
 • WPEngine har mange innholdsfunksjoner som er geografisk målrettet mot bestemte geografiske områder. Dette lar deg tilpasse måten folk i forskjellige deler av verden engasjerer seg med innholdet ditt, slik at du enkelt kan nå en utrolig mengde lesere med nettstedets funksjonalitet.
 • Kundeservice. WPEngines support har gode kundevurderinger, og er tilgjengelig gjennom support via døgnet rundt telefon og live chat. De tilbyr også et stort bibliotek med læringsressurser som er utviklet for å få nye webdesignere og erfarne veteraner tilnærmet seg både inn- og utkjørsler fra tjenesten.
 • Global tilstedeværelse. Med servere basert i USA, Europa, Midtøsten, Asia og Afrika, er WPEngine i stand til å tilby fantastiske hastigheter og servertilgjengelighet uansett hvor i verden du er basert. Å ha denne typen global tilstedeværelse betyr at WPEngine alltid vil kunne gi deg den beste ytelsen for markedet der du er til stede og aktiv.
 • Stort utvalg av partnerskap. WPEngine har samarbeid med et bredt spekter av andre tjenester, og tilbyr et utall av innovasjoner som et resultat. Deres forskjellige partnere inkluderer Amazon Web Services, Google Cloud og andre. Alt innholdet deres levert gjennom partnerskap er optimalisert for bruk med WordPress, og gir mange ekstra funksjoner som mange konkurrenter ikke kan matche.

Det er tydeligvis mye å like med WPEngines tjenester. De har utmerket kundestøtte, ombordressurser og en global tilstedeværelse som i utgangspunktet garanterer god ytelse og gir mening for ditt geografiske marked.

Prisstrukturen deres er også ganske allsidig, men vi kommer til det på et øyeblikk. Det er åpenbart noen andre måter WPEngine ikke sammenligner så gunstig med konkurransen, og det ville ikke være en god ide å ta noen avgjørelser uten å avrunde forskningen.

La oss ta en titt på måtene WPEngine har en tendens til å komme til kort.

Ulemper ved WPEngine

 • Mindre allsidig enn noen konkurrenter. WPEngine tilbyr et bredt spekter av planer spesialisert for bruk med WordPress. Selv om dette gjør dem veldig allsidige og skalerbare for WordPress-baserte nettsteder, er funksjonaliteten deres ikke så attraktiv for nettsteder som ikke bruker WordPress-plattformen. Siden begge nettstedene vi ser på i dag er fokusert på WordPress-optimalisering, er dette ikke en liten bit, men det kan fremdeles være en god ting å huske på fremover.
 • Siden WPEngine tilbyr et så bredt spekter av funksjoner, noen ganger gjennom partnerskap med andre tjenester, kan noen av deres grensesnitt og funksjoner være litt vanskelige å bli vant til. Selv om systemet er designet for å være enkelt å bruke, er det fortsatt aspekter ved det som vil ta litt tid å lære seg å bruke effektivt.
 • Noen begrensninger. For å tilby de beste hastighetene og oppetiden på markedet, legger WPEngine noen små begrensninger på de forskjellige installasjonene og pluginsene du kan bruke til WordPress-nettstedet ditt. Selv om dette er ganske standard, og lar WPEngine tilby den typen førsteklasses WordPress-optimalisering som de er kjent for, er det fortsatt slags skuffende når du jobber med en så potensielt allsidig plattform.

For kraftig WordPress-hosting med en global tilstedeværelse og rimelige prispoeng, er WPEngine et veldig konkurransedyktig alternativ. Enten du er ny og vil begynne å bruke deres delte planer, eller en veteran som ønsker å skalere opp deres tilstedeværelse på nettet, har WPEngine mange ressurser og funksjoner som du trenger for å hjelpe deg underveis.

Ulempene deres er også ikke altfor forbannende. De fleste av dem er ganske standard når det gjelder WordPress-baserte hosting-tjenester. Når det er sagt, vil vi ikke virkelig forstå hvordan disse fordeler og ulemper stables opp med konkurransen før vi tar en titt på det neste selskapet på listen.

For vår neste titt, vil vi gå inn på Cloudways, og hvordan de skiller seg fra andre tjenester på vertsmarkedet.

Hva er Cloudways?

Cloudways er en brukervennlig administrert skyhotellplattform. De tilbyr en administrert konsoll for hosting av nettsteder på skyservere. Selv om de tilbyr et bredt spekter av tjenester, har de et stort fokus på WordPress-hosting. Deres unike modell gir dem også noen få andre fordeler.

