Anmeldelser av InMotion Hosting

InMotion Hosting tilbyr et bredt utvalg av hostingpakker: forskjellige delte hostingplaner, VPS-pakker, dedikerte servere og forhandlerhotell. Selskapet fokuserer på å tilby førsteklasses tjenester ved å bruke de nyeste maskinvare- og programvareteknologiene og et godt trent team.


Selskapet sikter mot forretnings- og bedriftsbrukere, som har råd til å betale litt mer for støtte og pålitelighet i toppklassen. InMotion har en 100% kundetilfredshetspolicy, og tilbyr 90 dager pengene tilbake-garanti for kontrakter som er lengre enn 6 måneder.

InMotion har levert hostingløsninger siden 2001 og har i dag to datasentre, en i Virginia Beach og en i Los Angeles. I tilfelle av VPS- og dedikerte hostingpakker kan klienten velge stedet for serveren.

Etter vår erfaring klarte InMotion å holde seg oppdatert på webhotellspillet, takket være deres sterke etiske sans. De vil rett og slett ikke gi deg noe mindre enn pengene dine er verdt og gjøre avtalen bedre med bonuser som ingen andre hostingleverandører gir. For eksempel SSD-lagring trenger du ikke betale ekstra penger for og gratis automatiserte sikkerhetskopier. Verden for webhotell er en verden fylt med prissetting av triks, salg og kontrakter som prøver å binde deg selv selv om selskapet tilbyr en mindre enn tilfredsstillende tjeneste. I denne verdenen er InMotion et håpfyr, og gir kundene sine avanserte webhotelltjenester for virkelig overkommelige priser.

Det er en god sjanse for at du har kommet over InMotion, takket være annonsene deres. Det er fordi det er et stort selskap som lagrer mer enn 300 000 domener.

Hva er bra med InMotion Hosting?

Rimelige priser: fra en høykvalitets webhotellleverandør kan du bortsett fra være dyr. Faktisk er InMotion veldig rimelig. Deres forretningshotellplan starter fra $ 3,49 / mo, mens WordPress optimaliserte hosting til $ 2.95 / mo, og slo de fleste av konkurrentene.

Pålitelig og anerkjent selskap: InMotion har vist seg å være pålitelig og dedikert til å tilby topp service gjennom årene. Det har vært et CNET-sertifisert vertsfirma 10 år på rad, og har blitt akkreditert av BBB (Better Business Bureau) med en A + -tjenestevurdering (A + er den beste og F er den dårligste vurderingen).

Lang pengene-tilbake-periode: Selskapet står bak tjenestene deres, og de vil garantere at alle kundene alltid vil få pålitelig hosting-tjeneste og støtten de trenger. Alle hostingplaner som har seks måneder eller lengre kontraktperiode dekkes med 90-dagers pengene tilbake-garanti. Alle månedlige fakturerte pakker er kvalifisert for full refusjon innen 30 dager. Sjekk ut InMotion sine vilkår for alle detaljer.

24/7 Premier Support: den er gratis inkludert i hver hostingpakke og er opptatt av å hjelpe sine kunder uansett tidspunkt på dagen på dagen i året. Støtten er tilgjengelig via telefonisk chat og e-postbilletter. For gjør-det-selv-type kunder er det en enorm samling online veiledninger tilgjengelig, og også et samfunnsbasert spørsmål&En støtte som vanligvis besvares innen 60 minutter.

Pålitelig, raskt og sikkert: Med sine to høyt sikrede datasentre lokalisert på vest- og østkysten, som overvåkes 24/7, sørger InMotion for at nettverket deres er opp 99,99% av tiden. MaxSpeed-sonene sikrer at nettstedet ditt kjøres opptil 6 ganger raskere enn på vanlige hostingkontoer.

Hva er dårlig med InMotion Hosting?

Lengre kontoaktivering: nyopprettede kontoer aktiveres ikke umiddelbart; de må bekreftes på telefon. Dette kan ikke være et problem for amerikanske kunder, men kan forårsake problemer for ikke-baserte kunder.

InMotion Oversikt

Vi har en sterk start her, ikke sant? Men ikke la entusiasmen min lure deg. La oss se på hva InMotion Hosting har å tilby kundene sine. Først skal jeg se på hver type hostingplan de tilbyr og prisene som er knyttet til den.

De tekniske aspektene ved InMotions hostingplaner er heller ikke noe å glemme. Vi er her for å fortelle deg bare om de i denne anmeldelsen. Vi skal undersøke alle aspekter av InMotion-tjenesten og se hvor bra serverne deres fungerer i henhold til statistikk tatt i over ett år.

Planene & Priser hos InMotion

InMotion tilbyr mange typer hosting med minst tre forskjellige pakker for hver. Jeg begynner med de billigste og flytter opp til de dyreste.

Delte vertsplaner – På nettstedet deres refererer de til dette som “Business Hosting” for å gjøre det hørbart fengende. Hver gruppe av deres delte hostingplaner tilbyr flere nettstedsdatabaser, parkerte domener og underdomener enn sist. De delte planene i InMotion inkluderer lanseringsplanen for $ 3,49 / mo, Power-planen for $ 3,49 / mo og Pro-planen for $ 7,49 / mo. Pro plans tilbyr ubegrensede nettsteder, databaser og domener, så hvis du trenger så mye ressurser som mulig, enn du vet hva du skal gå til.

Hver av disse lagringsplanene tilbyr ubegrenset lagringsplass og båndbredde og god tid til testing. Hver plan har en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, så du har god tid til å bestemme deg for om du vil holde deg til den eller ikke.

WordPress Hosting – Det er nesten det samme som delte hostingplaner når det gjelder maskinvare, båndbredde sammen med antall nettsteder, databaser og domener. Forskjellen er at denne hostingtjenesten er finjustert for WordPress. Det tilbyr nyttige funksjoner og rikelig med støtte som gjør det å drive et WordPress-nettsted mye enklere og mer effektivt.

Cloud VPS Hosting – Du kan også ha din virtuelle private server hvis du trenger flere serverressurser enn hva en delt plan kan tilby. Den er rask, kraftig og har et arsenal av funksjoner, hvorav den ene er den sky-drevne infrastrukturen som sikrer en konstant, uknuselig oppetid gjennom året. Denne topp moderne Linux-baserte SSD VPS-hosting-serverne administreres alltid av dyktige hender, og sikrer at du får det beste ut av dem. Det er ikke en vanskelig ting å gjøre med SSD-er som gir en tre ganger raskere tilgang til alle dataene dine.

VPS-hosting hos InMotion kommer i tre forskjellige lag. VPS-1000HA-S som tilbyr 4 GB RAM, 75 GB lagring, 4 TB båndbredde og 3 IP-adresser for $ 29.99 / måned. Det andre nivået er VPS-2000HA-S, som tilbyr 6 GB RAM, 150 GB lagring, en 5 TB båndbredde og 4 IP-adresser. Til slutt, den høyeste planen, VPS-3000HA-S kommer med 8 GB RAM, 260 GB lagring, 6 TB båndbredde og 5 IP-adresser.

Dedikert serververt – Hvis du har et stort nettsted og virkelig trenger å gå ut, har InMotion en av de beste løsningene for deg på markedet. Deres dedikerte servere kan konfigureres for å passe perfekt til alle dine behov. De kan gi deg en enkelt og dobbel prosessorserver med gratis SSD-er, og gi deg all den fleksibiliteten og påliteligheten du noen gang trenger. Serverne er fullstendig administrert, så noen sørger alltid for at ytelsen og dataene dine forblir intakte. Det er seks nivåer blant InMotions dedikerte serverplaner, og hver har dobbelt så høy ytelse som forrige tilbud. Prisene deres starter på $ 99,99 / måned og beveger seg helt opp til $ 489,99 / måned.

Forhandlerplaner – Hvis du vil åpne din egen webhotellvirksomhet, med ditt eget etikett og merke, tilbyr InMotion noen solide muligheter for deg. Du kan starte virksomheten for så lite som $ 22,39 per måned, med en plan som tilbyr 80 GB lagringsplass, 800 GB båndbredde, gratis dedikert IP og ubegrenset cPanels. Det er 5 flere planer med doble, tredobbelte og enda flere ressurser som går helt opp til $ 84,99 / måned.

Funksjonene til InMotion

InMotion tilbyr en virkelig funksjonsrik tjeneste med mange freebies og verktøy som gjør jobben enklere. Men først skal jeg snakke om det grunnleggende, som er det viktigste. Server oppetid og hastighet er det du betaler for. InMotion har oss definitivt dekket gjennom et helt år i så henseende.

oppetid – Det er jævlig nær perfekt, siden det sjelden synker fra 100% til noe som 99,98% gjennom året. Det er virkelig pålitelig.

Raske servere – Dagens internett handler om tilgangshastighet. Å ha lasting i høy hastighet for nettstedet ditt er ikke bare viktig fra et brukeropplevelsesperspektiv, det teller også som en uavhengig rangeringsfaktor i Googles algoritme. Derfor er det flott at InMotion stort sett kjører konkurransen, og får nettsteder til å laste inn på mindre enn et sekund. Du kan forvente lastehastigheter et sted mellom 460 ms og 770 gjennom hele året.

Gratis SSD-stasjoner – De fleste vertsleverandører koster separat for SSD-lagring med stor ytelse. Du kan vanligvis ha dem i sine avanserte planer, men InMotion tilbyr SSD-lagring gratis selv innenfor de mest grunnleggende planene.

Gratis migrering av nettsteder – Et økende antall hostingleverandører tilbyr gratis migrering av nettsteder, og InMotion er ikke annerledes. De vil flytte nettstedet ditt til sine servere gratis. Du kan ha to timer av systemadministratorens tid, som du raskt kan flytte nettstedet ditt og alle filene dine fra et sted til et annet.

Gratis sikkerhetskopiering – Å lage sikkerhetskopier av nettstedet og filene dine er det ultimate sikkerhetstiltaket. Du kan opprette duplikater av alle filene dine hver dag, slik at du alltid er forberedt på å håndtere eventuelle sikkerhetstrusler som kan oppstå.

Gratis premium Sucuri-plugin – Hvis du bruker WordPress, vil du være glad for å høre at denne premium-pluginen kommer gratis. Den skanner jevnlig nettstedet ditt for sikkerhetsrisiko og utnyttelse, lar deg gjøre eksterne sikkerhetskopier, samtidig som du også beskytter nettstedet ditt mot spam og virus. Du betaler 16,66 dollar per måned for dette produktet ellers, men med InMotion får du det gratis.

cPanel og WHM – Å ha et bransjeledende kontrollpanel og Web Host Manager er obligatorisk for en vertsleverandør i dagens marked. InMotion har dette i sjakk med et brukervennlig grensesnitt og noen gode web-apper.

Støtte for større innholdsstyringssystemer – Du kan installere WordPress, Drupal eller Joomla! og andre innholdsstyringssystemer med et enkelt klikk. Dette lar deg opprette et nettsted fra grunnen av i løpet av de første timene etter bruk av InMotion sine tjenester.

Root tilgang tillatt – Du kan ha rottilgang til serveren din uten problemer.

e-handelsoptimalisert tjeneste – eCommerce-plattformer som Magento, WooCommerce, Shopify, Petrashop, Siteground, kjører veldig bra på InMotion-servere, takket være deres optimalisering for hastighet og pålitelighet. Prosessen med å integrere en betalingsprosessor gjøres uendelig mye med å ha hjelp gjennom hvert trinn. Denne enorme hodepinen er gjort til en tur i parken.

Google Apps-integrasjon – Du kan koble til omtrent hvilken som helst Google App via en fin liten tretrinns veiviser.

Kraftig Smartwall Threat Defense System – Det er en stadig nærværende fare for DDoS-angrep med så mange usynlige nettkriminelle som lurer på nettet. InMotion har inngått samarbeid med Corero Network Security for å gi sine kunder dette unike sikkerhetstiltaket mot DDoS-angrep.

InMotion sin kundestøtte

InMotion opplyser at de er ledende innen kundestøtte på nettet, og at de tilbyr en usedvanlig “menneskelig” opplevelse. Selv om dette er en veldig dristig uttalelse de har, har de definitivt rett til å komme med det.

Mange representanter for kundesupport virker som mennesker du ikke vil snakke med i noen annen situasjon. Noen gjør til og med ting verre ved å gjøre et lite rutineproblem til et flerukers fiasko som krever mange telefonsamtaler og e-postmeldinger for å ordne opp. Men InMotion lar ikke det skje.

De ble ledende innen kundesupport fordi de tar rundt to minutter å svare i live chat og komme til å løse et problem etter at du fortalte dem hva det er. Vår erfaring med kundesupportteamet var fantastisk hyggelig hele veien. Med en rask responstid og et nyttig individ som gjør alt for å sikre at du er klar til å fungere, er all kundesupport handler om. InMotion sørger for at du kan glede deg over det hver gang du har et spørsmål eller et problem som må løses.

Oppetid og ytelsesresultater med InMotion Hosting

Vi har overvåket InMotion i over tre måneder nå, og vi tror at det er på tide å avsløre oppetidspostene og resultatene for resultatene. Det testede nettstedet er bygd med WordPress og er vert i deres West Coast datasenter i Los Angeles på en delt hosting-server.

Det er en stund siden vi la ut nyheter om InMotion Hosting’s oppetid og ytelse. Nå er det på tide å avsløre mer info. Vi har kontinuerlig overvåket testnettstedene våre de siste to årene UptimeRobot og her er vårt resultat.

inmotion hosting oppetid februar 2018

InMotion Hosting – Uptime februar 2018

Gjennomsnittlig responstid er rundt 200 ms, mens oppetiden de siste 30 dagene er 99,99% (3 minutters driftstid) – fantastiske resultater.

La oss se hvordan nettstedet vårt presterte med Pingdom hastighetstest:

inmotion hosting ytelse på nettstedet

Igjen, resultatene er fantastiske. Et veldig tunge nettsted med en sidestørrelse på 1,4 MB fullastet på under 3 sekunder. Fantastisk! Vi kunne oppnå bedre resultater som senker sidestørrelsen og optimaliserer siden med utnyttelse av nettleserbufring og CSS og JS-minifisering, men for vår test fungerer dette også bra.

Et annet nettsted med InMotion fikk enda bedre resultater med Pingdoms hastighetstestingverktøy:

inmotion hosting Pingdom hastighetstest februar 2018

Det er sant, at det andre nettstedet har en mye mindre størrelse, og det er en statisk webside, ikke et WordPress-nettsted som det første, men hastigheten er bare fantastisk: fullastet på 0,3 sekunder!

Gamle oppetidsresultater:

Fra testen vår resulterte det at InMotion har en veldig god oppetid. I løpet av de tre siste månedene var oppetiden for det overvåkede nettstedet 99,99%, og i løpet av de siste 30 dagene var det 99,98%. Hvis vi tar i betraktning at nettstedet er vert på en delt konto, er disse resultatene veldig gode. Gjennomsnittlig responstid er rundt 496 millisekunder. Konklusjonen er at InMotion gir en jevn og pålitelig webhotell. Følgende skjermbilde ble hentet fra UptimeRobot, verktøyet vi brukte til å spore oppetid:

inmotion oppetidsmarsj 2016

InMotion – Uptime mars 2016

Responstiden er veldig god. Men vi vil også vite hva lastetiden til den faktiske nettsiden er. For å teste dette brukte vi nettstedets hastighetsverktøy fra Pingdom. For dette velger vi to nettsteder, en som er vertskap på østkysten og en som er vert i vestkysten datacentre. Vi utførte flere tester gjennom Pingdom, tester fra Dallas, New York City og San Jose også.

Resultatene av tidstestene våre med Pingdom er som følger:

 Pingdom’s Server:DallasNY CitySan Jose
IMH østkysten1,24 s1,14 s2,09 s
IMH vestkysten1,41 s798 ms2,36 s

Disse resultatene er veldig gode, med tanke på det faktum at de testede nettstedene er vert på delte servere og hvert nettsted laster fullstendig under 3 sekunder. Her er noen skjermbilder fra Pingdom med de dårligste resultatene:

stemning østkysten pingdom test

InMotion – østkysten

InMotion - West Coast

InMotion – West Coast

Så hva er konklusjonen? Fra våre tester og oppetidsposter gir det klart at InMotion klarer seg veldig bra selv med delt hosting. 99.99% oppetid er også veldig gode resultater, noe som betyr at det overvåkte nettstedet de siste tre månedene ikke var tilgjengelig i omtrent 12 minutter. Disse resultatene er utenfor de fleste andre delte hostingleverandører, derfor anbefaler vi InMotion til alle dere som leter etter en pålitelig forretningshotellplan.

Er InMotion bra for PrestaShop Hosting?

Fra våre tester og undersøkelser fant vi InMotion å være en av de beste hostingleverandørene for PrestaShop-butikker. Hvis du vil starte nettbutikken din raskt, kan du med InMotion be om at PrestaShop blir installert på nettstedet ditt rett ved påmelding. Dette vil spare deg litt tid, og butikken din vil være klar til å brukes når kontoen din er aktivert. At du kan velge å installere PrestaShop senere ved å bruke Softaculous ett-klikk-installasjonsverktøy i kontrollpanelet. Vi anbefaler InMotion på det sterkeste for å opprette et nettsted for e-handel.

Er InMotion bra for WordPress Hosting?

En av testnettstedene våre som er vert for InMotion, er bygget med WordPress, og vi fikk veldig gode resultater med det. Hvis du ønsker å opprette et WordPress-nettsted og være vert for det med InMotion, kan du velge en av deres WordPress-optimaliserte hostingplaner, som starter på $ 2.95 / måned og tillater hosting ett nettsted.

Du kan installere WordPress ved å bruke et 1-klikks installasjonsprogram, eller du kan be om installasjon på kassen siden du bare planlegger det. Dette lar deg starte nettstedet ditt rett etter at du har mottatt innloggingsinformasjon fra deres kundesupport.

