WPEngine vs Flywheel – Hvilken er den best administrerte WordPress-verten?

01.06.2020
Hosting-sammenligning 'WPEngine vs Flywheel – Hvilken er den best administrerte WordPress-verten?
0 16 мин.

wpengine-svinghjul


Enten du bare er en hobbysnekker som begynner med det første nettstedet hans, eller en gründer som skal opp for hans 1000., kan det å velge en webvert være en viktig avgjørelse. Å sørge for at verten du velger har kraften og støtten du trenger for riktig pris, gjør hele prosessveien enklere.

Men hvordan skal vi sile gjennom all markedsføringssjargong og spesialtilbud som er strødd rundt på internett? Det er nye verter som dukker opp hele tiden og gir løfter om oppetid og server-maskinvare, og nye verter kjemper også kontinuerlig om vår oppmerksomhet.

Det vi trenger å gjøre er å få et godt, fokusert blikk på hva nettstedet vårt trenger, og hvordan de forskjellige hosting-tjenestene på markedet kan oppfylle disse behovene. En av de beste måtene å gjøre dette på er å fokusere på to spesifikke selskaper, og sammenligne deres forskjellige funksjoner og prispoeng for å finne ut hvilken som er det overlegne valget.

I dag ser vi på to WordPress-orienterte hosting-tjenester; WPEngine og svinghjul. Disse to vertene tilbyr spesialisert hosting designet for bruk med WordPress. Selv om begge disse nettstedene er designet for å tilby de beste hastighetene på markedet med allsidige prisstrukturer designet for å imøtekomme dine behov, er det noen få viktige forskjeller mellom de to som kan gjøre eller bryte hosting-beslutningen.

For å starte oss, skal vi se på WPEngine, hvem de er og hva de handler om.

Hva er WPEngine?

WordPress er et kraftig verktøy for nettdesignere. Det lar dem enkelt opprette og administrere nettsteder som er i stand til å være vert for og servere et bredt spekter av innhold. WPEngine er blant de ledende WordPress-baserte vertene som er tilgjengelige på vertsmarkedet i dag.

I følge WPEngines egen hjemmeside er 30% av alle nettsteder bygget med WordPress, og 27% av de topp 10.000 nettstedene med trafikk drives også av WordPress. Dette viser virkelig hvordan WordPress kan være et veldig effektivt verktøy for et bredt utvalg av nettsteder.

WPEngines forskjellige planer tilbyr et variert utvalg av WordPress-optimaliserte tjenester, og de tilbyr også et ekspertnivå av kundestøtte. Deres brukervennlige grensesnitt og bibliotek med tilgjengelig kunnskap gjør læring til å bruke plattformen effektivt til en lek.

For å få et godt inntrykk av hva WPEngine har å tilby, la oss se på noen fordeler og ulemper.

Fordeler med WPEngine

 • WordPress-optimalisering. WordPress er et kraftig verktøy som kan bygge nettsteder med svært god ytelse med mange funksjoner og muligheter for hosting. For å sikre at WordPress-nettstedet fungerer på topp effektivitet, er WPEngines server-maskinvare og funksjonssett designet for å drive selv de mest plugin-tunge WordPress-installasjonene. Alternativene deres til både delte og VPS-baserte planer er også en god ting å huske på, da dette tilfører en stor mengde allsidighet til WPEngines prisstruktur og skaleringsevne.
 • StudioPress-temaer. Det er en rekke premium-temaer, inkludert mobil-responsive temaer, som er tilgjengelige gjennom StudioPress. Å bruke disse temaene på nettstedet ditt vil gi deg en funksjonell og estetisk fordel som er lett å bruke enn andre designere som må lage sine egne temaer eller betale ekstra for premiumtemaer gjennom en annen tjeneste. Mange av disse StudioPress-temaene har innebygd SEO og sikkerhetsfunksjoner.
 • Beredskapsvurderinger. WPEngine har et sprengt team av eksperter som er klare til å utføre vurderinger på nettstedet ditt for å sikre at det er skipets form før du går i live. Dette kan være en stor attraksjon for folk som nettopp begynner, eller som har en tendens til å gjøre mye eksperimentering med nettsteddesign og funksjoner. Testene i seg selv blir utført gjennom kodekompatibilitetstesting og iscenesettelse av nettsteder.
 • WPEngine har mange innholdsfunksjoner som er geografisk målrettet mot bestemte geografiske områder. Dette lar deg tilpasse måten folk i forskjellige deler av verden engasjerer seg med innholdet ditt, slik at du enkelt kan nå en utrolig mengde lesere med nettstedets funksjonalitet.
 • Kundeservice. WPEngines support har gode kundevurderinger, og er tilgjengelig gjennom support via døgnet rundt telefon og live chat. De tilbyr også et stort bibliotek med læringsressurser som er utviklet for å få nye webdesignere og erfarne veteraner tilnærmet seg både inn- og utkjørsler fra tjenesten.
 • Global tilstedeværelse. Med servere basert i USA, Europa, Midtøsten, Asia og Afrika, er WPEngine i stand til å tilby fantastiske hastigheter og servertilgjengelighet uansett hvor i verden du er basert. Å ha denne typen global tilstedeværelse betyr at WPEngine alltid vil kunne gi deg den beste ytelsen for markedet der du er til stede og aktiv.
 • Stort utvalg av partnerskap. WPEngine har samarbeid med et bredt spekter av andre tjenester, og tilbyr et utall av innovasjoner som et resultat. Deres forskjellige partnere inkluderer Amazon Web Services, Google Cloud og andre. Alt innholdet deres levert gjennom partnerskap er optimalisert for bruk med WordPress, og gir mange ekstra funksjoner som mange konkurrenter ikke kan matche.

WPEngines funksjonalitet og støtte er et virkelig godt alternativ for nybegynnere og erfarne nettdesignere. Deres globale tilstedeværelse og læringsressurser gjør plattformen deres veldig allsidig og brukervennlig. De har mange alternativer for folk som ønsker å skalere opp sin online tilstedeværelse, også.

Uten å se på pris, kan det være vanskelig å få et godt inntrykk av hvordan disse funksjonene stables opp mot konkurransen, men vi kan gå over det på et øyeblikk. Det er definitivt noen ulemper å gå sammen med disse proffene, og det er alltid en god idé å avrunde forskningen før vi bestemmer oss.

Neste gang skal vi se på hvordan WPEngine har en tendens til å komme til kort sammenlignet med konkurransen.

Ulemper ved WPEngine

 • Mindre allsidig enn noen konkurrenter. WPEngine tilbyr et bredt spekter av planer spesialisert for bruk med WordPress. Selv om dette gjør dem veldig allsidige og skalerbare for WordPress-baserte nettsteder, er funksjonaliteten deres ikke så attraktiv for nettsteder som ikke bruker WordPress-plattformen. Siden begge nettstedene vi ser på i dag er fokusert på WordPress-optimalisering, er dette ikke en liten bit, men det kan fremdeles være en god ting å huske på fremover.
 • Siden WPEngine tilbyr et så bredt spekter av funksjoner, noen ganger gjennom partnerskap med andre tjenester, kan noen av deres grensesnitt og funksjoner være litt vanskelige å bli vant til. Selv om systemet er designet for å være enkelt å bruke, er det fortsatt aspekter ved det som vil ta litt tid å lære seg å bruke effektivt.
 • Noen begrensninger. For å tilby de beste hastighetene og oppetiden på markedet, legger WPEngine noen små begrensninger på de forskjellige installasjonene og pluginsene du kan bruke til WordPress-nettstedet ditt. Selv om dette er ganske standard, og lar WPEngine tilby den typen førsteklasses WordPress-optimalisering som de er kjent for, er det fortsatt slags skuffende når du jobber med en så potensiell allsidig plattform.

Som du ser, er det ikke noe stort her som virkelig vil avskrekke den rette kunden. Det er noen ting du må huske på hvis du skulle gå med WPEngine, men uten å se hva andre selskaper har å tilby, er det vanskelig å få et godt inntrykk av hvordan WPEngine stabler opp.