Deres faktiske skyinfrastruktur er levert av tredjeparter som DigitalOcean, Vultr, Amazon og Google. De tilbyr også en gratis migrering til plattformen deres for å få deres team av eksperter som håndterer serveren din og sikkerhetsadministrasjonen, mens du fokuserer på de delene av nettstedet ditt som betyr noe for din bunnlinje.

En annen unik funksjon i Cloudways er prisfastsettelsen deres. De har faktisk timekontrakter som lar deg betale for tjenestene deres helt ned til timen, slik at du aldri ender opp med å betale for tjenester du ikke ender opp med å bruke. Det er noen andre interessante prisfunksjoner også, men vi kan komme til disse på et øyeblikk.

La oss starte med å se på de forskjellige fordelene Cloudways kan gi oss.

Pros av Cloudways

 • 5 forskjellige nettskyvertjenester. Cloudways hosting leveres faktisk gjennom ditt valg av et av fem tredjepartsfirmaer. Selskapene inkluderer DigitalOcean, Linode, Vultr, Amazon Web Services og Google Cloud Platform. Å tilby tjenester fra en rekke leverandører gjør det mulig for Cloudways å tilby fantastiske sikkerhets- og serveradministrasjonsfunksjoner, brukervennlige grensesnitt og utmerket kundesupport basert på hvilken skytjeneste du bestemmer deg for å gå med.
 • Lett å bruke. I tillegg til en omfattende kunnskapsbase og blogg som inneholder detaljert informasjon om tjenestene deres, har Cloudways også et intuitivt og brukervennlig brukergrensesnitt som er enkelt å hente selv for uerfarne webdesignere. Dette er en fin touch hvis du er ny eller mindre erfaren når det gjelder hosting-tjenester.
 • Kundeservice. Cloudways tilbyr gjennomgått kundeservice gjennom 24/7 live telefon eller chat. Selv om disse alternativene er ganske standard for de fleste hosting-tjenester som er verdt saltet sitt, er det fortsatt betryggende å vite at du har tilgang til kompetent kundestøtte gjennom veien du velger.
 • Raske servere. Fordi Cloudways faktiske nettskyvertjenester blir levert av noen av de ledende tredjeparts leverandører av nettskyhotell, har de veldig kraftige servere tilgjengelig for plattformen sin. Siden de kan fokusere på administrasjons- og brukergrensesnittet av tjenesten deres, er den outsourcede skyhostingen lynraskt og gjør en utmerket jobb med å holde seg oppdatert og konkurransedyktig.
 • Gratis SSL-sertifikater. Som en ganske standard sikkerhetsfunksjon tilbyr Cloudways gratis SSL-sertifikater for nettsteder som er vert på deres plattform. Dette er en fin touch, selv om det er en ganske standard funksjon. SSL-sertifikater er viktige for sikkerheten på nettstedet ditt, og det er alltid hyggelig å få alle disse tingene på ett sted i stedet for å måtte gå gjennom tredjeparter.
 • Gratis WordPress cache-plugin. Cloudways har en innebygd cache-plugin som fungerer gjennom Varnish og gir alternativer for hurtigbufring av nettlesere. Dette lar deg buffer nettstedet ditt uten å gå til enda en tredjepart for cachetjenestene dine. Du kan også kontrollere hurtigbufringsalternativene fra WordPress-innstillingspanelet.
 • Betal-som-du-går-planer. Cloudways tilbyr betal-som-du-gå-planer som faktureres av server-timen. Dette fungerer litt annerledes enn fakturering per time, og nettsteder som bruker mer ressurser vil koste mer per time enn på en lengre forpliktelsesplan. Dette er fremdeles et godt alternativ for mindre nettsteder, og systemet er overraskende levedyktig for enda større nettsteder som ikke bruker mye tunge plugins.
 • Gratis prøveperiode. Cloudways tilbyr en gratis 30-dagers prøveversjon av sine tjenester. Dette er litt forskjellig fra den typiske 30-dagers pengene-tilbake-garantien som de fleste selskaper tilbyr, ved at du ikke trenger å sette av noen penger, og det ikke er noen sjanse for å bli fakturert for tjenester som ikke kan refunderes. Du trenger ikke engang et kredittkort for å registrere deg.
 • Kundehenvisningskommisjon. Cloudways tilbyr et tilknyttet program som lar brukere samle inn provisjoner for å henvise nye kunder til tjenesten. Tiden din kan sannsynligvis bli bedre brukt på å designe eller administrere nettstedet og bedriften din, men dette er en kul liten gimmick som skiller seg ut.
 • Enkel autooppdatering. Cloudways lar deg enkelt planlegge automatiske oppdateringer av WordPress-programvaren. Dette er en god funksjon som en del av deres “administrerte” nettskyvertsetikett, og gjør det lettere å holde nettstedet ditt oppdatert.
 • Ubegrensede applikasjoner på en hvilken som helst plan. Alle planene som tilbys av Cloudways tilbyr ubegrensede applikasjoner sammen med WordPress-installasjonen. Dette er flott for folk som ønsker å drive nettsteder med et bredt utvalg av applikasjonsbaserte funksjoner. Ekstra applikasjoner vil bruke ekstra ressurser, og dette er viktig å huske på hvis du vurderer deres betal-som-du-gå-struktur.
 • Gratis migrasjon. Som enhver god webvert tilbyr Cloudways gratis migrering av nettstedet ditt til deres vertsplattform. Dette er en annen funksjon som følger noenlunde standard med en anerkjent hostingplan, og det er mer en markedsføringsgimmick enn en faktisk funksjon. Likevel er det fint å unngå å betale ut av egen lomme for migrering av nettsteder hvis du ikke trenger det.

