Contabo gjennomgang

01.06.2020
Hostinganmeldelser 'Contabo gjennomgang
0 9 мин.

Contabo er en respektert webhotellleverandør i bransjen. Det ble opprettet i Tyskland allerede i 2003. Med en enkelt server og med deres vedvarende team, ble de et meget suksessfullt selskap gjennom årene. Akkurat nå er de en av de erfarne leverandørene du absolutt kan stole på, og tilbyr et bredt spekter av tjenester for bloggere, nettbutikkeiere, tilknyttede nettsteder og mer.


Hvis du vil ha en kraftig server for spill, tilbyr Contabo også slike tjenester. For eksempel kan du sømløst kjøre Minecraft på den med lav ventetid selv under stor trafikk. Selvfølgelig er det mange andre spill, enda mer krevende som kan kjøres på Contabos servere uten problemer. Hvis du vil sikre en hyggelig spillopplevelse for alle spillere, er det alltid en god idé å være vert for spillet på din egen server.

Hos Contabo kan alle finne en webhotellplan som passer deres behov. Delt hosting, VPS og dedikerte servere er alle tilgjengelige, og du har mange planer å velge mellom for hver type tjeneste. Når du har opprettet din tilstedeværelse på nettet med et nettsted, kan det begynne å vokse raskt og be om mer ressurser for å håndtere trafikken. Selv om nettstedet ditt tiltrekker seg enorm trafikk, trenger du ikke å bekymre deg for ytelsen så lenge du velger en hostingplan hos Contabo.

Etter at du er ferdig med å registrere deg i en av planene deres, vil den være øyeblikkelig aktiv, og du kan begynne å jobbe på nettstedet ditt. Deres pakker er designet for å være svært fleksible, slik at du kan konfigurere funksjoner som du foretrekker og oppskalere ressurser når det er nødvendig. I resten av denne gjennomgangen snakker vi litt om hver plan, prisene, påliteligheten til Contabos servere og deres kundesupport..

Contabo planer og priser

Delte vertsplaner

Contabo streber etter å tilby en pålitelig delt hosting-tjeneste, og tilbyr planer som er opp til standardene for rimelige priser. Hver delte plan lar deg bruke installasjonsskripter med ett klikk for all tilleggsprogramvaren du trenger for nettstedet ditt. De er ganske sjenerøse med applikasjonene, siden du kan finne hundrevis av dem i pakken som raskt kan installeres og også gjøre livet ditt enklere.

De begrenser ikke trafikken din, så det avhenger bare av deg å bestemme om nettstedet ditt kan kjøres sømløst etter den gjeldende planen, eller om du trenger en bedre en. Imidlertid begrenser de diskplass og mengden MySQL-databaser og e-postkontoer du kan ha. Dette er ikke nødvendigvis en ulempe, siden de fleste likevel ikke overskrider disse grensene.

Du får et gratis SSL-sertifikat selv med den billigste planen, så du trenger ikke kjøpe et separat. Det er avgjørende å ha et SSL-sertifikat hvis du vil bygge opp tillit til besøkende på nettstedet. Den andre tingen du ikke trenger å betale for er nettstedbyggeren deres som er tilgjengelig for alle. Du kan få en delt hostingplan for så lavt som 2,99 EUR per måned med 50 GB lagringsplass, 20 MySQL-databaser, 1000 e-postadresser og 1000 FTP-brukere.

Hvis du trenger en sterkere, kan du velge mellom tre tilleggsplaner. Den dyreste koster USD 9,99 EUR per måned, og den oppgraderer spesifikasjonene til 500 GB lagringsplass og ubegrensede MySQL-databaser, e-post- og FTP-kontoer.

VPS Hosting Plans

Hvis du sjekker VPS-delen deres, vil du innse at de tilbyr tradisjonelle HDD- og SSD-harddisker også i planene sine. Selv om du velger den billigste pakken, får du velge mellom de to typene lagringsstasjoner. Hvis du vet nøyaktig hvor mye ressurser nettstedet ditt krever, kan du sette opp planen din deretter.

Contabo lar deg sette sammen en tilpasset VPS-plan med den nødvendige RAM, CPU-kjerner og SSD- eller HDD-lagring. Det mangler ikke på alternativer, og sikrer at du ikke betaler for mer ressurser enn beløpet du faktisk bruker. Dette gjør tjenesten deres fullstendig kostnadseffektiv og gir en perfekt verdi for pengene. Siden leverandøren gir deg root-tilgang til serveren med alle VPS-planer, står du fritt til å installere all programvare du trenger manuelt.

Hvis du sjekker ut VPS-delen på Contabo, kan du se at planene er delt inn i HDD pluss SSD Boost og 100% SSD-planer. Hver kategori tilbyr 3 forskjellige planer. Den første planen med HDD koster 6,99 EUR per måned og gir deg 2 CPU-kjerner, 6 GB RAM, 500 GB SSD-løftet lagring og en 100Mbit / sekund båndbredde per port.

Den første 100% SSD VPS-planen på Contabo koster bare 8,99 EUR, og du får 4 CPU-kjerner, 12 GB RAM, 300 GB SSD-lagring og samme 100Mbit / s båndbredde per port. Du kan velge mellom Linux og Windows. Hvis du velger Windows Server, kan du velge 2012-versjonen for HDD-planene og 2016-versjonen for SSD-ene.

Dedikerte vertsplaner

Contabo tilbyr dedikerte serverplaner helt fra starten. Faktisk var dette den eneste typen tjenester som selskapet tilbød tilbake på dagen, og etter hvert som årene gikk inkluderte de andre typiske tjenester som delt og VPS-hosting. Derfor er dedikerte servere det feltet de stort sett er spesialiserte i. Til å begynne med hadde de bare ett datasenter tilgjengelig, men nå kan du velge en dedikert server relativt nær posisjonen din, uansett hvor du bor.

Deres planer kan ikke bare tilpasses svært godt, men du kan også velge ditt foretrukne operativsystem. Alle dedikerte planer støtter også Windows og Linux, og hvis du manuelt vil installere programvare på serverne deres, kan du gjøre det takket være rottilgangen som følger med tjenesten. De har sin såkalte startmodell for deg som ønsker en billigere dedikert server til en pris av 39,99 EUR. Den leveres med en 4-kjerners CPU, 8 GB RAM og 800 GB diskplass.

Prisene for deres dyrere dedikerte planer starter fra 49.99 EUR helt opp til 109.99 EUR. Den første kommer med en 4-kjerners i7-prosessor, 12 GB RAM, 200 GB lagring og 100Mbit / s port for båndbredden. Du kan skalere denne opp til en 10-kjerne Intel Xeon CPU, 256 GB RAM, 1 Gbit / s port for båndbredden og den valgte lagringsplassen. Ved å klikke på Tilpass & Bestillingsalternativ, du kan fritt tilpasse planene før du betaler.

Contabos serverplasseringer og maskinvare

For å sikre raske sidetidstider for nettstedet ditt, er ikke en sterk maskinvare den eneste viktige faktoren. Du bør også velge et datasenter som er nærmest stedet ditt, slik at responstiden er så lav som mulig. Hvis du finner et webhotell som tilbyr førsteklasses tjenester, men deres nærmeste datasenter er på den andre siden av kloden, blir det umulig å etablere en god forbindelse.

Heldigvis er datasentrene til Contabo spredt over hele verden, noe som gir et ganske nært sted for hver klient. Dessuten er det tusenvis av servere på hvert sted, slik at de knapt kan legges ut. De har to ganske store datasentre i Tyskland med hele 4000 servere. Tilbake i 2009 etablerte Contabo et datasenter i München, som senere ble belønnet for å bruke grønn energi til å drive serverne.

Det største datasenteret ble etablert i 2014 i Nürnberg. Det gjorde det mulig for selskapet å legge til opptil 10.000 dedikerte servere om nødvendig for å betjene det økende antall kunder i regionen. De investerte mye penger i dette prosjektet, men det lønte seg utvilsomt til slutt. Det er også verdt å nevne at Contabo fikk en tysk Data Center Award i to separate anledninger for sitt dedikerte arbeid.

Contabo Server Uptime

Contabo prøver å forbedre tjenestene sine på mange måter, og dette inkluderer å holde serverens oppetid så høy som mulig. De er så dedikerte når de skal oppnå målet sitt at de garanterer en 99,99% oppetid for nettstedet ditt. En av grunnene til at denne leverandøren er så pålitelig er at de sikret 100% redundans for maskinvaren.

Hva dette betyr er at de hele tiden overvåker hvert element på serveren med all programvaren som kjører på dem, og hvis noe krasjer, er de der for å fikse det umiddelbart. Det er ingen driftsstans, da backup-elementet vil være aktivt med en gang. Contabo bruker de nyeste serverne, og de er fullstendig sikret ikke bare med beskyttende programvare, men også mange sikkerhetskameraer.

Kundestøtte hos Contabo

Når du registrerer deg i en av hostingplanene, vil Contabo gjøre alt for å garantere deg en sømløs opplevelse. De har mer enn ti år gammelt støttesystem som aldri har blitt outsourcet. Selskapet sørger alltid for å ansette og trene nok eksperter slik at kundene deres kan få et raskt svar.

Selv om kundesupportteamet har en smal plan for telefonsamtaler, kan du fremdeles nå dem via e-post når som helst. Både e-post og telefonsupport (hvis du ringer dem i løpet av arbeidstiden) er rask og svært effektiv. Når det gjelder kunnskapsbasen, har Contabo en flott samling tutorials og en omfattende FAQ som du kan sjekke ut når du blir sittende fast eller har et enkelt spørsmål i tankene.

Selv om de ikke har et live chat- eller billettsystem, gjør dette ikke deres støtte dårlig fordi de prøver sitt beste for å være tilgjengelige og hjelpsomme gjennom sine to tilgjengelige kanaler. Alt i alt kan du få en 10/10-support fra Contabo-teamet når du har problemer med nettstedet ditt eller med hostingplanen din. Personalet deres er godt trent, klar til å løse selv de mest uvanlige problemene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector