CloudWays gjennomgang

Her er et firmanavn du ikke vil høre for mye om. Cloud hosting har mer og mer vekt på vertsmarkedet, ganske enkelt fordi det er kjempebra og nyttig. Hvis teknologien er i hendene på et pålitelig selskap som får den til å fungere, enn å bruke den, kan det være gunstig for en hvilken som helst virksomhet eller privat nettsted. Det gjør ting uendelig enklere for sluttbrukeren, og vi kan også ha mye raskere og mer pålitelige nettsteder takket være skyhosting. Siden nettstedet vårt er lagret på en hel arkitektur av servere i stedet for bare en harddisk, er det praktisk talt ingen nedetid.


CloudWays har definitivt lyktes med å bringe alle disse fordelene til bordet. De tilbyr til og med en morderstyrt WordPress-hosting som tar mye av vekten fra brukerens skuldre. Likevel har jeg ganske mange blandede følelser rundt dem. Det er ikke noe å snakke om, men CloudWays har mange oddititeter sammenlignet med andre selskaper. Så la oss se hva slags selskap dette er, hva slags tjenester de tilbyr og til hvilken pris.

CloudWays oversikt

CloudWays er et selskap lokalisert på Malta, som fungerer som et integrasjonspunkt for mange skytjenester. Alle disse tjenestene administreres fra en enkelt konsoll og fungerer som et rikt miljø for PHP-apputvikling og nettsteder. Fordi CloudWays har datasentre lokalisert over hele verden, vil brukeren alltid være innen rimelig avstand til et. Dette garanterer videre kvaliteten og hastigheten på tjenesten du trenger.

CloudWays fikk stort sett positive anmeldelser som skyldes stabiliteten, påliteligheten og den generelle konsistensen av alle tjenestene de tilbyr. For ikke å nevne at CloudWays har andre hyggelige overraskelser i vente for sine kunder. Det er ikke sikkert at de er billigst (bare $ 2- $ 3 mer) blant kommersielle vertsselskaper, men de har definitivt løst webhotell.

ColudWays planer og priser

En virkelig fantastisk ting jeg likte med CloudWays, er at du kan prøve tjenestene deres og få en webside igang uten å betale en krone foran. Du kan prøve deres grunnleggende hostingplan i to uker, få nettstedet ditt i gang og deretter bestemme om du vil bruke tjenestene deres eller ikke. Det er en virkelig rettferdig måte å starte ideelt med en potensiell kunde.

skyveier fleksible, transparente priser

De tilbyr til og med noen lommebokvennlige betal-som-du-går-planer. Dette er flott fordi du i utgangspunktet bare betaler for det du bruker. Hvis du bestemmer deg for å avbryte tjenesten din mens du er 10 dager ut i måneden, blir du bare belastet for nevnte 10 dagers tjeneste. Svært få andre vertsleverandører har denne prisstrukturen og CloudWays er absolutt verdt å prise for den. Men glansen er sløvet på grunn av mangel på domeneregistrering, inkluderte e-postadresser og en ikke alltid pålitelig telefonsupport.

Hver bruker har sin egen dedikerte servermaskinvare og sin egen IP-adresse. Du kan velge deg en server fra et av disse stedene. Alle har SSD-er for lagring, så de vil definitivt prestere i høy hastighet. Selv om dette er bra og alt, klarer CloudWays å gjøre det enda bedre. Det binder deg ikke til deres tjenester alene, og lar deg legge til tjenester fra andre leverandører som DigitalOcean, Google, Amazon eller Vultr.

prisvekstbord for skyveier

Unødvendig å si at CloudWays støtter omtrent alle større innholdsstyringssystemer og handlekurver du vil bruke. Du kan installere WordPress, Joomla !, Magento eller Drupal innen noen få korte klikk, men du kan også legge til alle andre PHP-baserte CMS du ønsker å bruke.

CloudWays er unik for de fleste hostingleverandører ved at den bruker ressursene samlet fra flere grupperte servere. Du trenger ikke å rote deg med klassiske delte hostingplaner der du deler serverressursene dine med hundrevis av andre nettsteder. Du vil i stedet ha ditt eget sett med dedikerte ressurser, selv om du starter med den rimeligste planen, som er $ 5 per måned. For dette får du 20 GB lagringsplass, 1 TB premium båndbredde, 512 MB RAM og en prosessor med en kjerne.

Men du kan gå helt opp til 765 dollar, avhengig av hvor mye ressurser du trenger. For den typen penger får du 640 GB lagringsplass, 9 TB premium båndbredde, 64 GB RAM og en 20-kjerners prosessor. Dette er CloudWays måte å si “slipp løs kraken”! Mengden fleksibilitet i hvordan du kan bruke ressurser på nettstedet ditt, er stort for enhver voksende eller stor online virksomhet der ute. Spesielt hvis du kjører det på et ressurssultent system som Magento.

Dette er fantastiske ting, men CloudWays mangler noen få viktige funksjoner. Det er ikke store problemer, siden du enkelt kan jobbe deg rundt dem, men det er viktig å nevne. For det første får du ingen e-postkontoer med CloudWays-planer, mens omtrent hver hostingleverandør tilbyr rundt 50-250 e-postkontoer med de fleste av planene sine. For det andre er det ingen alternativ for domeneregistrering, så du må gå til en annen registrar som GoDaddy for å kjøpe domenene dine.

Ytelse og oppetid

CloudWays har et utrolig solid skybasert system, som hovedsakelig er takket være det faktum at de har inngått et samarbeid med noen av de beste skyleverandørene i bransjen. På samme måte som andre nettsky-hostingtjenester, har CloudWays en oppetid på 99,99% og lastehastigheter rundt 400 – 600 millisekunder. Lastetidene deres er 40% -50% bedre enn hva du ville fått fra en vanlig hosting-tjeneste, som beviser at skysystemer er veien til fremtiden.

CloudWays-funksjoner

cloudways funksjoner

Serverovervåking – En av de mest nyttige funksjonene i CloudWays er serverovervåking. Du kan se variabler som inaktiv CPU, innkommende trafikk og avlesninger per sekund gjennom en rullegardinmeny. Du kan også se en graf som viser belastningen din på skyserveren.

Gratis nettsted migrering – Å ha noen til å flytte det allerede eksisterende nettstedet ditt til en pålitelig skytjeneste er alltid bra. For ikke å nevne at det går lett på lommeboka og tar vekten av skuldrene. BlueHost krever $ 150 for den samme tjenesten.

Daglige sikkerhetskopier og utvinning med ett klikk – Fordi dataene dine ikke bare lagres på en enkelt harddisk, snarere i et helt nettverk, er gjenoppretting utrolig enkel. Det er ingen sikkerhetskopifunksjon du kan betale for, fordi den gjøres automatisk hver dag, og du kan gjenopprette nettstedet ditt med et enkelt klikk.

Varsler gjennom chatprogrammer – Du kan stille inn CloudWays ’til å sende deg en melding på Slack, HipChat, e-post og andre tjenester. Hvis for eksempel nettstedet ditt ikke kan nås på mer enn ett minutt, får du en melding om det. Den vil også varsle deg hvis det er en oppdatering du må installere, har en anbefaling til deg, og den vil også svare på mange supportspørsmål du måtte ha.

Flotte utviklerfunksjoner – CloudWays tilbyr et virkelig fantastisk miljø for utviklere å teste og koordinere arbeidet sitt. De er i stand til å sette opp distribusjon fra sitt Git-lager, og kan også distribuere ubegrensede applikasjoner. Utviklere kan bruke RESTful API for å lette skriptoperasjonene sine. Den innebygde iscenesettelsesmekanismen lar utviklere også flytte sine nye koder til et testmiljø.

Automatiske sikkerhetskopier – Du kan konfigurere automatiske sikkerhetskopier av bilder av skyserver og gjenopprette nettstedet ditt med et enkelt klikk. Serveren tar sikkerhetskopi hver dag, to dager, hver uke eller annen tidsperiode du angir for den. Dette er en flott freebie å ha, siden så mange andre selskaper krever $ 2- $ 20 per måned, bare for å sikkerhetskopiere nettstedet ditt regelmessig.

Vertikal skalering – Vertikal skalering lar deg legge til eller ta bort serverressurser når som helst, i henhold til dine behov. Hvis det for eksempel er en høytid og du forventer en høyere trafikkøkning, kan du alltid oppgradere planen din deretter. Prisstrukturen “pay as you go” lar deg bare betale for det du bruker, slik at du ikke trenger å betale ekstra for ressurser du ikke vil bruke senere.

CloudWays kundesupport

skyveier støtte

Kundesupport tilbyr de samme mulighetene som alle andre selskaper gjør. Du kan nå supportteamet ved å sende inn rapportbilletter, bruke live chat, e-post eller telefon. Hvis du vil ha en rask respons, kan du be CloudWays Bot om hjelp. Men hvis du er villig til å vente litt hvis det er behov, kan du også kontakte supportteamet deres 24/7/365. Du kan øyeblikkelig nå noen via nettprat. CloudWays er konsekvent når det gjelder å holde tiden du må vente under 5 minutter. Deres team er også kunnskapsrike og pålitelige. De har gitt oss nøyaktig informasjon om forskjellen mellom grunnleggende netthosting og deres WordPress hostingplan.

CloudWays Fordeler og ulemper

Jeg er virkelig glad for å ha kommet over et selskap som får så mange ting til rette og tilbyr en rekke unike tjenester. CloudWays har gitt oss mange grunner til å bruke tjenestene deres eller i det minste prøve dem gratis. Så proffene oppveier langt ulempene i dette avsnittet.

Fordeler – hvorfor skal du velge CloudWays

 • En helt gratis prøveperiode – Muligheten for å få nettstedet ditt i gang uten en gang å betale en krone og se hvor bra tjenesten yter i noen uker er virkelig fantastisk. Få selskaper har en så positiv gest.
 • Ingen grenser – CloudWays pålegger ingen begrensninger for antall nettsteder du kan installere mens de fleste andre hostingleverandører gjør. Selv om du betaler dobbelt så mye penger (omtrent $ 10) for hosting-tjenesten din, som du ville gjort på CloudWays. Her betaler du bare for ressursene du bruker, og du står fritt til å gjøre det som du vil. Du kan alltid oppgradere hosting med flere ressurser når du går.
 • Betal som du går prissystem – Det er fantastisk å endelig se et selskap som ikke bare handler om å få penger fra deg for ingenting. Mens andre selskaper får deg til å betale for fiktive tjenester eller tjenester som ellers skal være gratis, betaler du bare for det du bruker på CloudWays. Det er en rettferdig og firkantet avtale, og den har også mange nyttige funksjoner.
 • Enkelt å installere innholdsstyringssystemer og apper – Selv om dette har vært en standard i mange år, er det viktig å nevne. CloudWays gjør det enkelt for deg å installere alle CMS- eller PHP-baserte systemer. Det er også mange appintegrasjoner du kan bruke.
 • Gratis automatiske oppdateringer – CloudWays tilbyr underverkene ved netthosting gratis. Du kan angi at serveren skal lage sikkerhetskopier hver dag, annenhver dag, hver uke eller når du vil. Når du har sikkerhetskopiene på plass og noe går fryktelig galt, vil det bare ta deg et enkelt klikk for å gjenopprette nettstedet ditt, som er virkelig fantastisk.
 • Gratis nettstedmigrering – Det er rart å se et selskap som ber deg betale for en migrering av nettsteder i disse dager, men det er noen. CloudWays krysser ikke den linjen, og de vil gjerne vie en av ekspertene sine til deg i noen timer og få ham til å migrere nettstedet ditt til skyserverne deres..

Ulempene – Hvorfor unngå CloudWays

 • Ingen cPanel – CloudWays tilbyr sin egen konsoll som hjelper deg med å administrere applikasjonene dine og alt annet du vert på serverne deres. Det er ikke så vanskelig å bli vant til, men cPanel er mye mer omfattende.
 • Det krever litt kunnskap å bruke – Å bruke sky hosting krever et nivå av ekspertise å bruke, fordi du selv har en hel virtuell server å administrere. Hvis du ikke er så mye inne på de tekniske detaljene og heller ikke lærer dem, har du mye bedre av å velge et administrert WordPress-hosting.
 • Ingen e-postkontoer eller domeneregistreringer – Dessverre tilbyr CloudWays ikke en av de mest basale tjenestene til et vertsfirma. Dette er muligheten til å registrere domenenavn og ha mange e-postkontoer. Du må gå til en egen domeneregistrator som GoDaddy eller Namecheap for å få et domenenavn for nettstedet ditt.

Konklusjon

Er CloudWays din måte å være vert for et nettsted? Anbefaler jeg det? Det kan være, og jeg kan anbefale dem hjertelig. Selv om det tar litt kompetanse å bruke deres nettskyvertjeneste, kommer den til en fantastisk pris og gir enestående ytelse. De som ønsker å hoppe over alt som er innblandet med teknologi, bør gå til HostGator eller InMotion og andre anerkjente selskaper som tilbyr et godt administrert WordPress-hosting. Annet enn det, er CloudWays et enestående alternativ for hosting av nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map