Ved siden av dette kan du bruke den fantastiske BoldGrid-sidebyggeren for WordPress til å lage fantastiske destinasjonssider og tilpasse WordPress-nettstedet slik du ønsker. BoldGrid er gratis å bruke for alle InMotion-vertskunder; den er inkludert i hver hostingplan. Du kan finne ut mer om denne sidebyggeren i vår BoldGrid-anmeldelse.

Fordelene & Ulemper ved å bruke InMotion Hosting

InMotion er etablert som en førsteklasses hostingleverandør. Det tilbyr pålitelighet, lastetid med høy hastighet, fantastisk kundesupport og mange ekstra gratis tjenester. Men akkurat som noe annet i verden kommer det med noen små frustrasjoner. Her er oppturer og nedturer ved InMotion hosting.

Proffene – Hvorfor velge InMotion

 • Du får pengene dine verdt – Prisene for InMotion sine planer er rimelige og gir alt de lover og mer. Du kan være trygg på at med en 100% årlig oppetid og en gjennomsnittlig lastehastighet på 600 millisekunder, vil nettstedet ditt prestere på sitt beste hele tiden. Men hvis det oppstår problemer, kan du stole på at kundesupporten svarer deg på mindre enn 5 minutter.
 • 90 dagers pengene tilbake-garanti – Du kan bruke all tiden du ønsker på å teste InMotion og se om det passer deg (som det vil). Selskapet har gått lett på første tidtakere, ganske enkelt fordi de er sikre på at de ikke har noen grunn til å flytte andre steder.
 • Massevis av integrasjoner og gratis plugins – Det er utrolig enkelt å få et CMS på InMotion sitt kontrollpanel. De fleste av dem har også premium sikkerhetsplugins som hjelper deg å sove godt, vel vitende om at nettstedet ditt er beskyttet mot alle vanlige trusler. Du kan også velge mellom mer enn 310 applikasjoner for å gjøre daglige oppgaver til en tur i parken.
 • Gratis nettstedoverføring – Mens noen hostingleverandører krever omtrent $ 150 for migrering av nettsteder, gjør InMotion det gratis, noe som krever noe mer enn litt samarbeid fra deg.
 • Gratis sikkerhetskopiering – Det blir også betalt sikkerhetskopi mange steder, men InMotion tilbyr dem helt gratis.

Ulempene – Hvorfor ikke velge InMotion

 • Du får kun den annonserte prisen hvis du signerer en 24-måneders kontrakt – Dette konseptet er ikke noe nytt i webhotellvirksomheten. De fleste selskaper krever at du melder deg på minst 2 års tjeneste, hvis du vil ha de laveste prisene. Dette gir deg en bedre avtale og gir dem litt forsikring om at de vil ha deg som deres klient i 2 år. Å tiltrekke deg enn å ha meldt deg på i 2 år er et veldig vanlig triks blant webverter. Nesten alle bruker det.
 • Lang bekreftelsesprosess – Å registrere seg til InMotion er ikke så lett for de som bor utenfor USA. Du får ikke tilgang til en øyeblikkelig konto etter at du registrerte deg. I noen tilfeller må du bekrefte deg med ID-kort eller pass. Dette skyldes selvfølgelig sikkerhet, men det kan være en stor avkjøring for mange potensielle kunder.
 • Noen begrensninger i planen – Du kan ikke ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt hvis det er større enn 10 GB. Men få nettsteder vil bli så store, hvis de ikke gir en stor mengde innhold som bilde- eller videogallerier. Hvis du fortsatt vil gå med gratis sikkerhetskopiering etter å ha overskredet 10 GB, enn du bare kan gjøre det hver fjerde måned. For hyppige oppdateringer av den størrelsen, må du betale en avgift på 49 dollar. Dette virker som en god del for meg.

Konklusjon – Er InMotion en god vertsleverandør?

Det er sannhet at InMotion ikke er det billigste webhotellfirmaet. Imidlertid, hvis du har råd til å betale noen ekstra kroner, med InMotion kan du sikre at nettstedets oppetid og ytelse vil være utmerket.

De er blant de få hostingleverandørene som vi kan gi pengene våre til. Dette er ganske enkelt fordi de dukker opp og gir deg det de har lovet. Vi kan varmt anbefale InMotion til alle som ønsker å starte et nettsted eller ønsker å flytte deres allerede eksisterende nettsted til noe bedre. Du har alt du trenger og mer!

Takket være sin utmerkede støtte, pålitelige servere og oppgraderingsalternativer, tildelte WebHostingMedia.net InMotionHosting følgende priser:
inmotion beste forretningshotell 2016inmotion beste forretningshotell 2017

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map