WPEngine virker som et godt alternativ for mindre nettsteder og nybegynnere, da de tilbyr ting som delte planer og et kunnskapsgrunnlag for å komme i gang. Når det er sagt, har de fortsatt mange muligheter for å skalere som vi kan komme inn på når vi ser på pris.

Foreløpig bytter vi tannhjul og tar en titt på svinghjulet.

Hva er svinghjul?

Flywheel tilbyr administrert WordPress-hosting “bygget for alle som lager vakre nettsteder”. Deres kraftige WordPress-plattform lover å fjerne mange av problemene med hosting ved å effektivisere prosessene dine. De ble startet i 2012 med et oppdrag å forbedre livene til webdesignere overalt som bruker WordPress.

De tilbyr et bredt utvalg av planer designet for strømlinjeformet og administrert WordPress-hosting. De har også noen alternativer designet for forhandlere av nettsteder, noe som er en fin touch. De har en rekke gratis demo- og iscenesettingsfunksjoner som lar deg sørge for at nettstedet ditt fungerer som det skal før det går i live, noe som også er en annen fin liten bidet å gå sammen med hele pakken.

Siden Flywheel fokuserer mer på administrert WordPress-hosting, som effektiviserer mange funksjoner og oppgaver som er involvert i å opprettholde et WordPress-nettsted, er det litt annerledes enn WPEngine. For å få et godt inntrykk av hvordan de to selskapene er forskjellige, la oss gå over noen av fordeler og ulemper med svinghjul.

Pros av svinghjul

 • Skybasert infrastruktur. Flywheel har skybasert hostinginfrastruktur drevet av Google Cloud. Dette gir deg veldig kraftig hostingfunksjonalitet i en administrert suite, som effektiviserer mye av prosessen mens du gir all kraften nettstedet ditt trenger.
 • Tilstedeværelse over hele verden. Flywheel har servere i Asia, Nord-Amerika og Europa, og sikrer at de kan tilby deg raske hostingtjenester basert på hvor i verden du bor. Deres verdensomspennende tilstedeværelse er ikke fullt så utviklet som WPEngine, og de mangler de forskjellige geotargetingfunksjonene som gjør den virkelig spesiell, men dette er fremdeles et attraktivt alternativ.
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Som alle gode verter, tilbyr Flywheel tilbakebetaling av tjenester som er kjøpt hvis du avbestiller innen 30 dager for årlige planer. Dette er også en ganske standardfunksjon, men det er fint hvis du er interessert i å minimere risikoen for å prøve Flywheel. Det er alltid en god idé å sjekke ut tilbakebetalingspolitikken på nettstedet deres.
 • Kunnskapsbase. Selv om det ikke er et så mangfoldig bibliotek med kunnskap som WPEngine har å tilby, har Flywheel vanlige artikler og blogginnlegg som snakker om forskjellige funksjoner og tips relatert til plattformen deres. Det sammenligner ikke helt med et faktisk kunnskapsbibliotek designet for å akklimatisere nye brukere til plattformen, men det er fint å ha litt litteratur relatert til hostingfunksjonene, uansett.
 • Lakkbufremotor. Flywheel hosting drives av Varnish cache server, og gir rask minnebasert HTTP-akselerasjon, tilpasset for å fungere utmerket med WordPress. Lakkbufremotoren er en kjent og pålitelig cacheløsning som lover å øke hastigheten på nettsteder med opptil 1000% ved å bufrer websidene effektivt og effektivt.
 • 9% oppetid. Svinghjulet garanterer en oppetid på 99,9%, noe som er fint for nettsteder som er følsomme for nedetid, eller for noe innholdsvert generelt. Tid er jo tross alt penger. Noen anmeldelser hevder at de har hatt 100% oppetid etter 9 måneders tjeneste.
 • Demosider gratis og betaler når de går live. Med Flywheels nettsteddemo-funksjon kan du demo på nettstedet ditt for å sikre at det fungerer som det skal før det går live. Du har også muligheten til å betale når nettstedet går i live, slik at du kan demonstrere nettstedet ditt gratis. Dette er fint for brukere som prøver mye på innholdet.
 • Kloning av nettstedet. Med svinghjul kan du klone hele nettsteder i stedet for å opprette nye fra bunnen av hver gang du vil utvide. Denne funksjonen har et bredt spekter av bruksområder, og er spesielt attraktiv for videresalg av nettsteder eller designere som selger nettstedene sine etter å ha designet dem.
 • Gratis migrasjon. Som enhver god webhotell tilbyr Flywheel gratis migrering til sin vertsplattform. Dette er flott hvis du har et nettsted som er klart til å flytte over fra en vert du ikke er fornøyd med, men det er ikke så veldig bra hvis du nettopp begynner. Det er fremdeles et godt alternativ å ha begge veier.
 • Iscenesetting av nettstedet. Flywheel tilbyr iscenesettelsestjenester for nettsteder designet for å feilsøke nettstedet ditt og alle funksjonene før det går i live. Dette er en fin funksjon å gå sammen med demofunksjonene ovenfor. Totalt sett kan disse funksjonene gjøre Flywheel til et veldig vennlig nettsted for nye brukere og mennesker som eksperimenterer mye med nettsteddesign.

Akkurat som med WPEngine er det mye å like. Deres skybaserte infrastruktur gjør hosting deres veldig kraftig til et meget konkurransedyktig prispunkt som vi vil gå over om et øyeblikk. Foreløpig kommer vi til å gå videre og se på noen måter som svinghjul har en tendens til å komme til kort sammenlignet med konkurransen.

Ulemper med svinghjulet

 • Ingen telefonstøtte. Svinghjul tilbyr 24/7 support via live chat og billettsystem, men har ikke noe alternativ for telefonstøtte. Dette kan være litt frustrerende, spesielt for nyere brukere som kanskje trenger å bruke støttefunksjonene mer enn andre brukere.
 • Relativ mangel på maskinvarens gjennomsiktighet. Dette er en klage som ikke er kresen, men det er ikke lett å få en ide om maskinvaren som driver infrastrukturen bak Flywheels hosting-tjenester. Siden infrastrukturen drives av Google sky, er det imidlertid veldig sannsynlig at det er noe av den beste maskinvaren i bransjen.
 • Mangel på delte, VPS og dedikerte planer. Svinghjul er en skybasert tjeneste, og de har ingen delte hostingplaner, planer som bruker VPS eller planer som tilbyr dedikerte servere. Dette er greit for nettsteder og forretningsmodeller som er bygd rundt skybaserte tjenester, men det kan være en slags begrensning for mindre nettsteder eller brukere som vil bruke VPS.

På samme måte som med WPEngine, er ulempene ikke så viktige, og det kommer virkelig an på hva slags nettsted du ønsker å bygge om du skal gå med svinghjul eller ikke. Mangelen på telefonstøtte er imidlertid ganske fordømmende, og tjener til å gjøre svinghjul mindre av et attraktivt alternativ for nyere brukere eller mindre virksomheter.

I takt med mangelen på delte planer, gjør dette svinghjulet veldig begrenset når det gjelder skala sammenlignet med WPEngine. Når det er sagt, får vi ikke en god ide om hvordan disse to nettstedene går sammen før vi tar en titt på hvordan alle disse funksjonene sammenligner side om side.

Deretter skal vi undersøke begge disse selskapene i tre kategorier: funksjonalitet, support, og pris.

Funksjonell sammenligning

Selv om Flywheel åpenbart har kraften fra Googles skytjenester til disposisjon, har WPEngine en global tilstedeværelse som overgår Flywheel, og et kunnskapsgrunnlag for å få nye brukere akklimatisert til tjenesten deres. Det er også viktig å huske på at svinghjul ikke tilbyr delte, VPS eller dedikerte planer.

Dette vil bli lettere å bedømme når vi ser på pris, men det virker som WPEngine sannsynligvis slår ut svinghjulet med tanke på mindre skala funksjonalitet og alternativer. Svinghjulet har fremdeles et bredt spekter av interessante verktøy og alternativer til rådighet, og er fortsatt et kraftig alternativ for webdesignere som vet hva de gjør.

Til slutt kommer det an på hva nettstedet ditt trenger. Deretter skal vi se på støtte.

Support Sammenligning

WPEngine har veldig gode kundeanmeldelser som snakker om kundesupporten. De tilbyr også sin støtte gjennom 24/7 live chat og over telefon. Det er alltid noen anmeldelser på nettet som viser en viss misnøye med kundeservice, men WPEngine har en veldig fin merittliste.

Elefanten i rommet her er at svinghjul ikke tilbyr telefonstøtte. Dette kan være veldig frustrerende for nyere brukere eller brukere som er vant til å håndtere direkte over telefon, generelt. Den åpenbare vinneren når det gjelder støtte i denne sammenligningen er WPEngine, på grunn av Flywheels mangel på telefonstøtte og WPEngines relativt gode rykte for kundestøtte.

Før vi tar den endelige beslutningen, skal vi endelig se på prisen.

Prissammenligning

Dette er make-or-break-faktoren for mange brukere. Det er ikke noe poeng i å betale for de beste tjenestene der ute hvis de ikke samsvarer med nettstedets behov og budsjett. Begge disse selskapene har vidt forskjellige betalingsplaner, og tilgjengelige alternativer basert på hvilke funksjoner du kommer til å trenge.

 • WPEngine offers “oppstart” planer fra $ 35 per måned, “vekst” planer fra $ 115 per måned, “skala” planer fra $ 290 per måned, og tilpassede planer for folk som trenger enda større skala og pålitelighet.
  • Prisene kan virke litt bratte sammenlignet med Bluehosts, men funksjonaliteten er mye mer allsidig. “Oppstart” -planen gir deg 25 000 besøk, 10 GB lagring, 50 GB i månedlig båndbredde og 1 nettsted. Det kaster også inn Genesis Framework, StudioPress-temaer og støttealternativer jeg nevnte tidligere.
  • “Vekst” -planen støter opp til 100 000 besøk, 20 GB lagring, 200 GB månedlig båndbredde og 5 nettsteder.
  • “Skalaen” -planen er over $ 290 per måned, og inkluderer 400 000 besøk, 30 GB lagring, 400 GB båndbredde og 15 nettsteder.
  • De har også en “tilpasset” plan for folk som trenger mye kraftigere nettsteder. Dette støter på besøkene i millionene, lagringen i 1TB-området, båndbredden over 400 GB per måned og opptil 25 nettsteder.
 • svinghjul tilbyr et bredt spekter av planer for et bredt spekter av skalaer. Deres billigste planer starter på $ 14 per måned, og de dyreste starter fra $ 229 per måned. De har også alternativer for tilpassede planer hvis du trenger mer krefter enn hva deres ferdigpakkede planer kan tilby.
  • Deres Tiny plan gir deg 1 WordPress-installasjon, 5000 månedlige besøk, 5 GB diskplass og 250 GB båndbredde. Den personlige planen støter opp til 25 000 månedlige besøk, 10 GB diskplass og 500 GB båndbredde. Professional-planen koster $ 69 per måned og oppover, og kaster inn 100 000 månedlige besøk, 20 GB diskplass og 1 TB båndbredde.
  • For planer med litt mer krefter har de Freelance-planen. Fra $ 92 per måned, som inkluderer 10 installasjoner, 150 000 besøk, 40 GB plass og 4 TB båndbredde. Byråplanen støter dette opp til 30 installasjoner, 600 000 besøk, 120 GB plass og 8 TB båndbredde, for $ 229 per måned.
  • De tilpassede planene tilbyr 30+ installasjoner, millioner av månedlige besøk, tilpasset diskplass og båndbredde, og alle de andre funksjonene som er inkludert i de andre planene..

Prispoengene her er veldig sammenlignbare, og begge nettstedene tilbyr et kraftig og mangfoldig sett med funksjoner som er i stand til å oppfylle behovene til et bredt spekter av nettsteder. Totalt sett forblir WPEngine frontrunner for mindre nettsteder, til tross for det høyere prispunktet på mindre skalaer. Dette skyldes støtte og kunnskapsbase tilgjengelig gjennom WPEngine som Flywheel ikke gir.

Fortell oss som alltid, hvis du har noen egne tanker, og føler at det er noe vi har gått glipp av!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector