WPEngine vs Pressidium – Hvilken er den best administrerte WordPress verten?

01.06.2020
Hosting-sammenligning 'WPEngine vs Pressidium – Hvilken er den best administrerte WordPress verten?
0 17 мин.

wpengine-vs-pressidium


Det kan ofte være overveldende å se etter webverter. Det er altfor mange nisjer og spesielle tjenester som tilbys over hele nettet. Dette kan være spesielt utslagsgivende for nettdesignere som nettopp er i gang, eller skalerer opp nettstedet sitt for første gang.

Å sørge for at ditt valg av webhotell er i stand til å oppfylle kravene på nettstedet ditt, er et av de beste første trinnene du kan ta. Å ha en passende priset hosting med støtte og funksjonalitet som samsvarer med dine behov, kan gjøre hvert trinn i prosessen enklere. Det er bare et spørsmål om å kunne fortelle det gode fra det dårlige.

For å finne ut hva vi trenger, kommer vi til å se på to forskjellige verter og se hvordan de stabler opp side om side. Dette lar oss se litt på hva vi trenger å fokusere på, og lar oss virkelig se hva hvert enkelt selskap har å tilby. Det er også en god måte å bestemme oss for som er bedre.

I dag ser vi på WPEngine og Pressidium. Dette er to kjente verter med gode anmeldelser og konkurransedyktige priser. De fokuserer begge energiene sine på WordPress-basert hosting, og deres funksjoner og statistikk gjenspeiler dette. Alle planene deres er bygd med WordPress i tankene, og de lover lynraske hastigheter og godt optimalisert WordPress-funksjonalitet.

Når det er sagt, er det sannsynligvis mer enn noen få måter begge disse selskapene har en tendens til å komme under av konkurransen. Så la oss komme i gang med å se på WPEngine, hvem de er og hva de handler om.

Hva er WPEngine?

Mange nettsteder drives av WordPress i disse dager. Mange verter fokuserer faktisk på å tilby optimaliserte planer designet for WordPress-baserte nettsteder. WPEngine er blant en av de ledende WordPress-baserte vertene der ute i dag.

I følge deres egen webside er 30% av alle nettsteder bygget med WordPress, og 27% av de topp 10.000 nettstedene med trafikk bruker også WordPress. Disse tallene taler for seg selv. WordPress er et kraftig verktøy som kan drive et veldig dyktig nettsted når det brukes riktig.

WPEngine prøver å gjøre denne prosessen så enkel og kapabel som mulig, og gir et bredt utvalg av WordPress-orienterte planer og tjenester. De har også et godt rykte for kundeservice og brukervennlighet, noe som gjør dem til et utmerket valg for både nybegynnere og erfarne webdesignere.

Neste gang tar vi en titt på de forskjellige fordelene WPEngine har å tilby.

Fordeler med WPEngine

 • WordPress-optimalisering. WordPress er et kraftig verktøy som kan bygge nettsteder med svært god ytelse med mange funksjoner og muligheter for hosting. For å sikre at WordPress-nettstedet fungerer på topp effektivitet, er WPEngines server-maskinvare og funksjonssett designet for å drive selv de mest plugin-tunge WordPress-installasjonene. Alternativene deres til både delte og VPS-baserte planer er også en god ting å huske på, da dette tilfører en stor mengde allsidighet til WPEngines prisstruktur og skaleringsevne.
 • StudioPress-temaer. Det er en rekke premium-temaer, inkludert mobil-responsive temaer, som er tilgjengelige gjennom StudioPress. Å bruke disse temaene på nettstedet ditt vil gi deg en funksjonell og estetisk fordel som er lett å bruke enn andre designere som må lage sine egne temaer eller betale ekstra for premiumtemaer gjennom en annen tjeneste. Mange av disse StudioPress-temaene har innebygd SEO og sikkerhetsfunksjoner.
 • Beredskapsvurderinger. WPEngine har et sprengt team av eksperter som er klare til å utføre vurderinger på nettstedet ditt for å sikre at det er skipets form før du går i live. Dette kan være en stor attraksjon for folk som nettopp begynner, eller som har en tendens til å gjøre mye eksperimentering med nettsteddesign og funksjoner. Testene i seg selv utføres gjennom kodekompatibilitetstesting og nettstedstaging.
 • WPEngine har mange innholdsfunksjoner som er geografisk målrettet mot bestemte geografiske områder. Dette lar deg tilpasse måten folk i forskjellige deler av verden engasjerer seg med innholdet ditt, slik at du enkelt kan nå en utrolig mengde lesere med nettstedets funksjonalitet.
 • Kundeservice. WPEngines support har gode kundevurderinger, og er tilgjengelig gjennom support via døgnet rundt telefon og live chat. De tilbyr også et stort bibliotek med læringsressurser som er utviklet for å få nye webdesignere og erfarne veteraner tilnærmet seg både inn- og utkjørsler fra tjenesten.
 • Global tilstedeværelse. Med servere basert i USA, Europa, Midtøsten, Asia og Afrika, er WPEngine i stand til å tilby fantastiske hastigheter og servertilgjengelighet uansett hvor i verden du er basert. Å ha denne typen global tilstedeværelse betyr at WPEngine alltid vil kunne gi deg den beste ytelsen for markedet der du er til stede og aktiv.
 • Stort utvalg av partnerskap. WPEngine har samarbeid med et bredt spekter av andre tjenester, og tilbyr et utall av innovasjoner som et resultat. Deres forskjellige partnere inkluderer Amazon Web Services, Google Cloud og andre. Alt innholdet deres levert gjennom partnerskap er optimalisert for bruk med WordPress, og gir mange ekstra funksjoner som mange konkurrenter ikke kan matche.

Det er tydeligvis mye å like med WPEngines tjenester. De har utmerket kundestøtte, ombordressurser og en global tilstedeværelse som i utgangspunktet garanterer god ytelse og gir mening for ditt geografiske marked.

Prisstrukturen deres er også ganske allsidig, men vi kommer til det på et øyeblikk. Det er åpenbart noen andre måter WPEngine ikke sammenligner så gunstig med konkurransen, og det ville ikke være en god ide å ta noen avgjørelser uten å avrunde forskningen.

La oss ta en titt på måtene WPEngine har en tendens til å komme til kort.

Ulemper ved WPEngine

 • Mindre allsidig enn noen konkurrenter. WPEngine tilbyr et bredt spekter av planer spesialisert for bruk med WordPress. Selv om dette gjør dem veldig allsidige og skalerbare for WordPress-baserte nettsteder, er funksjonaliteten deres ikke så attraktiv for nettsteder som ikke bruker WordPress-plattformen. Siden begge nettstedene vi ser på i dag er fokusert på WordPress-optimalisering, er dette ikke en liten bit, men det kan fremdeles være en god ting å huske på fremover.
 • Siden WPEngine tilbyr et så bredt spekter av funksjoner, noen ganger gjennom partnerskap med andre tjenester, kan noen av deres grensesnitt og funksjoner være litt vanskelige å bli vant til. Selv om systemet er designet for å være enkelt å bruke, er det fortsatt aspekter ved det som vil ta litt tid å lære seg å bruke effektivt.
 • Noen begrensninger. For å tilby de beste hastighetene og oppetiden på markedet, legger WPEngine noen små begrensninger på de forskjellige installasjonene og pluginsene du kan bruke til WordPress-nettstedet ditt. Selv om dette er ganske standard, og lar WPEngine tilby den typen førsteklasses WordPress-optimalisering som de er kjent for, er det fortsatt slags skuffende når du jobber med en så potensielt allsidig plattform.

Til tross for disse feilene, er WPEngine fortsatt et veldig konkurransedyktig alternativ. De gir kraftig WordPress-hosting med en global tilstedeværelse og rimelige prispoeng. Nyere brukere vil få mye kjørelengde ut av de forskjellige delte planene, mens mer erfarne eller større webhoteller fortsatt har mye rom og muligheter for å øke sin online tilstedeværelse..

Ulempene som følger med WPEngine er heller ikke så forbannende. Det meste av dette er ikke så mye, og det er ganske mye for kurset når det kommer til kraftig WordPress-hosting. Når det er sagt, er det imidlertid vanskelig å få et godt inntrykk av hvordan disse funksjonene sammenligner uten å se på konkurransen.

Neste gang skal vi se på Pressidium.

Hva er Pressidium?

Pressidium er en administrert WordPress-hostingløsning der visjonen er å “design og perfekt og bransjeledende administrert hosting-tjeneste for vår favorittplattform – WordPress”. De gir en WordPress-plattform som er pålitelig av teknologiske oppstart og 500 selskaper både. De blir ansett for å være overlegne konkurrerende administrerte WordPress-verter, og de lover kvalitet på tjenesten, hastighet, sikkerhet og ytelse.

De ble lansert i 2014 av et team av veteran-webdesignere og har vokst til en kjent og godt gjennomgått hosting-løsning. De ble tildelt Top Tier WordPress Hosting Performance i 2015 og 2016 av Review Signal.com. Det er mye hype rundt Pressidium, og det ser ut til at de leverer det meste.

En ting å ta i betraktning er imidlertid at Pressidium belaster brukerne sine basert på hvor mange besøk nettstedene deres får. Dette er tydeligvis litt forskjellig fra hvordan andre selskaper håndterer det, der de normalt vil tilby større mengder besøk sammen med sine større planer.

Dette er tydeligvis noe du vil huske på når vi diskuterer de andre opplysningene om dette selskapet. Når det er sagt, vet vi ikke helt før vi tar en titt, så la oss se noen av fordelene som Pressidium har å tilby oss.

Pros av Pressidium

 • Enkel betaling. Pressidium aksepterer alle større betalingsformer, noe som gjør det litt lettere å håndtere fakturering. Mens de fleste selskaper er ganske flinke til å følge med store betalingsmetoder, kan noen av dem komme til kort.
 • 60-dagers pengene tilbake-garanti. Som enhver god webvert har Pressidium en pengene tilbake-garanti for tjenestene sine hvis du avbestiller innen 60 dager. Dette er omtrent dobbelt så lang som 30-dagers garantien som de fleste selskaper tilbyr. Det er hyggelig å ha en anstendig garanti på plass for å minimere risikoen. Les som alltid refusjonspolicyen deg selv for å forsikre deg om at du vet hva du får.
 • Pressidium har datasentre i Japan, Nord-Amerika, Sørøst-Asia, Europa og Oseania. Dette gjør at de kan gi veldig høye hastigheter uansett hvor i verden du bor. Gjennomgangene deres varierer noe med tanke på hastighet, men de aller fleste brukere ser ut til å være mer enn fornøyd med hva Pressidium er i stand til å gi.
 • Pressidium har veldig konkurransedyktige prispunkter som vi vil komme nærmere inn på senere når vi berører sammenligningene. Deres faktiske priser sammenlignes gunstig med WPEngine på nesten hvert prispunkt, og de forskjellige planene de har er litt mer allsidige enn planene som WPEngine tilbyr i form av skala.
 • Brukervennlighet. Både Pressidiums gratis migrasjonstjeneste og deres faktiske grensesnitt blir gjennomgått av brukere over hele internett. Selv om de ikke bruker industristandarden cPanel-grensesnittet, er grensesnittet omfattende og kjent for å være lett å lære og mestre.
 • Bot-filtreringssystem. Alle Pressidiums planer kommer med et Bad-bots-filtreringssystem som beskytter nettstedet ditt mot botaktivitet og slikt. Dette er fint hvis innholdet på nettstedet ditt sannsynligvis vil tiltrekke seg botaktivitet, eller hvis brukerbasen din virkelig er følsom for tilstedeværelsen av botaktivitet.
 • Pressidium lover 99,95% oppetid, og testene utført av andre brukere på nettet ser ut til å bekrefte denne statistikken. 99,95% er en veldig god score, selv om den ikke er den beste. Det er viktig å merke seg at de fleste anmeldelser online hevder at de fikk 100% oppetid i løpet av testperioden.
 • Pressidium lover problemfri forebygging av trusler. De har ting som administrerte autooppdateringer, botfiltrering og brannmurer på plass for å sikre at nettstedet ditt er sikkert. De har også en sikkerhetsblogg som går inn på alle detaljene om hvordan de holder nettstedet ditt sikkert. Totalt sett virker Pressidium definitivt pålitelig med sine påstander i denne forbindelse.
 • Gratis migrasjon. Pressidium tilbyr gratis migrasjon til deres tjenester, som alle andre gode vert. Pressidium har også mye god presse om selve migrasjonsprosessen, og sier at det er veldig enkelt og støtten under prosessen var fantastisk. Dette er en fin touch hvis du leter etter en god vert å hoppe videre til.
 • Gratis CDN, SSL og sikkerhetskopier. Sammen med de andre sikkerhets- og støttefunksjonene tilbyr Pressidiums planer gratis sikkerhetskopiering av CDN, SSL og nettsted. Disse er for å sikre at nettstedet ditt fungerer ordentlig med alle sikkerhetsfunksjonene den trenger. Det er hyggelig å kunne få disse funksjonene gratis fra selve webhotellet, i stedet for å måtte betale en tredjepart.

Pressidium er en slags velholdt hemmelighet i vertsindustrien. Oppetidstatistikken og det omfattende funksjonssettet er veldig fint, spesielt med den lune tekniske bloggen som er inkludert for å tilfredsstille noen med mer avanserte spørsmål.

Gratis tilbudene og slikt at de tilbyr er også en fin touch. Vi må imidlertid huske hva de sa om kostnadene per besøk. Dette er åpenbart en generell ulempe, men det avhenger virkelig av typen nettsted du ønsker å bygge.

På grunn av prisene og funksjonaliteten ser det ut til at Pressidium ville være et ganske kraftig alternativ for riktig bruker. Når det er sagt, vil det være vanskelig å få et godt inntrykk av hva vi har å gjøre med før vi tar en titt på ulempene som følger med Pressidium.

Riktignok er det ikke mye her. De er en ganske solid vert inn og ut. Imidlertid er det noen få ting vi klarte å identifisere.

Cons of Pressidium

 • Betal per besøk-system. Dette er den viktigste ulempen for Pressidium, selv om det kanskje ikke er så ille som det ser ut til. Det avhenger virkelig av nettstedet ditt. Selv om de fleste WordPress-nettsteder er designet for å fungere gjennom annonseinntekter, lar noen forretningsmodeller deg tjene penger på andre måter. Siden sidevisninger vil være den viktigste avgjørende faktoren i bunnlinjen i nesten alle scenarier, er det fornuftig å legge ut litt ekstra for flere visninger. Denne faktoren kommer til å spille litt mer tydelig når vi ser på pris, siden det vil tillate oss å demonstrere hvordan disse avgiftene per visning vil påvirke de faktiske prisene.
 • Prispoeng rettet mot bedriftsmarked. Selv om Pressidium tilbyr noen få alternativer for mindre nettsteder, er flertallet av planene designet for bedriftsskala, og du kan se hvor mye av deres oppmerksomhet går som et selskap. Hvem kan klandre dem? Storskala prosjekter er tross alt mer krevende og mer lønnsomme. Hvis du tilfeldigvis trenger hosting i større skala, vil dette sannsynligvis være et pluss for deg. Ellers kan det være noe du bør tenke på hvis du leter etter en mindre skala.
 • Ingen e-post hosting. I motsetning til mange andre vertsselskaper, tilbyr Pressidium ikke e-hosting på deres plattform. Dette er litt av en bummer, siden siden er så topp i nesten alle andre henseender. Når det er sagt, er det ikke så veldig viktig å få e-posten din vert andre steder, det er bare synd å måtte dra til to forskjellige steder for noe som kan tilbys av en.

Som med WPEngine, er det ikke mye her å heve for mange røde flagg. Den største ulempen med Pressidium ser ut til å være deres betal-per-besøk-system. Det er et interessant sære, og kan til og med trene til fordel for visse nettsteder, men totalt sett er det bare en ting til du må følge med på.

De fleste andre verter belaster deg allerede ekstra for visninger over en viss grense knyttet til planen din, så dette er ikke for stor avtale når du ser på det i sammenheng, men vi får virkelig ikke en konkret ide om hva vi er å håndtere til vi kommer til vår nitty-gritty sammenligning.

For å finne ut hvilke av disse nettstedene som slår den andre, skal vi se på dem side om side og sammenligne dem ved hjelp av noen få forskjellige kriterier. Vi kommer til å bryte det ned iht Funksjonalitet, sikkerhet, og Pris.

Funksjonell sammenligning

Begge nettsteder tilbyr førsteklasses WordPress-hosting, ledsaget av alle de kraftige funksjonene og støttenettverk du kan forvente av denne nisjen. Begge selskapene har et bredt spekter av konkurranseplaner som dekker den nødvendige funksjonaliteten for et bredt spekter av forretningsskalaer.

De har også begge funksjonalitet designet for å imøtekomme forhandlere og andre nettsteddesignere som kan ha noen forskjellige behov sammenlignet med andre WordPress-brukere. Det de ikke har, er alternativer for hosting uten WordPress. Dette bør ikke være for stor avtale, siden du sannsynligvis leter etter WordPress-hosting uansett, men det er en god ting å huske på hvis du vil endre din online tilstedeværelse i fremtiden.

Vi kommer til å kalle Pressidium vinneren her på grunn av overlegen oppetid og konkurransedyktige funksjoner.

Support Sammenligning

Igjen har begge disse nettstedene veldig gode kundevurderinger for deres supportteam. De tilbyr begge omfattende kunnskaps- og støttegrunnlag på deres faktiske nettsteder, for å hjelpe deg med å håndtere mindre supportproblemer. Når du trenger oppmerksomhet fra et faktisk menneske, har Pressidium ganske enkelt billettstøtte tilgjengelig for medlemmene.

WPEngine derimot tilbyr 24/7 support via telefon og live chat. Selv om begge selskapene er kjent for god kundeservice, vil vi kalle WPEngine den klare vinneren her bare for å tjene dette.

Prissammenligning

Dette er det virkelige gjør-eller-bryt-øyeblikket for mange potensielle kunder. Det er ikke noe poeng i å søke etter de beste alternativene som er tilgjengelige hvis du bryter banken ved å gjøre det. For å virkelig binde verdien av fordeler og ulemper vi har gått over, kommer vi til å legge WPEngine og Kinstas prisstrukturer side om side og synliggjøre noen få viktige interesseområder når det gjelder pris.

 • WPEngine offers “oppstart” planer fra $ 35 per måned, “vekst” planer fra $ 115 per måned, “skala” planer fra $ 290 per måned, og tilpassede planer for folk som trenger enda større skala og pålitelighet.
  • Prisene kan virke litt bratte sammenlignet med Bluehosts, men funksjonaliteten er mye mer allsidig. “Oppstart” -planen gir deg 25 000 besøk, 10 GB lagring, 50 GB i månedlig båndbredde og 1 nettsted. Det kaster også inn Genesis Framework, StudioPress-temaer og støttealternativer jeg nevnte tidligere.
  • “Vekst” -planen støter opp til 100 000 besøk, 20 GB lagring, 200 GB månedlig båndbredde og 5 nettsteder.
  • “Skalaen” -planen er over $ 290 per måned, og inkluderer 400 000 besøk, 30 GB lagring, 400 GB båndbredde og 15 nettsteder.
  • De har også en “tilpasset” plan for folk som trenger mye kraftigere nettsteder. Dette støter på besøkene i millionene, lagringen i 1TB-området, båndbredden over 400 GB per måned og opptil 25 nettsteder.
 • Pressidium Tilbyr planer som starter på $ 21 per måned og skalerer opp til $ 500 per måned, med større “Enterprise” -planer tilgjengelig for $ 750 + per måned.
  • Deres “Micro” -plan gir deg 1 WordPress-installasjon, 5 GB lagringsplass, iscenesettelsesmiljø, sikkerhetskopier, SSL og andre funksjoner jeg nevnte over.
  • Deres “personlige” plan støter dette opp til $ 42 per måned, noe som gir deg 3 installasjoner, 10 GB lagringsplass og alle de andre godbitene.
  • “Professional” -pakken er $ 125 per måned, og gir deg 10 installasjoner og 20 GB lagringsplass.
  • “Business” -planen er $ 250 per måned, med 25 installasjoner og 30 GB lagringsplass.
  • Deres største standardplan er “Business Plus” -planen, for $ 500 per måned, med 50 installasjoner og 40 GB lagringsplass.

Det er klart, begge selskaper tilbyr konkurransedyktige funksjoner for lavere prispoeng. Pressidium tilbyr en billigere plan, men mangler noen av funksjonene i WPEngines lavere prisplan.

Til slutt vil det avhenge av hvilken type nettsted du ønsker. Nettsteder i alle målestokker vil ha en god opplevelse med en av disse vertene, selv om mindre webdesignere sannsynligvis kan finne en mindre vert som er bedre for dem.

Som alltid, hvis det er noe vi savnet, eller hvis du har hatt en annen opplevelse med disse vertene, kan du gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector