WPEngine vs Kinsta – Hvilken administrert WordPress-vert er best?

wpengine-vs-kinsta


Bransjen for webhotell utvides stadig. Mengden selskaper som ser ut til å kaste seg for din oppmerksomhet, kan være svimlende. Det er alltid et utall spesialtilbud og annonser som lover deg det beste vertskapet på markedet. Så, hvordan velger du hvilken som passer for deg?

Den enkleste måten å takle denne torrenten av informasjon på er å holde seg orientert. Hvis du kan se litt på bitt størrelse på detaljene til to selskaper side om side, kan det ofte være til god hjelp når du skal bestemme hvilken som passer best for dine behov.

For å spare deg for problemer med å sile gjennom all informasjonen selv, kommer vi til å bryte den ned og ta et godt, fokusert blikk på et par gode webverter, for å hjelpe deg med å holde deg oppdatert på hva bransjen har til tilby deg.

I dag skal vi se på WPEngine og Kinsta. Disse to vidt forskjellige selskapene er hovedsakelig fokusert på WordPress-optimalisert hosting. Begge vertene har som mål å gi deg en opplevelse dedikert til å gi deg rask, effektiv WordPress-hosting, men hvilken som gjør det bedre?

Vi begynner med å se på WPEngine.

Hva er WPEngine?

Mange selskaper tilbyr WordPress-orienterte tjenester, og de gjør det med varierende grad av engasjement og effektivitet. WPEngine har som mål å tilby den mest allsidige og kraftfulle opplevelsen når du designer ditt WordPress-nettsted.

Prissettingen og planstrukturen deres er basert på en rekke forskjellige funksjoner som du kan bruke for å gjøre nettstedet ditt unikt. Selv andre verter som tilbyr samme type WordPress-fokus som WPEngine, har en tendens til å komme til kort i forhold til noen av funksjonene deres.

Når det er sagt, har det aldri vært et vertsfirma som var perfekt, og WPEngine kommer definitivt sammen med sine egne mangler. For å gi deg en fokusert idé om hva WPEngine har å tilby, vil vi begynne med fordelene de gir til bordet.

Fordelene med WPEngine

 • Optimalisert for WordPress. WordPress er et ganske greit og optimalisert program, og det kan brukes effektivt med delte eller VPS-planer fra andre nettsteder. Når det er sagt, kan imidlertid WordPress-nettsteder raskt bli veldig komplekse og vanskelige å kjøre effektivt hvis du bruker et stort antall plugins og andre kompleksiteter som kan bremse ytelsen. WPEngines tjenester er optimalisert for å være et kraftverk når det gjelder å håndtere selv de tyngste WordPress-nettstedene.
 • StudioPress-temaer tilgjengelig. WPEngine har mobile responsive premium-temaer tilgjengelig gjennom StudioPress. Disse temaene lar WordPress-nettstedet ditt tilby en rekke forskjellige digitale opplevelser, drevet av Genesis Framework. Disse temaene har innebygd søkemotoroptimalisering og sikkerhetsfunksjoner.
 • Startvurderingsvurdering. WPEngine-teamet av eksperter kan utføre lanseringsberedskapsvurderinger for å finne ut hvor klar nettstedet ditt skal lanseres. Dette er et stort pluss for folk som nettopp kommer i gang, siden de kanskje ikke kjenner hver eneste faktor som går ut på å utforme et funksjonelt nettsted. Vurderingen utføres gjennom testing av kodekompatibilitet og iscenesettelse av nettstedet.
 • WPEngine tilbyr stedsspesifikke innholdsfunksjoner, som lar deg holde innholdet og annonsene dine spesifisert mot et bredt utvalg av brukere. Allsidigheten og attraktiviteten for annonsører gjør denne funksjonen veldig attraktiv for bloggere eller folk som ønsker å nå et bredt publikum.
 • God kundestøtte. WPEngine tilbyr et omfattende kundestøttenettverk, fra et bredt spekter av læringsressurser på deres hjemmeside, til 24/7 live telefon- og chatstøtte. WPEngine er der for å støtte kundene sine hele veien langs.
 • Globale datasentre. WPEngine har servere basert i USA, Europa, Midtøsten, Asia og Afrika. Å ha datasentre basert over hele kloden betyr at du alltid vil få den beste ytelsen for ditt område når du jobber gjennom WPEngine. Andre verter kan bare ha lokale datasentre, eller noen distribuert rundt i hjemlandet. Å ha dem spredt over hele verden gjør WPEngine til en veldig konkurransedyktig vert med tanke på ytelse.
 • WPEngine har et bredt spekter av partnerskap med andre tjenester, som tilbyr et bredt spekter av ulike innovative evner. Partnerskap inkluderer Amazon Web Services, Google Cloud og mer. Alt partnerinnholdet deres er designet for å optimaliseres med WordPress, noe som gir deg enestående fordeler sammenlignet med mindre tilknyttede selskaper.

Som du kan se, det er mye å like ved WPEngines hosting. Kundesupport og global tilstedeværelse bringer mange ressurser på bordet. Det kan være veldig fint å ha dette som et spesialisert alternativ for din WordPress-hosting, ettersom det gir deg oppmerksomheten og egenskapene til et stort navn-selskap, og leverer det i en spesialisert pakke designet for WordPress-drevne nettsteder.

Som sagt før har ingen vert selvfølgelig vært perfekt, og WPEngine er intet unntak. For å runde vårt forsøk på WPEngines muligheter, må vi ta en titt på hvordan de kommer til kort sammenlignet med noen av konkurransene.

Cons of WPEngine

 • Mindre allsidighet sammenlignet med mindre spesialiserte selskaper. Siden WPEngine er optimalisert for WordPress, får du ikke mye bruk av det hvis du ikke bruker WordPress til å drive nettstedet ditt. På samme måte er mange av de mer attraktive funksjonene skarpe hvis du ikke planlegger å laste ned WordPress-nettstedet ditt med et stort antall plugins eller funksjoner. WPEngine krever også at installasjonene på plattformen deres er relativt ensartede, noe som begrenser alternativene ytterligere.
 • For å tilby alle de attraktive, spesialiserte funksjonene som er tilgjengelige, har WPEngine mange kvaliteter som gjør dem forskjellige fra konkurransen. Disse forskjellene kan ofte gjøre håndtering av WPEngine noe kompleks, spesielt hvis du er vant til å bruke mer standardiserte plattformer.
 • Noen begrensninger på WordPress-evner. Pluginsene og funksjonene du bruker på WordPress-nettstedet ditt, må være forutsigbare og vanlige. Du kan ikke ha mange nyere eller innovative programmer som kjører på nettstedet ditt, og til og med trafikkmønstrene dine bør være relativt regelmessige også. Dette er kanskje ikke en stor sak for folk som ikke ønsker å eksperimentere med plattformen sin, men hvis du vil gjøre endringer når det er innfall, kan dette være en avbryter for deg.

Hvis det du leter etter er kraftig WordPress-optimalisert hosting med store navnressurser og rimelige priser, er WPEngine et veldig attraktivt alternativ. Til tross for noen problemer de har med begrensninger og kompleksitet, er de fortsatt et veldig levedyktig alternativ for WordPress-drevne nettsteder, selv om du er ny på det hele med nettdesigntingen..

Det er viktig å merke seg at i henhold til WPEngines egen statistikk er 30% av nettsteder bygget med WordPress, og 27% av de beste 10 000 nettstedene med trafikk bruker også WordPress. Dette fremhever virkelig attraktiviteten ved å bruke WordPress til å drive nettstedet ditt, noe som igjen fremhever fordelene som WPEngine har å gi til bordet.

Men det er ikke alt hun skrev. Det er et annet selskap vi må se på før vi kan ta noen beslutninger. Dette andre selskapet er også basert på WordPress-basert hosting, og de har også et attraktivt sett med funksjoner designet for å gjøre dem til den beste WordPress-hosting-tjenesten på markedet.

Hva er Kinsta?

Kinsta ble grunnlagt i 2013 med sikte på å bli den beste WordPress-hostingplattformen over hele kloden. Teamet er sammensatt av erfarne WordPress-utviklere som er dedikert til å bringe et betydningsfullt, meningsfullt og kraftig nærvær til WordPress-vertssamfunnet.

De tilbyr et stort utvalg WordPress-baserte planer. De har startpakker som er egnet for oppstartbloggere og hobbyfag, samt kraftige driftige kontoer designet for store selskaper for å administrere enorme mengder samtidig data.

Sammenlignet med andre verter som fokuserer på andre områder og nisjer, er Kinstas WordPress-hosting veldig konkurransedyktig. De har mange glødende kundevurderinger, samt en liste over gjenkjennelige klienter, for eksempel Tripadvisor.

Totalt sett kan Kinsta virke som det beste alternativet for WordPress-hosting. Når det er sagt, er det alltid en god idé å se nøyaktig hva et selskap har å tilby deg.

Vi skal ta en titt på noen av Kinstas fordeler og ulemper. Det er mye som Kinsta bringer til bordet, og mye både god og dårlig omtale rundt nettet. For å komme nærmere inn på detaljene om hvordan vi skal ta vår beslutning, vil vi starte med noen av fordelene som Kinsta har å tilby.

Fordelene til Kinsta

 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Kinsta tilbyr tilbakebetaling hvis du avbestiller hosting-tjenestene deres innen 30 dager. Det er alltid noen fine bokstaver å følge med disse garantiene, så det er en god idé å ta en titt på nettstedet deres og se selv om du får det du kjøpte. Garantien i seg selv er ganske standard når det gjelder webhotellfirmaer, men det kan være fint for kunder som ønsker å minimere risikoen.
 • Ingen nedgradering eller oppgradering av straff. Kinsta vil ikke straffe deg med ekstra kostnader for å ombestemme deg hva du vil med planen din. Oppgradering til en høyere plan samt nedgradering til en mindre plan vil ikke medføre noen ekstra avgifter eller kostnader i tillegg til den faktiske forskjellen mellom de to planene hvis du oppgraderer. Dette er fint fordi mange selskaper kan komme i vane med å gi seg med lite gebyrer for alt kundene deres gjør.
 • 2 gratis måneder inkludert i årsplaner. Når du registrerer deg for en årsplan i stedet for en månedlig plan, vil du motta to gratis måneder med WordPress-hosting gratis. Sammen med de nedsatte priser som de tilbyr med lengre forpliktelser, er dette en veldig fin funksjon, spesielt for folk som ønsker å spare penger mens de fremdeles får WordPress-hosting av høy kvalitet.
 • Ingen tidsbegrensede kontrakter. Kinsta begrenser ikke planene deres etter tidsperioder. Dette er en utmerket funksjon for mennesker med ustabile forretningsmodeller, hyppige migrasjoner på nettstedet og finjente kunder. Å vite at du kan komme ut av en kontrakt med mindre problemer er alltid en velsignelse når du har bedre ting å bekymre deg for. Dette er en spesielt koselig faktor når du vurderer de kraftige funksjonene og teknologien som følger med Kinstas WordPress-hosting.
 • Forholdsmessige refusjoner. Når du får tilbakebetaling fra Kinsta, bruker de tilbakebetalingene slik at du ikke blir skrudd ut av refusjon for tjenester som allerede er levert. Hvis du bare har mottatt hosting for en del av en lønnsperiode, blir du bare fakturert eller tilbakebetalt i henhold til beløpet du har betalt, i stedet for å avkortes til et større lønnsduehull. Igjen, dette er en fin fordel for de som føler at de kan kreve refusjon på et tidspunkt.
 • Daglige sikkerhetskopier. Kinsta WordPress hosting administrerer daglig sikkerhetskopiering av innholdet, slik at du aldri mister noe av det viktige som skjer på nettstedet ditt. Mange andre WordPress-vertsfirmaer tilbyr sikkerhetskopier sjeldnere, eller bare med spesifikke planer, men Kinsta WordPress-hosting inkluderer sikkerhetskopiene med alle planene deres. Dette betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at store mengder data går tapt.
 • Iscenesettelsesmiljøer. Kinsta gir iscenesettelsesmiljøer med sine planer. Dette lar deg se og teste endringer på nettstedet ditt før du tar det live, og sørge for at du har akkurat den typen online tilstedeværelse som bedriften trenger. Igjen, mange andre webhoteller tilbyr lignende iscenesettingsfunksjoner, men det er fint å ha dem inkludert som en gratis funksjon i alle planene deres. Dette betyr at uansett hvilken skala du bruker med, vil du motta fordelene med å ha et iscenesatt miljø. Bare en av de mange måtene Kinsta viser at de bryr seg.
 • Killer WordPress-optimalisering. Kinsta har noen av de beste WordPress-hostingene der ute, med driftsstopperstatistikk og avansert maskinvare som er optimalisert for å bringe hastighetshastigheter til ditt WordPress-nettsted. Kundenes anmeldelser og meninger om prestasjoner er generelt lysende i denne kategorien. Jeg har en tendens til å tro massene når de forteller meg at en vert har fantastisk ytelse. Noen mennesker ser ut til å ha hatt noen problemer med små mengder driftsstans, men disse ser ut til å være mer unntaket enn regelen.
 • Fint dashbord. Selv om Kinsta ikke ser ut til å bruke bransjestandarden cPanel-grensesnittet, er brukergrensesnittet deres veldig intuitivt, og har all informasjon og verktøy du har til disposisjon som en webutvikler ønsker. Selv om du ikke lærer noen bransjestandardferdigheter når du gjør deg kjent med grensesnittet, vil du legge merke til at funksjonene og det strømlinjeformede utseendet gjør det til et veldig kapabelt grensesnitt, likevel.

Det er mye å like her. Kinsta bringer mye av den samme kraften og allsidigheten til bordet som WPEngine, med den ekstra vrien miljøvennlighet. Mange av disse egenskapene er veldig attraktive, men de betyr ikke at mye av at vi ikke avrunder opplevelsen vår ved å ta en titt på noen av ulempene..

Ulempene som Kinsta har, er ikke spesielt forbannende, men det er alltid bra å sørge for at du vet hva du betaler for, i tilfelle det kan være en uforutsett avtale.

Ulemper ved Kinsta

 • Ingen domeneregistrering. Selv om Kinsta tilbyr veldig kraftig WordPress-hosting som har en tendens til å blåse mange andre verter ut av vannet, tilbyr de ikke egne domeneregistreringstjenester. Dette er bra for kunder som er vant til å håndtere domeneregistreringen separat fra hostingtjenestene deres.
 • Ingen e-post hostin Igjen inkluderer Kinsta dessverre ikke hosting av e-posttjenester med planene sine. Dette er mer eller mindre en standard for WordPress-verter, som liker å vie mer av ressursene sine til ting som WordPress-nettsteder virkelig trenger. Likevel kan det være litt vondt hvis du vil at en e-post skal gå sammen med nettstedet ditt. Hvis du er vant til å få e-posttjenestene dine vert gjennom webhotellet, kan dette være litt av en stor sak for deg, men det er mer sannsynlig at dette ganske enkelt ikke vil være for mye av problemet.
 • Noe restriktivt. Som mange andre administrerte WordPress-hosting-tjenester legger Kinsta noen begrensninger på typene og antall plugins som du kan ha installert på nettstedet ditt. Dette er litt av et nødvendig onde, ettersom det gjør det mulig for Kinsta å regulere de hostede WordPress-nettstedene sine på en slik måte at de garanterer den hastigheten og oppetiden som de er kjent for.
 • Prisstruktur. Noen mennesker som er vant til å bruke delte planer, kan bli litt overrasket av prisstrukturen som brukes av Kinsta. Du må huske på at disse prisene er for skybaserte og dedikerte servere, og at prisene fremdeles er veldig konkurransedyktige sammenlignet med andre selskaper. Funksjonssettene og teknologien er fremdeles veldig kraftige for alle planene sine, selv til tross for deres prispoeng.

Akkurat som med WPEngine, er det noen ting her som skiller seg ut som en netto ulempe sammenlignet med noen av konkurransen, men det er ingenting her for alvorlig til å gjøre Kinsta ikke-konkurrerende.

Tvert imot, deres topp moderne teknologi og miljøvennlige holdning gjør dem til et veldig konkurransedyktig alternativ, selv sammenlignet med WPEngines ledende tilstedeværelse i WordPress-vertsverdenen.

Så, når vi har sett på alle de forskjellige fordeler og ulemper som disse to selskapene bringer til bordet, hva sitter vi igjen med? For virkelig å komme hjem med vurderingen vår, skal vi se hvordan disse to vertene sammenligner hverandre ved noen forskjellige kategorier.

For å få det beste tverrsnittet av det vi jobber med, ser vi på funksjonalitet, support, og pris.

funksjonalitet

For begge selskapene har vi svært dyktige vertskap optimalisert for WordPress-baserte nettsteder. Dette er åpenbart ikke noe spesielt i seg selv. Hvert selskap har noe spesielt å tilby i denne kategorien, med WPEngine som gir en enorm allsidig og verdensomspennende opplevelse designet for å imøtekomme dine WordPress behov uansett hvilket opplevelsesnivå eller hvor du er i verden..

På den annen side har vi Kinsta, som også har ekstremt kraftig maskinvare og hastigheter som til og med overgår WPEngine i mange sammenhenger, til tross for at de ikke har den samme globale tilstedeværelsen. For å starte opp, lover Kinsta også å oppveie den økonomiske effekten av deres hosting-tjenester gjennom kjøp av vindkraftkreditter.

Det kommer helt an til slutt om du er miljøvennlig eller mer orientert om å gå med et anerkjent merke. Vi kommer til å gi denne kategorien til Kinsta, ettersom de har veldig sammenlignbar kraft når det gjelder de faktiske hosting-tjenestene sine, samtidig som de beholder den spesielle appellen til den miljøvennlige vinkelen som WPEngine ganske enkelt ikke har.

Brukerstøtte

Begge selskapene har fantastiske kundevurderinger for deres tjeneste. Kinsta tilbyr support via e-post så vel som billettsystem. WPEngine tilbyr døgnåpen telefon- og chat-støtte, i tillegg til en betydelig læringsressurs på nettet designet for å få brukere akklimatisert og støttet på plattformen.

Det første vi vil merke er mangelen på telefonstøtte for Kinsta. Dette er en klar ulempe, spesielt med tanke på ventetidene og upersonlig karakter av billett- og e-poststøtte. Kinsta har heller ikke nesten de samme læringsressursene som tilbys kundene sine sammenlignet med WPEngine.

Vi kommer til å gi denne til WPEngine, på grunn av deres varierte tilgangsmuligheter for kundesupport, og det ekstra pluss av læringsressursene deres.

Pris

Dette er det virkelige gjør-eller-bryt-øyeblikket for mange potensielle kunder. Det er ikke noe poeng i å søke etter de beste alternativene som er tilgjengelige hvis du bryter banken ved å gjøre det. For å virkelig binde verdien av fordeler og ulemper vi har gått over, kommer vi til å legge WPEngine og Kinstas prisstrukturer side om side og synliggjøre noen få viktige interesseområder når det gjelder pris.

 • WPEngine tilbyr “oppstart” -planer fra $ 35 per måned, “vekst” -planer fra $ 115 per måned, “skala” -planer fra $ 290 per måned, og tilpassede planer for folk som trenger enda større skala og pålitelighet.
  • Prisene kan virke litt bratte sammenlignet med Bluehosts, men funksjonaliteten er mye mer allsidig. “Oppstart” -planen gir deg 25 000 besøk, 10 GB lagring, 50 GB i månedlig båndbredde og 1 nettsted. Det kaster også inn Genesis Framework, StudioPress-temaer og støttealternativer jeg nevnte tidligere.
  • “Vekst” -planen støter opp til 100 000 besøk, 20 GB lagring, 200 GB månedlig båndbredde og 5 nettsteder.
  • “Skalaen” -planen er over $ 290 per måned, og inkluderer 400 000 besøk, 30 GB lagring, 400 GB båndbredde og 15 nettsteder.
  • De har også en “tilpasset” plan for folk som trenger mye kraftigere nettsteder. Dette støter på besøkene i millionene, lagringen i 1TB-området, båndbredden over 400 GB per måned og opptil 25 nettsteder.
 • Kinsta tilbyr hosting-planer for WordPress fra rundt $ 30 per måned helt opp til $ 900 per måned for deres initiativrike planer.
  • Du kan også kontakte salgsteamet deres for å sette opp en tilpasset plan laget akkurat for deg, i tilfelle du trenger enda mer krefter i forhold til deres avanserte planer.
  • Starter-planen deres, til $ 30 per måned, inkluderer 1 WordPress-installasjon, 20 000 besøk, 5 GB plass, og gratis SSL og CDN. Dette er et ganske standard sett med funksjoner for en grunnleggende WordPress-plan.
  • Pro-planen støter dette opp til 2 WordPress-installasjoner, 40 000 besøk og 10 GB plass for $ 60 per måned. Planene fortsetter å skalere opp slik, og prisene i seg selv er litt brattere enn hva du kan forvente av en annen tjeneste. Bare husk at du betaler for den ekstra kvaliteten.
  • Deres forretningsplaner oppgraderer på samme måte; alt fra $ 100- $ 400 per måned, og alt fra 5 til 40 WordPress-installasjoner, 100 000-600 000 besøk og 15-40 GB plass.
  • Deres dyreste Enterprise-planer går for $ 600 eller $ 900 per måned, og inkluderer opptil 80 WordPress-installasjoner, 1 500 000 besøk og 120 GB plass.

WPEngine ser ut til å ha bedre priser utenfor flaggermusen når du skaler opp til de større planene, men Kinsta har definitivt et bredt utvalg til å dekke alt nettstedet ditt trenger. Kinsta nevner ikke båndbreddsallokeringene sine på prissiden, men besøkene overgår enormt mye tildelinger fra WPEngine, spesielt til høyere prispunkter.

Helt ærlig generelt er denne kategorien uavgjort. Det kommer virkelig ned på hvor mye strøm du trenger til nettstedet ditt. Det er imidlertid viktig å merke seg at Kinsta ender opp som den åpenbare frontløperen for store prosjekter.

Dommen

Disse to nettstedene presterer begge veldig godt under granskning, og har en dedikert kundebase og glitrende anmeldelser på nettet for å sikkerhetskopiere løftene om perfekt WordPress-hosting. Å avgjøre hvilken som er bedre, vil virkelig avhenge av hvilken type nettsted du vil opprette og hvilken type virksomhet din tilstedeværelse på nettet kommer til å supplere.

Hvis du er liten og uerfaren, er de enorme læringsressursene og allsidig støtte fra WPEngine et åpenbart valg for deg. Dette gjelder spesielt med tanke på deres konkurransedyktige prispoeng på lavere skalaer.

På den annen side vil de mer avanserte eller miljøbevisste kundene definitivt finne Kinsta som et attraktivt alternativ, spesielt med tanke på kraften til deres serverteknologi. Til slutt må du ta din egen beslutning, ettersom begge disse selskapene ser ut til å ha brakt A-spillet.

Som alltid kan du gi oss beskjed om alle småting vi har glemt, eller spesielle opplevelser som kan ha ombestemt deg!

Gledelig vert.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map