A2Hosting gjennomgang

Det største salgsargumentet for A2 Hosting er hastighetsøkningen som er opptil 20 ganger raskere enn andre leverandører. De gjør også krav på overlegen oppetid og god kundestøtte.


Denne webvertsleverandøren har vært på markedet siden 2001. Den gang var den kjent som Iniquinet, men de endret navn i 2003. Denne leverandøren er ikke så populær som BlueHost, iPage eller HostGator. De eier tre datasentre over hele verden: USA (Michigan), Europa (Amsterdam) og Asia (Singapore). Det betyr at de tilbyr god dekning til nesten alle større byer i verden.

I motsetning til de fleste andre webhotellleverandører, har A2Hosting alle sine egne webservere. Ved å kombinere dette med deres hurtigarbeidende maskiner og du får service av høy kvalitet.

planer & Priser

A2 Hosting har mange vertsalternativer, fra delt hosting til dedikerte servere. De har et alternativ for Linux- og Windows-planer som passer dine behov. Det skal bemerkes at Windows-baserte servere koster litt ekstra enn prisene som er angitt nedenfor. Dette er ikke en av de billigste leverandørene, men tilbyr til gjengjeld en god del planer og høy ytelse å dekke for prisen.

Delt hosting

Startpakke er delt hosting med en startpris på $ 3,92 i måneden. Det kommer i tre planer: Lite ($ 3,92). Bra alternativ for et enkelt nettsted, siden det kommer med 1 nettsted, 5 databaser, ubegrenset lagring og overføring, cPanel og gratis SSL (Secure Sockets Layer) & SSD (Solid State Drives). Swift ($ 4,90); dette alternativet har de samme funksjonene som Lite, bare med ubegrensede nettsteder og databaser. Turbo ($ 9,31); dette alternativet har to tilleggsfunksjoner, Turbo – raskere lastetid for side og A2 Site Accelerator for å øke ytelsen til nettstedet ditt.

Forhandlervert

Forhandlervert er for de som ønsker å være vertskap for sine egne kunder, og det kommer i fire planer: Bronse ($ 13,19 / mo), Silver ($ 18,47 / mo), Gold ($ 24,41 / mo) og Platinum ($ 40,91 / mo). De varierer fra 30 GB lagring, 400 GB overføring, 40 kontoer (bronse) til 200 GB lagring, 2 TB overføring og 100 kontoer (Platinum).

VPS Hosting

Fra tilbudene er det også VPS Hosting med tre pakker, hver med sine tre planer. Ustyrt VPS (starter på $ 5 i måneden) for erfarne utviklere, Managed VPS (starter på $ 32.99 i måneden) for mer kraft og støtte sammenlignet med delte hostingplaner og Core VPS (starter på $ 32.99 i måneden) med Managed VPS og Root Access.

Dedikert serververt

Et annet sett med planer kommer i form av en dedikert serververt. Det er fire planer tilgjengelig: Semi Dedicated Server (starter på $ 9,31 i måneden), Unmanaged Flex Server (starter på $ 99,59 i måneden), Managed Flex Server (starter fra $ 141 i måneden) og Core Flex Server (starter fra $ 141 i måneden).

Det koster 25 dollar for å overføre kontoen din til et annet datasenter eller oppgradere / nedgradere hostingplanen din. Alt er gjennomsiktig og åpenbart, så du trenger ikke å bekymre deg for plutselige og ukjente anklager.

A2Hosting-funksjoner

Selv fra begynnelsen er det en tretrinnsregistrering som vil gjøre ting enkelt. De godtar alle de vanlige betalingsmetodene som kredittkort, PayPal, sjekker, bankoverføringer og enda mindre kjente, som Skrill og PayULatam. Kontoen din blir aktivert øyeblikkelig, slik at du kan komme til den med en gang.

Denne leverandøren av webhoteller har mange funksjoner og planer om å hjelpe deg med å tilpasse opplevelsen din på best mulig måte.

Delt hosting er der for personlige blogger eller nettsteder. Det tilbyr WordPress, Joomla! og Drupal-optimalisering, Turbo-servere som har 20 ganger raskere lastehastigheter (bare med Turbo-plan) og enkle å bruke funksjoner.

Hvis delt hosting ikke er nok for deg, er det en VPS-hosting som kommer med mer kraft. Noen av hovedfunksjonene er større hastigheter og sikkerhet. Det brukes mest av utviklere. Denne planen tilbyr alt du trenger for å være vert for flere komplekse nettsteder, fra rottilgang til Full HostGuard Management-system (VPS-kontrollpanel som hjelper klienter å administrere sine virtuelle servere enkelt).

Dedikerte servere tilbyr mange alternativer til de som trenger noe ekstra. Du kan gå med den ikke-administrerte serveren hvis du er en erfaren utvikler eller en systemadministrator. Det er et alternativ for en administrert server hvis du vil betale litt ekstra for å få noen andre til å hjelpe deg med serveradministrasjonen.

Forhandler hosting alternativet tilbyr mange funksjoner som hjelper deg å være vert for en høy kvalitet server for andre mennesker. Fra WHM (Web Host Manager) kontrollpanel til eNom-konto som hjelper deg med å videreselge domenenavn. Alle planer (ved siden av bronsen) leveres med WHMCS – en plattform for webhosting og automatisering for å hjelpe deg med klientstyring.

Som nesten alle andre webhotellleverandører på markedet bruker A2 Hosting kjent cPanel for administrasjon av nettsteder (For Linux). Hvis du velger Windows hosting, bruker du Plesk kontrollpanel. Plesk ligner cPanel, bare ikke så berømt siden Linux er enklere og foretrukket OC for webhotell.

A2 Hosting har 99,9% oppetid. Etter litt undersøkelser fant vi at dette var ganske sant, siden gjennomsnittlig oppetid for denne nettleverandøren er rundt 99,97%. Tatt i betraktning at dagens standard i bransjen er 99,90% som er et imponerende antall og bør skryte av.

Som de hevder, er de den raskeste delte hostingleverandøren med et gjennomsnitt på 316ms i lastetidene. Det er nesten halvparten så lavere enn noen av de andre leverandørene som iPage og IdeaHost. Det er alltid bra når websiden din lastes raskere med 2 sekunder, selv om den ikke virker så stor forskjell for noen. Dette er arbeidet til SSD (Solid-State Drive) som er ganske kjent for sin hastighet.

En måte å øke ytelsen på nettstedet ditt kommer fra programvare som CloudLinux (lett virtuelt miljø som holder høy ytelse), HTTP / 2 (det gir raskere lastetid enn HTTP), Websocket (flott for live innhold siden det skaper en toveis interaksjon mellom en nettleser og et nettsted), RailGun (cacher nettsteder med dynamisk innhold) og HHVM (det hjelper med programmer skrevet i PHP og Hack). All informasjon om webvertsverktøyene deres kan enkelt finnes på deres hjemmeside.

Hvis du ønsker å migrere serveren din til en annen hostingleverandør, med A2 Hosting kan du gjøre det gratis. Hos noen andre leverandører kan det være ganske hodepine (selv uten gebyrer), men A2 holder seg på toppen av spillet ved å gi deg en hjelpende hånd. Eneste kravet til dette er at du brukte en cPanel før migreringen.

En virkelig nyttig sikkerhetsfunksjon er deres HackScan-tjeneste, som inkluderer hosting-brannmur, virusscanner og 24/7 sikkerhetsovervåking. Noen planer tilbyr gratis SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikater som hjelper deg å kryptere og beskytte nettstedene dine. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre med disse sikkerhetsløsningene, fikk A2 Hosting deg dekket. Supportstaben deres er der for å bruke disse sertifikatene på domenene dine, slik at du ikke trenger å bryte hodet.

En annen form for sikkerhet kommer som Patchman, som kan øke sikkerheten og optimaliseringen. Den oppdager utdatert programvare, setter automatisk infiserte filer i karantenen og lapper sikkerhetsproblemer med CMS-er som WordPress, Joomla! og Drupal.

A2 Hosting går bra med utviklere siden den tilbyr mye støtteverktøy for dem som forskjellige versjoner av PHP (fra 5.4 til en ny 7.1) og Frameworks for dette språket (Laravel, Symfony, CodeIgniter). Det er også MySQL (5.6) databaser, Python (2.6, 2.7, 3.2) og Apache (2.2) servere, PERL 5.10 språk, FTP / SFTP (Transfer Protocols brukes til å flytte filer fra klient til server og omvendt) og Node. js (JavaScript runtime build). I utgangspunktet inkluderer de alt som en utvikler kan synes er nyttig. Ved siden av alle disse programvareløsningene har de også nyheter og opplæringsprogrammer om saken.

Noen mindre feil hos denne leverandøren av webhoteller er at de billigere planene har noen begrensninger. For eksempel er ikke Turbo-alternativet som er deres stolthet og glede ikke tilgjengelig med de laveste prisplanene. Dessuten tilbyr Lite Shared hosting plan bare 1 nettsted og 5 databaser, noe som bare kan være nok for noen grunnleggende brukere. Tatt i betraktning at prisen på disse planene er høyere enn konkurrentene deres, kan føre til at noen blir borte fra A2 Hosting.

Kundeservice

Kundestøtte er et av de større poengene når du velger en riktig webhotellleverandør. A2 Hosting har en hjelpsom og vennlig kundesupport med 24/7/365 tilgjengelighet. De har alle standardmetodene for å nå dem som e-post, nettprat og innsending av billetter eller via en telefonsamtale. Siden de er basert i USA, kan gratis telefonsamtaler bare brukes der. Support støtter direkte forbindelse, og svarprosenten er veldig høy.

Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, har alle planene en tilbakebetalingstidspunkt når som helst. Det betyr at du før de første 30 dagene kan få full refusjon, og etter det en pro-rangerte refusjon. Domeneregistreringer, installasjonsgebyr og migrasjonsavgift er ikke i denne policyen.

Pros & Ulemper med A2Hosting

Pros

 • Virkelig raske hastigheter
 • Over gjennomsnittlig oppetid
 • Gratis nettsted migrering
 • Vennlig kundesupport

Ulemper

 • Begrensninger i grunnleggende planer
 • Nedgradering og oppgradering avgifter

Konklusjon

Selv om A2 Hosting ikke er så kjent som noen av de lignende webhotellleverandørene, klarer den å være i par med de fleste av dem. Det kan føles litt dyrt for noen, men når man legger merke til høye hastigheter og utmerket oppetid, balanserer det hele. Hvis du er i et seriøst selskap eller utvikler virksomheten på nettet, kan dette være den rette leverandøren for deg. Med mengden penger som følger planene deres, er det ikke rart hvorfor de tilbyr service av høy kvalitet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map