DreamHost anmeldelser

DreamHost er en av de eldre der ute, og det ble opprettet av fire studenter allerede i 1997. De ønsket å utvikle noe helt topp som hjelper enkeltpersoner og bedrifter med å bygge opp en online tilstedeværelse mens de bare holder fast på open source-programvare. Siden teamet flyttet ut til San Diego for å etablere en seriøs virksomhet, samlet de over 400 000 kunder mens de holdt nesten 1,5 millioner nettsteder i live. Selskapet hevder at hei er vertskap for over 750 000 WordPress-nettsteder på serverne sine, og derfor kan ikke WordPress-optimaliserte hostingplanen mangle fra ovennevnte allerede lange hostingplanliste.


DreamHost ønsket å nå alle med planene sine inkludert de minste virksomhetene, frilansere, webdesignerteam, innholdsskapere og slikt. Årsaken til at de lyktes er fordi de husket at ikke alle har de samme tekniske evnene, så de strebet etter å lage et webhotell som er enkelt og fungerer sømløst.

Vi kommer til å gå gjennom de forskjellige webhotellplanene og funksjonene som DreamHost har å tilby. Ved å få frem noen rimelige fordeler og ulemper og forklare hvordan denne leverandøren fungerer, vil det være mye tydeligere for deg om det er verdt å investere i en av planene deres. Webhotellleverandører kan variere veldig, og til og med DreamHost passer kanskje ikke alles behov.

DreamHost-oversikt

Først av alt anbefales DreamHost av WordPress som er CMS som kjører flest nettsteder i verden. Dette forteller tydeligvis mye om hvor vellykket dette uavhengige selskapet er, spesielt når det gjelder spesialisert WordPress-hosting. DreamHost var alltid god i delt hosting, men nå kommer WordPress-planene deres med mange flere fordeler.

For et ekstra lag med sikkerhet, la de til en brannmur strengt for WordPress som er en flott løsning for alle svakhetene som følger med plattformen, og som også gir beskyttelse mot brute-force-angrep. De sikrer solid 100% av oppetiden, slik at online bedrifter ikke trenger å bekymre seg for å tape penger på grunn av tidvis nedetid.

DreamHost er også spesielt sjenerøs ettersom du kan få pengene tilbake innen 97 dager hvis tjenesten deres ikke passer dine behov. Plugins eller temaer for WordPress nettsteder er heller ikke begrenset, du kan bruke hva du foretrekker å bruke. Det er ikke behov for manuelle oppdateringer, leverandøren installerer dem også automatisk, så det er en annen ting du ikke trenger å bry deg om.

Hos DreamHost kan du finne et bredt spekter av planer som kan være egnet for både mindre blogger og bedriftsnettsteder med stor trafikk. Selv om delt hosting og WordPress er deres spesialitet, er det andre solide planer også for VPS-hosting, dedikerte servere og netthosting.

Forhandlere kan også synes DreamHost er nyttig, men vi vil forklare senere hvorfor det ikke vil være den vanlige forhandlerkontoen. Først av alt, la oss gå gjennom planene og prisene til dette webhotellfirmaet.

DreamHost planer og priser

Hvis du er en WordPress-bruker, tilbyr DreamHost deg to alternativer: deres delte hosting-tjeneste og DreamPress. Den sistnevnte er en solid administrert hostingplan som sikrer automatiske oppdateringer, høyt nivå sikkerhet og et team av WordPress-fagfolk bak den for en overkommelig pris.

Hvis du er ute etter en dedikert server, VPS-planer eller Cloud-tjenester, kan selvfølgelig DreamHost tilby noen gode tilbud for deg. La oss gå gjennom planene og prisene deres, slik at du kan se om det er en god del eller ikke å være vert for DreamHost!

Delt hosting

Du kan velge å spille månedlig, årlig og hvert tredje år med DreamHost. Det er bare en enkelt plan med et sett med funksjoner, og prisen avhenger bare av tiden du registrerer deg på, så enkel som det. Diskplass, databaser, nettsteder og e-postkonto har ingen tak.

Det er bare en policy som forhindrer deg fra urettferdig bruk av denne planen. Månedsavgiften er $ 11,95 mens du registrerer deg for et år er $ 9,95 månedlig, og deres 3-årige plan gir deg den beste verdien på 7,95 per måned. Hvis du vil sette opp et enkelt nettsted med moderat trafikk, vil disse planene sikkert tilfredsstille dine behov.

Administrert WordPress Hosting

Denne vertsplanen er fullt optimalisert for WordPress. Det kommer med automatiske oppdateringer, en sterk teknisk support, og du kan bruke ubegrensede plugins og maler. Her kan du velge mellom tre forskjellige planer som tilbyr forskjellige maskinvarespesifikasjoner og funksjoner.

De har en grunnleggende plan for $ 16,95 per måned, et pluss for $ 24,95, og en avansert plan for $ 35,95 per måned. Du vil få en profesjonell Jetpack-plugin for Plus- og Advanced-planene og en gratis versjon for startplanen. Alle tre er basert på en Cloud Platform, har en forhåndsinstallert WordPress og gir også automatiske oppdateringer.

Den grunnleggende planen er riktignok ganske grunnleggende med 10 GB diskplass og ett nettsted, men de to andre har tilleggsfunksjoner som sikkerhetskopiering på stedet og skanning av daglig malware & Reparere. Telefonstøtte er heller ikke tilgjengelig med den første pakken.

Med den avanserte planen kan du ha tre nettsteder og 30 GB diskplass som du kan utvide til 80 GB per side hvis du vil.

VPS Hosting Plans

Prisene på DreamHost VPS-planer avhenger bare av hvor mye RAM og SSD du trenger. Du kan velge mellom fire alternativer, alt fra 1 GB RAM til 8 GB og SSD-lagring som starter med 30 GB og skalering opp til 240 GB. Den første koster $ 15 i måneden, mens den største planen er $ 120 per måned.

Med disse VPS-planene vil du også få tilgang til ubegrenset båndbredde, en dedikert IP-adresse, ubegrensede domener og den lovede oppetiden med en pålitelig teknisk support. Disse er absolutt anbefalt for nettsteder og applikasjoner med stor trafikk.

Dedikerte servere

De dedikerte hostingplanene på DreamHost gir topp maskinvare, sikkerhet og flotte funksjoner. Du kan ha opptil 1 TB diskplass, high-end CPU, automatiske administrerte sikkerhetskopier, topp ytelse med flerkjerneprosessorer og root-tilgang. Dette er et flott alternativ hvis nettstedet ditt vokser frem den delte hostingplanen og trenger noe kraftigere og pålitelig.

Dedikerte planer starter med $ 169 per måned, og du får 4 GB RAM for prisen. Den andre er $ 209 for 8 GB, og det er den kraftigste planen for $ 249 med hele 16 GB RAM. DreamHost krever ikke at du er forpliktet til deres dedikerte plan, så betalingene blir alltid fakturert månedlig.

Cloud Hosting

Cloud-servere kan lanseres på mindre enn 30 sekunder med DreamHost. Deres SSD Cloud-servere garanterer at du raskt kan konfigurere og kjøre applikasjonene dine. SSD-harddiskene, akselererte nettverk og avanserte prosessorer garanterer en hastighet som du knapt finner andre steder.

De har til og med et spesielt tilbud: du kan bruke deres Cloud-server så mye du vil, mens du bare betaler for opptil 600 timer i måneden. Det er 100 GB ledig plass og ubegrenset båndbredde, og du kan til og med spare litt penger hvis den Cloud-serveren hele tiden er nødvendig for bedriften din.

Du kan velge mellom en 512 MB RAM, 2 GB RAM og 8 GB RAM Server. Prisen for Cloud-serverne deres faktureres i timer, men de har et maksimum for hver av dem. Den første koster maks $ 4,50 i måneden, den andre $ 12 og den sterkeste planen er maks $ 48 per måned.

DreamHost Hosting Funksjoner

DreamHost har vært i bransjen siden 1997, og vet sikkert hvordan de skal tilfredsstille kundene sine. De er uten tvil en av de mest suksessrike webhotellleverandørene der ute med mye erfaring. Hvis du tar en titt på listen over funksjoner de tilbyr, vil du sannsynligvis være overbevist om å velge en av planene deres. La oss se hva DreamHost har å tilby som kan komme til nytte for bedriften din:

 • Avanserte funksjonaliteter, for eksempel full tilgang til CGI, subversion repository og cron jobber
 • SSD-harddisker for bedre ytelse på alle de delte hostingplanene
 • Du kan sømløst oppgradere til VPS og dedikerte servere
 • Apputviklere kan dra nytte av skyhotellplanen
 • Solid kunnskapsbase og guider
 • DreamHost tar alltid vare på oppdateringer
 • Ubegrensede ressurser når det gjelder diskplass, domener, båndbredde og e-postkontoer
 • Nådig personell som jobber på datacenters
 • Forbedrede sidehastigheter for WordPress-brukere
 • Ubegrensede plugins, temaer og tilpasninger
 • MySQL VPS-tillegg for sin VPS-plan som plasserer databaser på sin egen server, og forbedrer lastetidene

DreamHost kundesupport

DreamHost-supportteamet er en del av selskapet, og de er kontinuerlig tilgjengelige hvis kunder trenger hjelp. De kan kontaktes via billetter eller på deres hjemmeside hvor du kan fylle ut og sende et skjema.

Som kunde vil du alltid ha tilgang til en live chat gjennom kontopanelet i tillegg til rask respons. Assistentene det er eksperter på WordPress og webhotell generelt, de kan løse alle slags programvareproblemer på det feltet. De er dyktige, høflige og klare til å forklare spørsmålene dine på en måte som selv en nybegynner kan forstå.

Dessverre kan ikke DreamHost-teamet kontaktes via telefon, bare hvis de tilbyr tilbakeringing og du godtar det. Det er heller ikke gratis, så de bare kaller tilbake medlemmene som har betalt sin oppgraderte tjeneste. I så fall kan de ringe tilbake til den når grensen som er tre ganger i måneden.

Hvis du har problemer, eller noe ikke er klart, kan du også sjekke kunnskapsbasen deres for instruksjoner eller løsninger. Forumet for kunder er fullt av informasjon med alle tilgjengelige tråder som har blitt samlet de siste årene.

Fordeler og ulemper med DreamHost

Webhotellleverandører kan fokusere på mange forskjellige ting som WordPress-brukere, tilby mange spesifikke planer, jobbe med kundestøtte, tilby sterkere maskinvare og så videre. Det er ingen perfekt leverandør, men du kan sikkert finne en som tilfredsstiller dine behov. I de to neste listene skal vi gå gjennom de mest bemerkelsesverdige fordeler og ulemper som du kan møte ved å bli med i DreamHost:

Pros

 • Deres WordPress-planer inkluderer SSD-harddisker
 • Support er tilgjengelig 24/7 og kan nås via mange kanaler
 • Tilgjengelig tilgang, deres ansatte er fysisk nær serverne
 • DreamHost har sitt eget kontrollpanel og det er gratis
 • Planer med rimelige priser
 • VPS og dedikerte serverplaner kjøres også på SSD-disker
 • Mange hosting-tjenester for spesialiserte behov

Ulemper

 • Forhandlersupport, men du kan bare handle deler av kontoen din med andre brukere
 • Databaser og filer fra andre paneler må migreres manuelt (for eksempel cPanel)
 • Importere e-post fra cPanel-sikkerhetskopi trenger noen få trinn til
 • DreamHost kan ikke kontaktes via telefon
 • Det vil ta litt tid å venne seg til kontrollpanelet deres

Det som tiltrekker flest kunder til DreamHost er at de garanterer pengene dine tilbake i løpet av 97 dager hvis tjenesten deres ikke passer for deg. Det gir deg god tid og ser også bra ut fordi det ikke er så mange vertsleverandører med så lange garantiperioder.

DreamHost sikrer deg en 100% oppetid og en fin kompensasjon hvis serverne er nede, men det er noen strenge regler du må huske på. De vil betale en hel dag for hver time nedetid, men bare opptil 10% av hostingavgiften. Nedetid begynner heller ikke når serveren slås av, den begynner når du sender inn supportbilletten din, så du må være rask.

DreamHost Review Konklusjon

Hvert webhotellfirma har sine egne ulemper, men hvis du legger opp alt, er DreamHost et utmerket valg hvis du trenger de typer planer. Vurderinger som denne kan hjelpe deg med å avgjøre om planene og funksjonene deres er passende for bedriften din. Hvis du liker dem, og de også gir pengene dine verdt, vil du være veldig fornøyd med DreamHost.

De er enkle, uavhengige og veldig nyttige generelt, så du har ikke noe problem med det helt sikkert. For de prisene er funksjonene og spesifikasjonene de tilbyr ganske rimelig sammenlignet med de fleste tilbydere der ute.

WordPress-brukere vil mest sannsynlig være fornøyd med DreamHost, med tanke på at de er en av de største WP-geeksene og støttespillerne i bransjen. Tatt i betraktning at 28% av nettstedene på internett kjører på WordPress og det er det mest populære CMS, lønner det seg klart at DreamHost legger så mye arbeid i det.

Forhåpentligvis ga denne gjennomgangen deg verdifull informasjon om du bør være vert for nettstedet ditt på en DreamHost-server eller ikke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map