A2Hosting gjennomgang Australia

Australia ligger i et spesielt område på jorden som betyr en relativt stor avstand fra de andre kontinentene. Dette er et problem når det gjelder å koble avstander, og mest sannsynlig er dette hovedårsaken til at det kun er få ubåtsdatakabler mellom landet og andre verdensdeler..


I alderen av satellitter og mobilt internett bør du spørre hvorfor ubåtkabler er så viktige:

 • men vi har allerede satellitter, dataene mellom kontinentene blir videresendt på ubåtkabler
 • dataene beveger seg mye raskere på kabler enn satellitter (TB / sekund vs. GB / sekund)
 • kabler er i trygge omgivelser i det dype hav, og de har ingen innvirkning på miljøet
 • den mindre datataten på kablene betyr raskere dataoverføring

undervannskabler-Australia

Kilde: submarinecablemap.com

Det er klart det ville være logisk å ligge så mange ubåtsdatakabler mellom Australia og andre kontinenter som mulig, men det er en grunn til at store selskaper ikke gjorde det samme så langt. Byggearbeidene til en ny datakabel kan koste hundrevis av millioner dollar, og pengene er derfor den viktigste grunnen til at det ikke er flere datakabler.

Hvis du bor i Australia eller har et selskap der og bare vil målrette deg mot de innenlandske markedene, kan australske webhotellleverandører være et godt valg. Men hvis du vil nå de internasjonale kundene, kan den svake dataforbindelsen mellom de besøkende og den australske serveren forårsake et tregt nettsted som viser eller til og med feil. Det er verdt å observere markedet og velge en alternativ løsning for webhotell fra utenfor Australia.

Vi anbefaler A2Hosting. Selskapet har datasentre på 4 steder, i Michigan (USA), Arizona (USA), Amsterdam (Europa) og Singapore. Fordi det asiatiske datasenteret ikke er langt unna Australia, kan det brukes til å betjene både internasjonale og innenlandske kunder.

Hvorfor velger australske kunder A2Hosting?

A2Hosting har mange gode funksjoner og tjenester, og dette er hovedsakelig grunnen til at vi kan anbefale det for deg.

 • Ubegrenset diskplass: Selv om du velger den billigste delte hostingpakken, vil du få ubegrenset lagring. Ubegrenset bruk betyr en oppførsel som ligner andre brukers oppførsel.
 • Ubegrenset båndbredde: Det er ingen begrensninger i bruken av båndbredde, før du ikke bruker vesentlig mye båndbredde enn gjennomsnittlige brukere. Dette betyr at du ikke kan tilby strømmetjeneste, administrasjon av store bildegallerier, flytte budlyd- eller videofiler uten komprimering, osv. Slike oppgaver kan betjenes av VPS eller dedikerte server hosting-pakker.
 • SSD-stasjoner: A2Hosting bruker moderne solid state-stasjoner (SSD) i stedet for gammeldagse HDD-er. Dette betyr mye raskere servering av data gratis.
 • 99,9% oppetid: Dette betyr maksimalt 1 minutt og 26 sekunder nedetid per dag. I følge data tilgjengelig på Internett er serverenes oppetid enda bedre og ligger på rundt 99,98% (betyr maksimalt 17,3 sekunder nedetid om dagen).
 • Linux og Windows Hosting: De fleste av webhotellleverandører selger Linux-baserte hostingpakker; de kommer med cPanel og er ideelle for å kjøre PHP-baserte applikasjoner som WordPress og nesten alle moderne innholdsstyringssystemer. Men når det gjelder bruk av Microsoft-teknologier som ASP, .NET eller Microsoft SQL-databaser, er Windows-servere bedre. A2Hosting tilbyr også Windows-serverpakker.
 • 24/7 support: Støtten er tilgjengelig 7/24 via telefon, e-post eller billettsystem på stedet. Selskapet har forskjellige telefonnumre for forskjellige land, 17 numre kan ringes av kunder, mange av dem er gratis.
 • 30 dager pengene tilbake-garanti: Hvis du ikke er fornøyd med hostingplanen din, kan du be om refusjon innen 30 dager. I likhet med de fleste vertsbedrifter, kan tilleggstjenester som installasjonsgebyr, domeneregistrering, SSL-sertifisering ikke refunderes.
 • Gratis Cloudflare CDN: Du kan ha fordel av å bruke innholdsleveringsnettverket til Clodflare gratis. Dette betyr at dataene dine blir servert enklere og at nettstedet ditt vises raskere.
 • Gratis virusbeskyttelse: Dine nettsteddata og e-postadresser er beskyttet av gratis virusbeskyttelse av selskapet.
 • Grønn webhotell: A2Hosting fikk navnet sitt om Ann Arbor, en grønn by med over 50 000 trær. Selskapet har hovedkontor der og er dedikert til å bruke grønn energi til sin virksomhet. A2Hosting inngikk samarbeid med Carbonfund.org i 2007 for å oppveie selskapets karbonavtrykk. For å oppnå dette målet planter A2Hosting 3 trær for hver solgte hosting-pakke.
 • 1-klikk installeringsløsninger: En allsidig liste over vanligste innholdsleveringssystemer, forummotorer eller andre programvarestykker kan bare installeres. Dette sparer tid, og du trenger ikke å bekymre deg for å lage ønskede databasebrukere, databaser eller andre administrative trinn!
 • Opptil 20 ganger raskere servere: Større delt hosting og andre hostingpakker fikk A2 Optimized Site Accelerator, som kan gjøre nettstedet ditt opptil 20 ganger raskere. Akseleratorpakken inneholder målinger av minne, database og nettstedsbuffer, hva som kan kjøre PHP-skriptene dine raskere, utføre databaseforespørsler mer effektive og vise nettstedet raskere.
 • Utvikler vennlig miljø: A2Hosting gir et oppdatert servermiljø for utviklere, der alle de viktigste skriptene og tjenestene er tilgjengelige. Du kan finne PHP 5.x og 7.x, MySQL 5.6, PostgreSQL 9.6, Python og Perl, Apache webserver, Node.JS, FTP og SFTP, SSH og SSL.
 • Forbedret sikkerhet: En gratis HackScan Protection-tjeneste kjører bak hostingpakker slik at angriperne blir fanget før de kommer til nettstedet ditt. Andre typer sikkerhetsmålinger, inkludert brannmurer, DDoS-beskyttelse er også tilgjengelig.

Vi rangerer A2Hosting som nr. 2 i vår liste over de beste WordPress-vertene i Australia.

Hosting-pakker med A2Hosting

Nettvertsvertjenesten til inngangsnivået til A2Hosting kalles Shared Hosting som tilgjengelig både på Linux og Windows-operativsystemer. Det er 3 pakker for begge, og funksjonslisten deres er nesten den samme.

Selv om det ikke er noen forskjell mellom serverressurser, tilbyr Windows og Linux forskjellige vertsmiljøer. Linux-pakker leveres med cPanel og er ideelle for å kjøre PHP-, Python- eller Perl-kodestykker, ved å bruke MySQL eller PostgreSQL-databaser, webservere som Apache og vanlige tjenester som Node.JS.

I motsetning til dette er Windows-baserte pakker ideelle for Windows-relaterte tjenester, inkludert ASP- eller .NET-, Microsoft SQL-databaser og MVC- eller Silverlight-rammer. cPanel er ikke tilgjengelig for dette operativsystemet, så du får Plesk i stedet.

I tillegg til disse operativsystemrelaterte spesialitetene, har begge versjonene de samme pakkene:

 • Lite: Det passer for et enkelt nettsted, og du kan legge til opptil 5 databaser til det. Det starter på $ 3.92 / måned for Linux og $ 4.90 / måned for Windows. De vanlige prisene er $ 7,99 / måned og $ 9,99 / måned.
 • Fort: Denne pakken gir deg to ganger flere serverressurser, og du kan legge til et ubegrenset antall databaser til den. Det starter på $ 4,90 / måned for Linux og $ 5,88 / måned for Windows. De vanlige prisene er $ 9,99 / måned og $ 11,99 / måned.
 • Turbo: Denne pakken gir deg de samme funksjonene som Swift gjør, men inneholder også tjenesten A2 Site Accelerator, noe som gjør nettstedet ditt opptil 20 ganger raskere. Det starter på $ 9,31 / måned og $ 10,78 / måned. De vanlige prisene er $ 18.99 / måned og $ 21.99 / month.

De Forhandlervert service av A2Hosting er også tilgjengelig på begge operativsystemene, og hoveddetaljene i tilbudene er også de samme. Den minste pakken heter Bronze og gir deg 30 GB lagring, 400 GB dataforbruk, 40 brukerkontoer og en gratis eNom forhandlerkonto.

Linux-versjonen kommer med WHM kontrollpanel og starter på $ 13,19 / måned, mens den vanlige prisen er $ 19,99 / måned. Windows-versjonen bruker Plesk kontrollpanel og starter på $ 14.51 / måned, og den vanlige prisen er $ 21.99 / month.

Det er allsidige tilbud om VPS-pakker hos A2Hosting og du kan kjøpe Unmanaged VPS Hosting, Managed VPS Hosting med Linux og Managed VPS Hosting med Windows. Rottilgang kan også bestilles for begge operativsystempakkene.

Unmanaged VPS Hosting-pakker kommer uten operativsystem, så du står fritt til å bruke dine egne ideer. Den minste pakken med den gir deg 20 GB lagring, 1 CPU-kjerne, 2 TB båndbredde og 0,5 GB minne. Det starter på $ 5 / måned.

De mer robuste administrerte VPS-pakker gir flere serverressurser. Den minste pakken av dem tilbyr 4 GB minne, 75 GB lagring, 2 TB båndbredde og 4 virtuelle CPUer. Det starter på $ 32,99 / måned for Linux og $ 36,29 / måned for Windows. De ordinære prisene er $ 49,99 / måned og $ 54,99 / måned.

Dedikert serververt pakker er også tilgjengelig på A2Hosting, både i administrerte og ustyrte versjoner. De ikke-administrerte pakkene er billigere; den minste pakken er tilgjengelig fra $ 99,59 / måned. Den inneholder 8 GB RAM, 2 ganger 500 GB lagring, 10 TB overføring og 2 kjerner av en Intel 3,1 GHz CPU.

Den mindre administrerte dedikerte server hosting pakken starter på $ 141,09 / måned. Den gir deg de samme serverressursene som den ikke-administrerte versjonen, men inneholder også en gratis SSL og en gratis cPanel-lisens.

Konklusjon

australia-hosting

Er A2Hosting bra for australiere? Svaret er JA. Det nærmeste datasenteret i Singapore kan betjene både dine australske og internasjonale kunder. Det allsidige produktsortimentet kan tjene nettstedene dine fra starten av og i stand til å håndtere den høye trafikken.

Prisene er klare, og det er ingen skjulte kostnader. Ved å velge A2Hosting vil du ha en pålitelig og godt utførende hosting for bedriften!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map