Domain.com gjennomgang

Som navnet antyder, er Domain.com først og fremst en domenenavnsregistrator, men tjenestene deres inkluderer også SSL-sertifikater, domenesikkerhet, e-postmarkedsføring, e-hosting, webdesign og webhotell. Av alle disse vil webhotell være gjenstand for denne Domain.com-gjennomgangen.


Domain.com Oversikt

Basert i Vancouver, Canada, har Domain.com tilbudt sine domenenavnregistreringstjenester siden 2000. Selskapet eies av en av de største aktørene innen webhotell, Endurance International Group, som også er morselskapet til andre store navn webhotellleverandører som BlueHost eller HostGator.

Domain.com hevder å tilby tjenester med god verdi, rimelige priser og pålitelighet, så la oss se i vår Domain.com-gjennomgang om disse kravene kan sikkerhetskopieres.

Domain.com planer & Priser

Domain.com tilbyr et utvalg av Windows- eller Linux-basert hosting gjennom en rekke delte hostingplaner. De som leter etter planer fra måned til måned, må nøye seg med 1-årsplanen, som er minimumsforpliktelsesperioden på Domain.com, den lengste er 3 år.

Dessverre belønner Domain.com ikke kunder med rabatter hvis de forplikter seg for en lengre periode, og dermed forblir prisene konstante over alle kontraktsperioder. Et gratis domenenavn blir gitt gratis med alle hostingplaner.

Linux delt hosting

Linux-baserte hostingplaner starter på $ 3,75 / måned eller $ 45 / år (Grunnleggende plan) som tilbyr ubegrenset diskplass, skalerbar båndbredde, hosting for 1 domene, 5 FTP-kontoer, 10 MySQL-databaser, 100 e-postkontoer og $ 100 verdi av Google AdWords og Bing-markedsføringskreditt, samt et gratis avgiftsfritt nummer.

Deluxe-planen er ubegrenset med tanke på diskplass, båndbredde og antall domener som er vert, men ikke når det gjelder FTP-kontoer (25), MySQL-databaser (25) og e-postadresser (250). Deluxe-planen koster $ 6,75 / måned eller $ 81 / år.

Hvis du leter etter en plan med ubegrenset alt, anbefaler vi Ultra-planen, som koster $ 13,75 / måned eller $ 165 / år.

Windows Shared Hosting

Windows-baserte hostingplaner starter på $ 4.75 / måned eller $ 57 / år. Basic-planen og Ultra-planen (koster $ 7,75 / måned eller $ 93 / år) har samme konfigurasjon som Basic- og Ultra-planene i den Linux-baserte hosting-kategorien. Deluxe-planen (koster $ 14,75 / måned eller $ 177 / år) har bare 50 FTP-pålogginger og 50 MySQL-databaser sammenlignet med den ubegrenset Linux-baserte Deluxe-planen.

VPS Hosting

Domain.coms VPS-planer inneholder CentOS og cPanel / WHM med Pro- og Premium-planene. I motsetning til delte hostingplaner, inneholder VPS-vertsplaner fakturering fra måned til måned. Inngangsnivået VPS-plan koster $ 29,70 per måned og inkluderer 512 MB RAM, 20 GB diskplass, 1000 GB båndbredde, hosting for ubegrensede domener, ubegrenset databaser og ubegrenset e-post. cPanel / WHM er ikke tilgjengelig med standardplanen.

Pro-planen dobler RAM og webplassering av standardplanen, og leveres med 1500 GB båndbredde, ubegrenset domene og ubegrenset databasearing. Denne planen koster 41,60 dollar per måned.

Planen som pakker den største stemningen i denne kategorien, er Premium-planen, som har 2048 MB RAM, 60 GB diskplass, 2000 GB båndbredde, ubegrenset e-post-, domene- og databaserverting. Denne planen koster $ 67,95 per måned.

Domain.com har også en grunnleggende hostingplan for WordPress, som koster $ 3,75 / måned og lar deg starte en WordPress-blogg i løpet av få minutter.

Bortsett fra valget av operativsystem og ressurser som er diskutert her, la oss se hvilke andre funksjoner som er tilgjengelige med disse vertsplanene.

Domain.com-vertsfunksjoner

Bare delt og VPS-hosting er tilgjengelig på Domain.com. Planene har følgende funksjoner:

 • Gratis domenenavn i 1 år;
 • Gratis dra & slipp nettsted byggherre;
 • Gratis 1 GB skylagring (delte planer);
 • Anti-spam filter og e-post antivirus;
 • Markedsføringsverktøy ($ 100 Google AdWords, $ 100 Bing-annonsekreditt, YellowPages-oppføring, gratis telefonnummer – USA);
 • PHP5, Perl, Python støttet;
 • SSL-støtte, passordbeskyttet katalog;
 • Web Analytics-verktøy;
 • Gratis apper: WordPress, Drupal, Joomla, CubeCart, osv .;
 • Miljøvennlig hosting (vindstyrt);
 • cPanel / WHM;
 • Datasikkerhetskopiering, full nettverksredundans, 24 × 7 sikkerhetsovervåking.

Domain.com tilbyr ikke dedikerte hostingplaner eller forhandlerplaner. Deres tjenester er rettet mot enkeltbrukere og små bedrifter. Hvis nettstedet ditt trenger å vokse utover ressursene som tilbys av Domain.coms VPS-planer, kan det hende at Domain.com ikke er et passende valg for nettstedet ditt.

Kundestøtte på Domain.com

Domain.coms kundeservice er begrenset til live chat og billettsystem. Supportpersonell er tilgjengelig 24/7 for å håndtere forespørsler. Telefonstøtte er ikke tilgjengelig; Imidlertid er et avgiftsfritt nummer tilgjengelig for de som har spørsmål om salg. Noen planer (f.eks. Ultra plan) har premium-støtte.

Som for enhver respektabel webhotell, opprettholder Domain.com en kunnskapsbase på brukerstøttesiden. Brukerhåndbøker er også tilgjengelige for uinnvidde.

Synspunktene om Domain.com spenner fra høye ros for deres brukervennlige tjenester til ivrige klager om kundesupport.

Pros & Ulemper ved Domain.com

Domain.com er en domenenavnsregistrator først og webhotellleverandør nummer to. Deres vertsplaner er virkelig enkle å bruke og er ikke full av funksjoner som nybegynnere kan finne overveldende. Imidlertid kan avanserte brukere og fagpersoner finne dem undervelende av nettopp disse grunnene.

Her er fordeler og ulemper med Domain.com:

Pros

 • Enkle vertsalternativer med valg av Linux og Windows OS
 • Overkommelige priser
 • Gratis domenenavn med alle planer
 • Ubegrensede hostingalternativer
 • Brukervennlig dra og slipp nettstedbygger
 • Gratis markedsføringskreditter

Ulemper

 • Ingen fakturering fra måned til måned med delt hosting
 • Ingen oppetidsgaranti
 • Ikke alle planer inkluderer cPanel
 • Ingen dedikerte vertsalternativer

Domain.coms vertsfunksjoner kan hjelpe deg med å etablere en online tilstedeværelse på billig, men det kan henge etter på noen hostingaspekter som kan være avgjørende for noen bedrifter og enkeltpersoner.

Domain.com gjennomgang konklusjon

Domain.com har gode delte hostingalternativer med et valg av Windows eller Linux-basert hosting. Selv om det gir nettstedet ditt mer rom til å vokse enn en gjennomsnittlig delt hostingleverandør, mangler det hele spekteret av hostingalternativer. Likevel kan Domain.com være en god vertskandidat for den gjennomsnittlige brukeren som ikke trenger en hostingplanlegging, full av funksjoner som de kanskje ikke bruker.

Mangelen på en oppetidsgaranti og avanserte funksjoner, gjør Domain.com til å bli det valgte vertskapet for nettsteder med høy trafikk og profesjonelle som trenger mer avanserte hostingalternativer..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map