Det er mye å like med Cloudways, og de har en unik tilnærming til å tilby utmerkede skybaserte tjenester. Tjenestene deres fungerer utmerket for WordPress-baserte nettsteder, men de er ikke så begrenset i den nisjen som en spesialisert tjeneste som WPEngine.

Det er åpenbart at den kyndige nettdesigneren kan gjøre utmerket bruk av Cloudways tjenester, men det er fremdeles viktig å gå gjennom noen av manglene sine før vi fortsetter med våre betraktninger. Neste gang skal vi se på noen av ulempene som følger med Cloudways.

Ulemper ved Cloudways

 • Ingen domeneregistrering. Selv om Cloudways leverer utmerkede administrerte nettskyvertjenester gjennom en rekke tredjeparts nettskyvertselskaper, gir de ikke registrering for domenenavnene dine. Du må registrere domenet ditt gjennom et annet selskap, noe som kan være et drag hvis du er vant til å få denne tjenesten fra vertsfirmaet ditt.
 • Ingen e-post hosting. I tillegg til manglende domeneregistrering, tilbyr Cloudways heller ikke e-postadresse og hosting-tjenester. Alt dette gir mening når du tenker på hvordan cloud hosting deres blir håndtert, men det kan fortsatt være skuffende hvis du er vant til å få alle disse tjenestene ett sted.
 • Støtte kan være vanskelig å nå. Selv om Cloudways har gjennomgått kundestøtte med en rekke veier, er det noen rapporter om langsomme responstider over telefon eller via live chat. Det er uheldig, men det er en ganske vanlig mangel, selv blant selskaper med et utmerket rykte for kundeservice.

Akkurat som med WPEngine er ikke disse ulempene noe for store. Det er likevel viktig å huske på dem, spesielt når vi går videre i de siste faser av beslutningen.

Neste gang vil vi bryte ned disse to selskapene og se på hvordan de sammenligner spesifikt i tre forskjellige kategorier. Vi skal se på hvordan disse to selskapene klarer seg funksjonalitet, support, og pris.

Funksjonell sammenligning

Både WPEngine og Cloudways gir utmerket støtte for WordPress-baserte nettsteder, og er allsidige nok for små og store nettsteder. WPEngines funksjonalitet er litt mer begrenset, i og med at den er mye mer orientert mot WordPress-baserte nettsteder. Cloudways hosting er også litt unik, med sin tredjeparts sky hosting.

Totalt sett har begge nettsteder en global tilstedeværelse og sammenlignbar funksjonalitet når de ser på deres WordPress-evner. Cloudways har noen få ekstra interessante freebies som prøve- og cache-plugin-en. Selv om de kanskje ikke har det samme biblioteket med læringsressurser som WPEngine, ser Cloudways ut til å være et veldig sterkt alternativ for nyere og mindre kunder.

Funksjonaliteten alene er litt sprek uten å se på pris, så vi kommer tilbake til alt dette og ser på hvordan disse to selskapene takler support.

Support Sammenligning

Begge selskapene har meget godt vurdert kundestøtte. Siden Cloudways leverer sine administrerte hosting-tjenester gjennom tredjeparter, kan det være litt komplisert, og du kan ende opp med å bruke kundestøtte oftere. Når det er sagt, forenkler deres administrerte hostingmodell mye av de mer tekniske aspektene ved serveradministrasjon og sikkerhet.

WPEngine derimot tilbyr kundestøtte gjennom de samme veiene, og har et veldig sammenlignbart rykte for effektiviteten til deres supportteam. Dette er fremdeles litt vanskelig å bedømme, siden begge selskaper har utmerket mottatt supportteam, men et lite rykte for treg responstid.

Prissammenligning

Dette er make-or-break-øyeblikket for mange kunder. Uten å se på pris, er det umulig å virkelig bedømme hvor effektiv en bestemt hostingtjeneste er. Cloudways prisstruktur er ganske sammensatt, ettersom de tilbyr sine skytjenester gjennom en rekke tredjepartselskaper, men vi vil likevel sammenligne et omfattende sammendrag av begge selskapets prispoeng, ikke desto mindre.

 • WPEngine offers “oppstart” planer fra $ 35 per måned, “vekst” planer fra $ 115 per måned, “skala” planer fra $ 290 per måned, og tilpassede planer for folk som trenger enda større skala og pålitelighet.
  • Prisene kan virke litt bratte sammenlignet med Bluehosts, men funksjonaliteten er mye mer allsidig. “Oppstart” -planen gir deg 25 000 besøk, 10 GB lagring, 50 GB i månedlig båndbredde og 1 nettsted. Det kaster også inn Genesis Framework, StudioPress-temaer og støttealternativer jeg nevnte tidligere.
  • “Vekst” -planen støter opp til 100 000 besøk, 20 GB lagring, 200 GB månedlig båndbredde og 5 nettsteder.
  • “Skalaen” -planen er over $ 290 per måned, og inkluderer 400 000 besøk, 30 GB lagring, 400 GB båndbredde og 15 nettsteder.
  • De har også en “tilpasset” plan for folk som trenger mye kraftigere nettsteder. Dette støter på besøkene i millionene, lagringen i 1TB-området, båndbredden over 400 GB per måned og opptil 25 nettsteder.
 • Cloudways fungerer litt annerledes, og har forskjellige prissettingsstrukturer basert på tredjeparts hostingtjeneste du ender opp med å velge. Selskapene som tilbyr sin netthosting gjennom Cloudways inkluderer DigitalOcean, Linode, Vultr, Amazon Web Services og Google Cloud Platform.
  • Prisområdene og mulighetene til disse forskjellige tjenestene varierer. Den billigste er DigitalOcean, og den dyreste er Amazon Web Services.
  • For DigitalOcean starter planene på $ 10 per måned ($ 0,0139 per time), og inkluderer 1 GB RAM, 1 kjerneprosessor, 25 GB lagringsplass og 1 TB båndbredde.
  • Disse planene strekker seg helt opp til 1035 dollar per måned (1,4375 dollar per time), som kjøper deg 192 GB Ram, 32 kjerneprosessor, 3840 GB lagringsplass og 12 TB båndbredde.

For Amazon starter planene på $ 34,91 per måned (0,0485 per time), noe som gir deg 1,75 GB RAM, 1vCPU-prosessor, 4 GB lagringsplass og 2 GB båndbredde.

 • Disse planene strekker seg helt opp til $ 3058.26 per måned ($ 2.2476 per time), som inkluderer 256 GB RAM, 64vCPU-prosessor, 4 GB lagringsplass og 2 GB båndbredde.

Totalt sett er prisområdene mye mer varierte med Cloudways, og det er noen interessante småtterier også. Du har sikkert lagt merke til at DigitalOcean-planene tilbyr langt overlegen lagring og båndbredde, men det er viktig å merke seg at dette er startpriser for disse planene, og ekstra plass eller båndbredde kan også kjøpes.

Pakk det opp

Til slutt ser det ut som WPEngine sannsynligvis er det bedre alternativet for nybegynnere og mindre nettsteder, på grunn av deres prispoeng og brukervennlighet. Hvis du er i større målestokk, har Cloudways en vanvittig mengde alternativer i alle planene sine, og mange gode støttefunksjoner som hjelper deg å skalere og administrere nettressursene dine.

Hvis du har kommentarer eller ønsker å påpeke noe vi savnet, gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector