123-Reg.co.uk anmeldelse

01.06.2020
Hostinganmeldelser '123-Reg.co.uk anmeldelse
0 5 мин.

123-Reg.co.uk er en populær domeneregistrator i Storbritannia som også tilbyr et bredt sett online verktøy for enhver bedrift eller individ som ønsker å etablere en online tilstedeværelse. Dermed tilbyr 123 Reg nettverksbyggingsverktøy, netthandelverktøy, webhotelltjenester, SSL-sertifikater, søkeoptimalisering og online markedsføringsverktøy, samt sikkerhetsverktøy for nettsteder.


I denne 123-reg.co.uk gjennomgangen fokuserer vi på 123 Reg webhotellet, og viser opp vertsalternativene, prisene deres og fordeler og ulemper ved å være vert for nettstedet ditt på 123 Reg.

123-Reg.co.uk Oversikt

Som en av de største domeneregistratorene i Storbritannia, er 123 Reg vertskap for over 3 millioner domenenavn og 1,7 millioner nettsteder. De hevder å være vert for 1 av 5 av Storbritannias aktive nettsteder. Selskapet ble stiftet i 2000 som en domeneregistrator, men siden det har utvidet tjenestene til å omfatte webhotell og flere andre nyttige webverktøy i tillegg.

Delt hosting, applikasjonsspesifikk hosting, VPS og dedikerte hostingalternativer er alle tilgjengelige på 123 Reg. La oss se prisene og funksjonene som tilbys med disse planene.

123-Reg planer & Priser

123 reg planer om priser

Delte hostingplaner starter på £ 2,49 / måned for Essential-planen, som lar deg være vert for et enkelt nettsted, og tilbyr 10 GB nettplass, 1 gratis domene, ubegrenset båndbredde, 100 postkasser med 5 GB lagring hver og en MySQL-database. Denne planen er ganske grunnleggende, men tre andre plan-iterasjoner er tilgjengelige i denne kategorien. Planen med flest ressurser er Premium + -planen, som koster £ 14,99 / måned og inkluderer: 1 gratis domene, hosting for ubegrenset nettsteder, 100 GB nettplass, ubegrenset båndbredde, ubegrenset MySQL-databaser, ubegrenset postbokser, gratis SSL, en WordPress pre- installert.

Applikasjonsspesifikke hostingplaner er et annet populært vertsalternativ ved 123 Reg. Dermed starter WordPress hosting, Joomla hosting og Drupal hosting planer på £ 2,99 / måned for forretningsplanen, som lar deg være vertskap for 5 nettsteder, 5 MySQL-databaser, og inkluderer 100 GB nettplass og uovervåket båndbredde. Hvis du leter etter ubegrenset CMS-optimalisert hosting, lar forretningsplanen deg være vert for ubegrensede domener og ubegrensede MySQL-databaser for £ 14.99 per måned. Nettstedet er fortsatt avkortet på 100 GB, men forretningsplanen inkluderer også 2 GB dedikert RAM og et SSL-sertifikat.

Virtuelle private servere starter på £ 9,99 / måned (Starterplan) og har Linux- eller Windows-operativsystemer, Plesk eller cPanel kontrollpanel. Vertsmiljøet på disse serverne kan tilpasses, og servere sikkerhetskopieres en gang hver døgn. VPS-planen med flest ressurser koster £ 44,99 / måned (+ 20% moms), og inkluderer: 3 kjerner CPU, 3 GB RAM-minne, 150 GB lagring, uovervåket dataoverføring.

123 Regs premium hostingpakker har administrert hosting som kombinerer kapasiteten og ytelsen til dedikerte servere med enkelheten og brukervennligheten til delt hosting. Planer i denne kategorien starter på £ 29,99 / måned (+ 20% moms) for M-planen, som er designet for å tåle og estimert 375 000 månedlige besøk og tilbyr hosting for ubegrensede nettsteder. Planen kommer med 100 GB nettplass, ubegrenset trafikk, ubegrenset MySQL-databaser, 4 GB RAM. XL-planen koster £ 119,99 / måned (+ 20% moms) og har 16 GB RAM, ubegrenset lagring, ubegrenset trafikk og kapasitet til å håndtere en opptil 1500 000 månedlige besøk.

Premium hosting-planer har også 99,99% oppetidsgaranti, belastningsbalanseringsteknologi, gratis SSL-sertifikater, dedikerte IP-adresser, 24/7 maskinvaresupport og installasjonsapper med ett klikk.

123-Reg.co.uk Hosting Funksjoner

123-Reg tilbyr funksjonsrike hostingplaner som også rangerer høyt i brukervennlighet. Dette er hva som gjør 123-reg.co.uk hosting av valget for 1 av hver 5 aktive britiske nettsteder:

 • Flotte hostingalternativer inkludert WordPress optimalisert, Joomla optimalisert og Drupal optimalisert hosting;
 • Valg av Linux- og Windows-basert VPS-hosting;
 • Brukervennlig cPanel eller Plesk kontrollpanel;
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • 99% oppetidsgaranti;
 • Gratis .co.uk-domenenavn med de fleste planer (CMS-optimaliserte forretningsplaner inkluderer to gratis domenenavn);
 • Ubegrenset trafikk med alle planer;
 • Storbritannia-basert støtte;
 • Ett-klikk applikasjonsinstallasjon;
 • Gratis SSL-sertifikater med de fleste planer;
 • Linux-hostingplaner støtter PHP, Perl, Python, Ruby osv .;
 • Windows-hostingplaner støtter populær programvare som IIS, ASP, .NET, MS SQL, osv .;
 • 24/7 support;
 • Ekspertstøtte, auto-oppdateringer, sikkerhetskopier og gjenoppretting, spambeskyttelse med CMS-optimaliserte hostingpakker.

123-Reg kundesupport

123 reg online støttesenter

123-Reg har veldig gode støttealternativer. Kunder som trenger teknisk hjelp, kan nå 123-Regs kundesupport via telefon, live chat eller de kan heve en supportbillett. Støtte er tilgjengelig døgnet rundt. Støttesiden inneholder også en FAQ-seksjon og en omfattende kunnskapsbase med rikelig informasjon om alle tjenester på 123-reg.co.uk.

Kundeteamet er basert i Storbritannia, og dermed unngås problemer som vil oppstå med supportteams som er outsourcet i utlandet.

Pros & Ulemper ved 123-Reg.co.uk

123-reg.co.uk gir avrundede planer med flotte funksjoner, men det er en webhotell designet først og fremst med en britisk kundebase i tankene. Som et sammendrag av det ovennevnte, la oss se hvilke styrker og svakheter 123-Reg, webhotellet er:

Pros

 • Ingen forpliktelsestid, fleksible planer fra måned til måned;
 • Linux-baserte og Windows-baserte hostingalternativer;
 • Ubegrenset trafikk med alle planer;
 • WordPress, Drupal og Joomla optimaliserte hostingplaner;
 • 24/7 UK-basert kundesupport;
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • Gode ​​generelle resultatmålinger.

Ulemper

 • Liten lagring av nettsteder med innledende planer;
 • Noen grunnleggende planer enn konkurrentene;
 • Gratis domener inkluderer bare .co.uk-domener;
 • Ingen gratis telefonstøtte.

123-Reg.co.uk Konklusjon om anmeldelse

123 Reg er en enkel å bruke webhotell som er rettet mot en britisk kundebase, noe som gjenspeiles av noen av funksjonene som er fordelaktig for de som ønsker å lansere et britisk nettsted (.co.uk-domene, Storbritanniasbasert kundesupport) . Webhotellplanene som tilbys av 123-reg.co.uk dekker et bredt spekter av hostingbehov fra små, statiske nettsteder til stor trafikk, store nettsteder.

Siden selskapet opprinnelig var en domeneregistrator, fortsetter domeneregistrering å være en av de viktigste tjenestene deres med britiske domener som starter på bare 99p + mva. Hvis du vil være vertskap for nettstedet ditt hos domeneregistratoren din og du trenger en pakke med nettstedsbygging, online markedsføring og e-handelsverktøy, kan 123-reg.co.uk være en alt-i-ett-løsning for alle nettbehovene dine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector