DigitalOcean omtaler

DigitalOcean er en leverandør av skylagring og ble grunnlagt i 2011 av Moisey og Ben Uretsky, Jeff Carr, Alec Hartman og Mitch Wainer. Siden den gang har de mer enn 300 ansatte over hele verden og tilbyr supersnelle SSD-lagre for mer enn 550 000 kunder. DigitalOcean er et av de mest pålitelige og pålitelige navnene i bransjen, og tilbyr nettbutikker fra $ 5 per måned.


SSD-lagring er den nye generasjonen nettlagre, ved hjelp av små flash-minnebrikker, og tilbyr mer pålitelige tjenester for kundene. Fordi maskinvaren i seg selv ikke har bevegelige komponenter, er disse løsningene mer feiltolerante og gir bedre tid med mindre kostnader. Dette betyr billigere priser og raskere dataservering for brukere.

Fordeler med dråper

DigitalOcean innså fordelene med SSD-teknologi tidlig og begynte å tilby sine SSD-baserte tjenester. De kaller skalerbare virtuelle serverdråper som har mange fordeler.

Enkel skalering: Imidlertid er det mange planer om å kjøpe, brukere kan når som helst endre pakkekomponentene. De SSD-baserte planene er reelle fleksible, så hvis det trengs flere ressurser for et prosjekt, kan de enkelt tilordnes den kjøpte pakken.

Datasentre over hele verden: Selskapet har datasentre i 8 byer: Amsterdam, Bangalore, Frankfurt, London, New York, San Francisco, Singapore og Toronto. Dette betyr at brukeren kan velge nærmeste senter for å gjøre dataoverføringsveien kortere og serveringstiden raskere.

Forbygde applikasjoner eller distribusjoner: Bruker kan installere egne applikasjoner eller distribusjoner på DigitalOcean-dråper, men det er mange forhåndsbygde apper eller distros å velge mellom. Ved å velge de ønskede, installerer selskapet dem automatisk på nylig kjøpte servere.

Det er 6 distribusjoner å velge mellom: Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS og FreeBSD. Bare 55 sekunder trengs for installasjonsløsningen med ett klikk for å lage en helt ny forekomst av den valgte distroen.

Brukere kan også velge en av de 16 applikasjonene for å installere dem på et minutt:

 • Discourse, den populære diskusjonsplattformen, basert på Ruby on Rails
 • Django, den viktigste Python-appen for automatisering
 • Docker for å bygge og kjøre distribuerte apper
 • Dokku for administrering av nettildeling
 • Spøkelse for publisering
 • GitLab for delt arbeid og versjonshåndtering
 • LAMP, den ledende ett-klikk-løsningen for å ha Apache, MySQL og PHP
 • LEMP for å ha NGINX, MySQL og PHP med ett klikk
 • Maskinlæring: maskinelæringsmidler
 • js: for å lage webapplikasjoner
 • MongoDB, den ledende NoSQL-databasen
 • MySQL, den vanligste databasetypen på nettet
 • js for å bygge nettverksapplikasjoner
 • phpMyAdmin, det ledende SQL-styringsverktøyet på Internett
 • fulle eiendeler til Ruby on Rails
 • WordPress, det mest kjente innholdsstyringssystemet med millioner av tilfeller

Planer og priser

DigitalOcean tilbyr 2 typer dråper, standard og CPU-optimaliserte.

Standard dråper

Standarddråper er balanserte virtuelle servere, det som er ideelt for blogger, nettsteder og testutvikling av applikasjoner. De har en god blanding av minne, virtuelle CPUer, dataoverføringsmengde og SSD-lagring.

Det er 14 planer i delen Standard Droplets:

RAM-minneVirtuell CPUSSD-lagringData overføringMånedlig pris
Droplet # 11 GB125 GB1 TB$ 5
Droplet # 22 GB150 GB2 TB$ 10
Droplet # 33 GB160 GB3 TB$ 15
Droplet # 41 GB260 GB3 TB$ 15
Droplet # 52 GB360 GB3 TB$ 15
Droplet # 64 GB280 GB4 TB$ 20
Droplet # 76 GB4160 GB5 TB$ 40
Droplet # 816 GB6320 GB6 TB$ 80
Droplet # 932 GB8640 GB7 TB$ 160
Droplet # 1048 GB12960 GB8 TB$ 240
Droplet # 1164 GB161280 GB9 TB$ 320
Dråpe nr. 1296 GB201920 GB10 TB$ 480
Dråpe nr. 13128 GB242560 GB11 TB$ 640
Droplet # 14192 GB323840 GB12 TB$ 960

Ved å vri prisene til arbeidstid, koster den billigste planen 0,007 dollar per time, mens den største planen med 192 GB minne og 32 virtuelle CPUer koster bare $ 1,429 per time. Disse prisene beskriver godt hvorfor DigitalOcean SSD-lagring er så vanlig blant brukerne, det er knapt andre selskaper på Internett som tilbyr så enorme pakker til lave priser.

CPU-optimaliserte dråper

I spesielle tilfeller er det behov for flere databehandlingsressurser slik at DigitalOcean også utviklet sine CPU-optimaliserte planer. Når det gjelder håndtering av store data, som kontinuerlig integrering eller kontinuerlig levering, videorelatert prosessering eller maskinlæring, er robuste sentrale behandlingsenheter avgjørende. CPU-vektede planer er tilgjengelige i 6 versjoner der den sterke CPU-tilstedeværelsen har lite minne, SSD-lagring og båndbredde:

Virtuell CPURAM-minneSSD-lagringData overføringMånedlig pris
Droplet # 112 GB25 GB3 TB20
Droplet # 224 GB25 GB4 TB40
Droplet # 348 GB50 GB5 TB80
Droplet # 4816 GB100 GB6 TB160
Droplet # 51632 GB200 GB7 TB320
Droplet # 63264 GB400 GB9 TB640

Ved å gjøre prisene om til arbeidstid betyr den billigste planen $ 0,030 per time, mens den største planen med 32 virtuelle CPUer betyr $ 0,952 per time.

Spaces: den enkle gjenstanden lagring

DigitalOcean tilbyr en tilleggstjeneste sine hovedprodukter, Droplets, og det kalles Spaces. Som navnet tilsier, handler denne tjenesten om datalagring. Ved å velge Spaces, kan brukere trygt lagre objektene sine på DigitalOcean-servere og tjene dataene til sine kunder eller applikasjoner på en pålitelig måte.

Fordeler med mellomrom

 • Rask lage: Brukere trenger bare å oppgi navnet på forekomsten og deretter klikke på opprett-knappen. Den nye lagringen blir tilgjengelig på få sekunder.
 • Skalerbare lagre: Som dråper kan mellomrom også lett skaleres hvis mer lagring er nødvendig.
 • Kombinert bruk: Mellomrom kan kombineres med dråper.
 • Brukervennlig grensesnitt: filene kan håndteres ved å dra og slippe dem
 • Avanserte kommandoløsninger: Spaces har et avansert API med veldig detaljert dokumentasjon. Lagringen kan også nås og kontrolleres via kommandolinjeværktøy.

Prising av mellomrom

Prisingen av Spaces er ganske enkel og rett videresending, 250 GB SSD-lagring med 1 TB utgående dataoverføring koster $ 5 per måned. All ekstra GB lagring koster $ 0,02 per måned, og alle brukte ekstra GB dataoverføring koster $ 0,01. På denne måten kan alle Spaces-brukere beregne betalbare beløp og kan kutte kostnadene ved å optimalisere lagrede data på virtuelle servere.

Opplasting til Spaces trenger også båndbredde og dataoverføring, men disse GBene telles ikke med i månedlig utbetaling, bare dataene som distribueres fra server til sluttmål.

Brukerstøtte

DigitalOcean har en flott støtte som kan nås via kontaktskjema. Eksisterende brukere kan også åpne en billett ved hjelp av selskapets kryssede håndteringssystem. DigitalOcean er også aktiv på sosiale medier-plattformer; de har også Twitter-, Facebook-, Instagram-, YouTube-, LinkedIn- og Glassdoor-profiler.

Det er en flott fellesskapsdel ​​på nettstedet, hvor omfattende opplæringsprogrammer og hvordan artikler er tilgjengelig gratis. De super detaljerte innleggene inneholder også kodestykker og kan leses uten registrering, men å kommentere dem krever en gratis DigitalOcean-konto. De mer enn 2000 artiklene dekker nesten hvert tema som kan komme opp om webhotell og mer avanserte utviklingsaksjoner.

Spørsmål og svar-delen har en betydelig mengde spørsmål, i øyeblikket når du skriver denne anmeldelsen er det mer enn 20 000 spørsmål. Brukere kan bruke søkefeltet til å utforske de allerede besvarte emnene, og navigasjonen ble gjort enklere ved å introdusere koder i systemet. Merkene kan klikkes på nettstedet, så et klikk på en av dem vil vise alle relaterte spørsmål fra fortiden.

Prosjekter-delen inneholder mer enn 200 prosjekter av brukere, som kan brukes gratis. De kan bli kommentert, kommentert og delt av andre brukere, slik at ekte tilbakemeldinger kan leses hvilken som helst av dem ved å besøke prosjektprofilen.

Endelig dom

DigitalOcean er en pålitelig og billig leverandør av SSD-lagring som allerede har fått et godt omdømme i bransjen det siste tiåret. Det store antallet datasentre gir fleksibilitet til å velge den nærmeste dataposisjonen, mens den høye mengden pakker kan brukes til å planlegge kostnadene.

CPU-vektede pakker er et stort pluss, så flere beregningsavhengige prosjekteiere kan også finne en pålitelig leverandør for dataoverføring til sluttbrukere. Det kan være et lignende selskap på markedet med enda billigere priser, men Digital Ocean er en sjelden bedrift med gode tjenester og engasjert support.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map